- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.143
- 133
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.301
Neeeeee 44 muuu. Sakaaaaaaa. Ay 44 e kadar sabredememmmmm cok sukur doktorumda en fazla 41 e kadar bekliyoCanım ben o erkenden gelir gününü doldurur muhabbetine inanmıyorum artık :) Hangi bebiş ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor benim ablam kızı 42 de oğlunu 41 de doğurdu kuzenim 44 de doğurdu onunki sezeryan oldu ama olsun 44 e kadar kızı bekledi içerdeNasibi ne zamansa inan o zaman geliyor. Valla dün kıçımı ayırmaktan bugün bacaklarım ağrıyor
Kizan hareketli bi sorun yok. Kasiklarimda siddetli sancim oluyo onuda yalanci sanciye yoruyorum cunku kasilmayla beraber geliyo kuzumYeşil akıntı enfeksiyon olabilir canım. Ağrı vs de yapmak zorunda değil. Bol su iç sancı , ağrı vs olmadığı ve bebek hareketli olduğu sürece sıkıntı yoktur inşallah
semabsrn cnm dogum sonrasi ne kadar diyet yapi caz onu sorabildin mi?
Kızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Basiniz sagolsun. Esiniz icin sizin icin cok zor, Allah rahmet eylesin. Hayat boyle dediginiz gibi, cok sikmamaya calisin caninizi bebisi dusununKızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara bebisine sağlıklı hayırlı ömurler versin.Kızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Umarim ise yariyordur cunku benimki de yapiyor aynisini
Haftaya cuma benim ev de curcuna olacak. Ustelik dogumun ne zaman olcagi da belli degil. Kv kp benim anne baba gelme diyemesin gelecekler belki 10 gun sonra dogum olacak. Amaan ben ne saldim gitti. Ne olacaksa olsun. Yani bir yakinim hatta ilerde gelinim kizim hamile kalsa wallahi gitmem evine bu ne dusuncesizliktir yaaKuzum öncelikle sakin ol her şey çok güzel olacak inşallah. Benim de yarın sabah sezaryen. Ben spinal istedim. Sen de istediğini seç kimseye bakma. Baş ağrısı için de nescafenin şu tek tek olan sade kahvelerinden al. Doğumdan sonra iç dur. Ben öyle yapicam. Ayrıca rezene de aldım ben de içicem doğumdan sonra.
Allah kolaylık verecek inşallah merak etme. Kendini strese sokma yarın bak. Sütun gelsin bol bol, kimseyi duyma ne halt ederlerse etsinler.
Benim ev de misafir dolu. Akşam üstü uçağıyla 3 kişi aksam uçağıyla bi 4 kişi daha geliyor. Kim nerede nasıl yatacak hiç bilmiyorum. Artik saldim gitti zaten umrumda da değil. Herkes ne hali varsa gorsun
Kızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Oyy allah ayirmasin insallah. Ben de senin gibi olacagima eminim :))
Herkes ayni seyi diyorsa vardir illa ki bir bildikleri. Aman dolsun gunleri gecirmesinler de artik. Annelerin sabri kalmadi.
Ben sleepy yi uzerindeki cirkin peoe yuzunden almadimistemsiz bir sekilde deli oluyorum pepeye. Mor rengi de hic sevmem o yuzden hic alasim gelmiyor. Huggies aldim migrosda indirimdeydi. Onlar bitince komili deneyecem.
Evet kuzum malesef, hadi kv ve annem geliyor. Babam garibim kalabalık yapmayayım doğumdan sonra geleyim dedi. Diğerlerinin ne işi var dimi. Ama inanki ben saldim gitti artik. Önce yorgan yastık nevresim bulup çıkardım herşeyi hazırladım baktım ki gelenlere hayatta yetmeyecek ne yaparsanız yapın dedim artik. Sen de öyle yap boşver gitsin. Ben kendimi strese sokamam valla sutum gelmezse çocuğum aç kalır ve çocuğumdan önemli kimse yokHaftaya cuma benim ev de curcuna olacak. Ustelik dogumun ne zaman olcagi da belli degil. Kv kp benim anne baba gelme diyemesin gelecekler belki 10 gun sonra dogum olacak. Amaan ben ne saldim gitti. Ne olacaksa olsun. Yani bir yakinim hatta ilerde gelinim kizim hamile kalsa wallahi gitmem evine bu ne dusuncesizliktir yaa
Neeeeee 44 muuu. Sakaaaaaaa. Ay 44 e kadar sabredememmmmm cok sukur doktorumda en fazla 41 e kadar bekliyo
Benim de yarın kontrolüm.Kızlar nst deyim sancı falan yokbir kere 35 e çıktı o çok gıcık gelmicek galiba bu kız
Gecmis olsun, gozun aydin canim masallahKızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Gecmis olsun, gozun aydin canim masallahKızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Aminnn kuzum hepimiz kolayca doguralim insallahhh. Uyusuklugum geçince ameliyattan sonra ilk isim çatı ağrım var mı diye kontrol etmek olcak
İnşallah döner sancı görmeyince hep moralim bozuluyorBenim de yarın kontrolüm.
2 saattir bi gaza geldim evi süpürdüm sildim, banyonun fayans aralarını çömelip cifle ovdum.. bu işler bana sancı olarak döncek mi bakalım
Sen gece sancı hissediyor musun? Benim gündüz bişey yok gece olunca uykumdan uyandığım oluyor ağrıdan. Doğum başlıyor sanıyorum hep. Nstye gece bağlanabilsemİnşallah döner sancı görmeyince hep moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?