2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım Rabbim sana güç kuvvet versin öncelikle. Yavruna da sağsağlim kavuş inşallah, emar tertemiz çıksın yaşadığın stres de bitsin dualarımız seninle

kızlar bu kesin görümce.."üslubundan" anladim

Maşallah canım çok sevindim, nst ye girdin mi bebiş nasıl :)

Maşallah canım çok sevindim, nst ye girdin mi bebiş nasıl :)
Yok canım girmedim hf gir dedi herhangi bi hastanede bana watsuptan yolla dedi bebiş iyi şükür keyfi yerinde baya dayamıs kafayı kanala ama girmemiş bakalım 8 mayısı bekler insallah daha temizliğim olmadı maalesef temizliğe gelcek bayanın aksilikleri oldu hastası filan gelemedi hf carsamba ayarladım baskasını carsambadan sonra doğurabilirim

Kizlar dun beyaz akintim vardi tum gun gece sari yesil akintim gelmisti. Bugunde sarimsi yer yer su gibi yer yer akinti kivaminda geldi surekli. Doktora yazdim yarin sabah gel dedi. Nolcak acaba

Maalesef sancım yok . Günüme kadar bebiş gelmezse haftaya bugün suni sancıyla doğurcam galiba o daha korkunç geliyor sancı gelsin diye evde ördek yürüyüşü yapıyorum nerdeyse sandalyeye de ters oturdum deli gibiyim

Kizlar dun beyaz akintim vardi tum gun gece sari yesil akintim gelmisti. Bugunde sarimsi yer yer su gibi yer yer akinti kivaminda geldi surekli. Doktora yazdim yarin sabah gel dedi. Nolcak acaba
Acaba suyun mu dicem de değildir herhalde bende çok merak ettim şimdi inşallah doğum yakındır

''O oldugunu tahmin ettiginiz kisi'' hakkinda gizli sakli bir hesapla tehdirvari konusmak hic normal bir davranis bicimi degil.Eğer şahsınıza kullanilmis yanlış bir ifade varsa o kişiyi bizzat uyarınız. Güzel bekleyisler içinde olduğumuz şu günlerde buraya yazarak huzur kaçırmayınız.

Oh aman girmesin kuzum iyi olmasına çok çok sevindim :) 39+ da doğuracaksın ozaman sende 39+2 oluyor değil mi yanlış mı hesapladım

Tanıdığınızı düşündüğünüz kişi akrabanızsa yüzüne karşı konuşmanızı tavsiye ederim. Bu tavrınız onu daha kötü hissettirecektir. Zaten doğum vs stres dolu zamanlar geçriiyoruz. Söylemleriniz bildiğiniz tehdit gibi olmuş kusura bakmayın.

Bende cok merak ettim kuzum. Acikcasi enfeksiyon olmasindan korkuyorum gerci yanma koku vs yok ama. Umarim dogumla alakali bir durumdur.
Tahlil yapacaktır canım, allttan muayene ile mantar var mı yok mu ona bakar belki korkma enfeksiyon vars bir ilaca bakar. Temizlenir hemen

Oh aman girmesin kuzum iyi olmasına çok çok sevindim :) 39+ da doğuracaksın ozaman sende 39+2 oluyor değil mi yanlış mı hesapladım
Aynen canım eşime kalsa daha dursun dedi ama durmaz dedi doktor oğlumuda 39+5 te olmustum sezeryan bu daha farklı tabi hep asagıda sancım filan yok yani varsada ben hissetmiyorum ama agrım var belim agrıyo bayada baskı yapıyo ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…