- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.281
Kızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Ay inşallah benimkide bekler vaktiniİstirahat et canım bol bol.. Beslenmene dikkat et ilaçlar faydalı olucaktır İnş arkadaşım da senin gibiydi şimdi 39 haftalık oldu doğmak için can atıyoo
Hadi gözün aydın maşallah. Sarılığı da atlatın bir an önce inş. Mayıs anneleri martta doğurmaya başladıSelam herkese :)
Uzun zamandan sonra anca girebildim bende doğum yaptım şuan tam 15günlük çiçeği burnunda anneyim :) erken doğum riskim vardı ya 40gün hastanede yattım zulüm gibiydi resmen ama oğlumu kucağıma alınca unutturdu hepsini:) 10nisan da doğum yaptım bir sıkıntımız yok şükür sarılık sorunu var sık sık emzirmeye özen gösteriyorum inşallah atlatırız hemen. Sizler nasılsınız doğum yapan oldu mu :) mayıs annelerinin ilk annesi oldum sanırım nisana kaydık
Doğru basın ağrır ama.canim bununda çaresi kafein sade Nescafe iciceksin bol bol o zaman o ağrı kalmışken ve bol su Allah yardımcın olsun şimdidenKızlar yrn sabah sezeryan olucam.. Korku endişe ve bebeğimi acayip merak var içimde.. Evim kalaba bugün.. Bende kalacaklar var annemler kesin ama başka kim kalır akşam belli olur.. Daha önce yazmıştım kvnin ısrarlarını.. Sabredip Kendime odaklanmaya çalışıyorum.. Doktor genel yada spinal bana bıraktı.. Genelde bebek anesteziden etkilenirmiş, spinalde bir haftaya kadar baş ağrısı çekebilirsin dedi.. Sezeryan da sütüm gelir mi hemen bilmiyorum.. Rezene aldım çantaya koydum içirirler mi ameliyat sonrası bilmiyorum.. Ben bu kalabalıkla baş ağrım olursa nasıl başaderim onu da bilmiyorum.. Anlamaya çalışıyorum herkes bebeği merak ediyor işi olmasa da yanımda olmak istiyor heran.. Ben az çıkın bebeği yalnız emzirmek istiyorum desem kıyamet kopar biliyorum.. Herkes bir fikir sahibi konuşuyor genel ol yok spinal ol.. Bebekle ilgili neler Dicekler yrn bakalım hele sütüm gelmezse yandım... Umarım tecrübeli arkadaşların dediği gibi doğum sonrası hiç birşey umrumda olmaz duymam sadece bebeğe odaklanmış olurum... Doktor başın ağrır deyince zaten kaç gündür ağrıyor diye çıkış yapasım geldi zor durdum.. Doğuma girecek arkadaşlar Allah kolaylık nasip etsin hepinize.. Annelik neden zor anladım.. Olay sadece bebek değilmiş...
oy maşallah çok şükür kendine gelince vaktin olduğunda paylaş cnm prensesini.Kızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Oyy allah ayirmasin insallah. Ben de senin gibi olacagima eminim :))Uyurken ozleyip kucagina alan opup koklayan yeni yetme bir anne... Do-ya-mi-yo-rum! İnsan hayatta baska ne ister ki yaa... Anne babam uzerime cok duser, 35 yasindayim hala opup koklarlar, simdi anliyorum. Dunya umrumda degil su an. Yanindan ayrilmiyorum hic ya 6. Gun bugun. Ne tv ne yemek ne sohbet... Ben galiba aşıkım:)
Herkes ayni seyi diyorsa vardir illa ki bir bildikleri. Aman dolsun gunleri gecirmesinler de artik. Annelerin sabri kalmadi.Ay biz doğuramayacağız galiba yaaşimdi yine başladı sancılarım ama saat başı hiç düşmedi dün o kadar çömeldim pilates topunda hopladım ama banamısın demedi. Haftaya anca olur yaa. Erkek bebek gününü doldurur derler doğrumu acaba.
Ben sleepy yi uzerindeki cirkin peoe yuzunden almadimCanım valla ben ilk kez kullanacağım için hiç bir fikrim yok tamamen yorumlara göre aldım. Bayağı memnun olan var sleepyden banada prima çok uçuk geldi o yüzden denemek istedim. Birer paket 1 ve 2 numara aldım deneyeceğim bakalım nasılmış.
Aminnn kuzum hepimiz kolayca doguralim insallahhh. Uyusuklugum geçince ameliyattan sonra ilk isim çatı ağrım var mı diye kontrol etmek olcakCanım ben işten çıkana kadar öyleydim biliyormusun hergün ağrı hergün sızı kemiklerim resmen sızlıyordu. Artık gece uyuyamamaktan ruh dengem bir tuhaf olmuştu. Sırt ağrısı kalça ağrısı çatı ağrısı ne yapacağımı şaşırıyordum. Kendi kendimi telkin ettim hep geçecek geçecek diye işten çıkıp dinlenince geçti hepsi. Seninde son bir günün sen kucağına al bak bunları gülerek anlatacağız hep :)
Korkma canım yat bol bol dinlen Allah yardımcın olsun inşallah zamanını beklerDoktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum
Kendi başlarına gelmiyor sanki, valla kim neyi hangi niyetle yapıyorsa allahtan yüz katını görsün.. iyiyse iyiliği kötüyse kötülüğü.. inşallah kötü şeyler görmezsin, zaten kendi stresin, ağrın, endişelerin oluyor bir de bu gereksiz insanlar ekleniyorKiyamam ya sinir oluyorum niye dolusuyorlar lohusanin evine ya.bi kişi kalsın oda anne kimi istiyorsa o olmalı.hepsi defolsun gitsin sanki faydaları var.yemeye içmeye geliyorlar resmen. Birde merak dürtüsü başka birşey varsa bende insan değilim.O kadar sinirleniyorumki.boyle seyler olmasa eminim kimsenin sutude az olmaz streside olmaz.bakalım ben neler gorcem.
Kuzum öncelikle sakin ol her şey çok güzel olacak inşallah. Benim de yarın sabah sezaryen. Ben spinal istedim. Sen de istediğini seç kimseye bakma. Baş ağrısı için de nescafenin şu tek tek olan sade kahvelerinden al. Doğumdan sonra iç dur. Ben öyle yapicam. Ayrıca rezene de aldım ben de içicem doğumdan sonra.Kızlar yrn sabah sezeryan olucam.. Korku endişe ve bebeğimi acayip merak var içimde.. Evim kalaba bugün.. Bende kalacaklar var annemler kesin ama başka kim kalır akşam belli olur.. Daha önce yazmıştım kvnin ısrarlarını.. Sabredip Kendime odaklanmaya çalışıyorum.. Doktor genel yada spinal bana bıraktı.. Genelde bebek anesteziden etkilenirmiş, spinalde bir haftaya kadar baş ağrısı çekebilirsin dedi.. Sezeryan da sütüm gelir mi hemen bilmiyorum.. Rezene aldım çantaya koydum içirirler mi ameliyat sonrası bilmiyorum.. Ben bu kalabalıkla baş ağrım olursa nasıl başaderim onu da bilmiyorum.. Anlamaya çalışıyorum herkes bebeği merak ediyor işi olmasa da yanımda olmak istiyor heran.. Ben az çıkın bebeği yalnız emzirmek istiyorum desem kıyamet kopar biliyorum.. Herkes bir fikir sahibi konuşuyor genel ol yok spinal ol.. Bebekle ilgili neler Dicekler yrn bakalım hele sütüm gelmezse yandım... Umarım tecrübeli arkadaşların dediği gibi doğum sonrası hiç birşey umrumda olmaz duymam sadece bebeğe odaklanmış olurum... Doktor başın ağrır deyince zaten kaç gündür ağrıyor diye çıkış yapasım geldi zor durdum.. Doğuma girecek arkadaşlar Allah kolaylık nasip etsin hepinize.. Annelik neden zor anladım.. Olay sadece bebek değilmiş...
Canım Doğum yapalı beş gün oldu, daha fazla ödem var su an.. doktor üç haftaya geçer dedi ama ayaklarım kafam kadar oldu resmen, ben de yapayım enginardan bariBende de odem var. Cok rahatsizim. Hele bu haftasonu inanilmaz sismistim esim bile oha dedi. Iki enginari yapraklariyla birlikte basasagi demleme usulu pisirdim. Yapraklarini sofrada tek tek sokup zeytinyagina banarak diplerini yiyorsunuz. Sonra enginarin kalbini. Uzerine bir de bol salatalikli cacik yedim. Ikisi de guclu odem sokturuculer. Biraz daha iyi oldum. Ama hemen iki gunde Geri gelmeye basladi.
Teşekkür ederim amin inşallahKorkma canım yat bol bol dinlen Allah yardımcın olsun inşallah zamanını bekler
Ay kızlar yarın doğum var ve benim şu an midem bir yanıyor ki sormayın, bir de çatı ağrısı artik zirvede.Guleceksiniz ama evde tekerlekli calisma masası sandalyesiyle geziyorum. Yuruyemiyorum hiçbir şekilde
Başınız sağolsun canım Allah sabır versin hepinizeKızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Kuzum başınız sağolsunKızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?