2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim inik canım zaten aşağıdaydı şimdi iyice aşağıda göğsümle göbek arasına 4 parmağım çok rahat sığıyor. Otururken bacaklarıma değiyor hep.
Ooooo o zaman biz en az iki hafta beklemeyelim
senin o kadar inmesine rağmen bi hafta şonra dediyse.
Ne inmesi ya sanki gun gectikce yukari cikiyor resmem gogsumle birlesti
Bizim bebekler yolunu mu şaşırdı acaba ağzımızdan mı çıkacak sanıyorlar kendilerini benim de baya yukarda. Mideme ciddi baskı alıyorum

Kuzlar bebişim cuma doğdu biliyorsunuz dr 2 saatte bir 25 dk emse yeter dedi ama kozım çok sık emiyo , 1 saatte falan emiyo beşiğe koyunca ağlıyo, sizce neden olabilir annemde sütün yavandır diyo mama verdi şimdi sizce nedeni ne sütüm geliyo hatta sağdım bile ama yavandamı oluyomuş biri bana akıl versin çocuğum mamaya alışmasın

Ooooo o zaman biz en az iki hafta beklemeyelim
senin o kadar inmesine rağmen bi hafta şonra dediyse.

Belki yapısaldır canım o benimki hep aşağıdaydı ama bacaklarıma değmiyordu hiç bu aralar bacaklarıma değiyor beni daha çok aşağıya çekiyor. Benim ablamın devasa karnı vardı hiçte aşağı inmeden normal normal doğurdu 2 çocuğunuda :)

Ay canım o kadar çok geliyorlar ki sana 5 tane azda değilmiş..sen bile karıştırıyorsundur artık

Kizlar selam dikislerim kasiniyor sanirim iyilesirken boyle oluyormus.
Bebek emse de agliyorsa ya gazi vardir ya da doymamistir. Ama saatte bir emip agliyorsa doymamis olamaz bence. Annen hakli galiba bence besige koyma koynunda yatir. Kolik deniyor sanirim boyle olunca cok aglayinca. Ama besige koyunca agliyorsa besikte sorun var o yuzden bence kokunu duyarak koynunda yatsin yavrucak.

Kız senin Dr nasıl 2 saatte bir der ! İlk gün yarım saatte bir olmalı emzirme .her ağladığında hatta. Süt bollaşinca zaten emzirme arası uzun oluyor doyduğu için unutma ne kadar gogus bosalirsa o kadar yeri hemen geri dolar süt artar süt arttıran su bol emzirme

Belki de Can'ım. Uzun zamandır bacaklarıma değiyor Zaten. Çok rahatsız ediyor hatta. Ama senin dediğin gibi parmak falan girmiyor araya.
İnş normal olur dicem ama normalden de tırsıyırummm. Bazılarında genital eskisi gibi olmuyormuş. Eşlerle sıkıntı yaşayanlar bile varmış. enteresan yazılar okuyup Çan'ımı sıkıyorum valla

Hanımlar sabaha kadar uyumadım stres yaptım ben sezeryan istemiyorum diye gece belime sancı giirdi sabah kalktım devletteki kendi doktoruma gittim, öğleye kadar bekledim ama çok mutlu oldum. Bebişe 3900, 10 cm dedi kafa çapına ve bu daha küçülür doğum anında dedi. Rahim ağzım olgunlaşmış yumuşamış ve 2 cm gibi açıklık varmış 5 kilo bile doğurmaya müsait çatın dedi, özeldeki doktorda demişti zaten ah o geçen haftaki kadın beni telaşlandırdı. sezeryanı iptal ettim normal bekliyoruz hurmaya devam.

Kızlar benim azıcık belden alttan ağrım oluyor adet ağrısı gibi acaba nst ye gitsem mi bı. Sezeryan olacağım normalde ama perşembe kararsız kaldım

Canım mama vermeyin...bebek emme refleksi yüzünden yapıyor onu...dünyaya öyle uyum sağlamaya çalışıyor...sütün var daha ne...ne demekmiş yavan...anne sütü bebeğin haftasına ayına ihtiyaclarına göre şekilleniyor...aynı anne memesinden yenidoğana gelen sütle 3-5 aylık bebeğe gelen süt aynı değil o zamanki ihtiyaçlarına göre sütün içeriği değişiyor...gazı da olabilir ondan da ağlayabilir sebepsiz de ağlayabilir canım ama SÜT YAVAN OLMAZ

Ay boşver canım söylenenlere kulak asacak olursak ölelim daha iyi. Bende neler duydum okudum. Olur olur eskisi gibi olur hiç kafaya takma kötü şeyleri hiç çağırma üstüne hep iyi şeyler düşün. Çatır çatır doğururuz da kukumuz mis gibi kalırda hep böyle düşün. Sıkıntı yapan eş olursa versinler parasını yaptıralım yenisini o zaman. İnsan çıkarıyoruz o kadar kolay mı canım. Öyle yazılar da okuma hiç son zamanlarında insan çok etkileniyor.

Ay canım sevindim çömelmeye başla o zaman sıcak su tut benimde açılmam var dün sormuştum ya bugün nst de sancı çıktı sancıymış onlar ama daha 1 hafta gelmez dedi doktor. Bende çömeliyorum evde iş yapıyorum sürekli açılsın diye iyice. Hadi inşallah en kısa zamanda doğururuz.

Bnm uzun zamandır bacaklarıma değiyır sanki biri oturuyomuş gibi kucağımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…