2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah.... Senin elinde bişey yokki dua ediceksin ... Stres yapmamaya çalış bol oku İnş

Ah canım ya gözlerim dolarak okudum. Rabbim o acıları bir daha yaşatmasın. Ne kadar zor bi süreçten geçmişsin. Ben 8 haftalık kürtaj oldum onun bile acısı içimde hala.
Ayyy neyse şimdi kuzularımıza odaklanalım. Onlar annelerini üzmeyecek inş.
Kızlarr şimdi tuvalete girdim nişanım geldi sanırım. Kırmızıya çalan pembe ve sümüksü akıntı değil bu kesinlikle.
Yiiiihuuuuuu sancın da açılman da başlar artık bundan şonra

Çok geçmiş olsun canım her bebiş de oluyor hemen hemen maalesef, evde pompan varsa pompayla bebek emdikten sonra çekip uyarabilirsin memişleri. Ozaman süt artar artıkça da hızlı akar.

Ç
Canım annislerim hepinizden Allah razı olsun Muhammet kardeşimize ilik bulundu Allah'a şükür kardesinin iliği 100%100 uymuş hamdolsun en kısa zamanda nakil olacak
Çooook sevindim canım benim yaaa Rabbim bütün şifa bekleyenlere nasip etsin inşallah yarabbim

Ayyyy darisi basimiza diyemicem allah korusun o mideye bastirip bebegi ittirmek con can yakiyomus yaaa

Herkes kendi sancısıyla doğurur inşallah . Sezeryan olsam da kendi sancımı çekmek isterim diyodum . Bakalım başımıza neker gelcek . Sizinde gününüz geçmeden gelir inşallah . Bi de şöyle düşünüyorum en kötü haftaya bugün kızım öyle ya da böyle kucağımda olcak inşallah . İçim de bi kıpır kıpır

Slm kızlar çok zorlu günler geçiriyorum bebeğimi hiç yanıma veremediler Doğum da gördüm çocuğumu ayan küvözde 7gün oldu her gün emzirme ye gidiyorum azıcık koklayıp öpüyorum vermiyorum çok zor dayanmak mr çekildi dün cuma çıkacak ona göre ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum .. bebeğimden ayrıldığım için ne loğusalık bildim acılarımı 2 kat fazla hissettim ...

Of çok stresliyim ya iri bebek ve dr normal olsun diye diretiyor dün sancıdan öldüm bebek baya aşağı inmiş bu gece de sancı gelir diye üzüleyimmi sevineyimmi bilmiyorum korkuyorum of ya

Sadece tek bir mesaj yazmak için üyelik aldım bu forumdan ve sonra aranızda olmayacağım. Öncelikle tanrı bağışlasın yavrularınızı bahtları ömürleri güzel olsun hepsinin.
Üyelik almama neden olan konuya gelince kullandığınız uslüp ve yaptığınız gıybet. (Tüm kullanıcıları genellemiyorum tabiki) Akraba olduğunuz kişiler hakkında bu kadar yalan yanlış konuşup, yüzlerine söyleyemediklerinizi arkalarından saydırmanız edepsizce olduğu gibi ciddi şekilde histerik bir kişilik göstergesidir bilmelisiniz. Bu ortamda cevap hakkı olmayan insanlar hakkında hastalıklı ifadeler kullanıp, gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan beyanlarda bulunmak ciddi bir davranış bozukluğudur, tehlikelidir. Unutmayın ki burası sanal bir mecra olsada kimin kim olduğu, neler yazdığı ufak bir araştırma ile ortaya çıkabilir. Kaldı ki bu mesajı kaleme alma nedenimde aranızdan birini tanıdığımı düşünmem ve tahmin ettiğim kişi ise yazdıklarının ciddi bir kısmının yalan olduğunu bizzat bilmemdendir. Bu nedenle aile facialarına neden olmamak için üslubunuza dikkat etmenizi önerir hepinize iyi geceler dilerim. Yavrularınızın uzun ömürlü olmasını temenni ederim.

Canım Allah yardımcınız olsun dualarımız bebeğinle cok iyi olcak insallah doktorlar ne diyo peki teşhis ne tam olarak

Canım.benim.bebegine acil şifalar versin rabbim bı an önce kavuşun inşallah

Buraya girip "ufak bir araştırma" yapma ihtiyacı duyduysaniz,demek ki tanıdık olduğunu düşündüğünüz kişinin anlattıklarında fazlalık yok,eksik var. Çünkü bence bu bir histerik davranıştır. Burda dileyen,dilediği gibi psikolojik durumu hakkında ve yaşadıkları hakkında istediği yorumu yapar ve bu size onu aile saadetinin bozulmasıyla ilgili tehdit hakkı vermez.

Bugün benimde kontrolüm vardı hersey yolunda şükür 8 mayısa gün aldık kısmetse o zaman kadar agrın olur suyun gelirse filan öne alırız dedi gün belli olunca bi korku bi heyecan bişeyler oldu banada bi garibim

Of çok stresliyim ya iri bebek ve dr normal olsun diye diretiyor dün sancıdan öldüm bebek baya aşağı inmiş bu gece de sancı gelir diye üzüleyimmi sevineyimmi bilmiyorum korkuyorum of ya
Benimde bebek normal sacı yok . Şu sancı bi beni bi de minikoglan ı es geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…