2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim sen ayni durumu farkli farkli doktorlardan da duyduysan tabiki riske atamazsin. Kimse atmaz. Benim kizdigim sey doktorlarin hemencik karar verip anneyi strese sokmasi. Mesela bir kere bakiyorlar himm normal doguramazsin deyip anneyi ikna ediyorlar.

Kasılma yok canım çarşamba allahın izniyle doğuma gitcem 8de hastanede ol dedi dr

Cok esya da varmis sende .hamile halinle halletmende zor oluyordur.
Misafir olunca ev hic toplanmiyor zaten bilmiyorum neden.
Benimde butun evislerini toplayip cope atasim var.
Insta da bi video vardi.adam bulasiklari yikar gb yapip cope atiyoduayni o moddayim

Kesinlikle katılıyorum canım asıl is ebede bitiyor.doktorun işi çocuğun kafası cikmaya başladığında başlıyor. 5 dakika orda kaliyor.Doktorlara güvenmek gerek sonucta hem bebegin hem annenin hayatı söz konusu

Bende ustuste geliyor gb hissediyorum Allah yardimcimiz olsun .Ferahliga ihtiyacimiz var.
Canim tozu yada cigneme tableti var bahar donemi azar benim oglandada var bende ayni durumda oluyorum ev berbat kirli daha temizleyemedim 3 gun tatil ama oglan oyun istiyo karnimdaki beslenememis bende ayni coktum
Ikinci cocuk olayi tamamen kargasaymis 3.yu nasil yapiyolar yaa .
Master gb birsey mi bide benim bahsettigim 3 u yapanlarin birinci cocuklari benim oglum gb gidip bi sormam lazim.
Kizlar bide bende horlama olustu hayatimda ilk defa insallah hamileliktentir vala hamilelikten sonra vucut yapisi degisiyor
Hamilelikten canim gecer ins kiloda vercez .
Yani ins veririrz degilmi
Bende horluyomusum.oglum dedi esim makineye bagli yattigindan duymuyor neguzel de oglum dan kacmamis
Uyuyamıyorum!göbeğim kaşınıyo deli gibi.kafayı yiyeceğim
Sakin kasima bir haftadir benimde oyle kremliyorum bolbol daha cok kasiniyor sanki

Kızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan

Eklentiler

• 8255A240-44DF-4CEA-A9DA-0FF3B7AB1524.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 127
Oyy yerim ben o yakışıklıyı gözünüz aydın canım bnm

Maşallah bize de nasip olsun inşallah

Kızlar yarin 36 bitiyor 37 başlıyor.beniz te aşağıya indi.önceden hareketler kaburgamin altındaydı şimdi daha aşağıda.sabah 9 da kalktım ve 3. Adet ağrısını çektim bu sancılar yalancıdır dimi.daha en az 2 haftam vardır dimi

Hadi gözünüz aydın meleginle sağlıklı ömrümüz olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…