2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Yok yok baya emiyo benimki istahli baya. Doymuyor. Hatta hamileligimde asermedigim sey kalmadi:) cok saol darisi hepinizin basina. Amin.

Bacaklarinizi kapatmamalisiniz artik bebegin kafasi ezilir. Ben binmezdim herhalde. Ama pilates topuna bacaklarinizi acip oturup ziplayin bebek iner, dogum hizlanir, kolaylasir. Ya da bu hareketi topsuz yapin.

Ay arka bahçede bindim de zaten bacak kapatmak ne mumkun . Pilates topum yok ama hep bağdaş kurup oturuyorum ben sandalye ye bile. Oglum da da öyle rahat ediyordum birde aklıma geldikçe çömelme hareketi yapıyorum ve comeldigim zaman biraz da yaylaniyorum. Bu hareket te kanalda ilerlemesine yardımcı oluyor demişti ebe.

iyi taktikmis kullanirim ben bunu ama esime
Kaydettim cok saol cok merak ediyordum buara malum eksiden gidiyorum

Aynenn bol yuruyus ve comelmeyle daha kolay dogurursunuz. Ben o kdr yurudum zor dogurdum.

Hayır canım ben normal istiyordum da 1 tup bebek
2 kist miyom var onlar alınacak
3 bebek iri kafası buyuk zaten geçen hafta kesin bir dille bana normal olmaz dedi bende nasip dedim baska çarem kalmamisti
Anladım cnm..bir normal muhabbetini hatırlıyordum..senin öyle istediğin aklımda kalmış demekki..aslında senin için bir açıdan iyi kistlerden ve miyomlardan da kurtuluyorsun bir ameliyatla..öyle cnm nasipten öteye yol gitmiyor..hakkımızda neyse hayırlısı öyle olsun..bende çok istedim normal ama benim bebiş dönmedi birtürlü..çok sevdi galiba bu pozisyonu..
canım her ikisi için de önemli..daha çok gaz ve kabız olmamak için..malum dikişlerden tuvalete çıkmak zor olur

Evet yine ayy ben alistim artık. Zaten bir kac gundur arkadasi da geliyor. Ama onun cocugu hasta. Hastanede. Kalacak yeri yok. Durumunu bildigimden ses çıkarmıyorum. Ama kaynimin gelecegi %100 kesinlessin. Esime diyecem bu sefer bize gelmesin ben artik dayanamıyorum diye. Bir de o fıssı var. Hicbir zaman kesin olmaz gelip gelmeyecekleri, kalip kalmayacaklari. Dur bakiyim insallah gelmez. Gelirse de eltimde kalsin ya bu seferlik ben artik yerimden kalkamiyorum.

Can'ım rahmime baskı uzun zamandır var bişey çıkacak gibi. Ama bu seferki daha farklı. Hem yukardan ittiriyor hem aşağıya baskı. Seninki nasıl? Kanala girmeye çalışıyor diye düşündüm ben ama

Cok basitmis boylede bosuna ertelemisim bunca zaman
Hamileyken cok faydali yemegine yanina salata gibi kes ye. Ben brokoli ve avokado da cok yedim. Ama gaz yapiyolar bu tarz seyleri az kararinda yemek yaninda yemek lazim ama her gun mesela.

Siz simdi ac karna hurma yiyin normal dogum isteyenler. Yuruyus ve comelme(pilates topuna oturup ziplama, koltuga otur kalk comel vs) egzersizi yapin. Bi de perine masaji orasi yumusasin. Benim cok sertti zor acildi. Milim milim ilerledi uzun surdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…