- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.721
Bnce artık sizin yolları da açar doktor seninde az kaldı çnkü :)Kucağına alınca hatırlarsın hepsini Can'ım. Biz tamamen tecrübesiziz :))
Can'ım ya kilosu gününde gibi sanki. Gayet iyi bence. Benim de aşağı yukarı aynı çıkmıştı kilosu. Dr gününde dedi.
Can'ım hiç belli olmaz. Benim arkadaşıma da sancı su nişan uğramadı. 40 bitince suni sancıyla doğurdu. Çatı müsaitse suni sancı verirler.
Yok tabi ki haklı dr. Allah korusun. Riske girmeye değmez.
Can'ım bana yasakladı dr. Zaten bişey olduğu da yoktu dacuma kontrol var. O zaman ne diyecek bakalım. Tabi yürüyüşü de yasakladı bana. İkisi de tetiklemesin diye.
Haftaya bol bol yürü dicem dedi. Bi de bol bol ilişki derse
Ya bi naz bi haller bunlarda.Geçen dr a giderken ilişki normal doğumu kolaylaştırırmış görürsün dr ilişki önerecek falan dedim. Dr da bu hafta ilişki yasak diyince çıktı pis pis gülüyor orda bişey demedim milletin içinde. Eve gelince gürledim sanki ben sana çok meraklıyım diye.
Şimdi bişey konu olunca sizin kadınlar dünyası profesörleri ne diyor bu konuda diyor gıcık yaaa
Aynen canım..nasıl bişey olacak fln..insan gözünün önünde canlandırıcı sabırsızlanıyor.. Ablamın 16 aylık oğlu var tam 2 Ocak gününü gösteriyordu..o ana kadar ne bi sancı ağrı hiçbirşeyi olmadı.tam o gün 2 ocakta suyu gelmesiyle doğuma gittik..suyu gelmesine rağmen sancısı yoktu..Benim bir şeyim yok diyip duruyordu hala hastanede odasında ne doğurması diyip kıkır kıkır gülüyordurki 4 saat sonra fln sancıları başladı ..şu geldiği andan itibaren 9.5 - 10 saat sonra doğum gerçekleşti.... belkide senin kuzu da gününü bekliyordur..Bol bol yürü..yere bişeyler düşmüştü toplarmış gibi yap..plates topun varsa bol bol hopla..biraz daha yardımcı olurKeşke kalmasa ama hiç niyet yok gibi. Artık insan kucağına almak istiyor gözünün önünde olsun istiyor
Hahahaha yok kiz bende kenara ceksem hayir diyemez ben hic yanasmiyorum isik vermiyorum diye oda cesaret edemiyo kiyamam. Neyse bu aksam dogum icin ifade alalim bakalim neler olcak :))Bu kocalarda tam işimize yarayacak naz yapıyolar . Ymurtlama takip ederken biz kovalarız onlar kaçar . Başka zaman aklı fikri hep ondatam doğurmamıza yardım et diyoruz kaçıyolar yine neyse bnmki o kadar katı değil Allahtan
Sagolasin canım g.antepteyiz. merkez adiyamanmis ama depreminÇok geçmiş olsun canım ya..nerdeydiniz siz
O arkadaşı neyse yine insan bişey diyemez sonuçta hastası var...bencede madem gelecek kaynın eltinde gelsin bi zahmet kocasına kendi baksın..hazır gelmişken oturtma onu evi barkı silsin süpürsün
Hepsi canım..endişe stres heyacan..her ne kadar 9 aylık süreçte adapte olmaya çalışsakta o gün geldiğinde heyacan olacak..Sağ sağlim kucağına al inşallah..Güzel haberlerini bekliyor olacağız...tabi doğum hikayenide
Kontrolün iyi geçer inş canım..hareketleri için hiç korkma kıpırdıyacak yerleri kalmadı artık
Birazdan daha kalmak istiyor senin kuzu anlaşılan...sağlıcakla gelsinde tek...bellide olmaz bir haftaya a kalmaz belki..
Mışıl mışıl uyurken depreme uyandım kızlarresmen beşik gibi sallandık
Ay ewet başkası varken çok zor :) benim son kozum bu ondan çağırmadım kimseyiBen mümkün değil deneyemem.. annemde kalıyorum ayrıca aylardır dükkan kapalı bizde :)
Ya deger herhalde ama suni sanci ceken tanidiklarimla konusuyorum suni sancidansa sezeryan yap daha iyi diyolar gozumu korkutuyolar ne biliyim kuzucum yaYa bi naz bi haller bunlarda.Geçen dr a giderken ilişki normal doğumu kolaylaştırırmış görürsün dr ilişki önerecek falan dedim. Dr da bu hafta ilişki yasak diyince çıktı pis pis gülüyor orda bişey demedim milletin içinde. Eve gelince gürledim sanki ben sana çok meraklıyım diye.
Şimdi bişey konu olunca sizin kadınlar dünyası profesörleri ne diyor bu konuda diyor gıcık yaaa
Bende tırsıyorum ama bu şekilde normal imkanı varsa denemeye değmez mi ki
Bir iki kez bagcilar semt oturusu yapayim dedimde nefes nefese kaldim amaan dedim biraktimHareketler yap canım olduğun yerde çömel falan evin içinde yürü o çok iyi geliyor bende pilates topum var onunla hareketler yapcam hızlansın diye
Bu normal doğum bekleyenler arasında henüz ilişki +sperm muhabbetini deneyen yok galiba
Hareketler yap canım olduğun yerde çömel falan evin içinde yürü o çok iyi geliyor bende pilates topum var onunla hareketler yapcam hızlansın diye
Aynen canım..nasıl bişey olacak fln..insan gözünün önünde canlandırıcı sabırsızlanıyor.. Ablamın 16 aylık oğlu var tam 2 Ocak gününü gösteriyordu..o ana kadar ne bi sancı ağrı hiçbirşeyi olmadı.tam o gün 2 ocakta suyu gelmesiyle doğuma gittik..suyu gelmesine rağmen sancısı yoktu..Benim bir şeyim yok diyip duruyordu hala hastanede odasında ne doğurması diyip kıkır kıkır gülüyordurki 4 saat sonra fln sancıları başladı ..şu geldiği andan itibaren 9.5 - 10 saat sonra doğum gerçekleşti.... belkide senin kuzu da gününü bekliyordur..Bol bol yürü..yere bişeyler düşmüştü toplarmış gibi yap..plates topun varsa bol bol hopla..biraz daha yardımcı olur
Bir iki kez bagcilar semt oturusu yapayim dedimde nefes nefese kaldim amaan dedim biraktim
Açsa da o yollar kapalıBnce artık sizin yolları da açar doktor seninde az kaldı çnkü :)
Ya hemde ne naz anlatamam sana sanırsın erkek biziz. Kendimi sapık gibi hissediyorum. Geçen bana diyor yapan varmıymış diyor bende dedim bizden başka herkes yapıyor bir biz kaldık dedim. Ben yapmam diyor alda turşusunu kur dedim bende
Doktorum özellikle önerdi diye ben de pilates topu alıcam bu hafta. İndirime bir yere gelmiyor mu kızlar bilen varsa haber etsinevde sabahtan akşama kadar üzerinde gezerim artık
Ayy ya sesli güldüm . Benimkide bi konuyu düşünüyosam hemen sor bakim kankilerine onlar ne diyor diyor . Özel hayata tecavüz resmenYa bi naz bi haller bunlarda.Geçen dr a giderken ilişki normal doğumu kolaylaştırırmış görürsün dr ilişki önerecek falan dedim. Dr da bu hafta ilişki yasak diyince çıktı pis pis gülüyor orda bişey demedim milletin içinde. Eve gelince gürledim sanki ben sana çok meraklıyım diye.
Bende tırsıyorum ama bu şekilde normal imkanı varsa denemeye değmez mi ki
Ay tamam bende yapican gaza geldim beraber yapalim kuzumAa ben yapıyorum valla elimde bir sigaram eksikhatta birazdan yine yapacağım. Açılsın artık iyice çocuğum rahat gelsin
Bizde konusu bile geçmiyor artık Can'ım. Bir tek o anlattığım muhabbetti o kadar.
İnş onlara gerek kalmadan rahat rahat doğururuz
Yapalım canım ellerimizde telefonAy tamam bende yapican gaza geldim beraber yapalim kuzum
O zaman bugün bekleyenler olarak fanfini günü ilan edelim bizden kaçamazlarHahahaha yok kiz bende kenara ceksem hayir diyemez ben hic yanasmiyorum isik vermiyorum diye oda cesaret edemiyo kiyamam. Neyse bu aksam dogum icin ifade alalim bakalim neler olcak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?