2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..

Gözün aydın canım. Sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin güzel kizinla hayırlı mutlu bir ömür dilerim Kızın gelmek istedi geldi ne kadar güzel oldu sezeryan günü bekleyenler ameliyat günü bekliyorlar gibi geliyor ben burada geriliyorum.

Hadi gözün aydın maşallah. Sarılığı da atlatın bir an önce inş. Mayıs anneleri martta doğurmaya başladı

Doğru basın ağrır ama.canim bununda çaresi kafein sade Nescafe iciceksin bol bol o zaman o ağrı kalmışken ve bol su Allah yardımcın olsun şimdiden

Oyy allah ayirmasin insallah. Ben de senin gibi olacagima eminim :))
Herkes ayni seyi diyorsa vardir illa ki bir bildikleri. Aman dolsun gunleri gecirmesinler de artik. Annelerin sabri kalmadi.
Ben sleepy yi uzerindeki cirkin peoe yuzunden almadim istemsiz bir sekilde deli oluyorum pepeye. Mor rengi de hic sevmem o yuzden hic alasim gelmiyor. Huggies aldim migrosda indirimdeydi. Onlar bitince komili deneyecem.

Aminnn kuzum hepimiz kolayca doguralim insallahhh. Uyusuklugum geçince ameliyattan sonra ilk isim çatı ağrım var mı diye kontrol etmek olcak

@bekleyen16 Allah bebeğini de seni de sağ salim kurtarsın inş tek önemli olan bu. madem şu anda evinde insanlar o zaman isteklerini şimdi söylemelisin yarına erteleme. yarın için endişelenmek bugünü de mahveder. bebeğim ve benim için sağlıklı olan ne ise ona karar vereceğim, yardım istediğimde destek olun yalnız kalmak istediğimde yalnız bırakın diyebilmelisin. bu hayat senin devamında yıllarca böyle üzülecek misin yoksa kendi hayatına şekil verecek misin. anne oluyorsun çocuğunu koruyacak olan sensin bunu aklından çıkarma cnm. yanımda olmayan anlamayan koca da kv de olmaz olsun, bu kadar net. sen kendinden emin ol yeter hepsi yoluna girer Allah'ın izniyle. senin bedenin sen karar vereceksin nasıl doğum yapacağına.

Zeynosrkn84 Canım aynen benim için 1 hafta fazla degil çünkü hep öyle ilerliyor. Ben erken döllenme diye düşünüyordum. Ama doktor geç dollenmedir dedi. Çünkü kızım istikrarlı bir şekilde 1 hafta geri. Ama birden 15 gün denilince nasıl yani hiç kilo almamış gibi olmuştu o zaman. Basından beri 15 gün geri deseler yine takmazdım. Aminnn cok büyük olmasın yoksa nasıl çıkarırım

Kendi başlarına gelmiyor sanki, valla kim neyi hangi niyetle yapıyorsa allahtan yüz katını görsün.. iyiyse iyiliği kötüyse kötülüğü.. inşallah kötü şeyler görmezsin, zaten kendi stresin, ağrın, endişelerin oluyor bir de bu gereksiz insanlar ekleniyor

Kuzum öncelikle sakin ol her şey çok güzel olacak inşallah. Benim de yarın sabah sezaryen. Ben spinal istedim. Sen de istediğini seç kimseye bakma. Baş ağrısı için de nescafenin şu tek tek olan sade kahvelerinden al. Doğumdan sonra iç dur. Ben öyle yapicam. Ayrıca rezene de aldım ben de içicem doğumdan sonra.

Allah kolaylık verecek inşallah merak etme. Kendini strese sokma yarın bak. Sütun gelsin bol bol, kimseyi duyma ne halt ederlerse etsinler.

Benim ev de misafir dolu. Akşam üstü uçağıyla 3 kişi aksam uçağıyla bi 4 kişi daha geliyor. Kim nerede nasıl yatacak hiç bilmiyorum. Artik saldim gitti zaten umrumda da değil. Herkes ne hali varsa gorsun

Son düzenleme:
Canım Doğum yapalı beş gün oldu, daha fazla ödem var su an.. doktor üç haftaya geçer dedi ama ayaklarım kafam kadar oldu resmen, ben de yapayım enginardan bari

Ay kızlar yarın doğum var ve benim şu an midem bir yanıyor ki sormayın, bir de çatı ağrısı artik zirvede.Guleceksiniz ama evde tekerlekli calisma masası sandalyesiyle geziyorum. Yuruyemiyorum hiçbir şekilde

Güldürdün gercekten :)) sayili saatlerin kaldi sabret. Allahim sag salim kavusmanizi nasip etsin. Ve evindeki misafirlerden dolayi da sabir versin :)

Kızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin hepinize

Kuzum başınız sağolsun Allah taksiratini affetsin sabır versin inşallah. Beyin kanaması geçirmişti dimi? Yatalak olmasından, muhtaç kalmasındansa Allah hayırlısını vermiştir belki de. Sen de stres yapma lutfen, uzme cok kendini. Sana da bebeğe de zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…