- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.581
Anladım kuzum bakalım yaşayıp görcez, çok teşekkür ederimEbeler hep tecrübeliydi valla şipşak takıverdi bişey anlamadım...ama dediğim gibi acil gittiğim için sancıyla o zamana kadar 3-4 defa falan açılmama bakılmıştı o yüzden belki de anlamadım sonda monda
O sancı olabilir canım işte alttan çıkacakmış hissiOkuya okuya bitiremeden113 mesajım var okunacak :)
2 gündür sanki ayakları midemde sıpanın. Az önce de yukarı doğru hareket ediyor ittiriyor o sırada da rahmimden bişey çıkacak gibi oluyor.
Sanırım kanala girmeye uğraşıyor.
Öyle mi olur ki. Çoğu zaman tek yerden hareket hissederdim. Şimdi üstten varsa hareket altta da bişeyler oluyor
Canım yaşamış biri olarak uyanıkken sunh söylim sadece heyecan tavan oluyor hiçbir şey hissetmeyeceksn bebeğinle odandayken ağrın olacak ağrı kesici yapılacak korkma o kadar uyanık olmak çok güzel o atmosfer. Ben mecburi genel anestezi olacağım ama uyanık olmak harika boşver düşünme sen bişey hissetmeyeceksin ki video izlesen ne değişirKızlar 2 gün kaldı ve korkuya kapılıyorum sanırım. Genel anestezi istemiyorum bebisimi gormek icin ve bir de agrim olur konuşamazsam gibi saçma bir düşüncem var. Uyanıkken kesilmek de tuhaf ki ben videosunu da izledim sezeryanin siz yapmayın. Üstüne Eşim horul horul uyudu bile
Ay kıyamam ya aynen oyle başımıza gelmeden yada boyle duymadan anlayamiyoruz bazen herseyn hayırlisıni nasip etsn ins.Yakin bi zamanda arkadasim ozel hastanede dogum yapti hersey cok guzel tamam ama bebegin ne yazik ki cene yapisi gelismemis emme refleksi yokmus ne ozel oda ne de ozel hastane yada dr un bi anlami kalmadi detayli bi hastaneye yonlendirdiler cene cerrahisi olan bi yere kendilerinin yeterli olmadigi i soyleyip 1 hafta kuvezde kaldiktan sonra yine mecbur devlet hastanesine nakil oldular o yuzden Allah saglikli dogum nasip etsin ama bu olasiliklari goz onunde bulundurmak lazim
Yanlış hatırlamıyorsam sen normal doğum yapmiyacakmiydin cnm.son anda mı böyle bir karar verildi...Kızlar bugün kontrolüm (37+3 )vardi bebek nerdeyse hiç kilo almamış 3600 du en son dedik herhalde bir öncekinde fazla ölçtü 7 gün önce gitmiştik en son onun dışında normaldi nts ye bağladılar ne actim ne tok hareketi az dediler ya uyuyor ya da açsınız dediler
Yemek yedim geldim tekrardan nts ye girdim sonuç çok değişmedi hareketleri istenen düzeyden azmis neyse cuma günü sezeryan olacaktım en geç perşembe olacak şekilde ayarlandı
Yarın sabahtan tekrar gidecegim hareketleri aynıysa gozetim altın da kalabilirmişim allahtan hayırlısı
Sağlıkla kavusalim bebislere
Inanın çok korktum allah kimseye yaşatmasin
Şu an hareketlerini çok iyi hissediyorum icim rahat şükür herseyimde hazır bundan sonrası rabbime kalmis
Bazı şeylerde çok ısrarcı olmamak lazım onu anladım sağlıkla gelsinler yeter herşeye raziyim yeter ki o iyi olsun
Oo maşallah canım kilosu gayet iyi.Benimki de ilk nst de oynamamisti.sonuçta sen hissedyrsun her şeyi canım. Panik yok.Perşembe dogumları çoğaldı saglikla gelsin kuzular:)Kızlar bugün kontrolüm (37+3 )vardi bebek nerdeyse hiç kilo almamış 3600 du en son dedik herhalde bir öncekinde fazla ölçtü 7 gün önce gitmiştik en son onun dışında normaldi nts ye bağladılar ne actim ne tok hareketi az dediler ya uyuyor ya da açsınız dediler
Yemek yedim geldim tekrardan nts ye girdim sonuç çok değişmedi hareketleri istenen düzeyden azmis neyse cuma günü sezeryan olacaktım en geç perşembe olacak şekilde ayarlandı
Yarın sabahtan tekrar gidecegim hareketleri aynıysa gozetim altın da kalabilirmişim allahtan hayırlısı
Sağlıkla kavusalim bebislere
Inanın çok korktum allah kimseye yaşatmasin
Şu an hareketlerini çok iyi hissediyorum icim rahat şükür herseyimde hazır bundan sonrası rabbime kalmis
Bazı şeylerde çok ısrarcı olmamak lazım onu anladım sağlıkla gelsinler yeter herşeye raziyim yeter ki o iyi olsun
Benmde iki haftadir ayaklarim cok sisiyo ozellikle sallayarak oturdgmda bilegime kdar davul gbiAynen aşağı demek istemiştim otururken bir bakmışsın şişmiş sabah uyandığımda normal oluyo bugün oldu ilk kez böyle farkına varmam
Sonda mecbur oluyor beni arkadaşım uyarmıştı anesteziden sonra takmanızı istiyorum diye söyle demişti öyle yaptım hiç sıkıntı olmamıştıBi kaç arkadaşa yapmışlar da sezaryende ben de merak ettim, sondadan da korkuyorum çokanesteziden sonra takmalarini isteyeceğim inşallah öyle yaparlar
Annem bi kac ay once rahmini aldirmisti canım kist vardı toptan temizletti yani. Sonda takmışlar canı çok acimis hafif de kanama yapmış istemiyorum ben bunu demiş cikarttirmis bir daha da takmamislar ben de bi şansımi denicem artik kabul etmezlerse anesteziden sonra taktirayim ben de napiyimSonda mecbur oluyor beni arkadaşım uyarmıştı anesteziden sonra takmanızı istiyorum diye söyle demişti öyle yaptım hiç sıkıntı olmamıştı
Hayır canım ben normal istiyordum da 1 tup bebekYanlış hatırlamıyorsam sen normal doğum yapmiyacakmiydin cnm.son anda mı böyle bir karar verildi...
Inşallah canım hepimiz sağlıkla alalim kucagimizaOo maşallah canım kilosu gayet iyi.Benimki de ilk nst de oynamamisti.sonuçta sen hissedyrsun her şeyi canım. Panik yok.Perşembe dogumları çoğaldı saglikla gelsin kuzular:)
Annem bi kac ay once rahmini aldirmisti canım kist vardı toptan temizletti yani. Sonda takmışlar canı çok acimis hafif de kanama yapmış istemiyorum ben bunu demiş cikarttirmis bir daha da takmamislar ben de bi şansımi denicem artik kabul etmezlerse anesteziden sonra taktirayim ben de napiyim
Yok canim aktardan daha iyi dir rezeneSağol balım
Kimyonlu rezeneyi kendimizde yaparız sanırım. Onu aktardan almayı düşünmüştüm. Ama bu daha iyiyse tabi bunu da alırım.
Masallah canim gozun aydinKızlar bende dün doğum yaptım bi kaç gündür sancılarım vardı dün yatışım yapıldı hemen sezeryana aldılar kizim 38+2 haftalık doğdu
Adet agrisi gibi belime vurmustu benim .ertesi gun dogum yaptim.Kızlar sancı çekenlere bir sorum var adet ağrısı gibimi oluyor? Benim dünden beri saat başı gelen adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda çok dayanılmayacak değil gelip geçiyor hemen.
Alakasi yok canim benim adet agrim hep coktu ama hastanede 4 cm acikliga kadar sanci vardi ben hissetmemistim heyecandanmiydi ozaman bilmiyorum.Kizlar sancilari erken baslayanlar, uzun surenler falan. Normal zamanlarinizda adet sancilariniz nasildi? Ben daha hic belirti yasamadim. Ne nat de sancim cikiyor ne adet sancisi ne bel agrisi cekiyorum. Hicbir seyim yok Yani. Ben normal zamanda da zaten adet sanciai cekmeDim. Bazen cok hafif belim agirir bazen de cok hafif kasiklarim asagi cekilir gibi olurdu. Bu belirtileri de 3-4 ayda bir falan hafifce atlarirdim. Acaba normal zamanlarda adet sancisi cekmedigim icin mi dogum sancisi sa belirti vermiyor
Kızlar dün gece 1 saat içinde 3-4 kez düzenli kasilmalarim oldu..Tam hastaneye gitmeye niyetlendm ayağa kalkım geçti..geri yattım bu sefer 10 dk düştü..eşimin kaldırdım bu sefer geliyor dedim ayağa kalktım yine geçti.sesli düşünüyorum bu arada evimi bugün temizledim tamam ev temiz.yikanacak çamaşır yok.ütü var biraz önemli değil o.aaaa hoşafım yok..ben bu sancılar arasında hoşafım yok diye gece 4.30 -5 gibi oturdum hoşaf kaynattim eşim şok inanmıyorum sana diyor. neyseki doğum olayı gerçekleşmedi..6 gibi uyuya kalmişım
Hadi hayirlisi canim :)Geçen haftaki tasikardik nstden sonra serum almistim biraz normallesmisti bugün tekrar nst için gittim muayene olmadım çok şükür süper çıktı nst ve 30 Nisan'a kesinlestirdik doğum gunumuzu :)
Cok guzel olmus canim gayet basarili benceEki Görüntüle 2139676 Eki Görüntüle 2139677
Kızlar annemle yaptigimiz emzikligimiz ve kapı süsümüz nasıl olmuş ? Instagramdan alacaktim ama 2 3 kere mesaj atmama rağmen satıcı geri dönüş yapmadı. Bende sinirlendim kendim denemeye karar verdim. Tabikide cok kusuru var ama biz acemilere gore fena degil bence. Siz nasil buldunuz ?
Not:Işık güzel düştüğü için kitaplığa astım
Yok canimBişey daha soru cam .bebise tarak aliyormuyuz yanimiza.ben daha sorar dururum lutfen kusura bakmayın.cok heyecanlıyım
Ya ben karistrdim k .bkma sezeryanmiydi senin .Kizlar birakin bebegin odasina gidip gelmeyi yataktan kalkip dibinizdeki park yataga gidemiyosunuz dikislerden. Bi de benim iki gundur karnim kasiklarim agriyo regl gibi, rahim toparliyor ya. Karnim baya indi. Reflu yatagi harika bisey park yataga koyduk onda yatiyor bebek. Gaz yok, kusma yok. Masallah subhanallahh bebisime.
Kızlar bebeim 9 günlük vee hamilelige başladığım kilodayım :)
Emzirme sutyeni, atlet ,dis fircasi,macunu, kucuk havlu,corap,karton bardak, nescafe, koydm kendime ben yazdiklarina ek olarak@-huzur- cnm Cok başarılı bence de eline sağlık. Kızlar bende de hiç ağrı vs yok.sadece kızımın hareketleri var.yarın kontrol var ikinci nstye giricem.yarın halılar geliyor.öbür gün koltuk minderleri.bigun butun evi sildim banyoyu yik kadimm.burda sizden aldığım gazla yaptım bunları.çantada bez ve depend eksik.bide biberonla emzik dezenfekte edilecek.iki hastane çıkışı ikide beşli takım koydum.corap onluk aldimm.kendime bir sabah lik gecelik bir pijama koydum.iki battaniye aldım.bide pusete çıkışta usumesin diye polar gibi yumos battaniye serdim.unibaby pamuk mendil bir paket yeter mi bide alt acma bes tane alsam yanıma olurmu. Başka bişey varmı kızlar unuttuğum çok acemiyimm
Ben bana ne oldu anlamıyorum birden bütün sistemim bozuldu.. ben yarın gidicem ya doktora sorarım düşüklükte sıkıntı mı diye.. doğru bilgi alalım.. inşallah zarar vermiyorumdur bebeğe yaa inanılmaz vicdan yapıyorum@Aarohitired kızlar ben hep enginar yiyorum hemde garnitür patates havuç bezelyeli hatta bugün 15 tane aldım ara ogune çok guzel gidiyor diye. Kerevizi pırasalı yapıyorum portakal suyu ile. Şekerimi çıkardığını hiç farketmedim. Benim son günlerde sabahları 147 leri falan görüyorum ama sabah da çok ac oluyorum ve deli gibi yiyor diyetten çıkıyorum. Bizim uzun süreli 200 lerde gezmiyor o yüzden zarar olmaz diye düşünüyorum. Bu arada cumartesi günü açlık sekerim 49 59 arasıydı bugün biraz düzeldi. Yükseklik sorun ama dusuk olmasida bir sorun mu acaba. Bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?