- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.143
- 133
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.681
39+3 doktorun hesabina gore. Sata gore 38+3 um. Gelisime gorede 39 lardayim. Artik hayirlisi kuzum ya doktor normal gelebilmesi icin bolca sans veriyo ama bizimki inatci surekli iz suruyorum nisan gelir suyum gelir diye ama her seferinde husran :)Ay ben de çok istiyorum beraber yatalım hatta babynest aldım en çok da bunun için. Ama maşallah o da yatağın yarısını kaplıyor nerdeysebabacığı atarız yataktan artık bazen :))
Eşim normalde beni çok sıkıştırır yatakta. Bana doğru gelir hep. Ama hamileliğimde baya dikkatliydi. Bebek olunca da ayni dikkatte olur ama yine de böyle bi riske girmek doğru olmaz sanırım.
Maşallah Can'ım. Sen 40 haftada görünüyorsun Haftaya pazartesi 40 dolacak öyleyse. İnş gelir kendiliğinden kuzucuk.
Beni de ekle bunalanlaraCOk bunaldim artik bebegim dogsun istiyorum. 40. Haftaya girdim zaten. Teyzem cuma gunu gelecem diyor. Gelmesene iste ya doguma gittigimde gelyalniz kalmak istiyorum dedikce kalamiyorum resmem bu insanlarin uzerimde yarattigi stres yuzunden doğuramıyorum stres yapmayim diyorum ama elimde degil asla.
Hani ben hani ben. Benide ekleyin artik agliyorum dogurmak istiyorum diye. Yatmaya yatamiyorum yatsam kalkamiyorum karnim oyle bi aciyoki bagira bagira yatip kalkiyorum. Evet yalnizlik cok guzel ama o insanlara bebis dogunca cok ihtiyac duyucaz cokta saapmayalim bence.Beni de ekle bunalanlarahiç doğmicakmış gibi geliyor artık resmen heyecanım kaçtı ben annemi bile çağırmadım yalnızlık çok daha güzel valla senin işin zor
En güzelini yapmışsın canım.Ben de hiç bisey yapmadım valla canım gelenlere kv annem falan hizmet etsin, ben anca yatak yorgan çıkarıyorum temizlik yapılırken de rahat edip bi oturamiyorum ki içime sinmiyorherkes beni bi taraftan çağırıyor o nerde bu nerde diye. Öyle ayakta salak salak dolanirken pilim bitiyor. 1 ay sonraya ısınlanmak istiyorum valla
Keşke canım ya ama doktorum istemez. 5 yıl dolmadan riskli buluyor.Benimki de sakin kuzum. Yav sen normal doğuracaksın sankigün vermediler dimi sana daha
Yaaaa 1 hafta daha
Can'ım ay bi tek yıkamayı gösterdibitti hemencecik
Saüol canım benim inşallah. Bakalım ne diyecek şimdi doktorÇok geçmiş olsun canım ya..nerdeydiniz siz
O arkadaşı neyse yine insan bişey diyemez sonuçta hastası var...bencede madem gelecek kaynın eltinde gelsin bi zahmet kocasına kendi baksın..hazır gelmişken oturtma onu evi barkı silsin süpürsün
Hepsi canım..endişe stres heyacan..her ne kadar 9 aylık süreçte adapte olmaya çalışsakta o gün geldiğinde heyacan olacak..Sağ sağlim kucağına al inşallah..Güzel haberlerini bekliyor olacağız...tabi doğum hikayenide
Kontrolün iyi geçer inş canım..hareketleri için hiç korkma kıpırdıyacak yerleri kalmadı artık
Birazdan daha kalmak istiyor senin kuzu anlaşılan...sağlıcakla gelsinde tek...bellide olmaz bir haftaya a kalmaz belki..
Aynen canım bizim evler yakın o yüzden de rahatım galiba :) valla doğmuyor bizim bebeler gidip gelip odasına bakıyorum boş boşHani ben hani ben. Benide ekleyin artik agliyorum dogurmak istiyorum diye. Yatmaya yatamiyorum yatsam kalkamiyorum karnim oyle bi aciyoki bagira bagira yatip kalkiyorum. Evet yalnizlik cok guzel ama o insanlara bebis dogunca cok ihtiyac duyucaz cokta saapmayalim bence.
Ben de enginarı çok severim ama en çok dolmasını onu da yiyemem diye yapmıyorum ama portakallı kerevize falan karıştırıyorum enginarı...patates bezelye ve havuç hiç kullanmıyorum çünkü ekmeksiz korkmadan 2-3 tabak yemek istiyorum yani şaibe karıştırmak istemiyorum suçsuz şekersiz sebzelerime...sabah benim tokluk 120 yi bilr bulmuyor genelde çünkü peynir zeytin yumurta yeşillik salatalık derken çok doyuyorum...hormonlar mı azalıyor duzene mi girdi bilmiyorum bu aralar fazla yükselmez oldu hatta günde 1 muz ve dondurma yemeye başladım...en düşük 85 falan oldu benim fazla düşmüyor acaba düşmesi mi gerekirdi...aç kalınca öyle elim ayağım boşalmadı hiç de 60lara falan düşürmemeliyiz bence...ben doğumdan sonra oğluma mama vs vermedim sütüm de gelene kadar 2 gün falan geçti şimdi bu diyabet yüzünden acaba bebeğe mama vermemiz mi gerekir hiç istemiyorum da düşük şeker falan olur mu ki bebekte@Aarohitired kızlar ben hep enginar yiyorum hemde garnitür patates havuç bezelyeli hatta bugün 15 tane aldım ara ogune çok guzel gidiyor diye. Kerevizi pırasalı yapıyorum portakal suyu ile. Şekerimi çıkardığını hiç farketmedim. Benim son günlerde sabahları 147 leri falan görüyorum ama sabah da çok ac oluyorum ve deli gibi yiyor diyetten çıkıyorum. Bizim uzun süreli 200 lerde gezmiyor o yüzden zarar olmaz diye düşünüyorum. Bu arada cumartesi günü açlık sekerim 49 59 arasıydı bugün biraz düzeldi. Yükseklik sorun ama dusuk olmasida bir sorun mu acaba. Bilginiz var mi
Benim de 38+4 bugün . Aynı şey bende de oldu dün . Çok hareketliydi ama çok alt taraflarda hissettim . Doğum kanalına giriyor galiba . Çok heyecanlıyımKizlar bisey sormak istiyorum. 39+3 uz bugun. Kizim dun inanilmaz derecede hareketliydi. Yeri daraldigi icin eskisi kadar cok rahat hareket edemiyordu tekmeyeleyemiyordu ama dun bir dakika durmadi desem yeridir. Hal boyle olunca tabi korktum daha az hareketlere alistigim icin bi anda boyle hareketli olmasi dusundurdu beni. Sizde de boyle durumlari yasayan var mi?
Ay bende senin gibiyim ayni odasina milyonkez gidip geliyorum. Bide yatakodasina anne yani besik koyduk sabah uyanip onu gorunce bi hevrsleniyorum ici dolu olsaydi keske simdi alip emzirseydim diye. Eziyet ediyoruz resmen kendimize :)))) saglikla gelsinler de bu kadar sabrettik biraz daha ederiz. Bizimkide bu cuma degil haftaya cumaya kdar sans verdi geldi geldi gelmedi sezeryanla zorla alicak :))))Aynen canım bizim evler yakın o yüzden de rahatım galiba :) valla doğmuyor bizim bebeler gidip gelip odasına bakıyorum boş boşyarın kontrol +çatı muayenesi var bakalım be diyecek doktorum . Bu zamana kadar hiç konuşmadı doğum hakkında . Ama yarın konuşcam en fazla bir mayısa kadar beklerim gelmezse alsın 1 mayısta sezeryana
Aynen kuzum cok asagilarda hissettim bende syrekli wc ye kosup durdum ama dun doktor kontrolunde doktorum catiya bile daha girmemis demisti. Hayal kirikligi resmen.Benim de 38+4 bugün . Aynı şey bende de oldu dün . Çok hareketliydi ama çok alt taraflarda hissettim . Doğum kanalına giriyor galiba . Çok heyecanlıyım
Senin bebiş kanala girmişmiydi . Benimki girdimi bilmiyorum ama iki gündür bmde de hareketsizlik varAy bende senin gibiyim ayni odasina milyonkez gidip geliyorum. Bide yatakodasina anne yani besik koyduk sabah uyanip onu gorunce bi hevrsleniyorum ici dolu olsaydi keske simdi alip emzirseydim diye. Eziyet ediyoruz resmen kendimize :)))) saglikla gelsinler de bu kadar sabrettik biraz daha ederiz. Bizimkide bu cuma degil haftaya cumaya kdar sans verdi geldi geldi gelmedi sezeryanla zorla alicak :))))
Beni de ekleyin ben de daha doğramam gibi geliyo..Hani ben hani ben. Benide ekleyin artik agliyorum dogurmak istiyorum diye. Yatmaya yatamiyorum yatsam kalkamiyorum karnim oyle bi aciyoki bagira bagira yatip kalkiyorum. Evet yalnizlik cok guzel ama o insanlara bebis dogunca cok ihtiyac duyucaz cokta saapmayalim bence.
Dogum pozisyonunu almisti yaklasik 2 ay once gulum. Ama catiya hic girmedi. Dunku kontrolde hala girmedigini soyledi doktorum. Keyfi yerinde icerde gelmeye niyeti yok diyoSenin bebiş kanala girmişmiydi . Benimki girdimi bilmiyorum ama iki gündür bmde de hareketsizlik var
A
Zaten kaldı artık son günler en zor günler Allah yardım etsin hepimize
Birazdan daha kalmak istiyor senin kuzu anlaşılan...sağlıcakla gelsinde tek...bellide olmaz bir haftaya a kalmaz belki..
Ben denedim kuzum 1 kere. Ve deli sancilandim kasildim. Belki devam etsek sonuca vsrirdik ama esim ben oyle sancilandim canim yandi diye korktu yanasmiyo :))))Bu normal doğum bekleyenler arasında henüz ilişki +sperm muhabbetini deneyen yok galiba
Uff bu gercekten insanın snirini bozuyor . Bnde nst ye girdiğimde sancı olmayınca bütün moralim düşüyorDogum pozisyonunu almisti yaklasik 2 ay once gulum. Ama catiya hic girmedi. Dunku kontrolde hala girmedigini soyledi doktorum. Keyfi yerinde icerde gelmeye niyeti yok diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?