2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah tam ideal insallah kolayca güzel bir doğum olur. Bı de haftasını doldurup gelmeyenler var ondan olmasın da :)
Benimde korkum o ama ben bekletmem ya en kötü 1 mayısta yatarım sezeryan masasına zaten 1 mayıs babasının doğum günü o günü bekliyo galiba

Bu mayıs başı bebeleri gelmeyi düşünmüyor galiba işin garibi çok da rahat uyumaya basladım . İyice alıştım galiba hamileliğe
Tembel çıktı bizim bebişler.anne karnında ekmek elden su gölden yaşamak rahat geldi ben uyuyamıyorum da bu aralar.bazı gece tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum,akşam kaşıntı tuttu uyuyamadım,bazen de nedensiz dönüp duruyorum yatakta.vücut uykusuz gecelere alıştırma yapıyo sanki :)

Sürekli kremliyorum aslında da çatlak gibi de değil.kırmızı döküntü gibi bişeyler var karnımda anlamadım neyin nesi.doktor kontrolüm de çarşamba günü.

Canım geçmiş olsun.maşallah Kuzey Utku’ya.görünce duygulandım.bizim yerimize kokla bol bol :)

Bu mayıs başı bebeleri gelmeyi düşünmüyor galiba işin garibi çok da rahat uyumaya basladım . İyice alıştım galiba hamileliğe
Vallahi 1 Mayıs olanlar bekliyor hep :) ben de olsam ben de beklerdim işçi bayramında atardım kendimi dışarı
Ay yesin onu teyzesi yaaa. Hadi geçmiş olsun tatlım. Darısı başımıza inş.

Can'ım hiç belli olmaz. Sen dikkatli ol. Malum 35 ten sonra patır patır geldi kuzular.

Allahım ne güzel bir melek. Maşallah annesi sana ve bebeğine. Evde musmutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah

Hanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Canım ben druma sordum kesinlikle korse al dedi cırt cırtlı mide korsesi alcakmışım eşim şimdi bakmaya çıktı dr tüm gebelerime tavsiye ediyorum hem rahat ediyorlar hemde karınları taş gibi dedi ben depend aldım 73 kiloyum ve m beden aldım bugün denedim bana rahat oldu

Çok iyi yaaa ay bnde hep arkadaşlarıma diyodum ki 37 -38 de doğurcam galiba içine öyle doğuyor diye . Çok söyledim galiba gelmemekte ısrarcı . Ay neyse eşim akşamları çalışıyordu çok sıkılıyodum şimdi sabaha gecti bol bol gezerim bnde

Ben de oyleyim. Ya tuvalete kalkmaktan ya da kaşıntıdan uyuyamiyorum
Hanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Canim bence lohusa kulotlarindan al. Yani su depend aldik ya. Normal ic camasiri kullanirsan dikiş yerine denk gelebilir. Bir de senin kanaman nasil olur bilmem ama benim adet kanamalarim yatsam da ayakta da olsam hep öne cikar. Bu yuzden ped koydum mu baya karnimin bittigi yere kadar yapistirim. Eger seninde oyle oluyorsa yine dikislerini rahatsiz edebilir.

Bakalim hangimiz daha önce doguracaz. Ben soyleyim kesin bu mayis anneleri icinde en son doguran ben olurum bebegim asagi inecegine sanki gun gectikce yukari cikiyor. Karnim sanki goguslerimin hemen altindan baslayan basketbol topu gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…