- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.541
Ben burdaki özele guvenemedim araştırma hastanesi tatlım benimki not etmediEvet canım benim ilk doğumum, devlette mı yapıyorsun? Özeldeyse doktorun ajandasina eklemistir canım benimki yazdı.sabah ameliyata hazirlayacaklar seni ben de geleceğim hemen dedi
Canim lcw da battaniyeli ust zibin alt patikli pijama ,citcitli ic zibin, onluk,eldiven,sapka takimlar 69 liraydi yedek olsun diye alacaksan 129 yerine 2 tane bunlardan al ilk zamanlar cok ustu kirleniyormus yikarken de biriktirirsin ben bir bunlardan 3 tane de onlu hastane cikisi aldm penye battaniye kusar falan lazim olur diyeEvet canim 10 lu takımların fiyati 129 lira.cok mu pahali siz kaca aldiniz?
Annem de benim doğumuma normal diye girmiş ve son anda tansiyonu fırladığından acil sezaryene almışlar, sanırım genetik. Neyse olumlu yönden bakıyorum, hiç olmazsa günü saati belli, belirsizlik yok :) artık operasyon sonrası ağrı sızı da çekilecek mecbur. Napalım.
Hangi marka almıştın ben ilkinde aşmamıştım gerek olmaz diye düşündüm ama lazım birşey mi?
Maşallah canım ne güzel göbek gitti mi ?
@bekleyen16 yok artık sezaryene girmeden millet niye toplanıyor onu anlamadım zaten sonrasında da ağrın oluyor üstünü hemen giyinemiyorsun ameliyat önlüğü üstünde çıplak oluyorsun gibi oluyorsun eşin bunları biliyor mu? Bir ayaklan üstünü giyin gelen gelsin
Canim bı bilsem nasıl.uyuduugumu :)) bence kesin tansiyonum çıktı sakinleştirici verdiler yoksa uyurmu hiç insan :))Nasıl normal Doğum yapan varsa bir o kadar da sezaryenla Doğum yapan var bunu düşün sakinleşmeye çalış çok ekstra bir durum yoksa bence de genel olma tabi yine en iyisini dr ve sen bilirsin inşallah herşey çok güzel olacak
Hahaha spinal olduğuna emin misin:)) o nasıl bir rahatlıktır 9 ayın yorgunluğunu atmışsın ben şurada bir 5 dk kestireyim bebek gelince haber verin :))
Canım bende oluyor hep sende yeni oluyor demekki . Misafirliğe falan gittiğimde dönüşte ayakkabı olmuyor ayağıma resmen hele hastanede beklerken daha çok şişiyorAynen aşağı demek istemiştim otururken bir bakmışsın şişmiş sabah uyandığımda normal oluyo bugün oldu ilk kez böyle farkına varmam
Kesin öyle birşey olmuştur yoksa bence de zor ihtimalCanim bı bilsem nasıl.uyuduugumu :)) bence kesin tansiyonum çıktı sakinleştirici verdiler yoksa uyurmu hiç insan :))
Sende mi perşembe doğuma gireceksin ay 3 olduk başka var mı bakalımKızlar cevaben yazdıklarınız için çookkk teşekkür. Toplu alıntıyı bilemiyorum. Ben de dört dörtlük bir insan değilim bir kere sevmediğim şey her neyse hayatta yapmak istemem sevmediğim kişiyle de yapmacık da olsa muhatap olmak istemem.. Çok belli ederim istemeden yaptığımı.. Törpülemeye çalışıyorum huyumu... Annem çalışıyor doğumda anca gelir yanıma o hiç karışmıyor bu bebek bakım işine yada doğum şekline.. Kazık kadarsınız özele de gidiyorsunuz siz bilirsiniz diyor geçiyor.. Kaynanamla da fazla muhatap olacak vakti yok.. Anneme göre de sen alttan al he de geç durumu... Bilmiyorum.. Normalde bu kadar takık agresif stresli birimiydim hatırlamıyorum.. Daha önce başarısız gebelikler uzun ve yorucu tüp bebek tedavisi onca harcanan para nedeniyle maddi sıkıntı.. Sonra kendince gelip hayatımıza giren kızım... Hergün inanamadığım ve kaybetme korkum olan hamileliğim.. Baya saçlarım da beyazladı bu uzun süreçte.. Sanırım bazı basit şeylere bile tahammülüm yok.. Hala perşembe kollarıma alacağıma inanamıyorum.. Alınca ne olacak ne yapacağım nasıl bakacağım bilemiyorum. Anne olmam imkansız deyip annelikten baya ümidimi kesmiştim... Adapte mi olamıyorum ne oldu bilmiyorum.. Yerime sığamıyorum.. İçim taşıyor... Kusura bakmayın uzunn uzunn yazdım da yazdım bugün.. Herkese hayırlı doğum dilerim bebekleriyle güzel bir ömür dilerim.. Ben uyuyayım da toparlanayım iyi geceler hamiledaşlarım
Aynen canım asla yapamam ya çok yanlış :) allah korusun zaten bu belki çeviremez. Benim ilk kız ilk günden becerikliydi.Ayyy yok Can'ım ya babynest olmadan hayatta cesaret edemem böyle bir şeye. Benim bi Amcam daha bebekken böyle hayatını kaybetmiş. Babynest olursa sıkıntı olmaz ama. Aman bu defa siz de cesaret etmeyin bence de :)) yani babişi gönderin başka yatağa :))
Normal canım artık ödemler başldı ya. Benim yüzüm de şişmeye başladıAyaklarımı adaya saldığımda sisiyo böyle olan varmı
Çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha çıkmaz. Bazen birkerelik çıkıyor.Kizlar bugun kontrolden sonra kan ve idrar tahlili de vermistim Doktor ogleden sonra aradi idrarda protein cikmis yarin sabah tekrar cagirdi idrar biriktirme yapacakmis
Durum böyle
Allah saglik, sihhat, guc ,kolaylik versin canim, anladigim kadariyla kaynanan bir isine yaramiyor bide esini etkiliyor hic yuz verme bence gonder gitsin sinir olmazsin en azindan hasta halinle en onemlisi moral cunkuAslinda kafasina baktinda anormal durmuyor ama sarilik derdimiz var maleseef polikinlik daha gidemedimiz icin genel muhanesi olmadigi icin bilmiyorum. Yarin Allah nasip ederse goturcez benim anlamadim sey hastane neden genel yenidogan polikinlihine gonderdi kenderi bakmadi bide bazi tarihler verdiler o tarihlerdede doktora gidicez. Ben cok ayaklandim. Yerimde durmuyorum resmen. Kizima ogluma bakmaya calisiyorum ev icinde yapabildim kadar sanirim cok kansizim herkez rengimden korkuyor. Kaynanamda bi gitse rahatlicamda oda kalmak icin bana yesil isik cakma calisiyo.
Evet canım. Yeni başladı hissediyorum şiştiğini resmennCanım bende oluyor hep sende yeni oluyor demekki . Misafirliğe falan gittiğimde dönüşte ayakkabı olmuyor ayağıma resmen hele hastanede beklerken daha çok şişiyor
Eşim benle de konuşmuyor şimdi.. Eve geldik apartmanda rezil olduk resmen.. Hep benim yüzümdenmiş.. Ne varmış millet gelecekse gerilmeyevereymişim.. Annesi laf anlamıyormuş ben anlayayamışım.. Bi ben mi hamileymişim korkuna stresine başlarım dedi.. Sonra ben ağlayınca bi yumuşadı gibi oldu.. Aranızda kalıyorum aranızda.. O konuşuyo ben anneyim ben bilirim siz ne bileceksiniz beni mutlu edin die sen diyorsun stresliyim milletle beni fazla muhatap etme die kime ne Diyeceğimi şaşırdım ikinizle de konuşmucam dedi.. Sen geçin insanlarla.. He demeyi öğren dedi hep bağırdı apartmanda duymayan kalmamıştır.. Bide ara annemi sezeryanım şu saat gelin buyurun de.. Ne yapmak istiyorsa yapsın karışma.. Az sen alttan al dedi.. Kv doğuma girmek istiyor belden aşağı uyuşturulması iyi değilmiş komşularla öyle karar vermişler tümden uyusunlar beni istiyor doktora öyle söyleyecekmişiz, bebeğe bal yedirmek istiyor doğar doğmaz, doğunca hergün yıkamak istiyor sonra da kuru tuz ile ovacakmış.. İsyan edicemmmm... Şimdi kapıyı çarpıp çıkıp gidicem o derece... Benim hayatı elbise gibi çıkarıp vereyim eline kvnin eşim de mutlu olsun anası mutlu olunca.istwe hayatıma sıçacak karar alsın ister kraliçe gibi yaşatacak karar alsın. Ben kimimki... Ben kendi kararlarımı ne haddime alırım.. Eşimden nasıl ricada bulunurum
stressiz olmak için hemen haber vermeyelim die.. Alıp başımı gidesim var odada düşünüyorum..
Sagol canim,yani diyosun kibi kac tane penye battaniye al.bencede iyi olurCanim lcw da battaniyeli ust zibin alt patikli pijama ,citcitli ic zibin, onluk,eldiven,sapka takimlar 69 liraydi yedek olsun diye alacaksan 129 yerine 2 tane bunlardan al ilk zamanlar cok ustu kirleniyormus yikarken de biriktirirsin ben bir bunlardan 3 tane de onlu hastane cikisi aldm penye battaniye kusar falan lazim olur diye
Kuzum çok yükselmeye başlamış yaa niye öyle oldu ki bi de yürümene rağmen...gerekirse ilaç falan versinler kaç aydır taşıyoruz bu kuzuları riske atamayız...düzenli diyet ve yürüyüşle bu aralar normalleşmiş olması lazımdı...sen niye stres yapıyorsun ki...kendini telkin et biraz iyi olucaz sağlıklıyım mutluyum hamile bedenimden memnunum gibi olumlamalar yaptired benim şeker hala oynak yürüyorum diyet devam herşeyi yapıyorum amaa 1 saat sonra 160 larda çıkıyo.. hatta bugün hem 1 saat yürüdüm hem de 8 kat merdiven çıktım! Sanırım stresten yapıyorum yarın dahiliyeye gitcem bakalım ne dicek.. çok moralim bozuk
Hadi hayırlısı canımGeçen haftaki tasikardik nstden sonra serum almistim biraz normallesmisti bugün tekrar nst için gittim muayene olmadım çok şükür süper çıktı nst ve 30 Nisan'a kesinlestirdik doğum gunumuzu :)
Canım benim de öyle oluyor. Hatta yatarken bacak arama yastık koyuyorum ayağım hafifçe aşağıya eğimli oluyor gece bi uyanıyorum şişmiş. Bu defa yastığı ayağımın altına koyuyorum düzeliyor bi süre sonraAynen aşağı demek istemiştim otururken bir bakmışsın şişmiş sabah uyandığımda normal oluyo bugün oldu ilk kez böyle farkına varmam
Ben de anlamadım neden böyle oldu. Aylardır normaldi bi sıkıntı yoktu.. anneme geldim 3 gündür kontrol edemiyorum deli olcam.. yaın gideyim bakayım ne dicek dahiliye ona göre kendi doktoruma da giderim.. 37. Haftadayım zaten artık doğsa da sıkıntı olmaz herhalde en azından bu şekere maruz kalmaz cocuk..Kuzum çok yükselmeye başlamış yaa niye öyle oldu ki bi de yürümene rağmen...gerekirse ilaç falan versinler kaç aydır taşıyoruz bu kuzuları riske atamayız...düzenli diyet ve yürüyüşle bu aralar normalleşmiş olması lazımdı...sen niye stres yapıyorsun ki...kendini telkin et biraz iyi olucaz sağlıklıyım mutluyum hamile bedenimden memnunum gibi olumlamalar yap
Sezeryan sebebin ne devlet hastanesi aliiyo ama sezeryana onlarin karar vermesi gerekiyorKızlar merhaba Bir şey danışacağım size bu zamana kadar hep kontrollerini özelde yaptırdım doğum yapacağım hastane 700 TL birden zam yaptı Ben de o parayı onlara vermek istemiyorum Zaten sezeryan olacağım Sizce devlete gitsem doğumumu yaparlar mı Hiçbir kan testim hiçbir şeyim yok orada Yarın gidip bir bakayım diyorum Umarım ters tepmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?