- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.641
Gözünaydın tatlım. Tam da istediğin tarih. Ay çok az kaldı. Gelsin kuzucuk.Geçen haftaki tasikardik nstden sonra serum almistim biraz normallesmisti bugün tekrar nst için gittim muayene olmadım çok şükür süper çıktı nst ve 30 Nisan'a kesinlestirdik doğum gunumuzu :)
Yazdıklarını okudukça dehşete düştüm. Böyle bi zamanda insanların anlayışsız hallerine en iyisi görmezden gelmek.Eşim benle de konuşmuyor şimdi.. Eve geldik apartmanda rezil olduk resmen.. Hep benim yüzümdenmiş.. Ne varmış millet gelecekse gerilmeyevereymişim.. Annesi laf anlamıyormuş ben anlayayamışım.. Bi ben mi hamileymişim korkuna stresine başlarım dedi.. Sonra ben ağlayınca bi yumuşadı gibi oldu.. Aranızda kalıyorum aranızda.. O konuşuyo ben anneyim ben bilirim siz ne bileceksiniz beni mutlu edin die sen diyorsun stresliyim milletle beni fazla muhatap etme die kime ne Diyeceğimi şaşırdım ikinizle de konuşmucam dedi.. Sen geçin insanlarla.. He demeyi öğren dedi hep bağırdı apartmanda duymayan kalmamıştır.. Bide ara annemi sezeryanım şu saat gelin buyurun de.. Ne yapmak istiyorsa yapsın karışma.. Az sen alttan al dedi.. Kv doğuma girmek istiyor belden aşağı uyuşturulması iyi değilmiş komşularla öyle karar vermişler tümden uyusunlar beni istiyor doktora öyle söyleyecekmişiz, bebeğe bal yedirmek istiyor doğar doğmaz, doğunca hergün yıkamak istiyor sonra da kuru tuz ile ovacakmış.. İsyan edicemmmm... Şimdi kapıyı çarpıp çıkıp gidicem o derece... Benim hayatı elbise gibi çıkarıp vereyim eline kvnin eşim de mutlu olsun anası mutlu olunca.istwe hayatıma sıçacak karar alsın ister kraliçe gibi yaşatacak karar alsın. Ben kimimki... Ben kendi kararlarımı ne haddime alırım.. Eşimden nasıl ricada bulunurum stressiz olmak için hemen haber vermeyelim die.. Alıp başımı gidesim var odada düşünüyorum..
Diğer arkadaşlar gibi sen konuş tepkini göster diyemiyorum çünkü karşındaki kayınvalide Yavuz hırsız misali. Ee eşinde anladığım kadarıyla iyice arada kalmış. O kadar kalabalık kişiyi hastanede tutmazlar zaten bence. Sana bu durumda politik davranmak düşüyor. Hemşirelerle konuşmak.
Bu durumun ortası Yok. Bizimkilerin de umrunda değiliz biz. Çıktı gitti memleketine. Üstelik 6 yıl şonra gelen bebek bizimki de. Ama ona rağmen annesi ile ilgili bişey olsa eşim senin eşin gibi davranır. Annem ne yapayım der. Can'ım eşinle kötü olma. Bu günleri mutlu hatırla. Onlar konuşur susar.
Kaç kişi geliyor bacım ya? Haklısın ben de hoşlanmam insanların kurcalamasından. Hatta bu yüzden taşınmaya yardıma bile kimse gelmesin istiyorum. Manyaklık var bence de biz de :))Kızlar benim de 2 güne misafirlerin geri kalanı geliyor. Battaniye nevresim banyo havlusu lif falan cikardim şimdi hazırladım. Öyle huysuzluk ki bendeki de. Lazım olabilecek her şeyi hazirlamadan doguma gitmezsem doguramam heralde. Orayı mı kurcaladilar neyi bulamadilar diye diye kendimi yerim. Kontrol manyağı mıyım neyim. Stresten karnım taş gibi oldu hareket etmedi bi sure bebek. Şimdi çok şükür normale döndü. Bir de doğumdan sonra cikarilanlari yikamak yerleştirmek varneyse annemlere aticam onları. Doguruyoz mu kız mı everiyoz düğün evi miyiz belli değil ha
Aynen canım. Her daim bi yerlerim ağrıdığından sancıyı çok çözemiyorum ama bizim velet çıkmak için uğraşıyor belli ki :)O sancı olabilir canım işte alttan çıkacakmış hissi