- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.621
Canım bu cümleden anladığım kadarıyla dogurdun. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Mutlu ömürler versin yavrusuna.
Belki seni emzik niyetine de kullanıyor olabilir. Kuzenimin oğlu öyleydi ve kızcağız hiç bırakamıyordu kucağından. Ama merak etme sonradan düzeliyor.
Bacaklarinizi kapatmamalisiniz artik bebegin kafasi ezilir. Ben binmezdim herhalde. Ama pilates topuna bacaklarinizi acip oturup ziplayin bebek iner, dogum hizlanir, kolaylasir. Ya da bu hareketi topsuz yapin.
Canım portakal suyuyla pırasalı kerevizi yapıyorum. Enginarı bol zeytinyagli limon suyuyla yapıyorum bir kere limonum yoktu portakal sıktım ama tadını hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu.
Garniturunun hazır olarak aldığını dusunerekten ben benim tarifimi vereyim.
Soğanları zeytinyağında kaçırıyorum garnitürleri de için atıp yarım limon suyu biraz su tuz ve az şeker ile kavuruyorum.
Başka bir tencereye enginarlari yıkadıktan sonra limon ile ovup tencereye diziyorum. Üzerine garnitürleri koyuyorum. Bir bardak kadar su zeytinyagi ve kalan diğer yarım limonu da sikip kapağını kapatıyorum kaynadıktan sonra kısık ateşte enginarlar yumuşayana kadar pisiriyorum. Oglum garnitür çok seviyor bazen enginarı yemiyor o yüzden bende garniturun içine 2 tane enginarı da ufak ufak kesip koyuyorum. Oğulcuğum da enginarini bırakıp garniturunu yediğini düşünüyor ama yanılıyor.
Hemde nasil vc gitcem nasil gitcem onu dusunuyorum yarim saattir.belimde boslukta var benim oda agri yapiyor .bukez gidisimde agri kesiciyi tekrar sorucamAy kız heryerin kiriliyordur şimdi. Parol a bile izin yok mu
iyi taktikmis kullanirim ben bunu ama esime
Kaydettim cok saol cok merak ediyordum buara malum eksiden gidiyorum
Ay arka bahçede bindim de zaten bacak kapatmak ne mumkun. Pilates topum yok ama hep bağdaş kurup oturuyorum ben sandalye ye bile. Oglum da da öyle rahat ediyordum birde aklıma geldikçe çömelme hareketi yapıyorum ve comeldigim zaman biraz da yaylaniyorum. Bu hareket te kanalda ilerlemesine yardımcı oluyor demişti ebe.
Cok basitmis boylede bosuna ertelemisim bunca zamanBen oyle suslemeyle ugrasmadim hamisken. Limon/portakal suyu, zeytinyagi, su, azcik tuz ile enginarlari butun at icine, istersen sotele, kapagi kapali pisir 40 dk falan yeter:)
Anladım cnm..bir normal muhabbetini hatırlıyordum..senin öyle istediğin aklımda kalmış demekki..aslında senin için bir açıdan iyi kistlerden ve miyomlardan da kurtuluyorsun bir ameliyatla..öyle cnm nasipten öteye yol gitmiyor..hakkımızda neyse hayırlısı öyle olsun..bende çok istedim normal ama benim bebiş dönmedi birtürlü..çok sevdi galiba bu pozisyonu..Hayır canım ben normal istiyordum da 1 tup bebek
2 kist miyom var onlar alınacak
3 bebek iri kafası buyuk zaten geçen hafta kesin bir dille bana normal olmaz dedi bende nasip dedim baska çarem kalmamisti
canım her ikisi için de önemli..daha çok gaz ve kabız olmamak için..malum dikişlerden tuvalete çıkmak zor olurYok canim aktardan daha iyi dir rezene
Masallah canim gozun aydinnasilsin simdi furumun nsdil bebis nasil.
Adet agrisi gibi belime vurmustu benim .ertesi gun dogum yaptim.
Yalniz ilginc olan bu hamilelikte o agridan epey cektim halen evdeyim
Alakasi yok canim benim adet agrim hep coktu ama hastanede 4 cm acikliga kadar sanci vardi ben hissetmemistim heyecandanmiydi ozaman bilmiyorum.
hosaf onemli tabii
Ne icin o hosaf neden bukadar onemli gaz icinmi sut icinmi
Osaatte yaptin ya cok merak ettim simdi
Gecmis olsun canımMışıl mışıl uyurken depreme uyandım kızlarresmen beşik gibi sallandık
Ayy yine mi ya..şunların numaralarını ver bana artık ben dayanamayacağım ağzıma geleni sayacamdoğuma ne kalmış şurda ..birde erkek yani kaynının yanında suyun gelse bunlarda hiç mi beyin yok acaba...offff sinirlendim
Gecmis olsun cnmMışıl mışıl uyurken depreme uyandım kızlarresmen beşik gibi sallandık
Can'ım rahmime baskı uzun zamandır var bişey çıkacak gibi. Ama bu seferki daha farklı. Hem yukardan ittiriyor hem aşağıya baskı. Seninki nasıl? Kanala girmeye çalışıyor diye düşündüm ben amaBenimde oyle ama hafta olarak gerideyim ben neden boyle oluyorki kafama takildi resmen
Aynen canim hayirlisi en onemlisi saglikli olmalari
Canim cekti tarif istiyorumkiiii ben
Benimde ilkim normaldi hic oyle degildim.zor yurumek falan demissin .aah kiymetini bilmemisim demekki o zsmanlarin
Hamileyken cok faydali yemegine yanina salata gibi kes ye. Ben brokoli ve avokado da cok yedim. Ama gaz yapiyolar bu tarz seyleri az kararinda yemek yaninda yemek lazim ama her gun mesela.Cok basitmis boylede bosuna ertelemisim bunca zaman
Dogum suni sanci ile baslıcak iştedogum baslamadan suni sanci alirsak diyorumya acilma olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?