- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.661
Of valla misafir olayına deli oluyorum deli. İyiki hepsi aynı şehirde. Size de tavsiyem yormayın kendinizi ya gelen de kendini ağırlasın bir zahmet. İki güne doğuracağız hala onlara hizmet ediyoruz. Ben buzluğa bile bişey koymadım kendimiz için kavurma ve mantı attım. Kimselere vermem ramazanda eşime çocuğuma yapıcamHiç sorma çok heyecanlıyım hiç uyuyamadim başım catliyor, çok iş var bakalım zaman geçer inşallah. Geçmiyor resmen yaa
Ben de hiç bisey yapmadım valla canım gelenlere kv annem falan hizmet etsin, ben anca yatak yorgan çıkarıyorum temizlik yapılırken de rahat edip bi oturamiyorum ki içime sinmiyorOf valla misafir olayına deli oluyorum deli. İyiki hepsi aynı şehirde. Size de tavsiyem yormayın kendinizi ya gelen de kendini ağırlasın bir zahmet. İki güne doğuracağız hala onlara hizmet ediyoruz. Ben buzluğa bile bişey koymadım kendimiz için kavurma ve mantı attım. Kimselere vermem ramazanda eşime çocuğuma yapıcam
doğum yapan arkadaşlar rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip esin yapacaklarda kolaylık versin bizde cumartesi gün verdi dr um inşallah tosunuma kavuşacağım son dört sayıyoruz
Doğuma son 1 gün kaldı kızlar bugün heyecandanmı strestenmi neyden uyuyamadım
kızlar aranızda öğretmen olan varsa kusura bakmasın ama deli etti etti öğretmenimiz bizi evimiz kuşadasında e bende şeker var yükseliyor insülin kullanmam rağmen doktor cumartesiye kadar hastaneye aldı cumartesi inş sezeryana alacak oğlum ablasıyla evde mesaj yazmış ödev yapılmamış yarın okulda bizi bekliyormuş bir kaç öğrenci daha varışmış vs ya kendi de hamile mayıs 15 te izine ayrılacak bide bi hafta idare et ne olmuş oğlan ablasını dinlemiyor bazen sonuçta oda daha 17 yaşında başında ben olmadan derse oturmuyor ne yapayım okuldan geri kalmasın diye kızım gönderiyor ilgileniyor ne yapayım off of insanlar bi halden anlasalar e oğlumda tabi anne uzak psikolojisi değişik merakta bide bana çok düşkün çoğunda huysuz olması normal epi topu bir hafta idare edecek vatsaptan genele yazmak nedemek ya şeytan diyor aç ağzını yum gözünü
Allah beterinden korusun canımSağolun kızlar çok şükür ucuz atlattik
Ay canım valla toplamda 5 kişi daha geliyor, ev yatakhane gibi olacak
Sağol kuzum, 5.5miş şiddeti ya çok hissettik ama şükür bisey olmadı
Hemen açtım canim saol :)Kızlar zahide yetiş te bebek bakımı bilgileri veriliyor.
Benimde geçen hafta sancım 88 e çıktı açılmam da vardı ama hala tık yokKızlar kontrolden geliyorum, bizim oğluşun geleceği yok daha. Açılma var ama hemen gelecek kadar değil dedi doktor. Haftaya pazartesi bir daha çağırdı. Dün sormuştum ya adet ağrısı gibi onlar sancıymış 40 ları 50 leri buldu nst de çok değil yani ama artık süreç başlamış haftaya hazırlıklı ol dedi. Bu hafta olacağını sanmıyorum dedi. Bekleyeceğiz bir hafta daha bakalım :)
Benimde geçen hafta sancım 88 e çıktı açılmam da vardı ama hala tık yok
Benimki de sakin kuzum. Yav sen normal doğuracaksın sankiKızlar bugün kontrolüm var bir yandan sancı çıksın artık doğsun istiyorum. Dün gece yine hafif hafif ağrılarım vardı. Bir yandan dur sabret diyorum. Ay çok zor ya. Bir de bebek aşırı sakin ödüm kopuyor
Yaaaa 1 hafta dahaKızlar kontrolden geliyorum, bizim oğluşun geleceği yok daha. Açılma var ama hemen gelecek kadar değil dedi doktor. Haftaya pazartesi bir daha çağırdı. Dün sormuştum ya adet ağrısı gibi onlar sancıymış 40 ları 50 leri buldu nst de çok değil yani ama artık süreç başlamış haftaya hazırlıklı ol dedi. Bu hafta olacağını sanmıyorum dedi. Bekleyeceğiz bir hafta daha bakalım :)
Can'ım ay bi tek yıkamayı gösterdiHemen açtım canim saol :)
Aynen cnm bi aksilik olmazsa normal inş hareketleri de azaldı ya çok hareketliydi geçen hafta ondan açıklık oldu ama bu hafta sakinNormal mi olacak seninde. Benim bir aksilik olmazsa normal olacak doktor bekleyeceğiz dedi mecbur keyifleri ne zaman gelirse artık.
Aynen ben YouTube'dan bakıyorum arada bı çocuğum var ama tecrübe sıfır 6 sene geçmiş aradan unuttum bebe bakmayıBenimki de sakin kuzum. Yav sen normal doğuracaksın sankigün vermediler dimi sana daha
Yaaaa 1 hafta daha
Can'ım ay bi tek yıkamayı gösterdibitti hemencecik
Onlar var evde henüz çantaya koymadım.ben valize s igamicam anlaşılan bir kisminda anne çantasına alayım bari:)bu arada doktordan geldik kızlar 3168 gr olmuşuz.dr sen onu 3000 gr gibi düşün dedi.doğana kadar 3300 olur en fazla dedi.6 gün önden gidiyor gitmese daha az olirdu.bende seker oldugu icin diyetle böyle oldu herhalde.amman sağlıklı olsunlar da dogunca hepsi tombislesir.nstye gerek görmedi. Haftaya bir kontrol daha var.o zaman bile gele bilir dedi yada 8 mayis.hakkımızda hayırlısı hepimizin gönlüne göre olsun .Emzirme sutyeni, atlet ,dis fircasi,macunu, kucuk havlu,corap,karton bardak, nescafe, koydm kendime ben yazdiklarina ek olarak
Sağ Salim kavuşun inşallah kaç haftalık oluyorsun ?doğum yapan arkadaşlar rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip esin yapacaklarda kolaylık versin bizde cumartesi gün verdi dr um inşallah tosunuma kavuşacağım son dört sayıyoruz
Aynen cnm bi aksilik olmazsa normal inş hareketleri de azaldı ya çok hareketliydi geçen hafta ondan açıklık oldu ama bu hafta sakin
Zaten kaldı artık son günler en zor günler Allah yardım etsin hepimizeBenimkinin hareketlerinde azalma aksine çok ittiriyor. Her ittirdiğinde çatım çok acıyor artık ama 1 hafta daha bekleyeceğiz bakalım ne olacak. İnşallah hayırlısıyla doğururuz canım.
Çok geçmiş olsun canım ya..nerdeydiniz sizMışıl mışıl uyurken depreme uyandım kızlarresmen beşik gibi sallandık
O arkadaşı neyse yine insan bişey diyemez sonuçta hastası var...bencede madem gelecek kaynın eltinde gelsin bi zahmet kocasına kendi baksın..hazır gelmişken oturtma onu evi barkı silsin süpürsünEvet yineayy ben alistim artık. Zaten bir kac gundur arkadasi da geliyor. Ama onun cocugu hasta. Hastanede. Kalacak yeri yok. Durumunu bildigimden ses çıkarmıyorum. Ama kaynimin gelecegi %100 kesinlessin. Esime diyecem bu sefer bize gelmesin ben artik dayanamıyorum diye. Bir de o fıssı var. Hicbir zaman kesin olmaz gelip gelmeyecekleri, kalip kalmayacaklari. Dur bakiyim insallah gelmez. Gelirse de eltimde kalsin ya bu seferlik ben artik yerimden kalkamiyorum.
Hepsi canım..endişe stres heyacan..her ne kadar 9 aylık süreçte adapte olmaya çalışsakta o gün geldiğinde heyacan olacak..Sağ sağlim kucağına al inşallah.Doğuma son 1 gün kaldı kızlar bugün heyecandanmı strestenmi neyden uyuyamadım
Kontrolün iyi geçer inş canım..hareketleri için hiç korkma kıpırdıyacak yerleri kalmadı artıkKızlar bugün kontrolüm var bir yandan sancı çıksın artık doğsun istiyorum. Dün gece yine hafif hafif ağrılarım vardı. Bir yandan dur sabret diyorum. Ay çok zor ya. Bir de bebek aşırı sakin ödüm kopuyor
Birazdan daha kalmak istiyor senin kuzu anlaşılan...sağlıcakla gelsinde tek...bellide olmaz bir haftaya a kalmaz belki..Kızlar kontrolden geliyorum, bizim oğluşun geleceği yok daha. Açılma var ama hemen gelecek kadar değil dedi doktor. Haftaya pazartesi bir daha çağırdı. Dün sormuştum ya adet ağrısı gibi onlar sancıymış 40 ları 50 leri buldu nst de çok değil yani ama artık süreç başlamış haftaya hazırlıklı ol dedi. Bu hafta olacağını sanmıyorum dedi. Bekleyeceğiz bir hafta daha bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?