2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dogum yaklasti stresde arttı kızlar dogum nasl gecicek bebekde bir sıkıntı olur mu kilolar nasıl gdicek of of hastane doguma zam yapms 700tl oglum 3.4gündür huysuz gece bile cok agliyor yemek yemiyor hersey üst üste gbi 3gündür aglayasm var birsey yapasm yok

Canım inanki hamilelik bunalımı bence bunlar bugün ben de aynı durumdayim öyle aglayasim var ki az önce yine çamaşır asarken oturdum yere agladim durdum, her şeyden bunaldim bu tempodan yoruldum artik diye. Hep bi hazırlık kosturmaca, kendimi bebegi misafirleri evi eşimi düşünmekten çok yoruldum artik. Allah feraha çıkarsın hepimizi inşallah. Çok şükür diyelim içimiz rahatlasın napalim bu sureci de atlaticaz insallah

Az kaldı sıkınti stres yapma dogumu tetikliyor canım bebek olsun misafir gtsin hersey yoluna girıcek seni cok iyi anliyorum aynı senin gbiym bende

Ayy canim lohusa donemi geliyo hamilelikten bu sorunlar bizdede var yalniz degilsin

Aynı anda birbirimize yorum yapmısız:)
Allahımm tez zamanda feraha çıkarsn bizi ahh bu hormonlar

Canim tozu yada cigneme tableti var bahar donemi azar benim oglandada var bende ayni durumda oluyorum ev berbat kirli daha temizleyemedim 3 gun tatil ama oglan oyun istiyo karnimdaki beslenememis bende ayni coktum

Ole deme 2 tane derken anlamadim lohusa gecsin rahatlariz insallah
Ilk dogumumu yaptktan 7.8ay sonra 2.ye kaldm ondan canim sezeryan yerim cok gec iyilesti 6ay snra gebelikte olan gobek fıtgını dúzelttrdm ameliyat oldm kendimi toplamadan tam bir daha hamile kaldm ondan bu 2. Biraz zor geciyor

İyi geceler hamişler. Ben bugün akıl edebildim be sizinle de paylaşayım istedim. Bende huzursuz bacak sendromu var ve aylardır bacak yanmasından vs muzdaribim. Bugün birden aklıöa sıcak su torbası geldi. Tabi soğuk suyla doldurup kullanmak için. Buzlu suyla doldurdum ve bacak arama koydum torbayı. Sonuç; rahatlayan bacaklar. Varda benzer sorun yaşayan belki fikir olur

Oy maşallah kuzuya Allah nazarlardan korusun çok sukur bugünlerinize, ilk bebişimiz bizim. İsmi neydi cnm.

Kizlar bide bende horlama olustu hayatimda ilk defa insallah hamileliktentir vala hamilelikten sonra vucut yapisi degisiyor
Evet canım hamilelikten. Kedi gibi uyuyan ben şu an aslan gibiyim. Eşim genelde kaçıyor gecenin bi saatinde yanimdan napsin sabah ise gidecek uyuyamiyor adam benim yüzümden. Kulaklık bile ise yaramiyor o kadar yani. Ben kendi horlamama uyanıyorum inşallah doğumdan sonra geçer ne olur geçsin

Ilk dogumumu yaptktan 7.8ay sonra 2.ye kaldm ondan canim sezeryan yerim cok gec iyilesti 6ay snra gebelikte olan gobek fıtgını dúzelttrdm ameliyat oldm kendimi toplamadan tam bir daha hamile kaldm ondan bu 2. Biraz zor geciyor
Canim hic canini sikma birlikte buyurler sonra rahat edersin ara verince daha zor oluyo ve ikinci agir geciyo aralarinda 4 yas var nasil agir gecti anlatamam bide abimiz be buyuk ne kucuk cok kiskanacak anliyo hic kabul etniyo ilgi bekliyot

Tamda o dertten uyuyamiyorum bi geriyorum bi cekiyorum bacaklarımi bi sıkiyorum valla sagolasn canim smdi denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…