- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.661
Bi sefer geldi bi daha olmadı. Çatı muayneside olmadım daha.. bu hafta yapar belki keşke yapmasaDevamı geldimi benim bugün bile ara ara geliyor o jöle gibi kıvamlı şey. Netten baktığımda nişan yazıyor. Seninki kanama olabilir çatı muayenesi falanmı yaptırmıştın.
Yahu sandalyeye ters oturmak nasıl oluyo var mıdır bi görseli? Ben tükendim doğuramıcam herhalde sabah ayrı yürüyorum akşam ayrı ama yok gelmiyo cocuk..
Normal ters oturmaymış ben kafamda nasış canlandırdıysam çok ütopik şeyler geldi aklıma :)Sanki çok eski bir klibinde candan erçetin sandalye ye ters oturuyordu diye hatirliyorum canım.
ahaha Allah'ını seversen ne geldi kız çok merak ettim. böyle sandalyeyi ters çevirip falan oturmak mı yoksa kendini ters çevirmek miNormal ters oturmaymış ben kafamda nasış canlandırdıysam çok ütopik şeyler geldi aklıma :)
Canım çatı muyenesinden hiç korkma bnm hiç acımadı biraz kurcaladı hatta galiba . Ben sadece biraz utandım kasmamak lazım kendini zaten kasınca hiç kasma dedi bir dakika sürmedi . Benim bel ağrım çatı muayenesinden snra başladı ve dün kasılmam çok oldu on dakika on beş dakika arayla kasıldı karnım sürekli hatta gece sancıyla kasılma oldu . Belki tetikler doğumu ben tek umudum oBi sefer geldi bi daha olmadı. Çatı muayneside olmadım daha.. bu hafta yapar belki keşke yapmasa
ahaha Allah'ını seversen ne geldi kız çok merak ettim. böyle sandalyeyi ters çevirip falan oturmak mı yoksa kendini ters çevirmek miay bu çocuklar bizde akıl koymadı gitti ne deseler yapacak moddayım.
iki göğsümden aynı anda bolca süt geldi böyle beyaz renkli ay çocuğumun ağız sütü mü kalmadı dedim, göğüs pedi koydum rahatladı
Çok etkiliymiş diyorlar eşime diyimde onu bari yapsın artık
ama saniyede aynı anda ikisinden geldi cnm geçti, on dk sonra yine geldi birden şıp şıp koluma aktı. ped işe yaradı bak koyunca minicik sarı gelmiş o kadar.Canım göğsünden süt gelince avuç içini hafif bastırıp ovalama hareketi yap. Ben oglumu emzirirken diger gogusum hep akardi bana boyle yapmami soylediler ve ise yariyor.
Hatta bu hareketi canım birşey istedi yiyemedim avucunu yalayıp göğsüne bastırıp yine yapacakmışsın sütün kesilmesinmis.
ay işe yaramış bak kasılmaların gelmiş,Belirtisiznesne sen yapma bak nişan gelince koruma olmuyor yapmayın fanfini diyor ebeler, cumaya yetişsin diye yaparsın şimdi sen
Evet evet bak soğan koycaktım unuttum onu da koyayım . Tabi kim aklıma getrcek soğanı bakalım bizimkilerin aklı benden çok havada
Ben normalde de bi yerim ağrısın acısın çekilmez bi insan oluyorum.. kendi kendime katlanamıyorum düşün.. hamile kalmaktan da çok korkuyodum istiyodum ama inanılmaz korkuyodum nasıl büyür içerde, ben nasıl uyurum 9 ay, hareket ederse naparım falan böyle kafamda oturtamadığım birsürü şey vardı.. çook şükür hamilikelik benim için çok kolay geçti.. inşallah doğumda böyle anlamadan geçer hayırlısıyla atlatırız hepimiz..
Hurmayı alırken ne hurması demeliyiz? Bi kaç çeşit varmış sanırım..
Canım nişan geldiğine emin isen bir hastaneye git çünkü enfeksiyon kapabilir demişlerdi aradan uzun süre geçince öyle hatirliyorum.
Bi sefer geldi bi daha olmadı. Çatı muayneside olmadım daha.. bu hafta yapar belki keşke yapmasa
Allahım yerim o tombişi ben nasılda boylu poslu olmuşKızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
Canım eşini tebrik ediyorum.bayagi iradeliymis benimki geçen varsamba büyük korku yaşamasına rağmen haftası dolmadan sırnaşmaya basladi
Dün benimkide birz naz yapar gibi oldu . Tecavüz ederim bak dedimKız ben yapsam nolcak adam yapmıyorki tecavüz etmem lazımKurudum kaldım zaten artık kendi kendine doğmasını bekleyeceğim oğluşum inşallah gelir :)
Maşallah maşallah boyuna posuna :)Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladımsutum gelir insalah ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?