- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.981
Ayy inşaallah . Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza artık bebeklerimiziBence olur çünkü bebişin kafa 2.5 kuculur doğumda ama omuz karın kaç cm oda önemli. Bizim kafa çapı 12 cm kuculse de risk var ki daha da artiyor hafta artınca.
Canim sen ayni durumu farkli farkli doktorlardan da duyduysan tabiki riske atamazsin. Kimse atmaz. Benim kizdigim sey doktorlarin hemencik karar verip anneyi strese sokmasi. Mesela bir kere bakiyorlar himm normal doguramazsin deyip anneyi ikna ediyorlar.Doktor ooc kolay olan normal doğum çünkü o girmiyor son ana kadar ebeler var en son on cm acılık ile çatala çıkınca gelip cikariyor oda ozelde devlette sikinti yoksa onu da yapmaz cnm. Ama ilk gebelik riskli çünkü bünyen hazır değil ayrıca ben onuncu gebelik olsa riske atmam. Bana 4 doktorda riskli ama sen bilirsin dedi ben ona göre gün talep ettim. Hatta ozel doktorum sen normal yaparsın inaniyorum ama dikisiin çok.olur ve bebek doğmadan hasar olur mu bilemezsin dedi. Kolay doğum yok zaten bizim için.
Kasılma yok canım çarşamba allahın izniyle doğuma gitcem 8de hastanede ol dedi drAynen akşamları olan geçmiyor hiçbir şekilde. Artık Allah kerim bakalım bizi ne bekliyor
Aynen sen söyle bir bakıversinler dürtsünler senin kuzuyı :) bugün de geçerse yarına yanındasın doktorun
Evet canım haklısın. İlk gün kırmızı geldi sonra hep kahverengı. Şuanlık bir artma yok hatta gündüzleri dinlenince çok iyiym ama akşamları halim perişan.
Kasılma yok ama dimi kuzum. Bekler bekler Allahın izniyle bugün pazar yarın akşam dönüyor doktorlar. Direk çarşamba doğuma gideceksin dimi ay çok heyecanlı
Ilk ayaga kalkış bana kötu gelmisti snrada o aciya alısmstmValla atlattımmı bilmiyorum hergü kötüye gösdiyo
Yaa her sabah ben de aynı hayal kırıklığıyla uyanıyorumBu gece de doğurmadım
Cok esya da varmis sende .hamile halinle halletmende zor oluyordur.Benim bir de ütü falan her şey tamam canım bunlar bir de yerleşmiş halleri yani öyle düşün. Dolapların içi üstü her yer ama her yer dolu. Ben anlamıyorum bir de her gün 2 makine camasir yikiyorum asıyorum kendi camasirlarimiz, yağmurlu hava balkona asamiyorum camasirlik salonun ortasında ve evde misafir var. 2 gün sonra daha fazla misafir gelecek. Daha gömme dolabı açıp onlar yatak yastık yorgan cikaracagim. 1 ay sonraya ısınlanmak istiyorum. Çevreme bakindikca fenalık geliyor. Bomboş evde yerde bi yatakla yaşamak istiyorum şu an. Televizyonu bile firlatip atasim geliyorm bir de evin her yeri kitap. Eşimin benim kitaplarım kitaplıklara sığmıyor. Eşim ders çalışıyor yemek masası bile kitap dolu. Boş bir tuvalete var hiç kullanilmamis, orası bile ağzına kadar dolu kitap bebek arabasi puset vs. Annemin valizleri salonda. En nefret ettiğim şey çok eşyaydi ve bebek olunca başıma geldi resmen boguluyorum ben ya
Kesinlikle katılıyorum canım asıl is ebede bitiyor.doktorun işi çocuğun kafası cikmaya başladığında başlıyor. 5 dakika orda kaliyor.Doktorlara güvenmek gerek sonucta hem bebegin hem annenin hayatı söz konusuDoktor ooc kolay olan normal doğum çünkü o girmiyor son ana kadar ebeler var en son on cm acılık ile çatala çıkınca gelip cikariyor oda ozelde devlette sikinti yoksa onu da yapmaz cnm. Ama ilk gebelik riskli çünkü bünyen hazır değil ayrıca ben onuncu gebelik olsa riske atmam. Bana 4 doktorda riskli ama sen bilirsin dedi ben ona göre gün talep ettim. Hatta ozel doktorum sen normal yaparsın inaniyorum ama dikisiin çok.olur ve bebek doğmadan hasar olur mu bilemezsin dedi. Kolay doğum yok zaten bizim için.
Bende ustuste geliyor gb hissediyorum Allah yardimcimiz olsun .Ferahliga ihtiyacimiz var.Dogum yaklasti stresde arttı kızlar dogum nasl gecicek bebekde bir sıkıntı olur mu kilolar nasıl gdicek of of hastane doguma zam yapms 700tl oglum 3.4gündür huysuz gece bile cok agliyor yemek yemiyor hersey üst üste gbi 3gündür aglayasm var birsey yapasm yok
Ikinci cocuk olayi tamamen kargasaymis 3.yu nasil yapiyolar yaa .Canim tozu yada cigneme tableti var bahar donemi azar benim oglandada var bende ayni durumda oluyorum ev berbat kirli daha temizleyemedim 3 gun tatil ama oglan oyun istiyo karnimdaki beslenememis bende ayni coktum
Hamilelikten canim gecer ins kiloda vercez .Kizlar bide bende horlama olustu hayatimda ilk defa insallah hamileliktentir vala hamilelikten sonra vucut yapisi degisiyor
Sakin kasima bir haftadir benimde oyle kremliyorum bolbol daha cok kasiniyor sankiUyuyamıyorum!göbeğim kaşınıyo deli gibi.kafayı yiyeceğim
Bu mayıs başı bebeleri gelmeyi düşünmüyor galiba işin garibi çok da rahat uyumaya basladım . İyice alıştım galiba hamileliğeYaa her sabah ben de aynı hayal kırıklığıyla uyanıyorum
Oyy yerim ben o yakışıklıyıKızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
Maşallah bize de nasip olsun inşallahKızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
İlk miydi seninki tatlım iyi beklemiş kuzucuk kilosu kacBu gece de doğurmadım
Evet ilk :) çarşamba günü 3300 dü kilosuİlk miydi seninki tatlım iyi beklemiş kuzucuk kilosu kac
Maşallah tam ideal insallah kolayca güzel bir doğum olur. Bı de haftasını doldurup gelmeyenler var ondan olmasın da :)Evet ilk :) çarşamba günü 3300 dü kilosu
Hadi gözünüz aydın meleginle sağlıklı ömrümüz olsun inşallah :)Kızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?