2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım şu anda oranlar ne durumda bilmem ama bence de normali dene. Hem daha 6 gün 6 var. Benim oğlumda doğduğu geceye kadar ne sanci hissettim adam gibi nede doktorum sancin yok yada yumuşamam yok falan dedi. Bu stres daha kötü etkiler acilmani falan. Akışına bırak.
Hatta senin için oğlumun dosyasına baktım nst değerleri için son hafta gitmemişim ondan öncesinde de sancilarim çok yüksek değilmiş 40larda falan Ama kızımda ise bugün 100 u gördüm.
Eski ultrasonlari karistiriken oğlumun şu sıfatını gördüm korkmadım desem yalan olur :)

Eklentiler

• Screenshot_20180426-001142.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 60
Kocaman çocuk bu resmen bu Can'ım yaaa. 10 yaşında çocuk yüzü gibi

Kızlar hiç sancı çekmediğim için emin değilim ama bugün ki çatı muayenesinden sonra biraz kasık ve bel ağrısı öekmeye başladım . Karnım da daha dık sertleşmeye başladı . Eve geldiğimden beri bi çömeliyorum bi sandalyeye ters oturuyorum belki çatı muayenesi tetikler diye .bi bi saat öncede ara ara kadığıma iğne bayar gibi oldu . Bel ağrısı da var tabi . Bende hemen cektim benim adamı kenara ondan sonra da ara ara bi anda kasığıma ağrı girdi çıktı evimi topladım bekliyorum inşallah bunlar sancı belirtisidir . Artık ben elimden gelen her şeyi yaptım

Sezeryan diyen olmadı daha :) ne güzel foto yakalamışlar oğlunda . Benim hiç fotoğrafı yok yüzünü gösteren . Dediğin gibi ne olcağı belli olmaz belki bi anda sancı yada su falan gelir . Bekliyorum bakalım . Önce normali denemeye karar verdim . Tabi suyumda bi sıkıntı çıkmazsa

Şimdi içtim su süt magnezyum inşallah fayda eder hala geçmedi ama

Şuan hastaneye gidecek bile halim Yok yarın kontrolüm inşallah o zamana kadar bir sıkıntı olmaz
Cok gecmis olsun ne guzel gecmis gitmis bebise odaklan artik canim
Peki gebelik zehirlenmesi nasil anlasildi biraz anlatir misin
Canim kasilmalar duzenli mi yoksa bi gelip bi gidiyor mu
Insanlara sinir oluyorum artik ya
Saat tutmadım arada gidiyor nefes alıyorum tam sertleştiği zaman ne dönmek ne ayağa kalmak mümkün olmuyor en son olduğunda saate baktım düzenli mi anlamak için

C Chivas Regal Canım bi dene derim...hep içinde kalır...bir de şimdi annen yanında belki bakabilir ama yine bebek istesen yine muhtaç olacaksın her zaman yanımızda biri olabilecek mi...annem gelene kadar ben çok fena oldum naparım ne ederim gelemezse diye...anneannem 90 yaşlarında ve hastaneye kaldırmışlar ateşi falan varmış inşallah sağ salim çıkar hastaneden yoksa düşünmek bile istemiyorum inan yüreğim ağzımda...sancı da çektim ben epey ama olmadı işte...bence suni sancıdan bile korkma en fazla kaç saat çekeceksin ki ama sezaryende acılı olarak 1 haftayı kesin gözden çıkar...yani mecbur kalınca boyun eğiyoruz ama aslında bu bir seçenek değil...

Onu da deneyerek gorecegiz muhtemelen taze sogan bakliyat sut bazi bebekleri cok rahatsiz ediyormus.

Sorma valla iki hamur isi yiyince moral bozuyoruz. Millette sekerle ne alakasi var bunun ye diyo agizlarina cakasim geliyo. Seker olarak akillarina tek gelen sey kesme seker galiba. Bi tek o yasak saniyolar heralde

Ben çok heyecanlıyım ya yarın sezeryane alınacagim off hoşaf yaptım çorbamı kaynattim ilk beslenme büyük tuvaleti yapana kadar hep sıvı olacak demişti Dr ilkinde rahatça lavaboya gitmiştim hadi bakalım insallah aksilik olmaz yarın sezeryane alinirim psikolojik olarak her türlü hazır hissediyorum

Cumartesi tekrar muayene etcek suyu da sıkıntı olmazsa suniyi denemek istiyorum . Ne kadar annem de olsa hmn kuzıma odaklanıp tek başıma bakmak istiyorum . O yüzden hemen ayaklanmak bana daha mantıklı geliyor . Sezeryanda kolay değil bncede sonuçta ameliyat . İnşallah açılmam olur o zamana kadar daha kolay atlatırım zaten bu atcakları fitiden sonra eğer yumuşama olmazsa suni de vermiyolar galiba . Bakalım kısmet hayırlısı neyse o olsun

semabsrn @adasuyu Kızlar benim doktorum 40 ın çıkana kadar (gebelik hormonları tamamen vücudu terk edip normale dönene kadar) diyete aynen devam sonra şeker yüklemesi yaptıracaksın 3 ay sonra tekrar ve 6 ay sonra tekrar yaptıracaksın dedi...yükleme istemiyorum da parmaktan kontrole devam etsek olmaz mı acaba...ya da yüklemeyi kendimiz yapsak

Cunku isleri gucleri yok, kendileri mutlu degiller ve insanlara bu mutsuz ederim diye pervasizca konusuyorlar, aldiklari cesaret ise cahilliklerinden geliyor kesinlikle. Hayatta kesinlikle hayir demeyi ogrenmek lazim bunlara karsi. Bir de bu ara hayir kelimesinden benim daha cok hosuma giden ve tuttugum sozcuk " SANA NE"

Canım öncelikle Allah sabır versin çok zor bir tecrübe. Teyze kızı da ikinci çocuğunda ölü doğum yaptı 20 haftalıkken ilki sezeryanda sendeki gibi kapsül suni sanci verdiler. Gerçekten çok acı bir tecrübe.
Bende senin gibi haddinden fazla bagiranlara sınır oluyorum. Doğumdan sonra hematomdan dolayı tekrar dogumhaneye götürdüler orada doğum yapan bir kadın vardı doktor kadının sesini bastırmak için bağırdıkça bağırıyor kadın duymuyor bile. Birde sanci araları var. O zaman biraz sus değil mi yok susmuyordu.

Merhaba banada doktor erken doğum riski sebebiyle bugün Protestan verdi vajinadan. Henüz kullanmadım vajinadan alınca baş dönmesi yapıyor mu

minikoglan Kız o da bir şey mi??? Ben okuluma 23 nisan programına gittim hem özlemişim hem arkadaşlar çağırdılar çok güzel hazırlık yapmışlar ben de giyindim süslendim annemle oglumu aldım gittim...velilerden bazı densizler "Hocam sen daha ayakta mısın" O ne demek yaa ben yatalak mıyım sadece hamileyim..."Hocam kaç ay kaldı" Ne ayı yaa doğurdum doğurcam artık bunu söyleyen kadın 2 çocuk annesi..."Hocam daha doğuramadın mı" sabır sabır ya sabır...amaaan ben güldüm geçtim inan ki...akıllarınca ilgileniyorlar da işte neyi nasıl soracaklarını konuşacaklarını bilemiyorlar yazık...ha bi de sonunda Erik dalı çaldı oynadık arkadaşlarla bu seferde "Hocam aman oynama doğurursun" Ay dediiiim doğurmak o kadar kolay mı cicim...

Bağıran insanlar bence çok rahat...eşim korkmasın diye ben dişlerimi sıkıyordum nefes alıp veriyordum epey yol gittiğimiz için garibim panikledi bana ya da bebeğe bişey olacak diye...

Selam canim. Ben de boyunu bilmedigimiz ama bence dev bir bebekle ilk normal doguma alinacak gibi gorunuyorum. Bel agrisi icin kedi pozisyonlari yapmamiz oneriliyor. Bebek dogarken agzi yuzu annenin popo kismina bakmaliymis. Bebegin seklinin o oldugunu ogrendikten sonra comelme haraketlerden yaparak bebegi kanala sokmak gerekirmis. Kanala giren bebek bir daha donmezmis. Burda ters yone bakan Beni dogurmaya back labor deniyo. Bel agrisi ile geliyor bu bebekler.

Bu hafta cok bel agrim var, sadece kedi pozisyonlari yapiyorum ben. Belki sende de is yarar.

Merhaba banada doktor erken doğum riski sebebiyle bugün Protestan verdi vajinadan. Henüz kullanmadım vajinadan alınca baş dönmesi yapıyor mu
Yok canım bende baş dönmesi yapmadi. Sikayetlerimin cogunu azaltti. 3 gün sonra kullanmayı birakicam. Kara kara düşünüyorum sancılarım başlarsa ne yaparim diye..

Benim dr yani kadin dogumcu esin baklavalri hzrlasin dedi gulerek dogumda.sakami yapti acaba.baklavasinda değilim tabikide artık normale dönsek ya çok yoruldum. Midem mahvoldu ya.yesillikten

Canım yarın diyabet gebe takipten numara aldım oradaki doktora da bir sorayim bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…