2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende Canim ayni horlama uyandim adam soyluyodu inanmadim ama kotu gecsin bayanliktan ciktim:)sagsalim bi doguralim kendimizi toparlamamiz lazim

Canim hic canini sikma birlikte buyurler sonra rahat edersin ara verince daha zor oluyo ve ikinci agir geciyo aralarinda 4 yas var nasil agir gecti anlatamam bide abimiz be buyuk ne kucuk cok kiskanacak anliyo hic kabul etniyo ilgi bekliyot
Aynen oyle canim bi yandan avantajm var hakkımızda hayırlısı hepimız icın insallah

Bende deneyeyim bacaklarim sis ve cok agriyo tesekkur ederim

Kızlar burunda ödem topluyor ve etleri şisiyor ondan horlamamz nefes alamamak breat right deneyn derim

Ben de pazartesi gidicem doktora çok uzun zaman var gibi geliyor.. Doktor bakmasa zorla göstercem bak bakim açılmış mı die.. Hakkımızda en hayırlı doğum hangisi ise o olsun canm inşallah

Canim kahverengi kan beklemis durmus kan oluyor muayenedendir diye dusunuyorum nisan o tikac gorevi goren mukoz yapinin kanli olarak atilmasiyla gelen sey pembe ya da kirmizi kan olarak gelir diye geciyor literaturde ki nisan olsa zaten sancilarin artar siklasir saniyorm

Cuma ve cumartesi kanamam çok azdı sonra annem yanlışlıkla korseyi hızlı açtı ve dikişlerim çok acıdı şimdi kabamam çok sizce normalmi dikişlere içten bişeyöi oldu

Cuma ve cumartesi kanamam çok azdı sonra annem yanlışlıkla korseyi hızlı açtı ve dikişlerim çok acıdı şimdi kabamam çok sizce normalmi dikişlere içten bişeyöi oldu
Dikişlere birşey olucani sanmam yani senin canın çok acımıstr ama o kadar da kolay açılmaz ah cektigin acıyı cok iyi anliyorum dogumdan ilk ayaga kalktigmda dünyam basıma yıkılmstı acıdan sanki ki 2kez dogum sancım tutup nstde 90 .99u gorup bi kere ah demedm agrıya cok dayanikliymdr ama sezeryan beni btirdi cok sukur atlattn canım gözun aydn darısı bizlere

F fcevriye selamm orda saat kac bilmiyorum ama burda gece4 hala uyyamadim. Senin doktorlar ne rahat oyle ya. Hicbirseye gerek görmüyorlar. Amann bosver iyi tarafindan bak bizim kdr panik ve stres olmuyosun. Cahillik mutluluk resmen

Humana çay içiyorum, dikişlerim bugün çok acıyordu farzla yürüyemedim kanamamda fazlaydı, zaten halimi bi görseniz saçlar yağlkı ayakta patik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…