2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
39+3 doktorun hesabina gore. Sata gore 38+3 um. Gelisime gorede 39 lardayim. Artik hayirlisi kuzum ya doktor normal gelebilmesi icin bolca sans veriyo ama bizimki inatci surekli iz suruyorum nisan gelir suyum gelir diye ama her seferinde husran :)

Beni de ekle bunalanlara hiç doğmicakmış gibi geliyor artık resmen heyecanım kaçtı ben annemi bile çağırmadım yalnızlık çok daha güzel valla senin işin zor

Kizlar bisey sormak istiyorum. 39+3 uz bugun. Kizim dun inanilmaz derecede hareketliydi. Yeri daraldigi icin eskisi kadar cok rahat hareket edemiyordu tekmeyeleyemiyordu ama dun bir dakika durmadi desem yeridir. Hal boyle olunca tabi korktum daha az hareketlere alistigim icin bi anda boyle hareketli olmasi dusundurdu beni. Sizde de boyle durumlari yasayan var mi?

Beni de ekle bunalanlara hiç doğmicakmış gibi geliyor artık resmen heyecanım kaçtı ben annemi bile çağırmadım yalnızlık çok daha güzel valla senin işin zor
Hani ben hani ben. Benide ekleyin artik agliyorum dogurmak istiyorum diye. Yatmaya yatamiyorum yatsam kalkamiyorum karnim oyle bi aciyoki bagira bagira yatip kalkiyorum. Evet yalnizlik cok guzel ama o insanlara bebis dogunca cok ihtiyac duyucaz cokta saapmayalim bence.

En güzelini yapmışsın canım.
Ay sorma geçen bana da abla geldi ama inan yoruldum. Kadıncağız sessiz sakin halletti ama sana illaki ihtiyaç oluyor.
Benimki de sakin kuzum. Yav sen normal doğuracaksın sanki gün vermediler dimi sana daha

Yaaaa 1 hafta daha

Can'ım ay bi tek yıkamayı gösterdi bitti hemencecik
Keşke canım ya ama doktorum istemez. 5 yıl dolmadan riskli buluyor.
Saüol canım benim inşallah. Bakalım ne diyecek şimdi doktor

Aynen canım bizim evler yakın o yüzden de rahatım galiba :) valla doğmuyor bizim bebeler gidip gelip odasına bakıyorum boş boş yarın kontrol +çatı muayenesi var bakalım be diyecek doktorum . Bu zamana kadar hiç konuşmadı doğum hakkında . Ama yarın konuşcam en fazla bir mayısa kadar beklerim gelmezse alsın 1 mayısta sezeryana

Ben de enginarı çok severim ama en çok dolmasını onu da yiyemem diye yapmıyorum ama portakallı kerevize falan karıştırıyorum enginarı...patates bezelye ve havuç hiç kullanmıyorum çünkü ekmeksiz korkmadan 2-3 tabak yemek istiyorum yani şaibe karıştırmak istemiyorum suçsuz şekersiz sebzelerime...sabah benim tokluk 120 yi bilr bulmuyor genelde çünkü peynir zeytin yumurta yeşillik salatalık derken çok doyuyorum...hormonlar mı azalıyor duzene mi girdi bilmiyorum bu aralar fazla yükselmez oldu hatta günde 1 muz ve dondurma yemeye başladım...en düşük 85 falan oldu benim fazla düşmüyor acaba düşmesi mi gerekirdi...aç kalınca öyle elim ayağım boşalmadı hiç de 60lara falan düşürmemeliyiz bence...ben doğumdan sonra oğluma mama vs vermedim sütüm de gelene kadar 2 gün falan geçti şimdi bu diyabet yüzünden acaba bebeğe mama vermemiz mi gerekir hiç istemiyorum da düşük şeker falan olur mu ki bebekte

Benim de 38+4 bugün . Aynı şey bende de oldu dün . Çok hareketliydi ama çok alt taraflarda hissettim . Doğum kanalına giriyor galiba . Çok heyecanlıyım

Ay bende senin gibiyim ayni odasina milyonkez gidip geliyorum. Bide yatakodasina anne yani besik koyduk sabah uyanip onu gorunce bi hevrsleniyorum ici dolu olsaydi keske simdi alip emzirseydim diye. Eziyet ediyoruz resmen kendimize :)))) saglikla gelsinler de bu kadar sabrettik biraz daha ederiz. Bizimkide bu cuma degil haftaya cumaya kdar sans verdi geldi geldi gelmedi sezeryanla zorla alicak :))))

Benim de 38+4 bugün . Aynı şey bende de oldu dün . Çok hareketliydi ama çok alt taraflarda hissettim . Doğum kanalına giriyor galiba . Çok heyecanlıyım
Aynen kuzum cok asagilarda hissettim bende syrekli wc ye kosup durdum ama dun doktor kontrolunde doktorum catiya bile daha girmemis demisti. Hayal kirikligi resmen.

Senin bebiş kanala girmişmiydi . Benimki girdimi bilmiyorum ama iki gündür bmde de hareketsizlik var

Beni de ekleyin ben de daha doğramam gibi geliyo..

Senin bebiş kanala girmişmiydi . Benimki girdimi bilmiyorum ama iki gündür bmde de hareketsizlik var
Dogum pozisyonunu almisti yaklasik 2 ay once gulum. Ama catiya hic girmedi. Dunku kontrolde hala girmedigini soyledi doktorum. Keyfi yerinde icerde gelmeye niyeti yok diyo

Dogum pozisyonunu almisti yaklasik 2 ay once gulum. Ama catiya hic girmedi. Dunku kontrolde hala girmedigini soyledi doktorum. Keyfi yerinde icerde gelmeye niyeti yok diyo
Uff bu gercekten insanın snirini bozuyor . Bnde nst ye girdiğimde sancı olmayınca bütün moralim düşüyor

haklısınız kendimi sakinleştirip aradım hocam malum durumuz bu ara özel oğlum yalnız ablasını her dakikak dinemiyorki oda heyacanlı ondan ben toparlanınca tüm eksiklerini birlikte tekrar gözden geçiririz dedim sanırım unutmuş haklısınız bizden başka çocuklarda varmış hepsi birden 3 günlük tatilden yapmadan gelince kızdım dedi ben olur dedim ne yapayım hayırlısıyla bi düzene girseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…