2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bnce artık sizin yolları da açar doktor seninde az kaldı çnkü :)

Ya hemde ne naz anlatamam sana sanırsın erkek biziz. Kendimi sapık gibi hissediyorum. Geçen bana diyor yapan varmıymış diyor bende dedim bizden başka herkes yapıyor bir biz kaldık dedim. Ben yapmam diyor alda turşusunu kur dedim bende

Keşke kalmasa ama hiç niyet yok gibi. Artık insan kucağına almak istiyor gözünün önünde olsun istiyor
Aynen canım..nasıl bişey olacak fln..insan gözünün önünde canlandırıcı sabırsızlanıyor.. Ablamın 16 aylık oğlu var tam 2 Ocak gününü gösteriyordu..o ana kadar ne bi sancı ağrı hiçbirşeyi olmadı.tam o gün 2 ocakta suyu gelmesiyle doğuma gittik..suyu gelmesine rağmen sancısı yoktu..Benim bir şeyim yok diyip duruyordu hala hastanede odasında ne doğurması diyip kıkır kıkır gülüyordurki 4 saat sonra fln sancıları başladı ..şu geldiği andan itibaren 9.5 - 10 saat sonra doğum gerçekleşti.... belkide senin kuzu da gününü bekliyordur..Bol bol yürü..yere bişeyler düşmüştü toplarmış gibi yap..plates topun varsa bol bol hopla..biraz daha yardımcı olur

Hahahaha yok kiz bende kenara ceksem hayir diyemez ben hic yanasmiyorum isik vermiyorum diye oda cesaret edemiyo kiyamam. Neyse bu aksam dogum icin ifade alalim bakalim neler olcak :))

Sagolasin canım g.antepteyiz. merkez adiyamanmis ama depremin

Ya deger herhalde ama suni sanci ceken tanidiklarimla konusuyorum suni sancidansa sezeryan yap daha iyi diyolar gozumu korkutuyolar ne biliyim kuzucum ya

Bu normal doğum bekleyenler arasında henüz ilişki +sperm muhabbetini deneyen yok galiba

Ben henüz 37. haftamda çalıştığım için denemedim. Ama izine ayrıldıktan sonra mutlaka deneyeceğim

Hareketler yap canım olduğun yerde çömel falan evin içinde yürü o çok iyi geliyor bende pilates topum var onunla hareketler yapcam hızlansın diye

Doktorum özellikle önerdi diye ben de pilates topu alıcam bu hafta. İndirime bir yere gelmiyor mu kızlar bilen varsa haber etsin evde sabahtan akşama kadar üzerinde gezerim artık

Var canım hareketlere başlayacağım evde çömeliyorum hep zaten daha çok açılmam olsun diye. Rüyamda da hergün doğuruyorum birgün suyum geliyor birgün hastaneye yetişemiyorum falan :) Erkekler gününü tamamlar derler bizim burda ama belkide öyle bir şeyde olabilir

Bnce artık sizin yolları da açar doktor seninde az kaldı çnkü :)
Açsa da o yollar kapalı valla halim Yok zaten. Bi de çatı muayenesi yapacak. Belki doğuramazsın böyle der hiç gerek kalmaz.

Bizde konusu bile geçmiyor artık Can'ım. Bir tek o anlattığım muhabbetti o kadar.
İnş onlara gerek kalmadan rahat rahat doğururuz

Doktorum özellikle önerdi diye ben de pilates topu alıcam bu hafta. İndirime bir yere gelmiyor mu kızlar bilen varsa haber etsin evde sabahtan akşama kadar üzerinde gezerim artık

Geçen hafta a101 de vardı canım belki halen kalanlar olmuş olabilir uygundu bayağı fiyatı. Alda yap hareket çok faydası oluyormuş açılmaya normal doğuma.

Ayy ya sesli güldüm . Benimkide bi konuyu düşünüyosam hemen sor bakim kankilerine onlar ne diyor diyor . Özel hayata tecavüz resmen biz burda ne güzel her şeyi öğreniyoruz burda takılmasak kim bilir ne saçma şeyler için doktor kapısı çalıp ne muayene oaraları ödicez

Hahahaha yok kiz bende kenara ceksem hayir diyemez ben hic yanasmiyorum isik vermiyorum diye oda cesaret edemiyo kiyamam. Neyse bu aksam dogum icin ifade alalim bakalim neler olcak :))
O zaman bugün bekleyenler olarak fanfini günü ilan edelim bizden kaçamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…