2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neeeeee 44 muuu. Sakaaaaaaa. Ay 44 e kadar sabredememmmmm cok sukur doktorumda en fazla 41 e kadar bekliyo

Yeşil akıntı enfeksiyon olabilir canım. Ağrı vs de yapmak zorunda değil. Bol su iç sancı , ağrı vs olmadığı ve bebek hareketli olduğu sürece sıkıntı yoktur inşallah
Kizan hareketli bi sorun yok. Kasiklarimda siddetli sancim oluyo onuda yalanci sanciye yoruyorum cunku kasilmayla beraber geliyo kuzum

Başınız sağ olsun canım. Allah geride kalanlara sabır versin. Rahatsızdı diye hatirliyorum. Kolay değil herşey bizim icin. Sende kendini üzme canım.

Basiniz sagolsun. Esiniz icin sizin icin cok zor, Allah rahmet eylesin. Hayat boyle dediginiz gibi, cok sikmamaya calisin caninizi bebisi dusunun

Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara bebisine sağlıklı hayırlı ömurler versin.

Haftaya cuma benim ev de curcuna olacak. Ustelik dogumun ne zaman olcagi da belli degil. Kv kp benim anne baba gelme diyemesin gelecekler belki 10 gun sonra dogum olacak. Amaan ben ne saldim gitti. Ne olacaksa olsun. Yani bir yakinim hatta ilerde gelinim kizim hamile kalsa wallahi gitmem evine bu ne dusuncesizliktir yaa

Burdan paylaşırız canım hangisi iyi değil memnun kalırsak yazarız, bende pepeyi sevmem ama hiç bakmadım pepesine bebesine zaten ayrı bir kutu yaptım onlara dizdim güzelce kabını görmedim bile.

Evet kuzum malesef, hadi kv ve annem geliyor. Babam garibim kalabalık yapmayayım doğumdan sonra geleyim dedi. Diğerlerinin ne işi var dimi. Ama inanki ben saldim gitti artik. Önce yorgan yastık nevresim bulup çıkardım herşeyi hazırladım baktım ki gelenlere hayatta yetmeyecek ne yaparsanız yapın dedim artik. Sen de öyle yap boşver gitsin. Ben kendimi strese sokamam valla sutum gelmezse çocuğum aç kalır ve çocuğumdan önemli kimse yok

Neeeeee 44 muuu. Sakaaaaaaa. Ay 44 e kadar sabredememmmmm cok sukur doktorumda en fazla 41 e kadar bekliyo

Valla 44 de doğurdu hemde kendini zorladı o haftaya kadar illa normal doğurcam diye bende bekleyemem ya o zamana kadar şimdiden beni bir telaş aldı insan sabırsızlanıyor artık son günler çok fena ya sanki geçmiyor gibi geliyor 9 ay geçti de şu günler geçmiyor her saat bir belirti arıyorum kendimi her akıntıda koşuyorum aha su diye

Kızlar nst deyim sancı falan yokbir kere 35 e çıktı o çok gıcık gelmicek galiba bu kız
Benim de yarın kontrolüm.
2 saattir bi gaza geldim evi süpürdüm sildim, banyonun fayans aralarını çömelip cifle ovdum.. bu işler bana sancı olarak döncek mi bakalım

Benim de yarın kontrolüm.
2 saattir bi gaza geldim evi süpürdüm sildim, banyonun fayans aralarını çömelip cifle ovdum.. bu işler bana sancı olarak döncek mi bakalım
İnşallah döner sancı görmeyince hep moralim bozuluyor

Kızlar bende 36+1 im dün dra gittim 2600 dedi kg biraz az dedi 2 hafta dr sürekli çıkartıyorum sizce az mi kilosu ne aldırır kilo 8 mayısa gün verdi doğuma sezetyn yapickmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…