- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.701
Bu normal doğum bekleyenler arasında henüz ilişki +sperm muhabbetini deneyen yok galiba
Kiiiz dunku nst de 10 dk falan 70 lerdeydi sancim aha dedim tamam geliyo cok sukur.. Sonra 20 lere dustu. Tum hayallerim yikildi. Doktorumda normal oldugunu soyledi kafayi aticaktim.Uff bu gercekten insanın snirini bozuyor . Bnde nst ye girdiğimde sancı olmayınca bütün moralim düşüyor
Aaa ya bnde denicem bugünBen denedim kuzum 1 kere. Ve deli sancilandim kasildim. Belki devam etsek sonuca vsrirdik ama esim ben oyle sancilandim canim yandi diye korktu yanasmiyo :))))
Kizlar bisey sormak istiyorum. 39+3 uz bugun. Kizim dun inanilmaz derecede hareketliydi. Yeri daraldigi icin eskisi kadar cok rahat hareket edemiyordu tekmeyeleyemiyordu ama dun bir dakika durmadi desem yeridir. Hal boyle olunca tabi korktum daha az hareketlere alistigim icin bi anda boyle hareketli olmasi dusundurdu beni. Sizde de boyle durumlari yasayan var mi?
Hahahaha evet ya bende koseye kistircam banane hersey evladim icinAaa ya bnde denicem bugünkız zorla yalvar ağla ben benimkini çekeyim bu akşam kenara o zaman ysrın da randevum car belki geceden baslar sancım
Yaa senin açılmanda var aslında belki deneseniz ilk doğuran sen olursunBen çok denemek istedim ama eşim kati bir şekilde reddediyorAdama yalvarmadığım kaldı bir tek.
Ay ciddimisiiiinn agzin bal yesin askim yaa dun ben cok uzulunce duydu sesimi yeter be tamam geliyorum lanet olasicalar dedi ilerlemeye gecti herhaldeBenimki de hareketli canım hele de geceleri hiç durmuyor diyebilirim. Daha sakinlediğini hiç görmedim. Kanala girmeye çalıştıklarından ve ilerlemek istediklerinden hareketlenirlermiş öyle duymuştum ben.
Kucağına alınca hatırlarsın hepsini Can'ım. Biz tamamen tecrübesiziz :))Aynen ben YouTube'dan bakıyorum arada bı çocuğum var ama tecrübe sıfır 6 sene geçmiş aradan unuttum bebe bakmayı
Can'ım ya kilosu gününde gibi sanki. Gayet iyi bence. Benim de aşağı yukarı aynı çıkmıştı kilosu. Dr gününde dedi.Onlar var evde henüz çantaya koymadım.ben valize s igamicam anlaşılan bir kisminda anne çantasına alayım bari:)bu arada doktordan geldik kızlar 3168 gr olmuşuz.dr sen onu 3000 gr gibi düşün dedi.doğana kadar 3300 olur en fazla dedi.6 gün önden gidiyor gitmese daha az olirdu.bende seker oldugu icin diyetle böyle oldu herhalde.amman sağlıklı olsunlar da dogunca hepsi tombislesir.nstye gerek görmedi. Haftaya bir kontrol daha var.o zaman bile gele bilir dedi yada 8 mayis.hakkımızda hayırlısı hepimizin gönlüne göre olsun .
Can'ım hiç belli olmaz. Benim arkadaşıma da sancı su nişan uğramadı. 40 bitince suni sancıyla doğurdu. Çatı müsaitse suni sancı verirler.39+3 doktorun hesabina gore. Sata gore 38+3 um. Gelisime gorede 39 lardayim. Artik hayirlisi kuzum ya doktor normal gelebilmesi icin bolca sans veriyo ama bizimki inatci surekli iz suruyorum nisan gelir suyum gelir diye ama her seferinde husran :)
Yok tabi ki haklı dr. Allah korusun. Riske girmeye değmez.En güzelini yapmışsın canım.
Ay sorma geçen bana da abla geldi ama inan yoruldum. Kadıncağız sessiz sakin halletti ama sana illaki ihtiyaç oluyor.
Keşke canım ya ama doktorum istemez. 5 yıl dolmadan riskli buluyor.
Saüol canım benim inşallah. Bakalım ne diyecek şimdi doktor
Can'ım bana yasakladı dr. Zaten bişey olduğu da yoktu daBu normal doğum bekleyenler arasında henüz ilişki +sperm muhabbetini deneyen yok galiba
Bnm sancı en fazla 26 ya çıktı o da bi kereKiiiz dunku nst de 10 dk falan 70 lerdeydi sancim aha dedim tamam geliyo cok sukur.. Sonra 20 lere dustu. Tum hayallerim yikildi. Doktorumda normal oldugunu soyledi kafayi aticaktim.
Doktorum suni sancidan hic bahsetmedi kuzum haftaya cumaya kadsr bekleyelim gelmezse sezeryan dedi. Bende su suniden cok korkuyorum yaKucağına alınca hatırlarsın hepsini Can'ım. Biz tamamen tecrübesiziz :))
Can'ım ya kilosu gününde gibi sanki. Gayet iyi bence. Benim de aşağı yukarı aynı çıkmıştı kilosu. Dr gününde dedi.
Can'ım hiç belli olmaz. Benim arkadaşıma da sancı su nişan uğramadı. 40 bitince suni sancıyla doğurdu. Çatı müsaitse suni sancı verirler.
Yok tabi ki haklı dr. Allah korusun. Riske girmeye değmez.
Can'ım bana yasakladı dr. Zaten bişey olduğu da yoktu dacuma kontrol var. O zaman ne diyecek bakalım. Tabi yürüyüşü de yasakladı bana. İkisi de tetiklemesin diye.
Haftaya bol bol yürü dicem dedi. Bi de bol bol ilişki derse
Yaa senin açılmanda var aslında belki deneseniz ilk doğuran sen olursun
Benimde cuma kontrolüm var .zaten kafa çapı büyük diye korkuttu beni . Cumayı iple çekiyorum noldu diyeAynen kuzum cok asagilarda hissettim bende syrekli wc ye kosup durdum ama dun doktor kontrolunde doktorum catiya bile daha girmemis demisti. Hayal kirikligi resmen.
Off offf sabri boyle boyle ogretiyo bu cocuklar analarina demekkiBnm sancı en fazla 26 ya çıktı o da bi kere
Ay ciddimisiiiinn agzin bal yesin askim yaa dun ben cok uzulunce duydu sesimi yeter be tamam geliyorum lanet olasicalar dedi ilerlemeye gecti herhaldebugunde aksine cok bi hareket yok ama bakalim
Ay hadi insallah guzel haberlerle gelirsin kuzum.Benimde cuma kontrolüm var .zaten kafa çapı büyük diye korkuttu beni . Cumayı iple çekiyorum noldu diye
Ben mümkün değil deneyemem.. annemde kalıyorum ayrıca aylardır dükkan kapalı bizde :)Bu normal doğum bekleyenler arasında henüz ilişki +sperm muhabbetini deneyen yok galiba
Ayy bunlari duymak cok iyi geldi bana halaya geccem simdiAy inşallah girmiştir canım kanala benimki kanalda açılmamda var sancımda başlamış ama daha gelmez dedi doktorum b gün 1 haftası daha var dediSeninkide artık ilerlemeye çalışıyordur bence belkide girmek üzeredir kanala.
Bu kocalarda tam işimize yarayacak naz yapıyolar . Ymurtlama takip ederken biz kovalarız onlar kaçar . Başka zaman aklı fikri hep ondaHahahaha evet ya bende koseye kistircam banane hersey evladim icinaynen sen bu aksam cek kenara al ifadesini yarin nst de sancin ciksin
Ya bi naz bi haller bunlarda.Ben çok denemek istedim ama eşim kati bir şekilde reddediyorAdama yalvarmadığım kaldı bir tek.
Bende tırsıyorum ama bu şekilde normal imkanı varsa denemeye değmez mi kiDoktorum suni sancidan hic bahsetmedi kuzum haftaya cumaya kadsr bekleyelim gelmezse sezeryan dedi. Bende su suniden cok korkuyorum ya
Hareketler yap canım olduğun yerde çömel falan evin içinde yürü o çok iyi geliyor bende pilates topum var onunla hareketler yapcam hızlansın diyeAyy bunlari duymak cok iyi geldi bana halaya geccem simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?