2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçen haftaki tasikardik nstden sonra serum almistim biraz normallesmisti bugün tekrar nst için gittim muayene olmadım çok şükür süper çıktı nst ve 30 Nisan'a kesinlestirdik doğum gunumuzu :)
Gözünaydın tatlım. Tam da istediğin tarih. Ay çok az kaldı. Gelsin kuzucuk.
Yazdıklarını okudukça dehşete düştüm. Böyle bi zamanda insanların anlayışsız hallerine en iyisi görmezden gelmek.
Diğer arkadaşlar gibi sen konuş tepkini göster diyemiyorum çünkü karşındaki kayınvalide Yavuz hırsız misali. Ee eşinde anladığım kadarıyla iyice arada kalmış. O kadar kalabalık kişiyi hastanede tutmazlar zaten bence. Sana bu durumda politik davranmak düşüyor. Hemşirelerle konuşmak.
Bu durumun ortası Yok. Bizimkilerin de umrunda değiliz biz. Çıktı gitti memleketine. Üstelik 6 yıl şonra gelen bebek bizimki de. Ama ona rağmen annesi ile ilgili bişey olsa eşim senin eşin gibi davranır. Annem ne yapayım der. Can'ım eşinle kötü olma. Bu günleri mutlu hatırla. Onlar konuşur susar.

Kaç kişi geliyor bacım ya? Haklısın ben de hoşlanmam insanların kurcalamasından. Hatta bu yüzden taşınmaya yardıma bile kimse gelmesin istiyorum. Manyaklık var bence de biz de :))

O sancı olabilir canım işte alttan çıkacakmış hissi
Aynen canım. Her daim bi yerlerim ağrıdığından sancıyı çok çözemiyorum ama bizim velet çıkmak için uğraşıyor belli ki :)

Gecmis olsun canım

Gecmis olsun cnm

Sağolun kızlar çok şükür ucuz atlattik

Ay canım valla toplamda 5 kişi daha geliyor, ev yatakhane gibi olacak

Oy anam geçmiş olsun o kadar şiddetli miydi uyandırdığın göre
Sağol kuzum, 5.5miş şiddeti ya çok hissettik ama şükür bisey olmadı

kızlar aranızda öğretmen olan varsa kusura bakmasın ama deli etti etti öğretmenimiz bizi evimiz kuşadasında e bende şeker var yükseliyor insülin kullanmam rağmen doktor cumartesiye kadar hastaneye aldı cumartesi inş sezeryana alacak oğlum ablasıyla evde mesaj yazmış ödev yapılmamış yarın okulda bizi bekliyormuş bir kaç öğrenci daha varışmış vs ya kendi de hamile mayıs 15 te izine ayrılacak bide bi hafta idare et ne olmuş oğlan ablasını dinlemiyor bazen sonuçta oda daha 17 yaşında başında ben olmadan derse oturmuyor ne yapayım okuldan geri kalmasın diye kızım gönderiyor ilgileniyor ne yapayım off of insanlar bi halden anlasalar e oğlumda tabi anne uzak psikolojisi değişik merakta bide bana çok düşkün çoğunda huysuz olması normal epi topu bir hafta idare edecek vatsaptan genele yazmak nedemek ya şeytan diyor aç ağzını yum gözünü

Bu hafta doğum olacağını bilmiyor mu acaba. Haklısın anne yokken çocuk da birşeyleri eksik yapacak tabiki. Abartmıyorsun idare edilebilir göz yumulması gerekir. Bencr özelden ilet anlayış gösterecektir. Unutmuş olabilir hamilelik malum

Canım arayıp güzelce konuşsan belki de anlayış gösterir

Iyidir kuzum merak etme artik gerçekten yavaşladı hareketler. Benimki de sakin. Yerleri çok daraldı o yüzden bence. Arada bi karnımi bi sağa bir sola oynatıyor sonra bi süre sesi çıkmıyor falan. Stres yapma.

Hadi güzel haberlerle gel inşallah

Sağol canım haklısın yeri yok ki yavrucağın :)
Ay sen perşembe kavuşuyorsun tosbişine bakalım bana ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…