2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canim 10 lu takımların fiyati 129 lira.cok mu pahali siz kaca aldiniz?
Canim lcw da battaniyeli ust zibin alt patikli pijama ,citcitli ic zibin, onluk,eldiven,sapka takimlar 69 liraydi yedek olsun diye alacaksan 129 yerine 2 tane bunlardan al ilk zamanlar cok ustu kirleniyormus yikarken de biriktirirsin ben bir bunlardan 3 tane de onlu hastane cikisi aldm penye battaniye kusar falan lazim olur diye

@bekleyen16 hamilelik başlı başına değişim bir kadın için ruh beden ne aynı kalıyor ki kaldı ki öncesinde de çok mücadele etmiş yıpranmışsın Maalesef herkes bunu anlayamıyor çok az kalmış inşallah meleğini sağ Salim kucağına alınca daha iyi hissedersin duamız seninle Allah yardımcın olsun

Evet aynen bebek saglikli olsun da sen iyi ol da hayirlisi neyse o canim. İyi ki ters ve sezeryana giriyosun yoksa yuksek tansiyonla normale yonelecektin, sonuclar seni uzebilirdi.

Reflu yatagi icin marka farketmez ya herhangi bi tane alin yani. Benim salonda falan da onda duruyo bebis. Gobegim var ama eski manken hallerimden eser yok simdiiii:)

Canim bı bilsem nasıl.uyuduugumu :)) bence kesin tansiyonum çıktı sakinleştirici verdiler yoksa uyurmu hiç insan :))

Aynen aşağı demek istemiştim otururken bir bakmışsın şişmiş sabah uyandığımda normal oluyo bugün oldu ilk kez böyle farkına varmam
Canım bende oluyor hep sende yeni oluyor demekki . Misafirliğe falan gittiğimde dönüşte ayakkabı olmuyor ayağıma resmen hele hastanede beklerken daha çok şişiyor

Sende mi perşembe doğuma gireceksin ay 3 olduk başka var mı bakalım

Aynen canım asla yapamam ya çok yanlış :) allah korusun zaten bu belki çeviremez. Benim ilk kız ilk günden becerikliydi.
Ayaklarımı adaya saldığımda sisiyo böyle olan varmı
Normal canım artık ödemler başldı ya. Benim yüzüm de şişmeye başladı
Kizlar bugun kontrolden sonra kan ve idrar tahlili de vermistim Doktor ogleden sonra aradi idrarda protein cikmis yarin sabah tekrar cagirdi idrar biriktirme yapacakmis
Durum böyle
Çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha çıkmaz. Bazen birkerelik çıkıyor.

Allah saglik, sihhat, guc ,kolaylik versin canim, anladigim kadariyla kaynanan bir isine yaramiyor bide esini etkiliyor hic yuz verme bence gonder gitsin sinir olmazsin en azindan hasta halinle en onemlisi moral cunku

Ah bu es aileleri ah. Bok mu var cok affedersiniz her seye karisiyorlar? Kendisi cocuk büyütürken her seyi bilerek mi baslamis ise? İnsan yasayarak öğreniyor. Allah sana sabir versin. Ben de iki-uc gun sonra yine yatili kaynim gelecek diye strese giriyorum senin halin cok daha zor. Ben buna bile katlanamiyorum. İnsallah gelmez. Of

Sagol canim,yani diyosun kibi kac tane penye battaniye al.bencede iyi olur

Kuzum çok yükselmeye başlamış yaa niye öyle oldu ki bi de yürümene rağmen...gerekirse ilaç falan versinler kaç aydır taşıyoruz bu kuzuları riske atamayız...düzenli diyet ve yürüyüşle bu aralar normalleşmiş olması lazımdı...sen niye stres yapıyorsun ki...kendini telkin et biraz iyi olucaz sağlıklıyım mutluyum hamile bedenimden memnunum gibi olumlamalar yap

Aynen aşağı demek istemiştim otururken bir bakmışsın şişmiş sabah uyandığımda normal oluyo bugün oldu ilk kez böyle farkına varmam
Canım benim de öyle oluyor. Hatta yatarken bacak arama yastık koyuyorum ayağım hafifçe aşağıya eğimli oluyor gece bi uyanıyorum şişmiş. Bu defa yastığı ayağımın altına koyuyorum düzeliyor bi süre sonra

Kızlar benim de 2 güne misafirlerin geri kalanı geliyor. Battaniye nevresim banyo havlusu lif falan cikardim şimdi hazırladım. Öyle huysuzluk ki bendeki de. Lazım olabilecek her şeyi hazirlamadan doguma gitmezsem doguramam heralde. Orayı mı kurcaladilar neyi bulamadilar diye diye kendimi yerim. Kontrol manyağı mıyım neyim. Stresten karnım taş gibi oldu hareket etmedi bi sure bebek. Şimdi çok şükür normale döndü. Bir de doğumdan sonra cikarilanlari yikamak yerleştirmek var neyse annemlere aticam onları. Doguruyoz mu kız mı everiyoz düğün evi miyiz belli değil ha

Ben de anlamadım neden böyle oldu. Aylardır normaldi bi sıkıntı yoktu.. anneme geldim 3 gündür kontrol edemiyorum deli olcam.. yaın gideyim bakayım ne dicek dahiliye ona göre kendi doktoruma da giderim.. 37. Haftadayım zaten artık doğsa da sıkıntı olmaz herhalde en azından bu şekere maruz kalmaz cocuk..

Sezeryan sebebin ne devlet hastanesi aliiyo ama sezeryana onlarin karar vermesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…