2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sanırım kızım kanala girmeyi başardı bugün karnım daha aşağıda ve elimle yokladığımda midemin altındaki boşluk artmış gibi hissediyorum . Kızımın hareketleri de düne göre azaldı ve ayakları karnımın sağındayken şimdi karnımın ortasında.
Bu akşam oğlumla evin içinde yürüdük bolbol. Yavrum hep beni oturduğum yerden kaldırıp araba yarışı yapıyormuşuz gibi evin içinde koşturalım istiyor ama bende hal olmadığından yapamıyordum. Bu akşam bi enerji geldi, koşmasam da yürüyebildim, onun da gönlü oldubu da kanala inmesinde yararlı oldu galiba. Hadi hayırlısı

Doğumdan bir kaç gün önce enerji gelir demişlrdi gebe okulunda. Bende 3 saate yakın yürüdüm

Doğumdan bir kaç gün önce enerji gelir demişlrdi gebe okulunda. Bende 3 saate yakın yürüdüm
Günümüz aynı senle bikaç güne doğurabilirim desene
Heyecanlandım.. ayy inşallah hayırlı vakitte gelsin kuzularımız. Sende durum nasıl?

Bende de Nstde hiç sancı çıkmıyor. Gün içinde sertleşip kasılıyor karnım ama düzenli bişey yok henüz.
Aynen bende de hiç sancı çıkmadı. Kasilmamda yok. Sadece genital bolgemde kemik ağrısı oluyor yatakta dönerken. Ama doğsun istiyorum artık

Inşallah kuzum donelim eski halimize ya

Kızlar burunda ödem topluyor ve etleri şisiyor ondan horlamamz nefes alamamak breat right deneyn derim
Canım denemez olur muyum denedim ama hiçbir faydası olmadı

Valla atlattımmı bilmiyorum hergü kötüye gösdiyo

Cuma ve cumartesi kanamam çok azdı sonra annem yanlışlıkla korseyi hızlı açtı ve dikişlerim çok acıdı şimdi kabamam çok sizce normalmi dikişlere içten bişeyöi oldu
Korse dikid acısını da engelliyormuş ya biraz oyle okumuştum belki ondan çıkarınca acimistir

Masallahhh:) tam kuş Allah saglik versin guzel gunler gostersin ne guzel ya

Kuzum geçti ama farklı türde ağrılar başlıyor mesela dün resmen ağrı kalçama vuruyırdu içten bişey itekliyor gibi walla doğum çarşamba ama bekleyebilirmi benim oğlum bilemiyorum

Bende senin gibi düşünüyorum cnm sizin kaç cm çıkıyor. İnsanlara göre aman birşey olmaz normal doğur ne var. Hatta kayinvalidem kendini tutamayıp evde 5 kilo doğuran var dedi ben de sen doğur 5 kiloyu dedim kimse benim ne istedigimi sormuyor diye söylendim, kızdığımi anlayınca yazık hemen topladı sen ne istersen o diye. Milletin ilk sordugu nasıl dogurcaksin sana ne ! Neden bu kadar merak ederler anlamıyorum.

Doktor ooc kolay olan normal doğum çünkü o girmiyor son ana kadar ebeler var en son on cm acılık ile çatala çıkınca gelip cikariyor oda ozelde devlette sikinti yoksa onu da yapmaz cnm. Ama ilk gebelik riskli çünkü bünyen hazır değil ayrıca ben onuncu gebelik olsa riske atmam. Bana 4 doktorda riskli ama sen bilirsin dedi ben ona göre gün talep ettim. Hatta ozel doktorum sen normal yaparsın inaniyorum ama dikisiin çok.olur ve bebek doğmadan hasar olur mu bilemezsin dedi. Kolay doğum yok zaten bizim için.

Doktorum da öyle diyor ayaktayken sancın oldu yatınca geçiyorsa yatarken sancın oldu yürüyünce geçiyorsa araları sıklaşmıyorsa o; doğum sancısı değildir diyor
Aynen akşamları olan geçmiyor hiçbir şekilde. Artık Allah kerim bakalım bizi ne bekliyor

Ben de pazartesi gidicem doktora çok uzun zaman var gibi geliyor.. Doktor bakmasa zorla göstercem bak bakim açılmış mı die.. Hakkımızda en hayırlı doğum hangisi ise o olsun canm inşallah
Aynen sen söyle bir bakıversinler dürtsünler senin kuzuyı :) bugün de geçerse yarına yanındasın doktorun
Evet canım haklısın. İlk gün kırmızı geldi sonra hep kahverengı. Şuanlık bir artma yok hatta gündüzleri dinlenince çok iyiym ama akşamları halim perişan.
Kuzum geçti ama farklı türde ağrılar başlıyor mesela dün resmen ağrı kalçama vuruyırdu içten bişey itekliyor gibi walla doğum çarşamba ama bekleyebilirmi benim oğlum bilemiyorum
Kasılma yok ama dimi kuzum. Bekler bekler Allahın izniyle bugün pazar yarın akşam dönüyor doktorlar. Direk çarşamba doğuma gideceksin dimi ay çok heyecanlı

Son düzenleme:
Çok haklısın kolay doğum yok. Kocaman bir canlı geliyor dünyaya. Normal olsa öncesi uzun süreç. Sezeryan olsa sonrası. Oyüzden bebiş için en hayırlısı olsun.
Millete sinir oluyorum anneye gaz veriyorlar. Olmaz denilse bile normal normal diyorlar çocuğun omzu çıksa doğumda ama hemen doktoru suçlamayı biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…