- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.741
Hani böyle karnımız sertleşiyo taş gibi oluyo ya.. ben o anlarda ıkınıyorum belki faydası olur diye.. bigün böyle ıkınırken yapcam donuma ama hadi hayırlısı.. bi rezillik yapmadan doğursaydım su evladımı yaa :)
Ay sorma 1 haftadır her gece rüyamda bende doğuruyorum..geçen baya koca bebek doğurdum..full dişleri bile çıkmıştı.. bu gecede normalde kızım olacak inşallah tabi..göbeğine o kadar çok herkes erkek diyorki..ondan etkiyle nur topu gibi oğlan doğurdum dün geceVar canım hareketlere başlayacağım evde çömeliyorum hep zaten daha çok açılmam olsun diye. Rüyamda da hergün doğuruyorum birgün suyum geliyor birgün hastaneye yetişemiyorum falan :) Erkekler gününü tamamlar derler bizim burda ama belkide öyle bir şeyde olabilir
Pisleşmeden bitirelim şu hamileliği yaa geçen parkta yürüyorum öyle sertleşti karnım ıkınayım dedim vallahi yapıyodum altıma eve koştum resmen :)Ay benim karnım sertleşmiyor ki ıkınayım. Benim doktor da hafta sonu yokmuş diyor ki aman haftasonu doğurma sakın yokum ben diyorİnadına herşeyi yapacağım haftasonu gelsin diye gideyim bende çömelirken ıkınayım bari. İnşallah halıyı batırmam
Ay sorma 1 haftadır her gece rüyamda bende doğuruyorum..geçen baya koca bebek doğurdum..full dişleri bile çıkmıştı.. bu gecede normalde kızım olacak inşallah tabi..göbeğine o kadar çok herkes erkek diyorki..ondan etkiyle nur topu gibi oğlan doğurdum dün gecekocamandi şeyleri
Ne bileyim onlar da sezaryen acısını bilmiyor sonuçta. Ben de çok kararsızım bu konuda Can'ım. Ama böyle doğuran da çok fazla.Ya deger herhalde ama suni sanci ceken tanidiklarimla konusuyorum suni sancidansa sezeryan yap daha iyi diyolar gozumu korkutuyolar ne biliyim kuzucum ya
Hani böyle karnımız sertleşiyo taş gibi oluyo ya.. ben o anlarda ıkınıyorum belki faydası olur diye.. bigün böyle ıkınırken yapcam donuma ama hadi hayırlısı.. bi rezillik yapmadan doğursaydım su evladımı yaa :)
Aynen yA. Dalga geçiyor bi de. Ordan okuyup gelip bilmişlik taslıyorsun diyor.Ayy ya sesli güldüm . Benimkide bi konuyu düşünüyosam hemen sor bakim kankilerine onlar ne diyor diyor . Özel hayata tecavüz resmenbiz burda ne güzel her şeyi öğreniyoruz burda takılmasak kim bilir ne saçma şeyler için doktor kapısı çalıp ne muayene oaraları ödicez
Bende açmıyorum konusunu 1 haftadır artık yıldım söyleye söyleyeHele açılmayı duydu ya şimdi eli kolu gelir diye kesin yapmaz
Pisleşmeden bitirelim şu hamileliği yaa geçen parkta yürüyorum öyle sertleşti karnım ıkınayım dedim vallahi yapıyodum altıma eve koştum resmen :)
Çıkıyorum hergün hatta birazdan çıkarım yine ama işte ıkınma bozuyo beni :) annem bile anlıyo kalkkk eşşek pislicen koltuğuma diye ahahahaah diyorum ellemeyin beni cocuğu yola sokuyorum :))Ne bileyim onlar da sezaryen acısını bilmiyor sonuçta. Ben de çok kararsızım bu konuda Can'ım. Ama böyle doğuran da çok fazla.
Kız Allah seni napsın ne güldüm.
Atalar da değil misin çık bol bol yürü oralarda Deniz havası mis gibi. Aletlerle spor yap :))
Aynen yA. Dalga geçiyor bi de. Ordan okuyup gelip bilmişlik taslıyorsun diyor.
Dedim o Prof dediklerin birçok değme Prof a taş çıkarır. Tecrübe konuşuyor orda :))
Ay sorma yaaa. Bi kere de rahatsız etmeyelim kafası falan aşağı döndü çocuğun demişti zır cahiller vallahi
Kızlar göbekleriniz ne alemde? Aşağı inme var mı?
Benim ki göğüslere kadar sert hala valla
39+3 doktorun hesabina gore. Sata gore 38+3 um. Gelisime gorede 39 lardayim. Artik hayirlisi kuzum ya doktor normal gelebilmesi icin bolca sans veriyo ama bizimki inatci surekli iz suruyorum nisan gelir suyum gelir diye ama her seferinde husran :)
Kiz yok gelecek olan bekar kaynim. Malum o kadar coklar ki hatlar karistiÇok geçmiş olsun canım ya..nerdeydiniz siz
O arkadaşı neyse yine insan bişey diyemez sonuçta hastası var...bencede madem gelecek kaynın eltinde gelsin bi zahmet kocasına kendi baksın..hazır gelmişken oturtma onu evi barkı silsin süpürsün
Yalnizlik en guzeli. İlerde allah izin verirse gelinim hamile iken kendi cagirmadigi surece gitmem yanlarinaBeni de ekle bunalanlarahiç doğmicakmış gibi geliyor artık resmen heyecanım kaçtı ben annemi bile çağırmadım yalnızlık çok daha güzel valla senin işin zor
Bu normal doğum bekleyenler arasında henüz ilişki +sperm muhabbetini deneyen yok galiba
Ben yalvariyorum da ne oldu? Adim sapığa çıktı. Sapıkmışım benBen çok denemek istedim ama eşim kati bir şekilde reddediyorAdama yalvarmadığım kaldı bir tek.
O da hicbir ise yaramiyor gibi ben nerdeyse artik hep oyle oturuyorumBir iki kez bagcilar semt oturusu yapayim dedimde nefes nefese kaldim amaan dedim biraktim
HahahaBende açmıyorum konusunu 1 haftadır artık yıldım söyleye söyleyeHele açılmayı duydu ya şimdi eli kolu gelir diye kesin yapmaz
Ne inmesi ya sanki gun gectikce yukari cikiyorKızlar göbekleriniz ne alemde? Aşağı inme var mı?
Benim ki göğüslere kadar sert hala valla
O güç her anne de varKızlar doktordan geldim bebeğin kilo aynı 3500 de kalmış kafa 98 ben sezaryana gün almaya gittim dr alttan muayene etti (ızdıraptı resmen) seni normal doğurtacaz dedi şimdi muayeneden dolayı az kanamam oldu sancım yok olsun diye dua ediyorum çok şaşkınım umarım hayırlı olan olur çocuğum için endişeliyim doğurabilir miyim o güç varmı bilmiyorum bende durumlar böyle
Dogurursun neden doguramayasin hemde çok güzel.dogurursun motive et kendini yaparım.de yaparsin Allah'ın izniyleKızlar doktordan geldim bebeğin kilo aynı 3500 de kalmış kafa 98 ben sezaryana gün almaya gittim dr alttan muayene etti (ızdıraptı resmen) seni normal doğurtacaz dedi şimdi muayeneden dolayı az kanamam oldu sancım yok olsun diye dua ediyorum çok şaşkınım umarım hayırlı olan olur çocuğum için endişeliyim doğurabilir miyim o güç varmı bilmiyorum bende durumlar böyle
Kızlar doktordan geldim bebeğin kilo aynı 3500 de kalmış kafa 98 ben sezaryana gün almaya gittim dr alttan muayene etti (ızdıraptı resmen) seni normal doğurtacaz dedi şimdi muayeneden dolayı az kanamam oldu sancım yok olsun diye dua ediyorum çok şaşkınım umarım hayırlı olan olur çocuğum için endişeliyim doğurabilir miyim o güç varmı bilmiyorum bende durumlar böyle
Çok geçmiş olsun Maraş Mardin Antep heryer hissetmiş bunla atlatmış olun inşallahSagolasin canım g.antepteyiz. merkez adiyamanmis ama depremin
Ben yalvariyorum da ne oldu? Adim sapığa çıktı. Sapıkmışım ben
Hahahabu erkekler niye boyle ya. Zannediyorlar ki o kadar yakindalar. O kadar yakin olsalar bu kadar bekler miyiz?
Ben de enginarı çok severim ama en çok dolmasını onu da yiyemem diye yapmıyorum ama portakallı kerevize falan karıştırıyorum enginarı...patates bezelye ve havuç hiç kullanmıyorum çünkü ekmeksiz korkmadan 2-3 tabak yemek istiyorum yani şaibe karıştırmak istemiyorum suçsuz şekersiz sebzelerime...sabah benim tokluk 120 yi bilr bulmuyor genelde çünkü peynir zeytin yumurta yeşillik salatalık derken çok doyuyorum...hormonlar mı azalıyor duzene mi girdi bilmiyorum bu aralar fazla yükselmez oldu hatta günde 1 muz ve dondurma yemeye başladım...en düşük 85 falan oldu benim fazla düşmüyor acaba düşmesi mi gerekirdi...aç kalınca öyle elim ayağım boşalmadı hiç de 60lara falan düşürmemeliyiz bence...ben doğumdan sonra oğluma mama vs vermedim sütüm de gelene kadar 2 gün falan geçti şimdi bu diyabet yüzünden acaba bebeğe mama vermemiz mi gerekir hiç istemiyorum da düşük şeker falan olur mu ki bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?