- 19 Eylül 2017
- 90
- 92
- 3
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #45.761
İnşallah Allah yardımcımız olsun hepimizinBenimkinin hareketlerinde azalma aksine çok ittiriyor. Her ittirdiğinde çatım çok acıyor artık ama 1 hafta daha bekleyeceğiz bakalım ne olacak. İnşallah hayırlısıyla doğururuz canım.
Bu kocalarda tam işimize yarayacak naz yapıyolar . Ymurtlama takip ederken biz kovalarız onlar kaçar . Başka zaman aklı fikri hep ondatam doğurmamıza yardım et diyoruz kaçıyolar yine neyse bnmki o kadar katı değil Allahtan
Şuan hurmaya dadandım biraz çömelme hareketi yapayım zeytinyağı koyayım alta sancım olursa sıcak suyla banyo yapayım başka yapacak bişey yok heralde ayy titreyrummm
Ooooo o zaman biz en az iki hafta beklemeyelimBenim inik canım zaten aşağıdaydı şimdi iyice aşağıda göğsümle göbek arasına 4 parmağım çok rahat sığıyor. Otururken bacaklarıma değiyor hep.
Bizim bebekler yolunu mu şaşırdı acaba ağzımızdan mı çıkacak sanıyorlar kendileriniNe inmesi ya sanki gun gectikce yukari cikiyorresmem gogsumle birlesti
Ooooo o zaman biz en az iki hafta beklemeyelim
senin o kadar inmesine rağmen bi hafta şonra dediyse.
Gecmis olsun canimSağol kuzum her yerde hissedilmis guneydoguda. Adıyaman g.antep urfa diyarbakır falan
Ya hemde ne naz anlatamam sana sanırsın erkek biziz. Kendimi sapık gibi hissediyorum. Geçen bana diyor yapan varmıymış diyor bende dedim bizden başka herkes yapıyor bir biz kaldık dedim. Ben yapmam diyor alda turşusunu kur dedim bende
Ay canım o kadar çok geliyorlar ki sana 5 tane azda değilmiş..sen bile karıştırıyorsundurKiz yok gelecek olan bekar kaynim. Malum o kadar coklar ki hatlar karistiinsanda 5 tane kayın olmasi boyle bir sey
Yalnizlik en guzeli. İlerde allah izin verirse gelinim hamile iken kendi cagirmadigi surece gitmem yanlarina
Aylardir yok hem de
Ben yalvariyorum da ne oldu? Adim sapığa çıktı. Sapıkmışım ben
O da hicbir ise yaramiyor gibi ben nerdeyse artik hep oyle oturuyorumbana misin demiyor . Yarin kontrolum var. Nst sonuclarini anlatmayacam yani. Goreceksiniz 0
Hahahabu erkekler niye boyle ya. Zannediyorlar ki o kadar yakindalar. O kadar yakin olsalar bu kadar bekler miyiz?
Ne inmesi ya sanki gun gectikce yukari cikiyorresmem gogsumle birlesti
Geçen hafta a101 de vardı canım belki halen kalanlar olmuş olabilir uygundu bayağı fiyatı. Alda yap hareket çok faydası oluyormuş açılmaya normal doğuma.
Kuzlar bebişim cuma doğdu biliyorsunuz dr 2 saatte bir 25 dk emse yeter dedi ama kozım çok sık emiyo , 1 saatte falan emiyo beşiğe koyunca ağlıyo, sizce neden olabilir annemde sütün yavandır diyo mama verdi şimdi sizce nedeni ne sütüm geliyo hatta sağdım bile ama yavandamı oluyomuş biri bana akıl versin çocuğum mamaya alışmasın
Geçmiş olsun canım...ayy bi deprem eksikti...zaten geceler uykusuz...Sagolasin canım g.antepteyiz. merkez adiyamanmis ama depremin
Kız senin Dr nasıl 2 saatte bir der ! İlk gün yarım saatte bir olmalı emzirme .her ağladığında hatta. Süt bollaşinca zaten emzirme arası uzun oluyor doyduğu için unutma ne kadar gogus bosalirsa o kadar yeri hemen geri dolar süt artar süt arttıran su bol emzirmeKuzlar bebişim cuma doğdu biliyorsunuz dr 2 saatte bir 25 dk emse yeter dedi ama kozım çok sık emiyo , 1 saatte falan emiyo beşiğe koyunca ağlıyo, sizce neden olabilir annemde sütün yavandır diyo mama verdi şimdi sizce nedeni ne sütüm geliyo hatta sağdım bile ama yavandamı oluyomuş biri bana akıl versin çocuğum mamaya alışmasın
Belki de Can'ım. Uzun zamandır bacaklarıma değiyor Zaten. Çok rahatsız ediyor hatta. Ama senin dediğin gibi parmak falan girmiyor araya.Belki yapısaldır canım o benimki hep aşağıdaydı ama bacaklarıma değmiyordu hiç bu aralar bacaklarıma değiyor beni daha çok aşağıya çekiyor. Benim ablamın devasa karnı vardı hiçte aşağı inmeden normal normal doğurdu 2 çocuğunuda :)
Canım mama vermeyin...bebek emme refleksi yüzünden yapıyor onu...dünyaya öyle uyum sağlamaya çalışıyor...sütün var daha ne...ne demekmiş yavan...anne sütü bebeğin haftasına ayına ihtiyaclarına göre şekilleniyor...aynı anne memesinden yenidoğana gelen sütle 3-5 aylık bebeğe gelen süt aynı değil o zamanki ihtiyaçlarına göre sütün içeriği değişiyor...gazı da olabilir ondan da ağlayabilir sebepsiz de ağlayabilir canım ama SÜT YAVAN OLMAZKuzlar bebişim cuma doğdu biliyorsunuz dr 2 saatte bir 25 dk emse yeter dedi ama kozım çok sık emiyo , 1 saatte falan emiyo beşiğe koyunca ağlıyo, sizce neden olabilir annemde sütün yavandır diyo mama verdi şimdi sizce nedeni ne sütüm geliyo hatta sağdım bile ama yavandamı oluyomuş biri bana akıl versin çocuğum mamaya alışmasın
Belki de Can'ım. Uzun zamandır bacaklarıma değiyor Zaten. Çok rahatsız ediyor hatta. Ama senin dediğin gibi parmak falan girmiyor araya.
İnş normal olur dicem ama normalden de tırsıyırummm. Bazılarında genital eskisi gibi olmuyormuş. Eşlerle sıkıntı yaşayanlar bile varmış.enteresan yazılar okuyup Çan'ımı sıkıyorum valla
Hanımlar sabaha kadar uyumadım stres yaptım ben sezeryan istemiyorum diye gece belime sancı giirdi sabah kalktım devletteki kendi doktoruma gittim, öğleye kadar bekledim ama çok mutlu oldum. Bebişe 3900, 10 cm dedi kafa çapına ve bu daha küçülür doğum anında dedi. Rahim ağzım olgunlaşmış yumuşamış ve 2 cm gibi açıklık varmış5 kilo bile doğurmaya müsait çatın dedi, özeldeki doktorda demişti zaten ah o geçen haftaki kadın beni telaşlandırdı. sezeryanı iptal ettim normal bekliyoruz hurmaya devam.
Bnm uzun zamandır bacaklarıma değiyır sanki biri oturuyomuş gibi kucağımdaBelki yapısaldır canım o benimki hep aşağıdaydı ama bacaklarıma değmiyordu hiç bu aralar bacaklarıma değiyor beni daha çok aşağıya çekiyor. Benim ablamın devasa karnı vardı hiçte aşağı inmeden normal normal doğurdu 2 çocuğunuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?