- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.001
Benimde korkum o ama ben bekletmem ya en kötü 1 mayısta yatarım sezeryan masasınaMaşallah tam ideal insallah kolayca güzel bir doğum olur. Bı de haftasını doldurup gelmeyenler var ondan olmasın da :)
Tembel çıktı bizim bebişler.anne karnında ekmek elden su gölden yaşamak rahat geldiBu mayıs başı bebeleri gelmeyi düşünmüyor galiba işin garibi çok da rahat uyumaya basladım . İyice alıştım galiba hamileliğe
Sürekli kremliyorum aslında da çatlak gibi de değil.kırmızı döküntü gibi bişeyler var karnımda anlamadım neyin nesi.doktor kontrolüm de çarşamba günü.Bende ustuste geliyor gb hissediyorum Allah yardimcimiz olsun .Ferahliga ihtiyacimiz var.
Ikinci cocuk olayi tamamen kargasaymis 3.yu nasil yapiyolar yaa .
Master gb birsey mibide benim bahsettigim 3 u yapanlarin birinci cocuklari benim oglum gb gidip bi sormam lazim.
Hamilelikten canim gecer ins kiloda vercez .
Yani ins veririrz degilmi
Bende horluyomusum.oglum dedi esim makineye bagli yattigindan duymuyor neguzelde oglum dan kacmamis
Sakin kasima bir haftadir benimde oyle kremliyorum bolbol daha cok kasiniyor sanki
Canım geçmiş olsun.maşallah Kuzey Utku’ya.görünce duygulandım.bizim yerimize kokla bol bol :)Kızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
Vallahi 1 Mayıs olanlar bekliyor hep :) ben de olsam ben de beklerdim işçi bayramında atardım kendimi dışarıBu mayıs başı bebeleri gelmeyi düşünmüyor galiba işin garibi çok da rahat uyumaya basladım . İyice alıştım galiba hamileliğe
Ay yesin onu teyzesi yaaa. Hadi geçmiş olsun tatlım. Darısı başımıza inş.Kızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
Can'ım hiç belli olmaz. Sen dikkatli ol. Malum 35 ten sonra patır patır geldi kuzular.Kızlar yarin 36 bitiyor 37 başlıyor.beniz te aşağıya indi.önceden hareketler kaburgamin altındaydı şimdi daha aşağıda.sabah 9 da kalktım ve 3. Adet ağrısını çektim bu sancılar yalancıdır dimi.daha en az 2 haftam vardır dimi
Aman maşallah canım beklesin kuzucuklar yerindeKasılma yok canım çarşamba allahın izniyle doğuma gitcem 8de hastanede ol dedi dr
Beklemekte olduğun şey ancak onu beklediğini unuttuğunda gerçekleşir. Bu evrenin sana, sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.Bu gece de doğurmadım
Allahım ne güzel bir melek. Maşallah annesi sana ve bebeğine. Evde musmutlu huzurlu günleriniz olsun inşallahKızlar biz taburcuyuz toplanıyoruz, darısı başınıza inşallah.. çok mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, herkese allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. var mı doğuran ya da doğurmak üzere olan
Oy maşallah kuzuya Allah nazarlardan korusun çok sukur bugünlerinize, ilk bebişimiz bizim. İsmi neydi cnm.
İnşallah canımoyy yeriz onu bal bal:) Darısı başımıza diyorum:)
Adı gibi aslan parçası maşallah.İlk bebeğim adını doğmadan koymuştuk Ali aslan :)
Carsamba bebekleri kaç tane olduk :)Kasılma yok canım çarşamba allahın izniyle doğuma gitcem 8de hastanede ol dedi dr
Seni biliyorum sadece canım başka kim var acabaCarsamba bebekleri kaç tane olduk :)
Canım ben druma sordum kesinlikle korse al dedi cırt cırtlı mide korsesi alcakmışım eşim şimdi bakmaya çıktı dr tüm gebelerime tavsiye ediyorum hem rahat ediyorlar hemde karınları taş gibi dedi ben depend aldım 73 kiloyum ve m beden aldım bugün denedim bana rahat olduHanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Çok iyi yaaaAman maşallah canım beklesin kuzucuklar yerinde
Beklemekte olduğun şey ancak onu beklediğini unuttuğunda gerçekleşir. Bu evrenin sana, sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.
Ben de bu özlü söz sebebiyle doğurucam moduna girdim ki doğmasın
Ben de oyleyim. Ya tuvalete kalkmaktan ya da kaşıntıdan uyuyamiyorumTembel çıktı bizim bebişler.anne karnında ekmek elden su gölden yaşamak rahat geldiben uyuyamıyorum da bu aralar.bazı gece tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum,akşam kaşıntı tuttu uyuyamadım,bazen de nedensiz dönüp duruyorum yatakta.vücut uykusuz gecelere alıştırma yapıyo sanki :)
Canim bence lohusa kulotlarindan al. Yani su depend aldik ya. Normal ic camasiri kullanirsan dikiş yerine denk gelebilir. Bir de senin kanaman nasil olur bilmem ama benim adet kanamalarim yatsam da ayakta da olsam hep öne cikar. Bu yuzden ped koydum mu baya karnimin bittigi yere kadar yapistirim. Eger seninde oyle oluyorsa yine dikislerini rahatsiz edebilir.Hanımlar sezeryan olacaklar için korse sartmı, nasıl birşey alayım. Birde hasta bezi mi alcaz ben lohusa ped koymuştum çantaya.
Bakalim hangimiz daha önce doguracaz. Ben soyleyim kesin bu mayis anneleri icinde en son doguran ben olurumÇok iyi yaaaay bnde hep arkadaşlarıma diyodum ki 37 -38 de doğurcam galiba içine öyle doğuyor diye . Çok söyledim galiba gelmemekte ısrarcı . Ay neyse eşim akşamları çalışıyordu çok sıkılıyodum şimdi sabaha gecti bol bol gezerim bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?