- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.561
Ayy canım nasıl mutlu ettin bizi, maşallah yavruya ya Allah bol şifalar versin bir daha hiç hasta olmasın insallahhhCanım annislerim hepinizden Allah razı olsun Muhammet kardeşimize ilik bulundu Allah'a şükür kardesinin iliği 100%100 uymuş hamdolsun en kısa zamanda nakil olacak
Kuzum, Allah yardımcınız olsun. Bol şifa versin inşallah.yarin doguma giriyorum dua edicem inşallah elime yazdım unutmamak için..Slm kızlar çok zorlu günler geçiriyorum bebeğimi hiç yanıma veremediler Doğum da gördüm çocuğumu ayan küvözde 7gün oldu her gün emzirme ye gidiyorum azıcık koklayıp öpüyorum vermiyorum çok zor dayanmak mr çekildi dün cuma çıkacak ona göre ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum .. bebeğimden ayrıldığım için ne loğusalık bildim acılarımı 2 kat fazla hissettim ...
Unutur muyum kuzum ya kendime gelir gelmez sizleyimBebek gelince bizi unutma sakın annesi
Aminnn canım dua edin hic.uyku yok bu gece vallaCanım bende öyle diyorum bakalım ben nasıl.uyucam.cok az kaldı benimde Allah'ım yardımcın olsun inşallah öncesinde sonrasında çok.kolay geçer çok çabuk toparlanirsiniz bebeğinde sende
Kuzum çok teşekkür ederimLastMadOnEarth canım ve yarın kuzusuna kavuşacak diğer arkadaşlar dualarımız sizlerle.
Bizi habersiz koymayın :)
Bennn yarın hayırlısıyla alıcam kuzumu kucağıma inşallah canimKızlar akşam yemek takımlarını makinaya attık annemle eşimde park yatağı kurdu onun parçalarını falan yıkadık gündüz de bi koşturmacadır gitti...şimdi de sizi okumaktan ve merak etmekten yatamıyorumkimin sancısı başladı kimin suyu geldi yarın kimler sezaryene giriyordu diye buraya kilitlendim...hadi yatalım yaa
kızlar ben 17 nisanda 35+6 da gebelik zehirlenmesi sebebiyle sezaryen oldum 2 gün yoğun bakımda kaldım yeni yeni kendime geldim şuan ikimizde iyiyiz çok şükür
Canim dusukte olsa hepimizde oyle bir ihtimal var ben hiic dikkat etmedim hersryi pembe bilerek aldim.oyle birsey olursada hamdolsun coksukur saglikli deriz napalim.simdiden bunun icin kasma kendini .Kizlar ablam senin bebegin erkek olacak sanirim karnin iyice sivrildi, bu kadar sivri gobekten kiz cikmaz dedi..
Dikkat ettigim halde her seyimiz pembe. Orasi pembe burasi pembe.. cokta alistirdik kendimizi kiz diye. Erkek cikmasin but saatten sonra. Tabi saglikli olsun onceligimiz ama..
Bu Karin olayi ne kadar dogru yaa?
Kocaman çocuk bu resmen bu Can'ım yaaa. 10 yaşında çocuk yüzü gibi
Sezeryan diyen olmadı daha :) ne güzel foto yakalamışlar oğlunda . Benim hiç fotoğrafı yok yüzünü gösteren . Dediğin gibi ne olcağı belli olmaz belki bi anda sancı yada su falan gelir . Bekliyorum bakalım . Önce normali denemeye karar verdim . Tabi suyumda bi sıkıntı çıkmazsa
Sorma valla iki hamur isi yiyince moral bozuyoruz. Millette sekerle ne alakasi var bunun ye diyo agizlarina cakasim geliyo. Seker olarak akillarina tek gelen sey kesme seker galiba. Bi tek o yasak saniyolar heralde
Ben çok heyecanlıyım ya yarın sezeryane alınacagim off hoşaf yaptım çorbamı kaynattim ilk beslenme büyük tuvaleti yapana kadar hep sıvı olacak demişti Dr ilkinde rahatça lavaboya gitmiştim hadi bakalım insallah aksilik olmaz yarın sezeryane alinirim psikolojik olarak her türlü hazır hissediyorum
semabsrn @adasuyu Kızlar benim doktorum 40 ın çıkana kadar (gebelik hormonları tamamen vücudu terk edip normale dönene kadar) diyete aynen devam sonra şeker yüklemesi yaptıracaksın 3 ay sonra tekrar ve 6 ay sonra tekrar yaptıracaksın dedi...yükleme istemiyorum da parmaktan kontrole devam etsek olmaz mı acaba...ya da yüklemeyi kendimiz yapsak
@minikoglan Kız o da bir şey mi??? Ben okuluma 23 nisan programına gittim hem özlemişim hem arkadaşlar çağırdılar çok güzel hazırlık yapmışlar ben de giyindim süslendim annemle oglumu aldım gittim...velilerden bazı densizler "Hocam sen daha ayakta mısın"O ne demek yaa ben yatalak mıyım sadece hamileyim..."Hocam kaç ay kaldı" Ne ayı yaa doğurdum doğurcam artık bunu söyleyen kadın 2 çocuk annesi..."Hocam daha doğuramadın mı" sabır sabır ya sabır...amaaan ben güldüm geçtim inan ki...akıllarınca ilgileniyorlar da işte neyi nasıl soracaklarını konuşacaklarını bilemiyorlar yazık...ha bi de sonunda Erik dalı çaldı oynadık arkadaşlarla bu seferde "Hocam aman oynama doğurursun" Ay dediiiim doğurmak o kadar kolay mı cicim...
Bağıran insanlar bence çok rahat...eşim korkmasın diye ben dişlerimi sıkıyordum nefes alıp veriyordum epey yol gittiğimiz için garibim panikledi bana ya da bebeğe bişey olacak diye...
Kizlar ablam senin bebegin erkek olacak sanirim karnin iyice sivrildi, bu kadar sivri gobekten kiz cikmaz dedi..
Dikkat ettigim halde her seyimiz pembe. Orasi pembe burasi pembe.. cokta alistirdik kendimizi kiz diye. Erkek cikmasin but saatten sonra. Tabi saglikli olsun onceligimiz ama..
Bu Karin olayi ne kadar dogru yaa?
Oo senin ilk gebelik daha erkenmiş benim 27 idi. Aynı aynı çiş nefes alamama alta baskı :)) kafayı dayamış orama. Kocaman şiş resmenAslında ben bunda son zamanlarda daha rahat uyuyorum ilki yukardaydı nefes sıkıntısı vardı kac yastıkla oturur gibi uyuyodum bunda iki yastık yatarak uyuyabiliyorum ama işte bundada çiş miş baska sıkıntılar var bende 30 um canım ilkte 25 dim
Benimki antepfıstıklı diye 42 li canım. Diğerleri sade 84 lütoist canım senin aldıgın cikolatalar kac tane 84 tane diyo ama ikisi bi arada sanırım 42 mi oluyo o zaman
Canım sen de sağlıkla kucakla bebeğini inşallah. Bize de güzel haberler ver kendini iyi hissedinceKızlar yrn sabah sezeryan olucam.. Korku endişe ve bebeğimi acayip merak var içimde.. Evim kalaba bugün.. Bende kalacaklar var annemler kesin ama başka kim kalır akşam belli olur.. Daha önce yazmıştım kvnin ısrarlarını.. Sabredip Kendime odaklanmaya çalışıyorum.. Doktor genel yada spinal bana bıraktı.. Genelde bebek anesteziden etkilenirmiş, spinalde bir haftaya kadar baş ağrısı çekebilirsin dedi.. Sezeryan da sütüm gelir mi hemen bilmiyorum.. Rezene aldım çantaya koydum içirirler mi ameliyat sonrası bilmiyorum.. Ben bu kalabalıkla baş ağrım olursa nasıl başaderim onu da bilmiyorum.. Anlamaya çalışıyorum herkes bebeği merak ediyor işi olmasa da yanımda olmak istiyor heran.. Ben az çıkın bebeği yalnız emzirmek istiyorum desem kıyamet kopar biliyorum.. Herkes bir fikir sahibi konuşuyor genel ol yok spinal ol.. Bebekle ilgili neler Dicekler yrn bakalım hele sütüm gelmezse yandım... Umarım tecrübeli arkadaşların dediği gibi doğum sonrası hiç birşey umrumda olmaz duymam sadece bebeğe odaklanmış olurum... Doktor başın ağrır deyince zaten kaç gündür ağrıyor diye çıkış yapasım geldi zor durdum.. Doğuma girecek arkadaşlar Allah kolaylık nasip etsin hepinize.. Annelik neden zor anladım.. Olay sadece bebek değilmiş...
Ay öyle deme yaa belki içinde benim gibi bi çirkef yatıyodurO kadar da rahat olmasınlar bi zahmet canım. Kulağımın kızlığını bozmuştu o kadın. O kadar acının icin de kadına da sinir olmuştum yani. Tabii ki bağırabilirsin ama karşındakini de bi dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?