2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ay benim karnım sertleşmiyor ki ıkınayım. Benim doktor da hafta sonu yokmuş diyor ki aman haftasonu doğurma sakın yokum ben diyor İnadına herşeyi yapacağım haftasonu gelsin diye gideyim bende çömelirken ıkınayım bari. İnşallah halıyı batırmam

Ay sorma 1 haftadır her gece rüyamda bende doğuruyorum..geçen baya koca bebek doğurdum..full dişleri bile çıkmıştı.. bu gecede normalde kızım olacak inşallah tabi..göbeğine o kadar çok herkes erkek diyorki..ondan etkiyle nur topu gibi oğlan doğurdum dün gecekocamandi şeyleri

Pisleşmeden bitirelim şu hamileliği yaa geçen parkta yürüyorum öyle sertleşti karnım ıkınayım dedim vallahi yapıyodum altıma eve koştum resmen :)

Ahaha ya çok etkiliyor konuşulanlar gerçekten geçende bana uzanma bir yere emziği düşer dediler durdular diyorum ki emzik ne düşmesi ne? Kordon kopmasıymış hemen o gece rüyamda kordonu kopuyordu bebeğimin. Hergün artık psikolojimde ne varsa ona göre görüyorum rüyaları

Ya deger herhalde ama suni sanci ceken tanidiklarimla konusuyorum suni sancidansa sezeryan yap daha iyi diyolar gozumu korkutuyolar ne biliyim kuzucum ya
Ne bileyim onlar da sezaryen acısını bilmiyor sonuçta. Ben de çok kararsızım bu konuda Can'ım. Ama böyle doğuran da çok fazla.

Kız Allah seni napsın ne güldüm.
Atalar da değil misin çık bol bol yürü oralarda Deniz havası mis gibi. Aletlerle spor yap :))

Aynen yA. Dalga geçiyor bi de. Ordan okuyup gelip bilmişlik taslıyorsun diyor.
Dedim o Prof dediklerin birçok değme Prof a taş çıkarır. Tecrübe konuşuyor orda :))

Bende açmıyorum konusunu 1 haftadır artık yıldım söyleye söyleye Hele açılmayı duydu ya şimdi eli kolu gelir diye kesin yapmaz
Ay sorma yaaa. Bi kere de rahatsız etmeyelim kafası falan aşağı döndü çocuğun demişti zır cahiller vallahi

Pisleşmeden bitirelim şu hamileliği yaa geçen parkta yürüyorum öyle sertleşti karnım ıkınayım dedim vallahi yapıyodum altıma eve koştum resmen :)
aman aman sokak ortasında valla sonra evede nasıl yürüyeceksin o halde. Ikınmak değilde hareket yapmak daha iyi bence çocuğun kafası gelmeden ıkınmak çocuğu aşağı indirirmi bilemedim. En iyisi sıcak su ile çömelmekmiş.

Çıkıyorum hergün hatta birazdan çıkarım yine ama işte ıkınma bozuyo beni :) annem bile anlıyo kalkkk eşşek pislicen koltuğuma diye ahahahaah diyorum ellemeyin beni cocuğu yola sokuyorum :))

Kızlar doktordan geldim bebeğin kilo aynı 3500 de kalmış kafa 98 ben sezaryana gün almaya gittim dr alttan muayene etti (ızdıraptı resmen) seni normal doğurtacaz dedi şimdi muayeneden dolayı az kanamam oldu sancım yok olsun diye dua ediyorum çok şaşkınım umarım hayırlı olan olur çocuğum için endişeliyim doğurabilir miyim o güç varmı bilmiyorum bende durumlar böyle

39+3 doktorun hesabina gore. Sata gore 38+3 um. Gelisime gorede 39 lardayim. Artik hayirlisi kuzum ya doktor normal gelebilmesi icin bolca sans veriyo ama bizimki inatci surekli iz suruyorum nisan gelir suyum gelir diye ama her seferinde husran :)

Canım 5 gün var daha ben oğlumda tam gününde nisan geldi ve doğurdum. Ondan önce sancılarım vardı ama dayanılmayacak gibi değildi o yüzden hiç sancim yok gibi hissediyordum birden sancim başladı yani.
Takma kafanı zamanı gelince sancıların da beraberinde gelir bir bakmışsın doğmuş.
Allah bi avazda kurtarsın canım.

Kiz yok gelecek olan bekar kaynim. Malum o kadar coklar ki hatlar karisti insanda 5 tane kayın olmasi boyle bir sey
Beni de ekle bunalanlara hiç doğmicakmış gibi geliyor artık resmen heyecanım kaçtı ben annemi bile çağırmadım yalnızlık çok daha güzel valla senin işin zor
Yalnizlik en guzeli. İlerde allah izin verirse gelinim hamile iken kendi cagirmadigi surece gitmem yanlarina
Bu normal doğum bekleyenler arasında henüz ilişki +sperm muhabbetini deneyen yok galiba
Aylardir yok hem de
Ben çok denemek istedim ama eşim kati bir şekilde reddediyor Adama yalvarmadığım kaldı bir tek.
Ben yalvariyorum da ne oldu? Adim sapığa çıktı. Sapıkmışım ben
Bir iki kez bagcilar semt oturusu yapayim dedimde nefes nefese kaldim amaan dedim biraktim
O da hicbir ise yaramiyor gibi ben nerdeyse artik hep oyle oturuyorum bana misin demiyor . Yarin kontrolum var. Nst sonuclarini anlatmayacam yani. Goreceksiniz 0
Bende açmıyorum konusunu 1 haftadır artık yıldım söyleye söyleye Hele açılmayı duydu ya şimdi eli kolu gelir diye kesin yapmaz
Hahaha bu erkekler niye boyle ya. Zannediyorlar ki o kadar yakindalar. O kadar yakin olsalar bu kadar bekler miyiz?
Kızlar göbekleriniz ne alemde? Aşağı inme var mı?
Benim ki göğüslere kadar sert hala valla
Ne inmesi ya sanki gun gectikce yukari cikiyor resmem gogsumle birlesti

O güç her anne de var bebegin sana gelmek icin cabaliyor bunu düşün. Hicbir seyin kalmaz

Dogurursun neden doguramayasin hemde çok güzel.dogurursun motive et kendini yaparım.de yaparsin Allah'ın izniyle

Canım endişe etme doğurursun neden doğuramayasın ki biz kadınlar çok güçlüyüz vücudumuz doğuma dayanıklı bir şekilde yaratılmış bunu düşün hep kendini telkin et yaparım yaparım diye bir müddet sonra rahatlarsın. Ben hep kendime birini örnek alıyorum aa diyorum bu yaptıysa ben hayli hayli doğururum. Sende öyle düşün gerekirse.

Ben yalvariyorum da ne oldu? Adim sapığa çıktı. Sapıkmışım ben

Hahaha bu erkekler niye boyle ya. Zannediyorlar ki o kadar yakindalar. O kadar yakin olsalar bu kadar bekler miyiz?

Ya normalde de söylemesi ayıp 3 gün naz yapim trip atar sen beni sevmiyormusun diye 4 gün olsun kıyameti koparır küser bildiğin Ama işte nasıl bir psikolojidelerse adam nuh dedi başkada birşey demedi. Okudu netten gerçekten yapılıyormu diye destekleyen birşey bulamadı yok dedi unut dedi

Canım enginar dolmasını çok merak ediyorum ama hiç yapmadım bilmiyorum ve bilmediğim riske girmek istemiyorum hamile hamile.
Canım benim açlık 75 80 arası. Zaten yükleme öncesi 3 kere açlık tokluk baktığımızda hep 72 75 civarı çıkmış açlık tokluk ise 125 130 larda. Neyse az kaldı bitti sayılır son 28 gün.
O masum sebzelere suçluları katarsam ekmem çok çok az yiyorum. :)
Doğumdan sonra bebeğin şekeri çok düşeceğini sanmam sonuçta yüksek şekerle durmuyoruz devamlı. Hani şeker yüklemesi yapmayıp yüksek şekeri olanlarda bu düşüş gerçekleşiyor diye anlatıldı. Hatta sigaraya da demişti gebelik şekerinizin olduğunu bilmezseniz doğum sonrasında bebeğin şekeri düşer haberiniz olmaz diye. Zaten biz doğuma gittiğimizde mutlaka hatırlatmanız lazımmış şekeri. Ona göre doğumdan sonra bebeğin şekerine bakiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…