2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben kasilma nasil oluyor onu bile bilmiyorum artik arasira karnim sertlesiyor ama bebegin sirti falandir diyorum :/

Evet ya me güzeldi yatağa yattığım an uyurdum. Benim 3 yıl geçti aslında 30 yaşındayım çok da yaşlı sayılmam
Aslında ben bunda son zamanlarda daha rahat uyuyorum ilki yukardaydı nefes sıkıntısı vardı kac yastıkla oturur gibi uyuyodum bunda iki yastık yatarak uyuyabiliyorum ama işte bundada çiş miş baska sıkıntılar var bende 30 um canım ilkte 25 dim

Canım bnm annem bana diyor bırak yakını . Sürekli yok bekletme yok sezeryan da kolay . Çocuğu tehlikeye atma . Hey Allahım çocuk bnm çocuğum eğer normal doğurabiliyosam neden olmasın ki . Bn kimseyi dinlemiyorum valla eşime sordum bi sadece ne yapayım diye hangisinde iyi olucaksan o olsun dedi . Hee bi de buradakileri dinliyorum . Çoğu kişi tecrübeli ve destekçi

Ben kasilma nasil oluyor onu bile bilmiyorum artik arasira karnim sertlesiyor ama bebegin sirti falandir diyorum :/
Benim kasılmam şöyle oluyor tüm karnım semsert oluyor hatta sanki idrar torbama baskı uyguluyolarmış gibi hissediyorum mesela hareket etmemi de kısıtlıyo . Yatıyosam ayağa kalmam zor oluyor

Rabbim yardım etsin canım dualarımdasınız inanki aklım kalbim sizinle

Yrn Allah sana da kolay doğum nasip etsin canm bebeğini sağlıkla al kucağına.. Çok yorulmuşum bugün, yatıyorum şimdi.. İyi geceler

Basın sag olsun cnm mekanı cennet olsun. Benim kayinbabamda hastanede akşamdan beri tansiyonu düşmüyor diyaliz hastasi, eşim başında ailem yok burada zaten korktum bende. Zaten bugün bir cenazemiz vardı yaşlı teyzemiz, dedemiz 92 yaşında o da gidip geliyor. Hayat işte ne olacak bilinmiyor.

Allahim yavruna tez zamanda sifalar versin insallah,saglikla evinize nese, huzur versin , az daha sabir kuzum insallah hepsi gececek Allah yardimciniz olsun canim

Kızlar arada kaçamak doğuranlarda baya oldu farkındamısınız.... Şurada sayılı kaldık liste yapsaydık bilirdik şimdi kaç kişi kaldık yatın doğum yapacak arkadaşlarıma Rabbim yardım etsin inşallah ... Bu arada laf sokup kaçan arkadaşa şunu yüzüne baka baka demek isterdim ne diyon be Bizim derde bak senin derde bak ..... Şuan enson derdimiz seni konuşmak ..

MAAŞALLAH Allah bağışlasın canım, sağlıklı uzun ömürlü olsun kuzucuk

Kime laf sokmuş gitmiş şimdi...adınızı mı verdiler ekmeğinize mi mani oldular...herkes yazıyor deşarj oluyor size ne el alemin gıybetinden üstünüze alınıyorsunuz...hey Allah ım...esas sizinki histerik ve sorunlu ciddi davranış bozukluğu...size şahsıniza bir şey söyleyen oldu mu...forumlarda suçlu arayacağınıza kendinize baksanız keşke neden can yaktınız acaba değdi mi...bir de tehdit...Allah selamet versin ne diyelim... E edep_edep_edep

Can'ım sezaryen olan bebeklerde de olabiliyormuş sarılık. Sadece sütle ilgili değil yani ve bebişlerin çoğu bu süreçten geçiyor. Lütfen üzme kendini. Dualarımız sizlerle.

Ahhh kuzum yaaa. Allah yardımcın olsun Can'ım benim.

kızlar bu kesin görümce.."üslubundan" anladim
Görümce mi kaynana mı bilmem ama normal olmadığı kesin

kızlar ben 17 nisanda 35+6 da gebelik zehirlenmesi sebebiyle sezaryen oldum 2 gün yoğun bakımda kaldım yeni yeni kendime geldim şuan ikimizde iyiyiz çok şükür

Cok gecmis olsun ne guzel gecmis gitmis bebise odaklan artik canim
Peki gebelik zehirlenmesi nasil anlasildi biraz anlatir misin

Canim kasilmalar duzenli mi yoksa bi gelip bi gidiyor mu

Insanlara sinir oluyorum artik ya

Ya komik olan şu ki Zaten buradaki hatunların hepsinin gayet aklı başında kendini bilen insanlar. Herkes de tanıdık birinin okuma ihtimalinin pekala farkında.
Tehdit oluşturacak bi durum olsa kimse yerini yurdunu söylemez. İnsanlardaki ne cüret anlamıyorum.
Edep yazmış bir de yaaa. Güler misin ağlar mısın?

Siz tanimadiginiz insanlarin ne yasadigini,ne cektiklerini nasil bilebilirsiniz ki insanlarin yasadiklarina karsin caresizce ic dokmelerini edepsizce, hastalikli diyebiliyorsunuz. Bu hakki kendinizde nasil buluyorsunuz,bu ne curet ki tanidiginizi tahmin ettiginiz biri uzerinden insanlara hakaret ediyorsunuz burda. Bu hastalikli bir kisiliktir asil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…