2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yahu sandalyeye ters oturmak nasıl oluyo var mıdır bi görseli? Ben tükendim doğuramıcam herhalde sabah ayrı yürüyorum akşam ayrı ama yok gelmiyo cocuk..

Sanki çok eski bir klibinde candan erçetin sandalye ye ters oturuyordu diye hatirliyorum canım.

Normal ters oturmaymış ben kafamda nasış canlandırdıysam çok ütopik şeyler geldi aklıma :)
ahaha Allah'ını seversen ne geldi kız çok merak ettim. böyle sandalyeyi ters çevirip falan oturmak mı yoksa kendini ters çevirmek mi ay bu çocuklar bizde akıl koymadı gitti ne deseler yapacak moddayım.

Bi sefer geldi bi daha olmadı. Çatı muayneside olmadım daha.. bu hafta yapar belki keşke yapmasa
Canım çatı muyenesinden hiç korkma bnm hiç acımadı biraz kurcaladı hatta galiba . Ben sadece biraz utandım kasmamak lazım kendini zaten kasınca hiç kasma dedi bir dakika sürmedi . Benim bel ağrım çatı muayenesinden snra başladı ve dün kasılmam çok oldu on dakika on beş dakika arayla kasıldı karnım sürekli hatta gece sancıyla kasılma oldu . Belki tetikler doğumu ben tek umudum o

iki göğsümden aynı anda bolca süt geldi böyle beyaz renkli ay çocuğumun ağız sütü mü kalmadı dedim, göğüs pedi koydum rahatladı

Canım göğsünden süt gelince avuç içini hafif bastırıp ovalama hareketi yap. Ben oglumu emzirirken diger gogusum hep akardi bana boyle yapmami soylediler ve ise yariyor.
Hatta bu hareketi canım birşey istedi yiyemedim avucunu yalayıp göğsüne bastırıp yine yapacakmışsın sütün kesilmesinmis.

ama saniyede aynı anda ikisinden geldi cnm geçti, on dk sonra yine geldi birden şıp şıp koluma aktı. ped işe yaradı bak koyunca minicik sarı gelmiş o kadar.

ay işe yaramış bak kasılmaların gelmiş, Belirtisiznesne sen yapma bak nişan gelince koruma olmuyor yapmayın fanfini diyor ebeler, cumaya yetişsin diye yaparsın şimdi sen

Kız ben yapsam nolcak adam yapmıyorki tecavüz etmem lazım Kurudum kaldım zaten artık kendi kendine doğmasını bekleyeceğim oğluşum inşallah gelir :)

Evet evet bak soğan koycaktım unuttum onu da koyayım . Tabi kim aklıma getrcek soğanı bakalım bizimkilerin aklı benden çok havada

Ay ben göğüslerim için hiçbir şey yapmadım bu zamana kadar ne kremledim ne birşey sürdüm inşallah çatlamazlar ya. Arada karnımı yağlarken elimde kalan yağı yedirdim o kadar. Acı falan hissetmedim hiç çatlamadı da inşallah emzirirken birşey olmaz

Amin inşallah canım

Hurmayı alırken ne hurması demeliyiz? Bi kaç çeşit varmış sanırım..

Canım ben oğlumda araştırırken acve hurması diye okumuştum peygamber hurması diye geçiyor. Pendik de hurmacı var oradan alıyorum sadece hurma satıyor birde zemzem suyu. Kilosu 80 tl idi geçen aldiğimda. Adres olarak pendik civilden çıkınca karşı sokağından pendige doğru yürürken sol taraftaki dükkan sirasinda

Canım nişan geldiğine emin isen bir hastaneye git çünkü enfeksiyon kapabilir demişlerdi aradan uzun süre geçince öyle hatirliyorum.

Canım doktoruma söyledim sancıyı bekleyeceğiz dedi bende bekliyorum o yüzden sancı gelsin diye çabalıyorum bakalım. Sancı biran önce gelir inşallah. Acaba benim acı eşiğim yüksek olduğu için hissetmiyormuyum ki arada geliyor kasıklarıma ama bence çok küçük sancılar büyükte benmi farketmiyorum

Kızlar tek tek alintilayamadim, bebis 4126 gr 57cm doğdu. Hafiften anestezi geçiyor benim tutuşmaya başladım sutum gelir insalah ne olur dua edin
Allahım yerim o tombişi ben nasılda boylu poslu olmuş iyiki sezeryan istemişsin . Bol sütlü günlerin olsun inşallah

Canım eşini tebrik ediyorum.bayagi iradeliymis benimki geçen varsamba büyük korku yaşamasına rağmen haftası dolmadan sırnaşmaya basladi

Aa canım ben neler yaptım neler biliyormusun bana mısın demedi yeminle. Yalvarmadığım kaldı adama ama tık demedi. Koç burcu eşim birde hayat felsefesi bunun üzerine kurulu bir burç ama helal olsun yapmadı valla

Kız ben yapsam nolcak adam yapmıyorki tecavüz etmem lazım Kurudum kaldım zaten artık kendi kendine doğmasını bekleyeceğim oğluşum inşallah gelir :)
Dün benimkide birz naz yapar gibi oldu . Tecavüz ederim bak dedim maç vardı bi de aklı maçtaydı ama ben kazandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…