- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.461
Canım Rabbim sana güç kuvvet versin öncelikle. Yavruna da sağsağlim kavuş inşallah, emar tertemiz çıksın yaşadığın stres de bitsin dualarımız seninleSlm kızlar çok zorlu günler geçiriyorum bebeğimi hiç yanıma veremediler Doğum da gördüm çocuğumu ayan küvözde 7gün oldu her gün emzirme ye gidiyorum azıcık koklayıp öpüyorum vermiyorum çok zor dayanmak mr çekildi dün cuma çıkacak ona göre ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum .. bebeğimden ayrıldığım için ne loğusalık bildim acılarımı 2 kat fazla hissettim ...
Bebek gelince bizi unutma sakın annesiAy kuzum hiç sorma nasıl uyucam bilmiyorum dinlenmem de lazım ama
kızlar bu kesin görümce.."üslubundan" anladimSadece tek bir mesaj yazmak için üyelik aldım bu forumdan ve sonra aranızda olmayacağım. Öncelikle tanrı bağışlasın yavrularınızı bahtları ömürleri güzel olsun hepsinin.
Üyelik almama neden olan konuya gelince kullandığınız uslüp ve yaptığınız gıybet. (Tüm kullanıcıları genellemiyorum tabiki) Akraba olduğunuz kişiler hakkında bu kadar yalan yanlış konuşup, yüzlerine söyleyemediklerinizi arkalarından saydırmanız edepsizce olduğu gibi ciddi şekilde histerik bir kişilik göstergesidir bilmelisiniz. Bu ortamda cevap hakkı olmayan insanlar hakkında hastalıklı ifadeler kullanıp, gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan beyanlarda bulunmak ciddi bir davranış bozukluğudur, tehlikelidir. Unutmayın ki burası sanal bir mecra olsada kimin kim olduğu, neler yazdığı ufak bir araştırma ile ortaya çıkabilir. Kaldı ki bu mesajı kaleme alma nedenimde aranızdan birini tanıdığımı düşünmem ve tahmin ettiğim kişi ise yazdıklarının ciddi bir kısmının yalan olduğunu bizzat bilmemdendir. Bu nedenle aile facialarına neden olmamak için üslubunuza dikkat etmenizi önerir hepinize iyi geceler dilerim. Yavrularınızın uzun ömürlü olmasını temenni ederim.
Maşallah canım çok sevindim, nst ye girdin mi bebiş nasıl :)Bugün benimde kontrolüm vardı hersey yolunda şükür 8 mayısa gün aldık kısmetse o zaman kadar agrın olur suyun gelirse filan öne alırız dedi gün belli olunca bi korku bi heyecan bişeyler oldu banada bi garibim
Sizde de korku yok muBenimde bebek normal sacı yok . Şu sancı bi beni bi de @minikoglan ı es geçiyor
Canım bende öyle diyorum bakalım ben nasıl.uyucam.cok az kaldı benimde Allah'ım yardımcın olsun inşallah öncesinde sonrasında çok.kolay geçer çok çabuk toparlanirsiniz bebeğinde sendeAy kuzum hiç sorma nasıl uyucam bilmiyorum dinlenmem de lazım ama
Yok canım girmedim hf gir dedi herhangi bi hastanede bana watsuptan yolla dedi bebiş iyi şükür keyfi yerinde baya dayamıs kafayı kanala ama girmemiş bakalım 8 mayısı bekler insallah daha temizliğim olmadı maalesef temizliğe gelcek bayanın aksilikleri oldu hastası filan gelemedi hf carsamba ayarladım baskasını carsambadan sonra doğurabilirimMaşallah canım çok sevindim, nst ye girdin mi bebiş nasıl :)
Maalesef sancım yok . Günüme kadar bebiş gelmezse haftaya bugün suni sancıyla doğurcam galibaSizde de korku yok mudün adet sancısı gibi çok fenaydı 3 saat hiç kesintisiz ağrıdı gözüm korktu ki o doğum sancısı yanında hiç bişeymiş
Neyse gece sancı felan olursa birbirimize destek oluruz
Acaba suyun mu dicem de değildir herhalde bende çok merak ettim şimdi inşallah doğum yakındırKizlar dun beyaz akintim vardi tum gun gece sari yesil akintim gelmisti. Bugunde sarimsi yer yer su gibi yer yer akinti kivaminda geldi surekli. Doktora yazdim yarin sabah gel dedi. Nolcak acaba
''O oldugunu tahmin ettiginiz kisi'' hakkinda gizli sakli bir hesapla tehdirvari konusmak hic normal bir davranis bicimi degil.Eğer şahsınıza kullanilmis yanlış bir ifade varsa o kişiyi bizzat uyarınız. Güzel bekleyisler içinde olduğumuz şu günlerde buraya yazarak huzur kaçırmayınız.Sadece tek bir mesaj yazmak için üyelik aldım bu forumdan ve sonra aranızda olmayacağım. Öncelikle tanrı bağışlasın yavrularınızı bahtları ömürleri güzel olsun hepsinin.
Üyelik almama neden olan konuya gelince kullandığınız uslüp ve yaptığınız gıybet. (Tüm kullanıcıları genellemiyorum tabiki) Akraba olduğunuz kişiler hakkında bu kadar yalan yanlış konuşup, yüzlerine söyleyemediklerinizi arkalarından saydırmanız edepsizce olduğu gibi ciddi şekilde histerik bir kişilik göstergesidir bilmelisiniz. Bu ortamda cevap hakkı olmayan insanlar hakkında hastalıklı ifadeler kullanıp, gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan beyanlarda bulunmak ciddi bir davranış bozukluğudur, tehlikelidir. Unutmayın ki burası sanal bir mecra olsada kimin kim olduğu, neler yazdığı ufak bir araştırma ile ortaya çıkabilir. Kaldı ki bu mesajı kaleme alma nedenimde aranızdan birini tanıdığımı düşünmem ve tahmin ettiğim kişi ise yazdıklarının ciddi bir kısmının yalan olduğunu bizzat bilmemdendir. Bu nedenle aile facialarına neden olmamak için üslubunuza dikkat etmenizi önerir hepinize iyi geceler dilerim. Yavrularınızın uzun ömürlü olmasını temenni ederim.
Oh aman girmesin kuzum iyi olmasına çok çok sevindim :) 39+ da doğuracaksın ozaman sende 39+2 oluyor değil mi yanlış mı hesapladımYok canım girmedim hf gir dedi herhangi bi hastanede bana watsuptan yolla dedi bebiş iyi şükür keyfi yerinde baya dayamıs kafayı kanala ama girmemiş bakalım 8 mayısı bekler insallah daha temizliğim olmadı maalesef temizliğe gelcek bayanın aksilikleri oldu hastası filan gelemedi hf carsamba ayarladım baskasını carsambadan sonra doğurabilirim
Bende cok merak ettim kuzum. Acikcasi enfeksiyon olmasindan korkuyorum gerci yanma koku vs yok ama. Umarim dogumla alakali bir durumdur.Acaba suyun mu dicem de değildir herhalde bende çok merak ettim şimdi inşallah doğum yakındır
Tanıdığınızı düşündüğünüz kişi akrabanızsa yüzüne karşı konuşmanızı tavsiye ederim. Bu tavrınız onu daha kötü hissettirecektir. Zaten doğum vs stres dolu zamanlar geçriiyoruz. Söylemleriniz bildiğiniz tehdit gibi olmuş kusura bakmayın.Sadece tek bir mesaj yazmak için üyelik aldım bu forumdan ve sonra aranızda olmayacağım. Öncelikle tanrı bağışlasın yavrularınızı bahtları ömürleri güzel olsun hepsinin.
Tahlil yapacaktır canım, allttan muayene ile mantar var mı yok mu ona bakar belki korkma enfeksiyon vars bir ilaca bakar. Temizlenir hemenBende cok merak ettim kuzum. Acikcasi enfeksiyon olmasindan korkuyorum gerci yanma koku vs yok ama. Umarim dogumla alakali bir durumdur.
Aynen canım eşime kalsa daha dursun dedi ama durmaz dedi doktor oğlumuda 39+5 te olmustum sezeryan bu daha farklı tabi hep asagıda sancım filan yok yani varsada ben hissetmiyorum ama agrım var belim agrıyo bayada baskı yapıyo ara araOh aman girmesin kuzum iyi olmasına çok çok sevindim :) 39+ da doğuracaksın ozaman sende 39+2 oluyor değil mi yanlış mı hesapladım
Beni de beni deBenimde bebek normal sacı yok . Şu sancı bi beni bi de @minikoglan ı es geçiyor
Sende de mi sancı yok vay bizim halimizeBeni de beni de
Daha 1 ay once fitil kullandim zaten. Umarim ilaca gerek olan bi durum degildir.Tahlil yapacaktır canım, allttan muayene ile mantar var mı yok mu ona bakar belki korkma enfeksiyon vars bir ilaca bakar. Temizlenir hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?