- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.501
Ben kasilma nasil oluyor onu bile bilmiyorum artikBenimkide bekletcek galiba gününü sonra yicek poposuna suniyibugün bi kere 35 e çıktı görünce sevindim sonra utanmasa eksilere incekti o zamnda karnım ufak bi kasılmıştı . Evde hep oluyor kasılma ana nst de olmuyor nedense . Hele bugün çatı muayenesinden sonra kasılmam daha sık oluyor ana sancı yok
Aslında ben bunda son zamanlarda daha rahat uyuyorum ilki yukardaydı nefes sıkıntısı vardı kac yastıkla oturur gibi uyuyodum bunda iki yastık yatarak uyuyabiliyorum ama işte bundada çiş miş baska sıkıntılar var bende 30 um canım ilkte 25 dimEvet ya me güzeldi yatağa yattığım an uyurdum. Benim 3 yıl geçti aslında 30 yaşındayım çok da yaşlı sayılmam
Canım bnm annem bana diyor bırak yakını . Sürekli yok bekletme yok sezeryan da kolay . Çocuğu tehlikeye atma . Hey Allahım çocuk bnm çocuğum eğer normal doğurabiliyosam neden olmasın ki . Bn kimseyi dinlemiyorum valla eşime sordum bi sadece ne yapayım diye hangisinde iyi olucaksan o olsun dedi . Hee bi de buradakileri dinliyorum . Çoğu kişi tecrübeli ve destekçiİNsanlar neden baskalarinin hayatina bu denli karisma hakki goruyor kendilerinde ya. Az once bir yakinimla konustum. Cok yakinim bu arada . İste sezeryan olacaksa bir an once ol beklemesin daha fazla baska doktorlara gorun falan. Bir kere daha günüm dolmadi. İkincisi sezeryan olacaksam bile neden biran önce? Acelesi ney. Gercekten cok sinirim bozuluyor ya. Basima agrilar girdi çatlayacak resmen kafam. Zaten yeterince stresliyim. Bu hamilelik bana ders oldu. ALlah nasip eder se tekrar hamile kalirsam herkese en az iki hafta gec soyleyecem muhtemel dogum tarihini. Hatta bir ay bile gec soyleyebilirimZ gerci o zaman da erken dogum yapti denir ama en azindan dogum stresini yalniz atlatmis olurum. Vallahi bunaldim ya.
Benim kasılmam şöyle oluyor tüm karnım semsert oluyor hatta sanki idrar torbama baskı uyguluyolarmış gibi hissediyorum mesela hareket etmemi de kısıtlıyo . Yatıyosam ayağa kalmam zor oluyorBen kasilma nasil oluyor onu bile bilmiyorum artikarasira karnim sertlesiyor ama bebegin sirti falandir diyorum :/
Ah canım ya gözlerim dolarak okudum. Rabbim o acıları bir daha yaşatmasın. Ne kadar zor bi süreçten geçmişsin. Ben 8 haftalık kürtaj oldum onun bile acısı içimde hala.
Ayyy neyse şimdi kuzularımıza odaklanalım. Onlar annelerini üzmeyecek
Amin Allah kimseye evlat acisi vermesin cok zor . Insallah bu evlattlarimizi saglikla,kolayla kucagimiza alalim
Rabbim yardım etsin canım dualarımdasınız inanki aklım kalbim sizinleSlm kızlar çok zorlu günler geçiriyorum bebeğimi hiç yanıma veremediler Doğum da gördüm çocuğumu ayan küvözde 7gün oldu her gün emzirme ye gidiyorum azıcık koklayıp öpüyorum vermiyorum çok zor dayanmak mr çekildi dün cuma çıkacak ona göre ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum .. bebeğimden ayrıldığım için ne loğusalık bildim acılarımı 2 kat fazla hissettim ...
Yrn Allah sana da kolay doğum nasip etsin canm bebeğini sağlıkla al kucağına.. Çok yorulmuşum bugün, yatıyorum şimdi.. İyi gecelerKuzum öncelikle sakin ol her şey çok güzel olacak inşallah. Benim de yarın sabah sezaryen. Ben spinal istedim. Sen de istediğini seç kimseye bakma. Baş ağrısı için de nescafenin şu tek tek olan sade kahvelerinden al. Doğumdan sonra iç dur. Ben öyle yapicam. Ayrıca rezene de aldım ben de içicem doğumdan sonra.
Allah kolaylık verecek inşallah merak etme. Kendini strese sokma yarın bak. Sütun gelsin bol bol, kimseyi duyma ne halt ederlerse etsinler.
Benim ev de misafir dolu. Akşam üstü uçağıyla 3 kişi aksam uçağıyla bi 4 kişi daha geliyor. Kim nerede nasıl yatacak hiç bilmiyorum. Artik saldim gitti zaten umrumda da değil. Herkes ne hali varsa gorsun
Çok saol canm yrn ola hayır ola artk.. İyi gecelerDoğru basın ağrır ama.canim bununda çaresi kafein sade Nescafe iciceksin bol bol o zaman o ağrı kalmışken ve bol su Allah yardımcın olsun şimdiden
Teşekkürler canm iyi gecelerhayırlısıyla atlaman için dualarımız senınle canım sadece bebeğine ve kendıne odaklan bizden önemli degıl hiçbişey en güzel anlarımız doya doya yaşa kafaya takmamamız gerek stres yok bize
Basın sag olsun cnm mekanı cennet olsun. Benim kayinbabamda hastanede akşamdan beri tansiyonu düşmüyor diyaliz hastasi, eşim başında ailem yok burada zaten korktum bende. Zaten bugün bir cenazemiz vardı yaşlı teyzemiz, dedemiz 92 yaşında o da gidip geliyor. Hayat işte ne olacak bilinmiyor.Kızlar kayınbabam bu sabah vefat etti, eşim annem babam ankaraya yola çıktılar, ben evde yalnızım. hem üzgün hem stresliyim. akşam kuzenim gelecek yanıma. hayat gerçekten her an herşeyi çıkarabiliyor insanın karşısına. birileri ölüyor, birileri doğuyor. bense ne yapacağımı bilmez haldeyim
Allahim yavruna tez zamanda sifalar versin insallah,saglikla evinize nese, huzur versin , az daha sabir kuzum insallah hepsi gececek Allah yardimciniz olsun canimSlm kızlar çok zorlu günler geçiriyorum bebeğimi hiç yanıma veremediler Doğum da gördüm çocuğumu ayan küvözde 7gün oldu her gün emzirme ye gidiyorum azıcık koklayıp öpüyorum vermiyorum çok zor dayanmak mr çekildi dün cuma çıkacak ona göre ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum .. bebeğimden ayrıldığım için ne loğusalık bildim acılarımı 2 kat fazla hissettim ...
Cumartsi akşam oğlum dünyaya geldi teyzeleri. Çok şükür ikimiz de iyiyiz . Tabiki zorlukları varmış ama evladın kokusu herşeyi unutturuyor. İlk günden beri burada dertleştik fikirleştik herkese sonsuz teşekkürler inşallah hepiniz kolaylıkla sağlıkla doğumlarınızı yaparsınız. Dualarım sizinle . Artık beraber lohusalığımızı geçirir evlatlarımızı birlikte büyütürüz . Sorusu olan varsa burdayım
Can'ım sezaryen olan bebeklerde de olabiliyormuş sarılık. Sadece sütle ilgili değil yani ve bebişlerin çoğu bu süreçten geçiyor. Lütfen üzme kendini. Dualarımız sizlerle.Bebeğim emmesine rağmen sarılık çıktı 15,3 şimdi hastanede ışın alıyoruz o kadar çok alıştırmaya çalıştımki en az 2 saat çıplak kaldı şimdi makinada bu kadar çok emen çocukta nasıl sarılık çıktı ben anlamıyorum
Rabbim yavrularımıza şifa versin onları bize bağışlasın
Ahhh kuzum yaaa. Allah yardımcın olsun Can'ım benim.Slm kızlar çok zorlu günler geçiriyorum bebeğimi hiç yanıma veremediler Doğum da gördüm çocuğumu ayan küvözde 7gün oldu her gün emzirme ye gidiyorum azıcık koklayıp öpüyorum vermiyorum çok zor dayanmak mr çekildi dün cuma çıkacak ona göre ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum .. bebeğimden ayrıldığım için ne loğusalık bildim acılarımı 2 kat fazla hissettim ...
Görümce mi kaynana mı bilmem ama normal olmadığı kesinkızlar bu kesin görümce.."üslubundan" anladim
kızlar ben 17 nisanda 35+6 da gebelik zehirlenmesi sebebiyle sezaryen oldum 2 gün yoğun bakımda kaldım yeni yeni kendime geldim şuan ikimizde iyiyiz çok şükür
Bir saatten fazladır sancım var kasılmalar ara ara oluyor belimde ağrıyor derin nefes alıp başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama olmuyor ilk defa bu kadar oldu yarın kontrolüm var dua edin arkadaşlar En az bir 10 gün daha dursun bebeğim ya
İNsanlar neden baskalarinin hayatina bu denli karisma hakki goruyor kendilerinde ya. Az once bir yakinimla konustum. Cok yakinim bu arada . İste sezeryan olacaksa bir an once ol beklemesin daha fazla baska doktorlara gorun falan. Bir kere daha günüm dolmadi. İkincisi sezeryan olacaksam bile neden biran önce? Acelesi ney. Gercekten cok sinirim bozuluyor ya. Basima agrilar girdi çatlayacak resmen kafam. Zaten yeterince stresliyim. Bu hamilelik bana ders oldu. ALlah nasip eder se tekrar hamile kalirsam herkese en az iki hafta gec soyleyecem muhtemel dogum tarihini. Hatta bir ay bile gec soyleyebilirimZ gerci o zaman da erken dogum yapti denir ama en azindan dogum stresini yalniz atlatmis olurum. Vallahi bunaldim ya.
Ya komik olan şu ki Zaten buradaki hatunların hepsinin gayet aklı başında kendini bilen insanlar. Herkes de tanıdık birinin okuma ihtimalinin pekala farkında.Kime laf sokmuş gitmiş şimdi...adınızı mı verdiler ekmeğinize mi mani oldular...herkes yazıyor deşarj oluyor size ne el alemin gıybetinden üstünüze alınıyorsunuz...hey Allah ım...esas sizinki histerik ve sorunlu ciddi davranış bozukluğu...size şahsıniza bir şey söyleyen oldu mu...forumlarda suçlu arayacağınıza kendinize baksanız keşke neden can yaktınız acaba değdi mi...bir de tehdit...Allah selamet versin ne diyelim... E edep_edep_edep
Siz tanimadiginiz insanlarin ne yasadigini,ne cektiklerini nasil bilebilirsiniz ki insanlarin yasadiklarina karsin caresizce ic dokmelerini edepsizce, hastalikli diyebiliyorsunuz. Bu hakki kendinizde nasil buluyorsunuz,bu ne curet ki tanidiginizi tahmin ettiginiz biri uzerinden insanlara hakaret ediyorsunuz burda. Bu hastalikli bir kisiliktir asil.Sadece tek bir mesaj yazmak için üyelik aldım bu forumdan ve sonra aranızda olmayacağım. Öncelikle tanrı bağışlasın yavrularınızı bahtları ömürleri güzel olsun hepsinin.
Üyelik almama neden olan konuya gelince kullandığınız uslüp ve yaptığınız gıybet. (Tüm kullanıcıları genellemiyorum tabiki) Akraba olduğunuz kişiler hakkında bu kadar yalan yanlış konuşup, yüzlerine söyleyemediklerinizi arkalarından saydırmanız edepsizce olduğu gibi ciddi şekilde histerik bir kişilik göstergesidir bilmelisiniz. Bu ortamda cevap hakkı olmayan insanlar hakkında hastalıklı ifadeler kullanıp, gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan beyanlarda bulunmak ciddi bir davranış bozukluğudur, tehlikelidir. Unutmayın ki burası sanal bir mecra olsada kimin kim olduğu, neler yazdığı ufak bir araştırma ile ortaya çıkabilir. Kaldı ki bu mesajı kaleme alma nedenimde aranızdan birini tanıdığımı düşünmem ve tahmin ettiğim kişi ise yazdıklarının ciddi bir kısmının yalan olduğunu bizzat bilmemdendir. Bu nedenle aile facialarına neden olmamak için üslubunuza dikkat etmenizi önerir hepinize iyi geceler dilerim. Yavrularınızın uzun ömürlü olmasını temenni ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?