2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canım bende baş dönmesi yapmadi. Sikayetlerimin cogunu azaltti. 3 gün sonra kullanmayı birakicam. Kara kara düşünüyorum sancılarım başlarsa ne yaparim diye..
Demekki vajinal yoldan yapmıyor rahatladım kokrmustum. Benimde sancilarim var bebekte kanala gelmiş zaten umarım bu ilaç ise yarar tabi önce Rabbimin izniyle

Can'ım güzel haberlerle gel inş. Allah yardımcın olsun. Darısı bizlere

Yok canim nerde siz cok sanslisiniz ama bi arastirayim da bulurum birseyler belki .

Masallah canimgozun aydin saglikla buyut hayirli evlat olsun insallah .darisi bizim basimiza dogum hikayeni bekliyoruz

Kizlar ablam senin bebegin erkek olacak sanirim karnin iyice sivrildi, bu kadar sivri gobekten kiz cikmaz dedi..

Dikkat ettigim halde her seyimiz pembe. Orasi pembe burasi pembe.. cokta alistirdik kendimizi kiz diye. Erkek cikmasin but saatten sonra. Tabi saglikli olsun onceligimiz ama..
Bu Karin olayi ne kadar dogru yaa?

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...darısı başımıza...zaman geçmez oldu

Demekki vajinal yoldan yapmıyor rahatladım kokrmustum. Benimde sancilarim var bebekte kanala gelmiş zaten umarım bu ilaç ise yarar tabi önce Rabbimin izniyle
Bünyeden bünyeye değişir tabi ama ben hiç yan etki hissetmedim açıkçası. Sadece sabahlari biraz dikkat etmeni öneririm. Çünkü ilacın fazlası akıntı olarak akıyor. Benim zaten akintim vardı simdi ilaçla birlikte dahada arttı. Her ihtimale karşı günlük ped kullanmanı tavsiye ederim. İnşallah sende faydasını görürsün.

Canım benim Rabbim sifasını hiç eksik etmesin evladının üzerinden dualarım bebeğinle, mümkün olduğunca güçlü durmaya çalış yavrunun sana ihtiyacı var. Sabrınin mükâfatını bir an evvel versin inşallah Allahim.

Bu pozisyon olayını hiç duymamıştım valla . Bebek nasıl bi pozisyonda hiç bilmiyorum . Kedi pozisyonu nasıl ki ?bu arada şuanda tam takip edemediğim tahminince 10-15 dk arayla kasılmam var ve sürekli bi bel ağrım . İnşallah bunlar sancı belirtisidir

Detaylı ultrasondan sonra pek şaşmaz ama...yine de istisnalar olabiliyor...karın şekli daha çok kişiden kişiye değişen bişey bence...fazla kilo almazsan karın büyüyor 15-20 kilo aldıysan komple büyüyorsun sonuçta

Amin inşallah fayda alırım

Kızlar akşam yemek takımlarını makinaya attık annemle eşimde park yatağı kurdu onun parçalarını falan yıkadık gündüz de bi koşturmacadır gitti...şimdi de sizi okumaktan ve merak etmekten yatamıyorum kimin sancısı başladı kimin suyu geldi yarın kimler sezaryene giriyordu diye buraya kilitlendim...hadi yatalım yaa

Artik sancin varsa arada koltugun arkasindan koltuga egil. Ters L harfi gibi. Hafif hafif saga Sola sallan. Ozellikle sanci sirasinda olan bel agrisi icin oneriliyor. Hatta esinde beline masaj yapsin

Sanci hesaplamak icin de bir tane de uygulama indir. Android kullaniyorsan "contraction timer" var onu kullanabilirsin. Sanci varken basiyorsun bitince birakiyorsun. O Sana sureyi hesapliyor. Turkcesi var mi bilmiyorum..

Dogum sancisi is sana cok cok kolayliklar dilerim. Insallah saglikli rahat bir bebek olur. Bebegin dogunca bir kez de benim icin opup koklarsin. Hasret kaldim. Benimkinin keyfi yerinde daha gelesi yok sanirim.

Canım annislerim hepinizden Allah razı olsun Muhammet kardeşimize ilik bulundu Allah'a şükür kardesinin iliği 100%100 uymuş hamdolsun en kısa zamanda nakil olacak
çok güzel bir haber bu. Rabbim hayırlı güzel ömürler versin kardeşlere. Allah ailesine bağışlamış kuzuyu.

Doktor erken doğum önleyici ilaç verdi ve bebeğin başı çok aşağı inmiş kanala dedi çok korkuyorum

benim de 35.hafta sancım tuttuğunda progestan iğne yaptılar ve evde uzanıp yatmamı söylemişlerdi. Tuvalet ve yemek harici ayağa kalkmadan uzandım 10 gün boyunca. Senin için çok daha erken o yüzden 2-3 hafta kendini yoracak hiç bir şey yapma ve yat uzan canım. emin ol işe yarıyor , bebeğin gelişi gecikiyor.. bak ben ayaklandım halen daha gelmedi

Assos canim umarim bebegin ameliyati kolay gecer. Hemen iyilesir, bir iki gun sonra kucagina verirler. Sen guclu olmaya calis, sagligina dikkat et, iyilesmeye calis. Esinle birbirinize destek olun. Bebek eve cikinca size cok ihtiyaci olacak.

Canım Allah sabır ve şifa versin. Ne zor uzaktan yavruna bakmak
Inşallah cuma günü mr i güzel.cikacak ve.ameloyati güzel geçecek. Dualarımız seninle bizi habersiz bırakma canım

Ins durur canim ya .yarin yaz bize
Yok canim yok kacis yok diyecek birseybuluyorlar mutlaka .kendilerine gore hep birsrylerimiz yanlis eksik.
Biz oyle degiliz diyemi tuhaf geliyor bilmiyorum
Yapacagini yapmissin canim gerisi kader napcaksin

Geçmiş olsun sizede inşallah benim bebeğim de erken gelmez bende progestan başladım bugün ve dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…