2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cnm çevreye sorma ya da söyleme birşey ya boşver sen onları. İyice oku araştır öyle kendin karar ver bizi de boşver. İlk doğum sezeryan olursa ikinci doğumda sezeryan olacak, hayatini etkileyecek bir ameliyat ve mecbur değilsem normali denerim.

Canım valla ne zaman ne olcağı belli olmuyor baksana . inşallah ardından sancın açılmanda olur kavuşursun minnoşuna

Ay canım bekleyeceğim sancılarımı gelsin sıklaşsın o zaman giderim nişan gelince bazen 2 haftayı bile bulabiliyormuş. En belirgin belirti su ve sancı. Bakalım inşallah onlarda olur. Hayırlısıyla doğuralım inşallah.

Oh maşallah gözün aydın canım benim.

Sezeryan tarihimi sır gibi saklıyorum.heran herşey olabilir diye kafa karıştırıyorum.bakalım hayırlısı olsun hepimize sendemutlu ol kusum bunaldikca git Kuzeye bak.ozaman gecer hepsi
Ben de öyle yaptım sözde, kıyamadım gerizekalıya ailesini yanında ister diye, ara söyle hadi dedim demez olaydım.. napiim şimdi boşanayım mı ben bu adamdan.. kuzeyim iyi ki var yoksa ben sorardım bunların hepsine ama süt tamamen kesilecek diye düşünmemeye çalışıyorum.. hayırlısı olsun fıstığım, sizler de sağ salim kavuşun yavrularınıza

Kızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Çok şükür canımmmmm. Gözünüzaydın. Ay yıllar şonra gelen bir bebek. Nasıl bi heyecan nasıl bir tat. Mis kokusunu çek yerime.

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.benim doktorum bugüne kadar hiç bir şey dememişti ama artık fazla irileşti.yine de 1 hafta daha bekleyeceğiz.
Ya ne kadar çok kafası iri diye sezaryen olan var. İlk kez burda duydum ben de. Hiç çevremden duymamıştım. Ya bebek ters olur yA çatısı dar olduğundan sezaryen olurlar.
Bakalım bizimki son haftaya ne olacak çok merak ediyorum önceden nasıl doğurmuş bu bebekleri

Can'ım ya başınız sağolun. Beyin kanaması geçirmişti değil mi? Eşin adına çok üzüldüm.
Allah sabır versin. Yavrunuzu kucağınıza alınca teselli olur inş ona da.

Canım Doğum yapalı beş gün oldu, daha fazla ödem var su an.. doktor üç haftaya geçer dedi ama ayaklarım kafam kadar oldu resmen, ben de yapayım enginardan bari
Biz bunu hem sicak hem soguk yemeyi seviyoruz. Fransiz ev arkadasim vardi ondan ogrenmistim.

Cok basit bir sey yapmasi yemesi de cips yer gibi http://ozlemingunlugu.blogspot.com/2007/05/halama-enginar.html?m=1

Duduklum yok, yarim saat 40 dk da dibinde iki parmak suyla buharda haslaniyor. Suyu biterse ekliyorum

Kanlı olunca bir iki güne doğum oluyor diyorlardır. Sarı veya kahverengide haftalar gecer diyolar . İnşallah çok bekletmez darısı bizim başımıza :)

Ayy nst de onlari ye mi diolar
Tamam ben yarin gidip istiyim nst baglasinlar beni .
Tansiyon cikar diye yedirmiyo esim hic nst den cikmam artik

Ay evet hem de her defasında. Bir saat once yedigini de kabul etmiyo. En kötü yarim saat once yemem lazimmis sacmalik
Aynen bana da ye diyorlar kızlar. En son tam tok gitmemiştim. Bebek az hareket edince kalp ritmi yavaş oluyor. Uyanıp hareket etsin diye öyle diyorlar. 2 kez çekildi bu yüzden.

Evet ilk bebeğim ayağa kalkınca oluyor sancim ve alt tarafimda batma. Yatınca da karnimda gerilme oluyor

Kız beni delirtme nisan gelince çok beklenmez en fazla bir gün, keseyi o koruyor enfeksiyondan. Yine doktora git bak lütfen.

Evet ilk bebeğim ayağa kalkınca oluyor sancim ve alt tarafimda batma. Yatınca da karnimda gerilme oluyor
Yorgunluk kaynaklı olabilir. Şöyle ümit verici birşey anlatayım. Geçen hafta full yorgunluk stres sonucu sancılarım başladı. 2 gün sonra doktora gittim 100 lerdeydi. AlttN muayene ettiler bebek aşağıda yumuşamış rahim dıştan da açılma var dediler. Sürekli yattım dinlendim bol sıvı ilaç yemek derken salı gittim. İşe yaramış bebiş rahatlamış keyfi yerindeymiş. Senin de dinlenince geçer inşallah

Gözün aydın canım Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Doğum hikayeni de alalım neler yaşadın bebiş nasıl kilosu boyu. Emiyor mu.

Ayy ne bileyim ya sezeryanda zor normalde . Keşke azcık kendi sancım olsa ne yapcam bilmiyorum tam da konuşamadım doktorla ameliyata gtcekti . Açıkcası normali denemek istiyorum öncelikle sezeryan ikinci planım
Sezeryana dönerse de ölüm değil kuzum. Tabi ağrı sızı oluyor ama normalde de olacak o yani. Ama en güzeli normal tabi. Suni sancı ile 4 saatte doğuran var çok hızlıca. Zaten belli bir açılmadan sonra epidural istenebilir bence. Ben olsam öyle yapardım. Arkadaşım çok rahat doğum yaptı öyle

Sizede geçmiş olsun inşallah benim oğlumda düzelir bende aslında yorucu bişey yapmıyorum hep evdeyim ara sıra yürüyüşe çıkıyorum hepsi bu. Benim doktorum da alttan bakacaktı ama çocuğun çok indiğini görünce vazgeçti sanırım iyice uyarıyor bakmak rahmi. İlaç verdi sancin artarsa doğumhane ye gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…