- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.421
Insallah sancin da fazla bekletmez de hayirlisiyla kavusursun kuzunaSancım falan olmadan gitmicem ama canım bekleyeceğim nişan gelince hemen gelmiyormuş bazen uzun sürebiliyormuş.
Başınız sağolsun canım benim rabbim hepinize sabır versin..arkadaşlar içten mesajlarınız beni çok duygulandırdı ve gerçekten kendimi güçlü hissettirdi. böyle zamanlarda birilerinin sizin için duası o kadar önemliymiş ki anlatamam. allah hepimize sıralı ölüm versin, ana baba acısını gecinden versin. kaç yaşında olursak olalım ana baba acısı çok zor. tekrar teşekkür ediyorum
Ay nasıl heyecan yaptım şimdi ah darısı başıma :)
Hadi hayırlı olsun canım benim :) geliyor bir bebişimiz daha inşallah en yakın zamanda
Kız beni delirtme nisan gelince çok beklenmez en fazla bir gün, keseyi o koruyor enfeksiyondan. Yine doktora git bak lütfen.
Can'ım bence denemelisin. Sonuçta normal sancı da çekebilirsin saatlerce ve açılman olmayabilir. Sadece suni sancı diye düşünme. Çok zormuş evet ama sezaryen acısından yeğdir benceKızlar toplanında bana bi el atın kafam çok karıştı .Benişim geçen hafta da bu hafta da 3300 gr gözüktü . Bugün çatı muayenesi yaptı . Maalesef hiç yumuşama yokmuş . Muayene ederken boyumu da sordu boyum 153 bu arada çatım müsaitmiş ama yumuşama yok işte . Nst de sancı yerlerde resmen . Bu ara suyum yine biraz azalmış senin gününü geçirtmicem dedi . Sen sezeryan mı istiyodun normal mi dye sordu . Olursa normali isterim dedim . Sezeryan desem de kabul ederdi galiba . Muayene bitince dedim siz ne düşünüyosunuz normal olur mu doğum diye . O da bebek çok iri değil çatında müsait eğer sancın açılman olursa neden olmasın dedi. Cumatesi tekrar çağırdı suyumdan kaynaklı hem nst hemde muayene etcek . 1 mayısta yokmuş ama eğer o zamana kadar gelmezse 1 mayısta beni yönlendircekmiş bi fitil gibi bişey varmış rahmi yumuşatıyomuş onu veririz salı günü de suni sancıyla doğumu başlatırız istersen dedi . Ne yapcam ben ya suni sancıdan korkuyorum ya o kadar sancı çekip açılma olmazsa . Uff ama sezeryandan da korkuyorum ne olurdu kendi sancım olsa . cumartesi kesin belli olur galiba ne yapsam ki sezeryan desem ona da tamam der ufff ne yapcam ben
Kızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..
Doktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum
Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin canım senin de dediğin gibi dünyanın kanunu bu diye düşünüp kendini rahatlatmaya çalış Allah tan yanına gelecek birileri var rabbim yardım eder inşallahKızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Analı babalı sağlık büyüsün inşallahCumartsi akşam oğlum dünyaya geldi teyzeleri. Çok şükür ikimiz de iyiyiz . Tabiki zorlukları varmış ama evladın kokusu herşeyi unutturuyor. İlk günden beri burada dertleştik fikirleştik herkese sonsuz teşekkürler inşallah hepiniz kolaylıkla sağlıkla doğumlarınızı yaparsınız. Dualarım sizinle . Artık beraber lohusalığımızı geçirir evlatlarımızı birlikte büyütürüz . Sorusu olan varsa burdayım
Kuzum, benim de karnımın içi çok ağrıyor, kendim kalkıp yatamıyorum birinin tutması gerekiyor, bebegi oturunca kucağıma veriyorlar ama kendim yapmaya çalışıyorum çünkü daha iyi hissediyorum. Dün gece dikiş yeri şişmişti, uzanınca geçti. Bebegin altını masanın üstünde değiştiriyorum mesela eğilmezsem daha iyi oluyor deneyebilirsin. Fena bir sızlamam oluyor ara ara..öksirüyorum karnımın içi patlayacak gibi oluyor, karnıma yastık bastırıyorum, bunları anlatıyorum çünkü kendini kötü hissetme.. bunları pek çok kişi yaşıyor, moralini bozma sütüne zarar..
kanamayı sormuşsun, benim çok kanamam yok, ama bu kanama bazen azalır bazen çoğalır bir ay kadar devam edermiş, rengi bazen açılır bazen koyulaşırmış..
Geçmiş olsun canım işin tedavisiyle çok çabuk toparlar inşallahBebeğim emmesine rağmen sarılık çıktı 15,3 şimdi hastanede ışın alıyoruz o kadar çok alıştırmaya çalıştımki en az 2 saat çıplak kaldı şimdi makinada bu kadar çok emen çocukta nasıl sarılık çıktı ben anlamıyorum
Rabbim yavrularımıza şifa versin onları bize bağışlasın
Geçmiş olsun canım işin tedavisiyle çok çabuk toparlar inşallah
Aynen canım şuanki düşüncem normali denemek sanırım tabi cmtsi suyuma bakcak doktor bi daha o zamn kesinleşirSezeryana dönerse de ölüm değil kuzum. Tabi ağrı sızı oluyor ama normalde de olacak o yani. Ama en güzeli normal tabi. Suni sancı ile 4 saatte doğuran var çok hızlıca. Zaten belli bir açılmadan sonra epidural istenebilir bence. Ben olsam öyle yapardım. Arkadaşım çok rahat doğum yaptı öyle
Gozunaydin canim cok duygulandim rabbim uzun omurler versinBende çok üzüldüm canım önce ama sonra sağlıklı düşününce ben 6 yıldır bekliyorum bu bebişi.ne acılar ne gözyaşları ne hayal kirikliklari yaşadım.en sonunda kabul etmiştim.ben bidaha anne olamam demistim ki geldi kızım.yani bu noktaya kadar gelebilmek bi mucize benim için.o yüzden napalim sağlıklı olsunlar da dışarda da alırlar kilo nasılsa.bu mucizelerin tadını çıkaralım inşaallah.
Bende kusadasindayim.burasida sıcak baya ama evlerin içi henüz o kadar sıcak değil.o yüzden söyledim gitti.aynali tepside olan var 70 adet çikolata ve badem şekerleri var ortasında onu söyledim canım.sende bak istersen yavaş yavaş.
Galiba suniyi denicem canım tabi cmtsi suyuma bi daha bakıcak doktor bi sıkıntı çıkmazsa normal olsun dicem . İniallah sancım suyum falan gelirde suni sancıya hiç gerek kalmazCan'ım bence denemelisin. Sonuçta normal sancı da çekebilirsin saatlerce ve açılman olmayabilir. Sadece suni sancı diye düşünme. Çok zormuş evet ama sezaryen acısından yeğdir bence
Benim annem de çok yapar, hem dolmasını hem haşlamasını ama ödeme iyi geldiğini bilmiyordum kuzum valla çok sagolBiz bunu hem sicak hem soguk yemeyi seviyoruz. Fransiz ev arkadasim vardi ondan ogrenmistim.
Cok basit bir sey yapmasi yemesi de cips yer gibi http://ozlemingunlugu.blogspot.com/2007/05/halama-enginar.html?m=1
Duduklum yok, yarim saat 40 dk da dibinde iki parmak suyla buharda haslaniyor. Suyu biterse ekliyorum
Acil şifalar dilerim canım ama üzülme bak çoğu bebekte oluyormuş, bizimkinde de 12-13 aralıgında çıktı yarın kontrolümüz var, sen de stre yapma bebek daha fazla etkilenmesinBebeğim emmesine rağmen sarılık çıktı 15,3 şimdi hastanede ışın alıyoruz o kadar çok alıştırmaya çalıştımki en az 2 saat çıplak kaldı şimdi makinada bu kadar çok emen çocukta nasıl sarılık çıktı ben anlamıyorum
Rabbim yavrularımıza şifa versin onları bize bağışlasın
Can'ım bi de söyle düşün sancı çekip sezaryen olmak bile daha iyiymiş. Yani açılman tamamlanmasa bile en azında sütün falan daha kolay gelir. Bebek de dünyaya hazırlanmış olur.Yani sizin bebek iri olmasına rağmen siz bile zorluyosunuz bnm de zorlamam lazım normali . Ama çevreden sıfır destek . Aslında epidural alabilirim diyorum normal doğumda ana o açılmaya kadar suni sancı nasıl olur ya da açılma tamamlanmazsa ne olur onları düşünüyorum . Şöyle iki üç cm açılmam olsa hiç düşünmem direk suni +epidural yaparım
İnş Can'ım. Hepimizin gönlünden geçen o. Bakalım biz ne olucazGaliba suniyi denicem canım tabi cmtsi suyuma bi daha bakıcak doktor bi sıkıntı çıkmazsa normal olsun dicem . İniallah sancım suyum falan gelirde suni sancıya hiç gerek kalmaz
Valla benim de 10 15 değişiyor ama ilerleyo bişekilde kuzucuk şükür ... Oyüzden çok takmıyorum zaten yolun sonundayız Allah izin verirse ... Biz onları büyütürüz Allah izin verdiği müddetçeZeynosrkn84 Canım aynen benim için 1 hafta fazla degil çünkü hep öyle ilerliyor. Ben erken döllenme diye düşünüyordum. Ama doktor geç dollenmedir dedi. Çünkü kızım istikrarlı bir şekilde 1 hafta geri. Ama birden 15 gün denilince nasıl yani hiç kilo almamış gibi olmuştu o zaman. Basından beri 15 gün geri deseler yine takmazdım. Aminnn cok büyük olmasın yoksa nasıl çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?