- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.261
Eee sizinki erkek benimkine ne oluyor
Inşallah hayırlısıyla kavuşaydik kızlar.
Ay ayağa zor kalkıyorum keşke gezip tozabilsem, artik kemiklerim kirilacakmis gibiçok şükür buna da şükür tabiki
benim ikinci gebeliğim. ikisinde de bir kere bile çatıdan ve kafa çapından bahsetmedi. ben bu grupta ilk defa duydum ve geçen sordum , o zaman 37ydi ve 9.5 cmdi. merak etme dedi doktor o her türlü geçer dedi
Cnm bpd dikkate alinmamaliymis o alın capiymis yanıltırmis, ofd galiba kafa çevresi doğru sonuç olurmuş zaten o yaziyo son aylarda.
Gözün aydın canım darısı başımıza hayırlı zamanda inşKızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
oy masallah size gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünKızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Ben oğlumu prima ve huggiesle büyütmüştüm hiç sorun yaşamadım ama daha uygunu ve türk mali varken neden kullanmayım dedim. İnşallah bir sorun çıkmazİnşallah güzel çıkar ya hem fiyatı uygun hem Türk malı. Prima benim arkadaşımın bebeğinede alerji yaptı. İşte bebekten bebeğe değişiyor. Her bezin illa bir durumu çıkıyor ya.
Kızlar bugün kontrole gittim.nst de 0 sancı3850 olmuş kilosu.kafa çapı da 9.8.sezaryen yolları gözüktü bana
hayırlısıyla atlaman için dualarımız senınle canım sadece bebeğine ve kendıne odaklan bizden önemli degıl hiçbişey en güzel anlarımız doya doya yaşa kafaya takmamamız gerek stres yok bizeKızlar yrn sabah sezeryan olucam.. Korku endişe ve bebeğimi acayip merak var içimde.. Evim kalaba bugün.. Bende kalacaklar var annemler kesin ama başka kim kalır akşam belli olur.. Daha önce yazmıştım kvnin ısrarlarını.. Sabredip Kendime odaklanmaya çalışıyorum.. Doktor genel yada spinal bana bıraktı.. Genelde bebek anesteziden etkilenirmiş, spinalde bir haftaya kadar baş ağrısı çekebilirsin dedi.. Sezeryan da sütüm gelir mi hemen bilmiyorum.. Rezene aldım çantaya koydum içirirler mi ameliyat sonrası bilmiyorum.. Ben bu kalabalıkla baş ağrım olursa nasıl başaderim onu da bilmiyorum.. Anlamaya çalışıyorum herkes bebeği merak ediyor işi olmasa da yanımda olmak istiyor heran.. Ben az çıkın bebeği yalnız emzirmek istiyorum desem kıyamet kopar biliyorum.. Herkes bir fikir sahibi konuşuyor genel ol yok spinal ol.. Bebekle ilgili neler Dicekler yrn bakalım hele sütüm gelmezse yandım... Umarım tecrübeli arkadaşların dediği gibi doğum sonrası hiç birşey umrumda olmaz duymam sadece bebeğe odaklanmış olurum... Doktor başın ağrır deyince zaten kaç gündür ağrıyor diye çıkış yapasım geldi zor durdum.. Doğuma girecek arkadaşlar Allah kolaylık nasip etsin hepinize.. Annelik neden zor anladım.. Olay sadece bebek değilmiş...
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.benim doktorum bugüne kadar hiç bir şey dememişti ama artık fazla irileşti.yine de 1 hafta daha bekleyeceğiz.her şeyin hayırlısı olsun.. umarım senin ve bebek için en güzeli olur. Doktorlar kilo ve kafa konusunu açmasalar da huzurlu huzurlu normal doğumu beklesek.. ben de cuma doktora gideceğim, çatıya bakıp durumumu netleştirecek muhtemelen
Aaa gözün aydın canım benim senin bıdıkta geriydi sanki öyle hatırlıyorum kaç kilo doğdu .. Kokla minnağını bol bolSelam herkese :)
Uzun zamandan sonra anca girebildim bende doğum yaptım şuan tam 15günlük çiçeği burnunda anneyim :) erken doğum riskim vardı ya 40gün hastanede yattım zulüm gibiydi resmen ama oğlumu kucağıma alınca unutturdu hepsini:) 10nisan da doğum yaptım bir sıkıntımız yok şükür sarılık sorunu var sık sık emzirmeye özen gösteriyorum inşallah atlatırız hemen. Sizler nasılsınız doğum yapan oldu mu :) mayıs annelerinin ilk annesi oldum sanırım nisana kaydık
Kızlar bugün kontrolde herşey yolunda dedi bebeğim 2600 gr civarı ama kesin birşey diyemeyiz 1 hafta geriden geliyor dedi. Baş ve karın çevresi 1 hafta geri bacak boyu haftasıyla uyumlu. Ben zaten 1 haftaya raziyim. Daha fazla açılmasında.
Kızım çok hareketli beni gerçekten ziplatiyor ve sanci yapıyor. Nst sonrası konuşalım bu durumu dedi. Nst sırası bekliyorum birde bu haftadan sonra her hafta nst kontrolüne geleceksin dedi.
Kilosu gayet güzel maşallah canım kuzucuğuna hiç takılma artık biz 1 haftaları umursamıyoruz ki
Canım devlet hastanesi değer vermiyor 35+0 olarak gebe takip gozlem formuna yazmis. Bugun ultrason kagidi da vermemis orada yazıyordu.
Gözün aydın canım maşallah Rabbim bağışlasınKızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Cok tesekkurler kizlarminikoglan Canım çok geçmiş olsun. Allah büyük,kimsenin yanına kalmaz merak etme. Kendini üzmemeye çalış. Bebek kismetiyle gelir inşallah çok daha güzel kapılar açılır.
Gece baya hareketlenmis buralar. Doguranlar,sancılananlar.. Doguranlarin gözü aydın olsun. Bekleyenlere selam ederim
Doktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorumİnşallah durdurmuşlardır geçmiş olsun. Maalesef sancılanmışsınız
Maşallah canım ne güzel bir doğum ne tombik bir bebiş. Forumun ilk 4 kg tombişi sanırım :))) darısı bize inşallah
İstirahat et canım bol bol.. Beslenmene dikkat et ilaçlar faydalı olucaktır İnş arkadaşım da senin gibiydi şimdi 39 haftalık oldu doğmak için can atıyooDoktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum
Oyyy masallah tosuncuga. İlk dogumun muydu? İnsallah oyledir de iri bebek bekleyenlere moral olursun :) allah saglikla buyutmek nasip etsin.kizlar bu.gece 01.00 normal dpgumla ogluma kavustum cok.sukur. 4kilo 53sm bwbehim oldu (bir.masallahinizi aliriz❤) 39+1hafta 2sm aciklikla gittim.suni sancoyla 8saatte dogurdumbbiraz zor oldu epizyyotomi acildi.ama oglumu gordukden.sonra hepsi.bos.dedim.insllah sizde sagsalim kavusursunuz minnaklariniza
Canim hepimiz doguralim hayirlisiyla. Senden dogum hikaye i bekliyorum. Ama simdi duymasak daha iyiMasallahh tosuncuga. Her doktor ultrasonda iyi degil valla. Yanilabiliyorlar. Bizimki yanilmadi nokta atisi. Anali babali saglikla buyusun. Gecmis olsun. Ben kadar normal dogum sonrasi mahvolmus degilsin sanirim. Benim icin faciaydi epizyo bende de var.
Senin yazdığını okuyunca eşimin oğlumda yaptığı aklıma geldi. Eğilip konuşur sonrada alttan bağırırdı. Oğlum sesime geelll diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?