2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hiç sorma çok heyecanlıyım hiç uyuyamadim başım catliyor, çok iş var bakalım zaman geçer inşallah. Geçmiyor resmen yaa
Of valla misafir olayına deli oluyorum deli. İyiki hepsi aynı şehirde. Size de tavsiyem yormayın kendinizi ya gelen de kendini ağırlasın bir zahmet. İki güne doğuracağız hala onlara hizmet ediyoruz. Ben buzluğa bile bişey koymadım kendimiz için kavurma ve mantı attım. Kimselere vermem ramazanda eşime çocuğuma yapıcam

Ben de hiç bisey yapmadım valla canım gelenlere kv annem falan hizmet etsin, ben anca yatak yorgan çıkarıyorum temizlik yapılırken de rahat edip bi oturamiyorum ki içime sinmiyor herkes beni bi taraftan çağırıyor o nerde bu nerde diye. Öyle ayakta salak salak dolanirken pilim bitiyor. 1 ay sonraya ısınlanmak istiyorum valla

Kızlar kontrolden geliyorum, bizim oğluşun geleceği yok daha. Açılma var ama hemen gelecek kadar değil dedi doktor. Haftaya pazartesi bir daha çağırdı. Dün sormuştum ya adet ağrısı gibi onlar sancıymış 40 ları 50 leri buldu nst de çok değil yani ama artık süreç başlamış haftaya hazırlıklı ol dedi. Bu hafta olacağını sanmıyorum dedi. Bekleyeceğiz bir hafta daha bakalım :)

doğum yapan arkadaşlar rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip esin yapacaklarda kolaylık versin bizde cumartesi gün verdi dr um inşallah tosunuma kavuşacağım son dört sayıyoruz

Ay cok heyecanli Allah sag salim kucahina almayi nasip etsin

Doğuma son 1 gün kaldı kızlar bugün heyecandanmı strestenmi neyden uyuyamadım

Canim kim olsa uyuyamaz Guzel haberlerini bekliyoruz

Canim acma agzini yumma gözünü hem sana sakinlik lazim hem karsindaki de hamile bir kadin Bunlar ufak tefek seyler birebir konusmayla çözülür

Benimde geçen hafta sancım 88 e çıktı açılmam da vardı ama hala tık yok

Benimki de sakin kuzum. Yav sen normal doğuracaksın sanki gün vermediler dimi sana daha
Yaaaa 1 hafta daha
Hemen açtım canim saol :)
Can'ım ay bi tek yıkamayı gösterdi bitti hemencecik

Emzirme sutyeni, atlet ,dis fircasi,macunu, kucuk havlu,corap,karton bardak, nescafe, koydm kendime ben yazdiklarina ek olarak
Onlar var evde henüz çantaya koymadım.ben valize s igamicam anlaşılan bir kisminda anne çantasına alayım bari:)bu arada doktordan geldik kızlar 3168 gr olmuşuz.dr sen onu 3000 gr gibi düşün dedi.doğana kadar 3300 olur en fazla dedi.6 gün önden gidiyor gitmese daha az olirdu.bende seker oldugu icin diyetle böyle oldu herhalde.amman sağlıklı olsunlar da dogunca hepsi tombislesir.nstye gerek görmedi. Haftaya bir kontrol daha var.o zaman bile gele bilir dedi yada 8 mayis.hakkımızda hayırlısı hepimizin gönlüne göre olsun .

COk bunaldim artik bebegim dogsun istiyorum. 40. Haftaya girdim zaten. Teyzem cuma gunu gelecem diyor. Gelmesene iste ya doguma gittigimde gel yalniz kalmak istiyorum dedikce kalamiyorum resmem bu insanlarin uzerimde yarattigi stres yuzunden doğuramıyorum stres yapmayim diyorum ama elimde degil asla.

Aynen cnm bi aksilik olmazsa normal inş hareketleri de azaldı ya çok hareketliydi geçen hafta ondan açıklık oldu ama bu hafta sakin

Benimkinin hareketlerinde azalma aksine çok ittiriyor. Her ittirdiğinde çatım çok acıyor artık ama 1 hafta daha bekleyeceğiz bakalım ne olacak. İnşallah hayırlısıyla doğururuz canım.

A
Benimkinin hareketlerinde azalma aksine çok ittiriyor. Her ittirdiğinde çatım çok acıyor artık ama 1 hafta daha bekleyeceğiz bakalım ne olacak. İnşallah hayırlısıyla doğururuz canım.
Zaten kaldı artık son günler en zor günler Allah yardım etsin hepimize

Kızlar selam. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım gayet sağlıklı ve 3300 gr olmuş. 3500 gibi dogurursun dedi dr. Kan idrar tahlili ve nts istedi. Kanı ve israrı verdim bakalım nasıl çıkacak. Bu tahlillle seni doğuma hazırlicaz dedi. Sanırım kan durumuju vs destekleyecekler eksik varsa. İnanılmaz memnunum doktorumdan. Varsa Hatay/İskenderun’da yaşayan devlet hastanesinde Sinan Erdoğan’dan şaşmasın derim. Devlet hastanesinde olmasına ragmen o kadar ilgili o kadar sıcakkanlı bir doktor ki ne sorsam içtenlikle ve uzun uzun cevapladı bugüne kadar. Üstelik normal doğum seven bir doktor. Hemen öyle keselim va diyen yada hemen kötü şeyler söyleyen bir dr değil. Öğleden sonra sonuçları tekrar paylaşırım hamişler. Herkes hayırlı haberler alsın inşallah

Mışıl mışıl uyurken depreme uyandım kızlar resmen beşik gibi sallandık
Çok geçmiş olsun canım ya..nerdeydiniz siz
O arkadaşı neyse yine insan bişey diyemez sonuçta hastası var...bencede madem gelecek kaynın eltinde gelsin bi zahmet kocasına kendi baksın..hazır gelmişken oturtma onu evi barkı silsin süpürsün

Doğuma son 1 gün kaldı kızlar bugün heyecandanmı strestenmi neyden uyuyamadım
Hepsi canım..endişe stres heyacan..her ne kadar 9 aylık süreçte adapte olmaya çalışsakta o gün geldiğinde heyacan olacak..Sağ sağlim kucağına al inşallah..Güzel haberlerini bekliyor olacağız...tabi doğum hikayenide
Kontrolün iyi geçer inş canım..hareketleri için hiç korkma kıpırdıyacak yerleri kalmadı artık
Birazdan daha kalmak istiyor senin kuzu anlaşılan...sağlıcakla gelsinde tek...bellide olmaz bir haftaya a kalmaz belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…