- 9 Ekim 2010
- 205
- 249
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.241
Kizlar bugunden beri cok fazla beyaz sulumsu bir akintim oldu hep. Ara sirada sancilandim. Az once saclarimi orerken bi anda hizlica baya bi bisey akti hissettim lavaboya kostum. Ic camasirim sirilsiklam ve bi yerinde sari yesil gibi sumuksu bisey var. Ilk defa boyle bisey gordum. Enfekdiyon olmadigini dusunuyorum cunku ne kasinti ne yanma ne bi sikinti hicbisey yok. Ama ne olduguda kafami kurcaliyo. Sabah beri beyaz sulumsu akinti zateb dusunduruyodu ustune bide bu.
Normal doğum yapan arkadaşlar bebeğin son ultrason görüntüsündeki BPD (kafa çapı) değerini paylaşır mısınız lütfen ?
Selam herkese :)
Uzun zamandan sonra anca girebildim bende doğum yaptım şuan tam 15günlük çiçeği burnunda anneyim :) erken doğum riskim vardı ya 40gün hastanede yattım zulüm gibiydi resmen ama oğlumu kucağıma alınca unutturdu hepsini:) 10nisan da doğum yaptım bir sıkıntımız yok şükür sarılık sorunu var sık sık emzirmeye özen gösteriyorum inşallah atlatırız hemen. Sizler nasılsınız doğum yapan oldu mu :) mayıs annelerinin ilk annesi oldum sanırım nisana kaydık
Normal doğum yapan arkadaşlar bebeğin son ultrason görüntüsündeki BPD (kafa çapı) değerini paylaşır mısınız lütfen ?
Kuzum oyle parcacikli yesil sivi degildi ama. Normal seffaf islaklik vardi ic camasirimda ve isaret tirnagim kadsr buyuklugunde de sari yesil s.m.ksu bi akinti vardi. Bidaha ayni sekilde gelmedi.normal akinti olarak geliyo. Henuz gitmedim doktorasuyla birlikte gelen yeşilimsi sıvı nişan değildir bence riskli bir durum olabilir. Bebek kaka yaptıysa temiz su yerine içi parçacıklı ve renkli su gelir diye okumuştum. Doktora gittin mi canım?? lütfen ihmal etme
Hayirli olsun canim, saglikla buyut oglusunukizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza
Kuzum oyle parcacikli yesil sivi degildi ama. Normal seffaf islaklik vardi ic camasirimda ve isaret tirnagim kadsr buyuklugunde de sari yesil s.m.ksu bi akinti vardi. Bidaha ayni sekilde gelmedi.normal akinti olarak geliyo. Henuz gitmedim doktora
Doktorum yalanci sanci icin hafif siddetli olur ve pozisyon degistirince gecer demisti. Benim yasadigim sancilar hicbi pozisyonda gecmiyo. Karnim duvardan sert oluyo belden karnima sanci yayiliyo masaj vs ne yapsamda gecmiyo. Ben anlamiyorum 39+4 teyim kiz bebek erkende gelir derler neden neden neden( napmak lazim arkadas hizlandirmak icjn ille parmakliyimmi napiyim
Ay kızlar yarın doğum var ve benim şu an midem bir yanıyor ki sormayın, bir de çatı ağrısı artik zirvede.Guleceksiniz ama evde tekerlekli calisma masası sandalyesiyle geziyorum. Yuruyemiyorum hiçbir şekilde
Allah yardımcın olsun kuzucum az kaldı ha gayret. Bugün pek dinlenme gez toz ki gece rahat uyuyabil :) ben son günümde gezmenin dibine vurucam Allah nasip ederse. Yoksa o gece uyuyamam kesinAy kızlar yarın doğum var ve benim şu an midem bir yanıyor ki sormayın, bir de çatı ağrısı artik zirvede.Guleceksiniz ama evde tekerlekli calisma masası sandalyesiyle geziyorum. Yuruyemiyorum hiçbir şekilde
Yeşil akıntı enfeksiyon olabilir canım. Ağrı vs de yapmak zorunda değil. Bol su iç sancı , ağrı vs olmadığı ve bebek hareketli olduğu sürece sıkıntı yoktur inşallahKuzum oyle parcacikli yesil sivi degildi ama. Normal seffaf islaklik vardi ic camasirimda ve isaret tirnagim kadsr buyuklugunde de sari yesil s.m.ksu bi akinti vardi. Bidaha ayni sekilde gelmedi.normal akinti olarak geliyo. Henuz gitmedim doktora
Maşallah, allah analı babalı büyütsün canım. Oo baya doğuran oldu sanırım ilk olmayabilirsin :) kaç haftalık doğum oldu peki. Sarılık geçer emzirdikçe inşallah Allah şifa versinSelam herkese :)
Uzun zamandan sonra anca girebildim bende doğum yaptım şuan tam 15günlük çiçeği burnunda anneyim :) erken doğum riskim vardı ya 40gün hastanede yattım zulüm gibiydi resmen ama oğlumu kucağıma alınca unutturdu hepsini:) 10nisan da doğum yaptım bir sıkıntımız yok şükür sarılık sorunu var sık sık emzirmeye özen gösteriyorum inşallah atlatırız hemen. Sizler nasılsınız doğum yapan oldu mu :) mayıs annelerinin ilk annesi oldum sanırım nisana kaydık
Canım oğlum kuzenimin arkadaşımın oğlu normal doğum yapacaklar doldurdu. Genelde dolduruyor erkek bebekler
Cnm bpd dikkate alinmamaliymis o alın capiymis yanıltırmis, ofd galiba kafa çevresi doğru sonuç olurmuş zaten o yaziyo son aylarda.Normal doğum yapan arkadaşlar bebeğin son ultrason görüntüsündeki BPD (kafa çapı) değerini paylaşır mısınız lütfen ?
Kız boşver evde açılalim işte en iyisi, hastaneye gidince 5-6 cm olsun inşallah kolay olur.
Canım az daha dayan çok az kaldı kavuşacaksın yavruna :) Hepsi biranda geçecek emin ol. Kucağına alınca herşeyi unutacaksın.
Inşallah hayırlısıyla kavuşaydik kızlar.Allah yardımcın olsun kuzucum az kaldı ha gayret. Bugün pek dinlenme gez toz ki gece rahat uyuyabil :) ben son günümde gezmenin dibine vurucam Allah nasip ederse. Yoksa o gece uyuyamam kesin
Bende sleepy doğum paketi aldım. İçinde herşeyi var alt açma, 1-2 numara iki paket bez, ıslak mendili. Arkadaşımın bebeğine prima alerji yapınca doktor tavsiye etmiş sleepyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?