2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım annislerim hepinizden Allah razı olsun Muhammet kardeşimize ilik bulundu Allah'a şükür kardesinin iliği 100%100 uymuş hamdolsun en kısa zamanda nakil olacak
Ayy canım nasıl mutlu ettin bizi, maşallah yavruya ya Allah bol şifalar versin bir daha hiç hasta olmasın insallahhh

Kuzum, Allah yardımcınız olsun. Bol şifa versin inşallah.yarin doguma giriyorum dua edicem inşallah elime yazdım unutmamak için..

Bebek gelince bizi unutma sakın annesi
Unutur muyum kuzum ya kendime gelir gelmez sizleyim

Canım bende öyle diyorum bakalım ben nasıl.uyucam.cok az kaldı benimde Allah'ım yardımcın olsun inşallah öncesinde sonrasında çok.kolay geçer çok çabuk toparlanirsiniz bebeğinde sende
Aminnn canım dua edin hic.uyku yok bu gece valla

LastMadOnEarth canım ve yarın kuzusuna kavuşacak diğer arkadaşlar dualarımız sizlerle.
Bizi habersiz koymayın :)
Kuzum çok teşekkür ederim

Bennn yarın hayırlısıyla alıcam kuzumu kucağıma inşallah canim
Yarın dediğim yani 5 saat sonra neredeyse

kızlar ben 17 nisanda 35+6 da gebelik zehirlenmesi sebebiyle sezaryen oldum 2 gün yoğun bakımda kaldım yeni yeni kendime geldim şuan ikimizde iyiyiz çok şükür

Çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Gecmisi cok okuyamadim bugunde hep disaridaydim.
Umarim disarida dogurmam :)
Evin temizligini yaptim ben bittim ama temizlik bitmedi hala gozume takilan yerler var .
Kadin gelmisti ama saolsun duzgun yapmamis
Doguma kadar tekrar kirlenir diye dusunuyorum daha var sonucta .
Yarin benim de kontrolum var .doktor bakslim tansiyonuma ne diyecek bence cok yuksek degil.daha yuksekle normal yapanlari duydum bu hafta herkesten .

Canim dusukte olsa hepimizde oyle bir ihtimal var ben hiic dikkat etmedim hersryi pembe bilerek aldim.oyle birsey olursada hamdolsun coksukur saglikli deriz napalim.simdiden bunun icin kasma kendini .
Ayrica gobekten anlasilsaydi kimse dr a gitmezdi rahat ol

Canım benim de kızımın hiç fotosu yok böyle neyse 4 hafta sonra renkli fotoları olacak kızımın senin bebeğinin de 1 hafta sonra. Inşallah suyunda bir sıkıntı olmaz canım ve bebeğin istediği zaman bir avazda doğurursun.

Sorma valla iki hamur isi yiyince moral bozuyoruz. Millette sekerle ne alakasi var bunun ye diyo agizlarina cakasim geliyo. Seker olarak akillarina tek gelen sey kesme seker galiba. Bi tek o yasak saniyolar heralde

Çak ağızlarının ortasına canım arkadaşım. Birde birşey olmazdılar varki onlar sopalik. Ben yemiyorum bitti ne zorluyorsun nerden biliyorsun olup olmayacağını. Madem bi kadar biliyorsun ben niye hastanelere gidiyorum. Birşey olsa kaybolursun ortadan ben kalırım kafamı duvarlara vura vura.
Alakasi yok ama hatırıma geldi. Cenaze evinde oğlumu emzirdim gaz sancısı çekiyor. Bende gazını çıkarmaya calisiyorum. Tüm kadınlar merhum a dua okumak yerine aç bu bebek o yüzden ağlıyor diyor. Ben diyorum gaz onlar diyor açlık. Cenaze de ananem. Kimseyle kavga edemem dedim ve tekrar emzirdim oğlumu. Gerçi emmedi çok fazla 2 dk memede kaldı ve bir incemindin daha fazla ortalığı yırtmaya başladı. Kucagimda da durmuyor kendini atıyor bebek. Bana aç emzir diyenler baktim odadan yavaş yavaş çıkıyor. Bir iki tanesi yeni nesil bebekler böyle ay bilmiyorduk falan diye.muhabbeti değiştiriyor. Şimdi de şeker olmaz ye birşey olmaz bebek beslemiyor ben kendi formum için diyet yapiyorumcular var. Onları dinlesen birşey olsa yavaştan ortamdan uzaklaşırlar yada bizim zamanımızda öyle şeker meker bilmedik derler.

Hadi bakalım canım yarin güzel haberlerini bekliyoruz

Canım benim netten araştırıp okuduğum 1 ay daha diyet ama doktorla hiç konuşmadım. Zaten doğum sonrası bilgi verirler diye düşünüyorum.
Yarın diyabet gebe takibe gideceğim oradaki doktor daha iyi biliyordur izlenecek yolları. Yarın bir sorayim ben

Canım bende bugün pazar alışverişine çıktım.esimle yaşlı bir teyze omuzunu tutup Allah kurtarsın dedi. Bende gayri ihtiyarım amin teyze inşallah deyiverdim.
Edin sana mı dedi o diye sordu evet dedim neden kurtaracak Allah dedi bende mahpustan dedim bi bakti bebeği diyor dedim. Seninkiler yine tanıdık ben tanimadiklarimdan garip garip yorumlar alıyorum ya

Bağıran insanlar bence çok rahat...eşim korkmasın diye ben dişlerimi sıkıyordum nefes alıp veriyordum epey yol gittiğimiz için garibim panikledi bana ya da bebeğe bişey olacak diye...

O kadar da rahat olmasınlar bi zahmet canım. Kulağımın kızlığını bozmuştu o kadın. O kadar acının icin de kadına da sinir olmuştum yani. Tabii ki bağırabilirsin ama karşındakini de bi dinle

Canım benim de karnıma bakan erkek diyor ama ultrasonda bakan doktorlar kız diyor. Ben de vücut yapısı diyorum :)

Oo senin ilk gebelik daha erkenmiş benim 27 idi. Aynı aynı çiş nefes alamama alta baskı :)) kafayı dayamış orama. Kocaman şiş resmen

toist canım senin aldıgın cikolatalar kac tane 84 tane diyo ama ikisi bi arada sanırım 42 mi oluyo o zaman
Benimki antepfıstıklı diye 42 li canım. Diğerleri sade 84 lü

Canım sen de sağlıkla kucakla bebeğini inşallah. Bize de güzel haberler ver kendini iyi hissedince

Kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor yaşayanlar bi anlatıverin çok stres oluyorum
Şu eldivenli iki parmakla yapılan muayene mi onu üç kez yaşadım acidan canimdan can gitti ya

O kadar da rahat olmasınlar bi zahmet canım. Kulağımın kızlığını bozmuştu o kadın. O kadar acının icin de kadına da sinir olmuştum yani. Tabii ki bağırabilirsin ama karşındakini de bi dinle
Ay öyle deme yaa belki içinde benim gibi bi çirkef yatıyodur valla ben çok korkuyorum çirkinleşmekten

Allah razi olsun canim, senin de zor olmus dogum sonrasi Allahm kolay saglikli dogumlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…