2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

suyla birlikte gelen yeşilimsi sıvı nişan değildir bence riskli bir durum olabilir. Bebek kaka yaptıysa temiz su yerine içi parçacıklı ve renkli su gelir diye okumuştum. Doktora gittin mi canım?? lütfen ihmal etme

Selam herkese :)
Uzun zamandan sonra anca girebildim bende doğum yaptım şuan tam 15günlük çiçeği burnunda anneyim :) erken doğum riskim vardı ya 40gün hastanede yattım zulüm gibiydi resmen ama oğlumu kucağıma alınca unutturdu hepsini:) 10nisan da doğum yaptım bir sıkıntımız yok şükür sarılık sorunu var sık sık emzirmeye özen gösteriyorum inşallah atlatırız hemen. Sizler nasılsınız doğum yapan oldu mu :) mayıs annelerinin ilk annesi oldum sanırım nisana kaydık

Kızlar bugün kontrolde herşey yolunda dedi bebeğim 2600 gr civarı ama kesin birşey diyemeyiz 1 hafta geriden geliyor dedi. Baş ve karın çevresi 1 hafta geri bacak boyu haftasıyla uyumlu. Ben zaten 1 haftaya raziyim. Daha fazla açılmasında.
Kızım çok hareketli beni gerçekten ziplatiyor ve sanci yapıyor. Nst sonrası konuşalım bu durumu dedi. Nst sırası bekliyorum birde bu haftadan sonra her hafta nst kontrolüne geleceksin dedi.

Normal doğum yapan arkadaşlar bebeğin son ultrason görüntüsündeki BPD (kafa çapı) değerini paylaşır mısınız lütfen ?

Canım devlet hastanesi değer vermiyor 35+0 olarak gebe takip gozlem formuna yazmis. Bugun ultrason kagidi da vermemis orada yazıyordu.

doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı hayırla büyütün inş bekeleyen lerda sag sağlım kucagııza alırız inş cumartesiyi getiremedim ya sıkıldım benim kesin sezeryan inş bekleriz ama sancılarım var normal doğuma bekleyenlere gitsin inş bir avazda doğursunlar :)

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım. Inşallah sarılık sorunun fazla ilerlemez.

Normal doğum yapan arkadaşlar bebeğin son ultrason görüntüsündeki BPD (kafa çapı) değerini paylaşır mısınız lütfen ?

benim ikinci gebeliğim. ikisinde de bir kere bile çatıdan ve kafa çapından bahsetmedi. ben bu grupta ilk defa duydum ve geçen sordum , o zaman 37ydi ve 9.5 cmdi. merak etme dedi doktor o her türlü geçer dedi

Kuzum oyle parcacikli yesil sivi degildi ama. Normal seffaf islaklik vardi ic camasirimda ve isaret tirnagim kadsr buyuklugunde de sari yesil s.m.ksu bi akinti vardi. Bidaha ayni sekilde gelmedi.normal akinti olarak geliyo. Henuz gitmedim doktora

Hayirli olsun canim, saglikla buyut oglusunu

Kuzum oyle parcacikli yesil sivi degildi ama. Normal seffaf islaklik vardi ic camasirimda ve isaret tirnagim kadsr buyuklugunde de sari yesil s.m.ksu bi akinti vardi. Bidaha ayni sekilde gelmedi.normal akinti olarak geliyo. Henuz gitmedim doktora

sadece sıvının rengiyse ve bir daha gelmediyse sorun yoktur muhtemelen canım. Nişanda açık kırmızı hata pembeye dönük çok az kanla akıntı geldi arkadaşlarımın doğumu öncesi. Burada yazan arkadaşlar da nişanı, kanlı sümüksü akıntı şeklinde tarif etmişlerdi

Canım ben o erkenden gelir gününü doldurur muhabbetine inanmıyorum artık :) Hangi bebiş ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor benim ablam kızı 42 de oğlunu 41 de doğurdu kuzenim 44 de doğurdu onunki sezeryan oldu ama olsun 44 e kadar kızı bekledi içerde Nasibi ne zamansa inan o zaman geliyor. Valla dün kıçımı ayırmaktan bugün bacaklarım ağrıyor

Ay kızlar yarın doğum var ve benim şu an midem bir yanıyor ki sormayın, bir de çatı ağrısı artik zirvede.Guleceksiniz ama evde tekerlekli calisma masası sandalyesiyle geziyorum. Yuruyemiyorum hiçbir şekilde

Canım az daha dayan çok az kaldı kavuşacaksın yavruna :) Hepsi biranda geçecek emin ol. Kucağına alınca herşeyi unutacaksın.

Ay kızlar yarın doğum var ve benim şu an midem bir yanıyor ki sormayın, bir de çatı ağrısı artik zirvede.Guleceksiniz ama evde tekerlekli calisma masası sandalyesiyle geziyorum. Yuruyemiyorum hiçbir şekilde
Allah yardımcın olsun kuzucum az kaldı ha gayret. Bugün pek dinlenme gez toz ki gece rahat uyuyabil :) ben son günümde gezmenin dibine vurucam Allah nasip ederse. Yoksa o gece uyuyamam kesin

Yeşil akıntı enfeksiyon olabilir canım. Ağrı vs de yapmak zorunda değil. Bol su iç sancı , ağrı vs olmadığı ve bebek hareketli olduğu sürece sıkıntı yoktur inşallah

Maşallah, allah analı babalı büyütsün canım. Oo baya doğuran oldu sanırım ilk olmayabilirsin :) kaç haftalık doğum oldu peki. Sarılık geçer emzirdikçe inşallah Allah şifa versin

Canım oğlum kuzenimin arkadaşımın oğlu normal doğum yapacaklar doldurdu. Genelde dolduruyor erkek bebekler

Canım bence bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor ya. Cinsiyet içinde neler duymuştum ben burda bende hiç biri tutmadı buda sanırım eskilerden kalan birşey. Kızlardanda dolduran çok oluyor. Hayırlısıyla gelsinlerde inşallah gün mün önemli değil

Cnm bpd dikkate alinmamaliymis o alın capiymis yanıltırmis, ofd galiba kafa çevresi doğru sonuç olurmuş zaten o yaziyo son aylarda.

Kız boşver evde açılalim işte en iyisi, hastaneye gidince 5-6 cm olsun inşallah kolay olur.

Ay dün bacaklarımı ayıracağım diye bugün bacaklarım ağrıyor dizi izlerken bile kendimi köşe koltuğun köşesine verdim bacaklarımı ayırıp izledim bacaklarım sızlıyor resmen Ay açılayım da tek sıkıntı değil valla.

Canım az daha dayan çok az kaldı kavuşacaksın yavruna :) Hepsi biranda geçecek emin ol. Kucağına alınca herşeyi unutacaksın.

Allah yardımcın olsun kuzucum az kaldı ha gayret. Bugün pek dinlenme gez toz ki gece rahat uyuyabil :) ben son günümde gezmenin dibine vurucam Allah nasip ederse. Yoksa o gece uyuyamam kesin
Inşallah hayırlısıyla kavuşaydik kızlar.
Ay ayağa zor kalkıyorum keşke gezip tozabilsem, artik kemiklerim kirilacakmis gibi çok şükür buna da şükür tabiki

Bende sleepy doğum paketi aldım. İçinde herşeyi var alt açma, 1-2 numara iki paket bez, ıslak mendili. Arkadaşımın bebeğine prima alerji yapınca doktor tavsiye etmiş sleepyi.

İnşallah güzel çıkar ya hem fiyatı uygun hem Türk malı. Prima benim arkadaşımın bebeğinede alerji yaptı. İşte bebekten bebeğe değişiyor. Her bezin illa bir durumu çıkıyor ya.

Reactions: tmz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…