- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.541
Demekki vajinal yoldan yapmıyor rahatladım kokrmustum. Benimde sancilarim var bebekte kanala gelmiş zaten umarım bu ilaç ise yarar tabi önce Rabbimin izniyleYok canım bende baş dönmesi yapmadi. Sikayetlerimin cogunu azaltti. 3 gün sonra kullanmayı birakicam. Kara kara düşünüyorum sancılarım başlarsa ne yaparim diye..
Ben çok heyecanlıyım ya yarın sezeryane alınacagim off hoşaf yaptım çorbamı kaynattim ilk beslenme büyük tuvaleti yapana kadar hep sıvı olacak demişti Dr ilkinde rahatça lavaboya gitmiştim hadi bakalım insallah aksilik olmaz yarın sezeryane alinirim psikolojik olarak her türlü hazır hissediyorum
Yok canim nerde siz cok sanslisiniz ama bi arastirayim da bulurum birseyler belki .Canım çektirme usulü varmı sizde bilmiyorum biz Bursa'dayız kendimiz çektiriyoruz yağı. Akşamdan zeytinyağına inciri batırıyorsun sabah aç karnına yedir çocuğuna ama bayağı bir düzenli yapman gerekiyor geçene kadarda yapmalısın.
Masallah canimCumartsi akşam oğlum dünyaya geldi teyzeleri. Çok şükür ikimiz de iyiyiz . Tabiki zorlukları varmış ama evladın kokusu herşeyi unutturuyor. İlk günden beri burada dertleştik fikirleştik herkese sonsuz teşekkürler inşallah hepiniz kolaylıkla sağlıkla doğumlarınızı yaparsınız. Dualarım sizinle . Artık beraber lohusalığımızı geçirir evlatlarımızı birlikte büyütürüz . Sorusu olan varsa burdayım
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...darısı başımıza...zaman geçmez olduBen çok heyecanlıyım ya yarın sezeryane alınacagim off hoşaf yaptım çorbamı kaynattim ilk beslenme büyük tuvaleti yapana kadar hep sıvı olacak demişti Dr ilkinde rahatça lavaboya gitmiştim hadi bakalım insallah aksilik olmaz yarın sezeryane alinirim psikolojik olarak her türlü hazır hissediyorum
Bünyeden bünyeye değişir tabi ama ben hiç yan etki hissetmedim açıkçası. Sadece sabahlari biraz dikkat etmeni öneririm. Çünkü ilacın fazlası akıntı olarak akıyor. Benim zaten akintim vardı simdi ilaçla birlikte dahada arttı. Her ihtimale karşı günlük ped kullanmanı tavsiye ederim. İnşallah sende faydasını görürsün.Demekki vajinal yoldan yapmıyor rahatladım kokrmustum. Benimde sancilarim var bebekte kanala gelmiş zaten umarım bu ilaç ise yarar tabi önce Rabbimin izniyle
Canım benim Rabbim sifasını hiç eksik etmesin evladının üzerinden dualarım bebeğinle, mümkün olduğunca güçlü durmaya çalış yavrunun sana ihtiyacı var. Sabrınin mükâfatını bir an evvel versin inşallah Allahim.Slm kızlar çok zorlu günler geçiriyorum bebeğimi hiç yanıma veremediler Doğum da gördüm çocuğumu ayan küvözde 7gün oldu her gün emzirme ye gidiyorum azıcık koklayıp öpüyorum vermiyorum çok zor dayanmak mr çekildi dün cuma çıkacak ona göre ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum .. bebeğimden ayrıldığım için ne loğusalık bildim acılarımı 2 kat fazla hissettim ...
Bu pozisyon olayını hiç duymamıştım valla . Bebek nasıl bi pozisyonda hiç bilmiyorum . Kedi pozisyonu nasıl ki ?bu arada şuanda tam takip edemediğim tahminince 10-15 dk arayla kasılmam var ve sürekli bi bel ağrım . İnşallah bunlar sancı belirtisidirSelam canim. Ben de boyunu bilmedigimiz ama bence dev bir bebekle ilk normal doguma alinacak gibi gorunuyorum. Bel agrisi icin kedi pozisyonlari yapmamiz oneriliyor. Bebek dogarken agzi yuzu annenin popo kismina bakmaliymis. Bebegin seklinin o oldugunu ogrendikten sonra comelme haraketlerden yaparak bebegi kanala sokmak gerekirmis. Kanala giren bebek bir daha donmezmis. Burda ters yone bakan Beni dogurmaya back labor deniyo. Bel agrisi ile geliyor bu bebekler.
Bu hafta cok bel agrim var, sadece kedi pozisyonlari yapiyorum ben. Belki sende de is yarar.
Detaylı ultrasondan sonra pek şaşmaz ama...yine de istisnalar olabiliyor...karın şekli daha çok kişiden kişiye değişen bişey bence...fazla kilo almazsan karın büyüyor 15-20 kilo aldıysan komple büyüyorsun sonuçtaKizlar ablam senin bebegin erkek olacak sanirim karnin iyice sivrildi, bu kadar sivri gobekten kiz cikmaz dedi..
Dikkat ettigim halde her seyimiz pembe. Orasi pembe burasi pembe.. cokta alistirdik kendimizi kiz diye. Erkek cikmasin but saatten sonra. Tabi saglikli olsun onceligimiz ama..
Bu Karin olayi ne kadar dogru yaa?
Amin inşallah fayda alırımBünyeden bünyeye değişir tabi ama ben hiç yan etki hissetmedim açıkçası. Sadece sabahlari biraz dikkat etmeni öneririm. Çünkü ilacın fazlası akıntı olarak akıyor. Benim zaten akintim vardı simdi ilaçla birlikte dahada arttı. Her ihtimale karşı günlük ped kullanmanı tavsiye ederim. İnşallah sende faydasını görürsün.
Canım annislerim hepinizden Allah razı olsun Muhammet kardeşimize ilik bulundu Allah'a şükür kardesinin iliği 100%100 uymuş hamdolsun en kısa zamanda nakil olacak
Doktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum
Slm kızlar çok zorlu günler geçiriyorum bebeğimi hiç yanıma veremediler Doğum da gördüm çocuğumu ayan küvözde 7gün oldu her gün emzirme ye gidiyorum azıcık koklayıp öpüyorum vermiyorum çok zor dayanmak mr çekildi dün cuma çıkacak ona göre ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum .. bebeğimden ayrıldığım için ne loğusalık bildim acılarımı 2 kat fazla hissettim ...
Ins durur canim ya .yarin yaz bizeBir saatten fazladır sancım var kasılmalar ara ara oluyor belimde ağrıyor derin nefes alıp başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama olmuyor ilk defa bu kadar oldu yarın kontrolüm var dua edin arkadaşlar En az bir 10 gün daha dursun bebeğim ya
Yok canim yok kacis yok diyecek birseybuluyorlar mutlaka .kendilerine gore hep birsrylerimiz yanlis eksik.İNsanlar neden baskalarinin hayatina bu denli karisma hakki goruyor kendilerinde ya. Az once bir yakinimla konustum. Cok yakinim bu arada . İste sezeryan olacaksa bir an once ol beklemesin daha fazla baska doktorlara gorun falan. Bir kere daha günüm dolmadi. İkincisi sezeryan olacaksam bile neden biran önce? Acelesi ney. Gercekten cok sinirim bozuluyor ya. Basima agrilar girdi çatlayacak resmen kafam. Zaten yeterince stresliyim. Bu hamilelik bana ders oldu. ALlah nasip eder se tekrar hamile kalirsam herkese en az iki hafta gec soyleyecem muhtemel dogum tarihini. Hatta bir ay bile gec soyleyebilirimZ gerci o zaman da erken dogum yapti denir ama en azindan dogum stresini yalniz atlatmis olurum. Vallahi bunaldim ya.
Yapacagini yapmissin canim gerisi kader napcaksinKızlar hiç sancı çekmediğim için emin değilim ama bugün ki çatı muayenesinden sonra biraz kasık ve bel ağrısı öekmeye başladım . Karnım da daha dık sertleşmeye başladı . Eve geldiğimden beri bi çömeliyorum bi sandalyeye ters oturuyorum belki çatı muayenesi tetikler diye .bi bi saat öncede ara ara kadığıma iğne bayar gibi oldu . Bel ağrısı da var tabi . Bende hemen cektim benim adamı kenaraondan sonra da ara ara bi anda kasığıma ağrı girdi çıktı evimi topladım bekliyorum inşallah bunlar sancı belirtisidir . Artık ben elimden gelen her şeyi yaptım
Geçmiş olsun sizede inşallah benim bebeğim de erken gelmez bende progestan başladım bugün ve dinleniyorumbenim de 35.hafta sancım tuttuğunda progestan iğne yaptılar ve evde uzanıp yatmamı söylemişlerdi. Tuvalet ve yemek harici ayağa kalkmadan uzandım 10 gün boyunca. Senin için çok daha erken o yüzden 2-3 hafta kendini yoracak hiç bir şey yapma ve yat uzan canım. emin ol işe yarıyor , bebeğin gelişi gecikiyor.. bak ben ayaklandım halen daha gelmedi
Canim cok sevindim ya gozunuz aydin .Canım annislerim hepinizden Allah razı olsun Muhammet kardeşimize ilik bulundu Allah'a şükür kardesinin iliği 100%100 uymuş hamdolsun en kısa zamanda nakil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?