2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya kızlar kafamda deli sorular.şimdi benim bebek iri.bi kaç güne gelmezse haftaya çarşamba sezeryan olacak.işin kötüsü doktorum da haftasonundan itibaren 4 gün yok.yani o ara acil bir şey olursa başka doktor yapacak doğumu.bunca zamandır alıştığım doktor varken başkasında olsun istemiyorum.normal de olsa sezeryan da olsa kendi doktorum olsun.beklemekle hata mı ediyorum acaba?cuma günü alın sezeryana mı deseydim?

arkadaşlar içten mesajlarınız beni çok duygulandırdı ve gerçekten kendimi güçlü hissettirdi. böyle zamanlarda birilerinin sizin için duası o kadar önemliymiş ki anlatamam. allah hepimize sıralı ölüm versin, ana baba acısını gecinden versin. kaç yaşında olursak olalım ana baba acısı çok zor. tekrar teşekkür ediyorum

Başınız sağolsun canım benim rabbim hepinize sabır versin..

Kız beni delirtme nisan gelince çok beklenmez en fazla bir gün, keseyi o koruyor enfeksiyondan. Yine doktora git bak lütfen.

Canım ama benim doktor sancıyı bekleyeceğiz dedi. Sancın sıklaşırsa gel dedi. Belki bugün başlar sancılarım 1,2 güne doğum olur gibi geliyor bana zaten o kadar uzun sürmez :)

Can'ım bence denemelisin. Sonuçta normal sancı da çekebilirsin saatlerce ve açılman olmayabilir. Sadece suni sancı diye düşünme. Çok zormuş evet ama sezaryen acısından yeğdir bence

Kızlar biz iyiyiz..kızımda bende çok iyiyiz çok şükür..sabah 7.50 de gözlerini açtı dünyaya..Rabbim sizlerde kurtarsın en kısa zamanda..

Doktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum

Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin canım senin de dediğin gibi dünyanın kanunu bu diye düşünüp kendini rahatlatmaya çalış Allah tan yanına gelecek birileri var rabbim yardım eder inşallah

Analı babalı sağlık büyüsün inşallah

Bebeğim emmesine rağmen sarılık çıktı 15,3 şimdi hastanede ışın alıyoruz o kadar çok alıştırmaya çalıştımki en az 2 saat çıplak kaldı şimdi makinada bu kadar çok emen çocukta nasıl sarılık çıktı ben anlamıyorum
Rabbim yavrularımıza şifa versin onları bize bağışlasın

Geçmiş olsun canım işin tedavisiyle çok çabuk toparlar inşallah

Aynen canım şuanki düşüncem normali denemek sanırım tabi cmtsi suyuma bakcak doktor bi daha o zamn kesinleşir

Gozunaydin canim cok duygulandim rabbim uzun omurler versin

Can'ım bence denemelisin. Sonuçta normal sancı da çekebilirsin saatlerce ve açılman olmayabilir. Sadece suni sancı diye düşünme. Çok zormuş evet ama sezaryen acısından yeğdir bence
Galiba suniyi denicem canım tabi cmtsi suyuma bi daha bakıcak doktor bi sıkıntı çıkmazsa normal olsun dicem . İniallah sancım suyum falan gelirde suni sancıya hiç gerek kalmaz

Acil şifalar dilerim canım ama üzülme bak çoğu bebekte oluyormuş, bizimkinde de 12-13 aralıgında çıktı yarın kontrolümüz var, sen de stre yapma bebek daha fazla etkilenmesin

Can'ım bi de söyle düşün sancı çekip sezaryen olmak bile daha iyiymiş. Yani açılman tamamlanmasa bile en azında sütün falan daha kolay gelir. Bebek de dünyaya hazırlanmış olur.

Galiba suniyi denicem canım tabi cmtsi suyuma bi daha bakıcak doktor bi sıkıntı çıkmazsa normal olsun dicem . İniallah sancım suyum falan gelirde suni sancıya hiç gerek kalmaz
İnş Can'ım. Hepimizin gönlünden geçen o. Bakalım biz ne olucaz

Valla benim de 10 15 değişiyor ama ilerleyo bişekilde kuzucuk şükür ... Oyüzden çok takmıyorum zaten yolun sonundayız Allah izin verirse ... Biz onları büyütürüz Allah izin verdiği müddetçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…