2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Amin canım Allah razı olsun

Ben varım benn bütün vücudum ödem. Bileklik takm ama rağmen elimdeki uyuşukluk geçmiyor ayaklarım bacaklarım balon gibi elimi bastirdigim yer yamuluyor.

Benimde görümcem sleepy kullanıyordu canım bende sleepy aldım hastane için 1 ve 2 numarasından aldım. 1 gözüme o kadar küçük geldi ki 10 tane 1 numara 10 tanede 2 numara koydum 1 numara olmazsa eğer diye :)
Bende sleepy doğum paketi aldım. İçinde herşeyi var alt açma, 1-2 numara iki paket bez, ıslak mendili. Arkadaşımın bebeğine prima alerji yapınca doktor tavsiye etmiş sleepyi.

Maşallah sana ve oğluna. Sağlıkla büyüsün

Geçecek canım sakin ol her şeye koşturma söyle etrafındakilere nazlan biraz

UykucuSirine kuzummmm masallah rabbim.saglikla buyutmeyi nasip etsin cok sevindim adiniza ♡
kirgincicekler canim masallah subhanallah bebeginede sanada. Rabbim sgalikla buyutmeyi naisp etsin.

Dogum yapan tum arkadaslari tebrik ediyorum hepinizi opuyorum kizlar. Darisi bir turlu gelmeyen kizimin basina ♡
39+4 olduk artik hala gelmiyoooooo

A101in bezi Sofia, prima premiuma benziyor ıslaklık göstergesi bile var. Ben oğlumda hep prima kullandım bir dönem A101in in bezini almıştım gayet güzel

Doktorum yalanci sanci icin hafif siddetli olur ve pozisyon degistirince gecer demisti. Benim yasadigim sancilar hicbi pozisyonda gecmiyo. Karnim duvardan sert oluyo belden karnima sanci yayiliyo masaj vs ne yapsamda gecmiyo. Ben anlamiyorum 39+4 teyim kiz bebek erkende gelir derler neden neden neden ( napmak lazim arkadas hizlandirmak icjn ille parmakliyimmi napiyim

Kızlar oğlumda prima kullandığım halde poposu hep pişik ve kaç kere taştı bez. Çok açık tenli hassas bir cildi var. Şimdiki bebişe acaba primayla başlamasammı diyorum. Bez konusunda açıkçası ben de kararsızım. Bir de ilk numaralar 1 le 3 arası genelde pakette bez sayısı fazla oluyor ve fiyat uygun aslında. 4 noya geçince azıcık beze bir sürü para veriyorsunuz ve o zamanda ucuz beze geçince popişler fena pişik oluyor. Baştan ucuz bezde mantıklı geliyor aslında

Eee sizinki erkek benimkine ne oluyor

Geçecek canım sakin ol her şeye koşturma söyle etrafındakilere nazlan biraz

Etrafımdakiler bende daha lohusa , daha ilk gün eşimde annemde yattı uyudu ben sabaha kadar uyanık kaldım sabah bi baktım bebek kucağımda uyumuşum oturdum ağladım ya bişey olsaydı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…