2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben denedim kuzum 1 kere. Ve deli sancilandim kasildim. Belki devam etsek sonuca vsrirdik ama esim ben oyle sancilandim canim yandi diye korktu yanasmiyo :))))
Aaa ya bnde denicem bugün kız zorla yalvar ağla ben benimkini çekeyim bu akşam kenara o zamanysrın da randevum car belki geceden baslar sancım

Benimki de hareketli canım hele de geceleri hiç durmuyor diyebilirim. Daha sakinlediğini hiç görmedim. Kanala girmeye çalıştıklarından ve ilerlemek istediklerinden hareketlenirlermiş öyle duymuştum ben.

Aaa ya bnde denicem bugün kız zorla yalvar ağla ben benimkini çekeyim bu akşam kenara o zamanysrın da randevum car belki geceden baslar sancım
Hahahaha evet ya bende koseye kistircam banane hersey evladim icin aynen sen bu aksam cek kenara al ifadesini yarin nst de sancin ciksin

Benimki de hareketli canım hele de geceleri hiç durmuyor diyebilirim. Daha sakinlediğini hiç görmedim. Kanala girmeye çalıştıklarından ve ilerlemek istediklerinden hareketlenirlermiş öyle duymuştum ben.
Ay ciddimisiiiinn agzin bal yesin askim yaa dun ben cok uzulunce duydu sesimi yeter be tamam geliyorum lanet olasicalar dedi ilerlemeye gecti herhalde bugunde aksine cok bi hareket yok ama bakalim

Aynen ben YouTube'dan bakıyorum arada bı çocuğum var ama tecrübe sıfır 6 sene geçmiş aradan unuttum bebe bakmayı
Kucağına alınca hatırlarsın hepsini Can'ım. Biz tamamen tecrübesiziz :))

Can'ım ya kilosu gününde gibi sanki. Gayet iyi bence. Benim de aşağı yukarı aynı çıkmıştı kilosu. Dr gününde dedi.

39+3 doktorun hesabina gore. Sata gore 38+3 um. Gelisime gorede 39 lardayim. Artik hayirlisi kuzum ya doktor normal gelebilmesi icin bolca sans veriyo ama bizimki inatci surekli iz suruyorum nisan gelir suyum gelir diye ama her seferinde husran :)
Can'ım hiç belli olmaz. Benim arkadaşıma da sancı su nişan uğramadı. 40 bitince suni sancıyla doğurdu. Çatı müsaitse suni sancı verirler.

Yok tabi ki haklı dr. Allah korusun. Riske girmeye değmez.
Bu normal doğum bekleyenler arasında henüz ilişki +sperm muhabbetini deneyen yok galiba
Can'ım bana yasakladı dr. Zaten bişey olduğu da yoktu da cuma kontrol var. O zaman ne diyecek bakalım. Tabi yürüyüşü de yasakladı bana. İkisi de tetiklemesin diye.
Haftaya bol bol yürü dicem dedi. Bi de bol bol ilişki derse

Doktorum suni sancidan hic bahsetmedi kuzum haftaya cumaya kadsr bekleyelim gelmezse sezeryan dedi. Bende su suniden cok korkuyorum ya

Ay ciddimisiiiinn agzin bal yesin askim yaa dun ben cok uzulunce duydu sesimi yeter be tamam geliyorum lanet olasicalar dedi ilerlemeye gecti herhalde bugunde aksine cok bi hareket yok ama bakalim

Ay inşallah girmiştir canım kanala benimki kanalda açılmamda var sancımda başlamış ama daha gelmez dedi doktorum b gün 1 haftası daha var dedi Seninkide artık ilerlemeye çalışıyordur bence belkide girmek üzeredir kanala.

Ayy bunlari duymak cok iyi geldi bana halaya geccem simdi

Hahahaha evet ya bende koseye kistircam banane hersey evladim icin aynen sen bu aksam cek kenara al ifadesini yarin nst de sancin ciksin
Bu kocalarda tam işimize yarayacak naz yapıyolar . Ymurtlama takip ederken biz kovalarız onlar kaçar . Başka zaman aklı fikri hep onda tam doğurmamıza yardım et diyoruz kaçıyolar yine neyse bnmki o kadar katı değil Allahtan

Ben çok denemek istedim ama eşim kati bir şekilde reddediyor Adama yalvarmadığım kaldı bir tek.
Ya bi naz bi haller bunlarda. Geçen dr a giderken ilişki normal doğumu kolaylaştırırmış görürsün dr ilişki önerecek falan dedim. Dr da bu hafta ilişki yasak diyince çıktı pis pis gülüyor orda bişey demedim milletin içinde. Eve gelince gürledim sanki ben sana çok meraklıyım diye.
Şimdi bişey konu olunca sizin kadınlar dünyası profesörleri ne diyor bu konuda diyor gıcık yaaa

Doktorum suni sancidan hic bahsetmedi kuzum haftaya cumaya kadsr bekleyelim gelmezse sezeryan dedi. Bende su suniden cok korkuyorum ya
Bende tırsıyorum ama bu şekilde normal imkanı varsa denemeye değmez mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…