2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eee sizinki erkek benimkine ne oluyor

Benim ablam kızı 42 de doğurdu haberin olsun Kıza erkeğe bakmıyor canım bu işler bu veletler ne zaman çıkmak isterse o zaman çıkıyorlar. Hergün konuşuyorum hadi çık çık diye ama banamısın dedi. Çatım ayrıldı dün hareket yapmaktan bugünde yine yapacağım bakalım faydası olacakmı

Inşallah hayırlısıyla kavuşaydik kızlar.
Ay ayağa zor kalkıyorum keşke gezip tozabilsem, artik kemiklerim kirilacakmis gibi çok şükür buna da şükür tabiki

Canım ben işten çıkana kadar öyleydim biliyormusun hergün ağrı hergün sızı kemiklerim resmen sızlıyordu. Artık gece uyuyamamaktan ruh dengem bir tuhaf olmuştu. Sırt ağrısı kalça ağrısı çatı ağrısı ne yapacağımı şaşırıyordum. Kendi kendimi telkin ettim hep geçecek geçecek diye işten çıkıp dinlenince geçti hepsi. Seninde son bir günün sen kucağına al bak bunları gülerek anlatacağız hep :)

benim ikinci gebeliğim. ikisinde de bir kere bile çatıdan ve kafa çapından bahsetmedi. ben bu grupta ilk defa duydum ve geçen sordum , o zaman 37ydi ve 9.5 cmdi. merak etme dedi doktor o her türlü geçer dedi

benim gittiğim üç doktor da bebeğimin kafa çapından bahsettiği için; ben de "kafa çapına" kafayı takmış durumdayım :)))) işi gücü, sancıyı suyu bıraktım kafa çapıyla ilgili yazılar okuyup duruyorum hatta bebeğimin ilk ultrason görüntülerinden başlayıp, oğlumun gelişimini not ettim excele
Hayırlısıyla doğsa da daha yararlı şeylerle uğraşsam

Kızlar yrn sabah sezeryan olucam.. Korku endişe ve bebeğimi acayip merak var içimde.. Evim kalaba bugün.. Bende kalacaklar var annemler kesin ama başka kim kalır akşam belli olur.. Daha önce yazmıştım kvnin ısrarlarını.. Sabredip Kendime odaklanmaya çalışıyorum.. Doktor genel yada spinal bana bıraktı.. Genelde bebek anesteziden etkilenirmiş, spinalde bir haftaya kadar baş ağrısı çekebilirsin dedi.. Sezeryan da sütüm gelir mi hemen bilmiyorum.. Rezene aldım çantaya koydum içirirler mi ameliyat sonrası bilmiyorum.. Ben bu kalabalıkla baş ağrım olursa nasıl başaderim onu da bilmiyorum.. Anlamaya çalışıyorum herkes bebeği merak ediyor işi olmasa da yanımda olmak istiyor heran.. Ben az çıkın bebeği yalnız emzirmek istiyorum desem kıyamet kopar biliyorum.. Herkes bir fikir sahibi konuşuyor genel ol yok spinal ol.. Bebekle ilgili neler Dicekler yrn bakalım hele sütüm gelmezse yandım... Umarım tecrübeli arkadaşların dediği gibi doğum sonrası hiç birşey umrumda olmaz duymam sadece bebeğe odaklanmış olurum... Doktor başın ağrır deyince zaten kaç gündür ağrıyor diye çıkış yapasım geldi zor durdum.. Doğuma girecek arkadaşlar Allah kolaylık nasip etsin hepinize.. Annelik neden zor anladım.. Olay sadece bebek değilmiş...

Cnm bpd dikkate alinmamaliymis o alın capiymis yanıltırmis, ofd galiba kafa çevresi doğru sonuç olurmuş zaten o yaziyo son aylarda.

Kızlar dün benim doktor hiçbir ölçüyü önemsemedi biliyormusunuz 4 boyutlu bile bakmadı bende sormadım nasıl olsa doğacak diye. Artık bebeği bekliyoruz bebek çok iyi kalp atışıda iyi sende doğurursun dedi ölçümlerini sallamadı açıkcası

İnşallah güzel çıkar ya hem fiyatı uygun hem Türk malı. Prima benim arkadaşımın bebeğinede alerji yaptı. İşte bebekten bebeğe değişiyor. Her bezin illa bir durumu çıkıyor ya.
Ben oğlumu prima ve huggiesle büyütmüştüm hiç sorun yaşamadım ama daha uygunu ve türk mali varken neden kullanmayım dedim. İnşallah bir sorun çıkmaz

Kızlar bugün kontrole gittim.nst de 0 sancı 3850 olmuş kilosu.kafa çapı da 9.8.sezaryen yolları gözüktü bana

her şeyin hayırlısı olsun.. umarım senin ve bebek için en güzeli olur. Doktorlar kilo ve kafa konusunu açmasalar da huzurlu huzurlu normal doğumu beklesek.. ben de cuma doktora gideceğim, çatıya bakıp durumumu netleştirecek muhtemelen

hayırlısıyla atlaman için dualarımız senınle canım sadece bebeğine ve kendıne odaklan bizden önemli degıl hiçbişey en güzel anlarımız doya doya yaşa kafaya takmamamız gerek stres yok bize

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.benim doktorum bugüne kadar hiç bir şey dememişti ama artık fazla irileşti.yine de 1 hafta daha bekleyeceğiz.

Aaa gözün aydın canım benim senin bıdıkta geriydi sanki öyle hatırlıyorum kaç kilo doğdu .. Kokla minnağını bol bol

Cok tesekkurler kizlar toist

İnşallah durdurmuşlardır geçmiş olsun. Maalesef sancılanmışsınız

Maşallah canım ne güzel bir doğum ne tombik bir bebiş. Forumun ilk 4 kg tombişi sanırım :))) darısı bize inşallah
Doktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum

Doktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum
İstirahat et canım bol bol.. Beslenmene dikkat et ilaçlar faydalı olucaktır İnş arkadaşım da senin gibiydi şimdi 39 haftalık oldu doğmak için can atıyoo

Oyyy masallah tosuncuga. İlk dogumun muydu? İnsallah oyledir de iri bebek bekleyenlere moral olursun :) allah saglikla buyutmek nasip etsin.
Canim hepimiz doguralim hayirlisiyla. Senden dogum hikaye i bekliyorum. Ama simdi duymasak daha iyi etkilenmeyelim. Ben niyeyse normal doguma kuşlar kelebekler gibi bakiyorum. Hic olumsuzluk dusunmek istemiyorum hakkinda. Bakalim neler yasayacagim.

Senin yazdığını okuyunca eşimin oğlumda yaptığı aklıma geldi. Eğilip konuşur sonrada alttan bağırırdı. Oğlum sesime geelll diye

Umarim ise yariyordur cunku benimki de yapiyor aynisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…