2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Anladım kuzum bakalım yaşayıp görcez, çok teşekkür ederim

Kızlar bugün kontrolüm (37+3 )vardi bebek nerdeyse hiç kilo almamış 3600 du en son dedik herhalde bir öncekinde fazla ölçtü 7 gün önce gitmiştik en son onun dışında normaldi nts ye bağladılar ne actim ne tok hareketi az dediler ya uyuyor ya da açsınız dediler
Yemek yedim geldim tekrardan nts ye girdim sonuç çok değişmedi hareketleri istenen düzeyden azmis neyse cuma günü sezeryan olacaktım en geç perşembe olacak şekilde ayarlandı
Yarın sabahtan tekrar gidecegim hareketleri aynıysa gozetim altın da kalabilirmişim allahtan hayırlısı

Sağlıkla kavusalim bebislere
Inanın çok korktum allah kimseye yaşatmasin
Şu an hareketlerini çok iyi hissediyorum icim rahat şükür herseyimde hazır bundan sonrası rabbime kalmis

Bazı şeylerde çok ısrarcı olmamak lazım onu anladım sağlıkla gelsinler yeter herşeye raziyim yeter ki o iyi olsun

O sancı olabilir canım işte alttan çıkacakmış hissi

Canım yaşamış biri olarak uyanıkken sunh söylim sadece heyecan tavan oluyor hiçbir şey hissetmeyeceksn bebeğinle odandayken ağrın olacak ağrı kesici yapılacak korkma o kadar uyanık olmak çok güzel o atmosfer. Ben mecburi genel anestezi olacağım ama uyanık olmak harika boşver düşünme sen bişey hissetmeyeceksin ki video izlesen ne değişir

Ay kıyamam ya aynen oyle başımıza gelmeden yada boyle duymadan anlayamiyoruz bazen herseyn hayırlisıni nasip etsn ins.

Yanlış hatırlamıyorsam sen normal doğum yapmiyacakmiydin cnm.son anda mı böyle bir karar verildi...

Oo maşallah canım kilosu gayet iyi.Benimki de ilk nst de oynamamisti.sonuçta sen hissedyrsun her şeyi canım. Panik yok.Perşembe dogumları çoğaldı saglikla gelsin kuzular:)

Bi kaç arkadaşa yapmışlar da sezaryende ben de merak ettim, sondadan da korkuyorum çok anesteziden sonra takmalarini isteyeceğim inşallah öyle yaparlar
Sonda mecbur oluyor beni arkadaşım uyarmıştı anesteziden sonra takmanızı istiyorum diye söyle demişti öyle yaptım hiç sıkıntı olmamıştı

Sonda mecbur oluyor beni arkadaşım uyarmıştı anesteziden sonra takmanızı istiyorum diye söyle demişti öyle yaptım hiç sıkıntı olmamıştı
Annem bi kac ay once rahmini aldirmisti canım kist vardı toptan temizletti yani. Sonda takmışlar canı çok acimis hafif de kanama yapmış istemiyorum ben bunu demiş cikarttirmis bir daha da takmamislar ben de bi şansımi denicem artik kabul etmezlerse anesteziden sonra taktirayim ben de napiyim

Yanlış hatırlamıyorsam sen normal doğum yapmiyacakmiydin cnm.son anda mı böyle bir karar verildi...
Hayır canım ben normal istiyordum da 1 tup bebek
2 kist miyom var onlar alınacak
3 bebek iri kafası buyuk zaten geçen hafta kesin bir dille bana normal olmaz dedi bende nasip dedim baska çarem kalmamisti

merhaba kızlar..dogum hikayelerini okumak cok heyecanlı.Ben sezeryan olcam ama daha 20 gün falan var tarih kesinlesmedi. 35.haftadayiz..Bir cok kisinin derdi ayni gibi..Eve gelen zamansiz yatıli misafirler..kayinvalide tripleri...ben de zorla dogumdan sonraki hemen ilk hafta bari kayinbabamin gelmesini önledim..sehir disindan gelecekler ev kucuk..e benim anne babam olacak..esimim annesi...nese babasi sonra gelecek bu bile benim icin buyuk lütuf Halbuki hepimizin tek istedigi sakinlik..ama göruyorum ki hepimizin benzer sorunu var..demekki toplumca kanayan yaramiz bir lohusa ne ister ne bekler bilmiyoruz bugun benim kayinvalidem de tutturdu 1 gece ben kalayim hastanede 1 gece annen kalsin..yahu yok tsk ederim diyorum ben annemi istiyorum yanimda...yok yok olmaz 1 gece ben kalayim diyo..sanki kendi kızının yaninda kaynanasi kaldı..vala Allah kısmet eder ozaman gelirse acik acik dicem Annemi istiyorum yanimdaaaa annnemiiiiii diye pöykürcem yüzüne

Bana da doğumdan sonra hematom oluştuğunda taktılar. Gerçekten tired in dediği gibi hiç hissetmedim. Dehşet sancim vardı çünkü. Sondayı taktılar mesaneni boşaltıp sondayı çıkardılar hematom yerine baktılar ameliyata girdim çıktığında tekrar sonda vardı. Ikincisi ne zaman takıldı bilmiyorum. Ama çok büyük rahatlikti 1 gün kaldı sonra ağrılarım azaldığı için çıkarırken gerçekten acıdi. Ama dayanilmayacak gibi degildi. Kendini kasma korkma canım zaten jel sürüp takıyorlar.

Sağol balım
Kimyonlu rezeneyi kendimizde yaparız sanırım. Onu aktardan almayı düşünmüştüm. Ama bu daha iyiyse tabi bunu da alırım.
Yok canim aktardan daha iyi dir rezene
Kızlar bende dün doğum yaptım bi kaç gündür sancılarım vardı dün yatışım yapıldı hemen sezeryana aldılar kizim 38+2 haftalık doğdu
Masallah canim gozun aydin nasilsin simdi furumun nsdil bebis nasil.
Kızlar sancı çekenlere bir sorum var adet ağrısı gibimi oluyor? Benim dünden beri saat başı gelen adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda çok dayanılmayacak değil gelip geçiyor hemen.
Adet agrisi gibi belime vurmustu benim .ertesi gun dogum yaptim.
Yalniz ilginc olan bu hamilelikte o agridan epey cektim halen evdeyim
Alakasi yok canim benim adet agrim hep coktu ama hastanede 4 cm acikliga kadar sanci vardi ben hissetmemistim heyecandanmiydi ozaman bilmiyorum.
hosaf onemli tabii
Ne icin o hosaf neden bukadar onemli gaz icinmi sut icinmi
Osaatte yaptin ya cok merak ettim simdi

Geçen haftaki tasikardik nstden sonra serum almistim biraz normallesmisti bugün tekrar nst için gittim muayene olmadım çok şükür süper çıktı nst ve 30 Nisan'a kesinlestirdik doğum gunumuzu :)
Hadi hayirlisi canim :)
Cok guzel olmus canim gayet basarili bence
Bişey daha soru cam .bebise tarak aliyormuyuz yanimiza.ben daha sorar dururum lutfen kusura bakmayın.cok heyecanlıyım
Yok canim

Ya ben karistrdim k .bkma sezeryanmiydi senin .
Masallah bebisede canim
Kızlar bebeim 9 günlük vee hamilelige başladığım kilodayım :)
masallah canim darisi bixim basimiza

@Aarohi tired kızlar ben hep enginar yiyorum hemde garnitür patates havuç bezelyeli hatta bugün 15 tane aldım ara ogune çok guzel gidiyor diye. Kerevizi pırasalı yapıyorum portakal suyu ile. Şekerimi çıkardığını hiç farketmedim. Benim son günlerde sabahları 147 leri falan görüyorum ama sabah da çok ac oluyorum ve deli gibi yiyor diyetten çıkıyorum. Bizim uzun süreli 200 lerde gezmiyor o yüzden zarar olmaz diye düşünüyorum. Bu arada cumartesi günü açlık sekerim 49 59 arasıydı bugün biraz düzeldi. Yükseklik sorun ama dusuk olmasida bir sorun mu acaba. Bilginiz var mi

Emzirme sutyeni, atlet ,dis fircasi,macunu, kucuk havlu,corap,karton bardak, nescafe, koydm kendime ben yazdiklarina ek olarak

Ben bana ne oldu anlamıyorum birden bütün sistemim bozuldu.. ben yarın gidicem ya doktora sorarım düşüklükte sıkıntı mı diye.. doğru bilgi alalım.. inşallah zarar vermiyorumdur bebeğe yaa inanılmaz vicdan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…