2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah razı olsun canım darısı bekleyenlerin başına walla dediğin gibi o ağrılarla bile emzirme derdindeydim

Dün ben sağlık ocağına gittim geldim dilim damağıma yapışmıştı canım tam vakitli doğuruyoruz gerçekten. Banada öyle geliyor sanki hiç çıkmayacak bu çocuk, daha çıkmayanı görmedim ama şuan bana kesinlikle çıkmayacak gibi geliyor. Senin nişan nasıl benim jöle kıvamında geldi kırmızıya çalan pembe renginde bayağıda vardı.

yap yap okşa aman kocalardan hayır yok bize, iki gündür adamı bulamıyorum iş güç hasta bakıyor yazık mahvoldu gel şey yapalım diyemedim

A
Oh ne güzel canım ağrında olsa bol bol emzir sütünde gelmişken bütün ağrılar geçecek öyle düşün. Biz burda dokuz aydır bu anları bekliyorduk bunlarda geçecek.
ynen canım wAlla dün o kadar çok emmek istediki ilk günden kanadı göğüslerim ana hiç umursamadım o emsinde diğer acılar unutuluyor

Canım sen ne kadar bekleyeceksin normal doğurmayı merak ediyorum ? Ben çok stresliyim doğuramazsam cumt gün alayım diyorum
kız neden beklemeyeyim çok şükür çocuğun gün dolmadı ki daha sonuçta normal doğum haftaları ı 37-42 hafta arasında ayrıca doktorum 5 mayıs cumartesi son tarih doğumu başlatırım ondan önce yine haftada 3 gün göreceğim dedi. bugün bile gitsem suni sancı alarak açılmayı sağlayabiliriz. yani benim izin gidiyor ama oğlum ne zaman isterse o zaman gelecek inşallah önemli olan o, Allah biçmiştir nefes alacağı günü değişmez o.

Anlamiyorlar iste. Ne var kendi halimize biraksalar bizi.-
İste ben her zaman hayir diyemeyenlerdenim :/
Oynamak dogurtacaksa oynayalim bol bol o zaman

Benim böyle pis bi akıntının içinde kırmızı kanlıydı ama nişan değildi o galiba jöle gibiydi ama bildiğin kırmızı kan vardı..

Ay öyle deme yaa belki içinde benim gibi bi çirkef yatıyodur valla ben çok korkuyorum çirkinleşmekten

Can acısı hic birseye benzemiyor. Ama sadece çığlık atıp dr dinlemezsen daha çok canım acır. Bende bağırmışımdır can havliyle ama sanci aralarında konuştuk tuvaletimi yaptım sanırım dedim yok dedi bebek ne durumda dedim gelişi iyi dedi. Güç alamıyorum dedim bana yandaki demirleri nasıl tutmam gerektiğini nasıl güç alabileceğimi söyledi. Bi zaman sonra gücüm yetmeyince yukarıdan bastıralım gücün yetmiyor sen ıkınma ama dedi. Ben sanci gelince yine de o can havliyle ıkındım. Yanı demem o ki karşındaki insan seni yönlendirebilsin biraz kulak ver. Yoksa ben de bağırmışımdır elimize birşey batıyor da ayyyy diyoruz. Hem gebelik okulunda kendinizi sıkmayın başarmak istiyorsanız baharın size kimse birşey demez ama bizimde söylediklerimizi dinleyin diyordu.

hadi bakalım inş sinyal vermeye başladı vücudun. nst ye bakma canım bir aydır ne sancılar çıktı nst de hurmayı bırakınca o da azaldı ama açılmam olmuş. bence hurma kasılmalara neden oluyor tekrar alacağım inş bugün sezeryan olcam diye bırakmıştım. benim çok sütümde geldi oksitosin süt de getirir mi akşam böyle akınca çok umutlandım yaklaşıyor inş.

yap yap okşa aman kocalardan hayır yok bize, iki gündür adamı bulamıyorum iş güç hasta bakıyor yazık mahvoldu gel şey yapalım diyemedim
Ay benimki aylar önce kapadı o defteri o yüzden kendim çabalıyorum hareketlerle en azından onu bari yapsın bir işe yarasın. Yarına kadar doğurmam lazım haftasonu doktorum yok pazartesiye beklesin yoksa

Ben normalde de bi yerim ağrısın acısın çekilmez bi insan oluyorum.. kendi kendime katlanamıyorum düşün.. hamile kalmaktan da çok korkuyodum istiyodum ama inanılmaz korkuyodum nasıl büyür içerde, ben nasıl uyurum 9 ay, hareket ederse naparım falan böyle kafamda oturtamadığım birsürü şey vardı.. çook şükür hamilikelik benim için çok kolay geçti.. inşallah doğumda böyle anlamadan geçer hayırlısıyla atlatırız hepimiz..

Hurmayı alırken ne hurması demeliyiz? Bi kaç çeşit varmış sanırım..

Benim böyle pis bi akıntının içinde kırmızı kanlıydı ama nişan değildi o galiba jöle gibiydi ama bildiğin kırmızı kan vardı..

Devamı geldimi benim bugün bile ara ara geliyor o jöle gibi kıvamlı şey. Netten baktığımda nişan yazıyor. Seninki kanama olabilir çatı muayenesi falanmı yaptırmıştın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…