- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.621
Allah razı olsun canım darısı bekleyenlerin başına walla dediğin gibi o ağrılarla bile emzirme derdindeydimCanım çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla kucağına aldın ya geçer o acılar sızılar inşallah. Bir bir doğuruyoruz artık hayırlısıyla. Bebişini öp kokla annesi bizim için
Benden de bişey gelmişti ama nişan değilmiş herhalde.. 1 hafta oldu çünkü.. yapcam bugün bakalım sıkıldım yaa sanki ömrümün sonuna kadar hamile olcakmışım gibi geliyo havalar da ısındı iyi ki kışın hamile olmuşuz valla Allah yardım etsin yazı geçirecek olanlara..
yap yap okşa aman kocalardan hayır yok bize, iki gündür adamı bulamıyorum iş güç hasta bakıyor yazık mahvoldu gel şey yapalım diyemedimCanım çok yaklaştın o zaman demek ki gece kasılmaların oluyor desene. Süt gelmeside bence bir işaret olabilir benim daha bir damla bile gelmedi bu zamana kadar. Ya bu memeleri uyarma işlemini yapacağım ben bugün belki hızlanır. Çok etkiliymiş diyorlar eşime diyimde onu bari yapsın artık
Amin canım sende sağlıkla kavuş inşallahay canım benim Allah yardımcın olsun gözün aydın, bebişin sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.
Oh ne güzel canım ağrında olsa bol bol emzir sütünde gelmişken bütün ağrılar geçecek öyle düşün. Biz burda dokuz aydır bu anları bekliyorduk bunlarda geçecek.Allah razı olsun canım darısı bekleyenlerin başına walla dediğin gibi o ağrılarla bile emzirme derdindeydim
İnşallah canım darısı sizlerin başınaGözün aydınn maşallah kuzuya da sana da çok daha iyi olcaksınız inşallahh
ynen canım wAlla dün o kadar çok emmek istediki ilk günden kanadı göğüslerim ana hiç umursamadım o emsinde diğer acılar unutuluyorOh ne güzel canım ağrında olsa bol bol emzir sütünde gelmişken bütün ağrılar geçecek öyle düşün. Biz burda dokuz aydır bu anları bekliyorduk bunlarda geçecek.
kız neden beklemeyeyim çok şükür çocuğun gün dolmadı ki daha sonuçta normal doğum haftaları ı 37-42 hafta arasında ayrıca doktorum 5 mayıs cumartesi son tarih doğumu başlatırım ondan önce yine haftada 3 gün göreceğim dedi. bugün bile gitsem suni sancı alarak açılmayı sağlayabiliriz. yani benim izin gidiyor ama oğlum ne zaman isterse o zaman gelecek inşallah önemli olan o, Allah biçmiştir nefes alacağı günü değişmez o.Canım sen ne kadar bekleyeceksin normal doğurmayı merak ediyorum ? Ben çok stresliyim doğuramazsam cumt gün alayım diyorum
Sağol canım seninde güzel haberlerini bekliyorumD Deli mavi prenses gözün aydın canım analı babalı büyüsün inşallah
LastMadOnEarth Pamukprncess S sapsik-88 Allah yardımcınız olsun kızlar
Anlamiyorlar iste. Ne var kendi halimize biraksalar bizi.-Canım bnm annem bana diyor bırak yakını . Sürekli yok bekletme yok sezeryan da kolay . Çocuğu tehlikeye atma . Hey Allahım çocuk bnm çocuğum eğer normal doğurabiliyosam neden olmasın ki . Bn kimseyi dinlemiyorum valla eşime sordum bi sadece ne yapayım diye hangisinde iyi olucaksan o olsun dedi . Hee bi de buradakileri dinliyorum . Çoğu kişi tecrübeli ve destekçi
İste ben her zaman hayir diyemeyenlerdenim :/Cunku isleri gucleri yok, kendileri mutlu degiller ve insanlara bu mutsuz ederim diye pervasizca konusuyorlar, aldiklari cesaret ise cahilliklerinden geliyor kesinlikle. Hayatta kesinlikle hayir demeyi ogrenmek lazim bunlara karsi. Bir de bu ara hayir kelimesinden benim daha cok hosuma giden ve tuttugum sozcuk " SANA NE"
Oynamak dogurtacaksa oynayalim bol bol o zamanminikoglan Kız o da bir şey mi??? Ben okuluma 23 nisan programına gittim hem özlemişim hem arkadaşlar çağırdılar çok güzel hazırlık yapmışlar ben de giyindim süslendim annemle oglumu aldım gittim...velilerden bazı densizler "Hocam sen daha ayakta mısın" O ne demek yaa ben yatalak mıyım sadece hamileyim..."Hocam kaç ay kaldı" Ne ayı yaa doğurdum doğurcam artık bunu söyleyen kadın 2 çocuk annesi..."Hocam daha doğuramadın mı" sabır sabır ya sabır...amaaan ben güldüm geçtim inan ki...akıllarınca ilgileniyorlar da işte neyi nasıl soracaklarını konuşacaklarını bilemiyorlar yazık...ha bi de sonunda Erik dalı çaldı oynadık arkadaşlarla bu seferde "Hocam aman oynama doğurursun" Ay dediiiim doğurmak o kadar kolay mı cicim...
Benim böyle pis bi akıntının içinde kırmızı kanlıydı ama nişan değildi o galiba jöle gibiydi ama bildiğin kırmızı kan vardı..Dün ben sağlık ocağına gittim geldim dilim damağıma yapışmıştı canım tam vakitli doğuruyoruz gerçekten. Banada öyle geliyor sanki hiç çıkmayacak bu çocuk, daha çıkmayanı görmedim ama şuan bana kesinlikle çıkmayacak gibi geliyor. Senin nişan nasıl benim jöle kıvamında geldi kırmızıya çalan pembe renginde bayağıda vardı.
Ay öyle deme yaa belki içinde benim gibi bi çirkef yatıyodurvalla ben çok korkuyorum çirkinleşmekten
hadi bakalım inş sinyal vermeye başladı vücudun. nst ye bakma canım bir aydır ne sancılar çıktı nst de hurmayı bırakınca o da azaldı ama açılmam olmuş. bence hurma kasılmalara neden oluyor tekrar alacağım inş bugün sezeryan olcam diye bırakmıştım. benim çok sütümde geldi oksitosin süt de getirir mi akşam böyle akınca çok umutlandım yaklaşıyor inş.Yap yap bnde yapıcam bugün bi değişiklik var kasıklarımda falan az önce ilk kez hem kasığıma hem belime iğne batar gibi ağrı girdi hiç nst de sancı çıkmadığı için emin değişim ama bunlar sancı oluyor galiba ? Evi toplamaya basladım belli mi olur bi anda doğururum falanhe bi de sabah altı buçuktan beri üç kere tuvalete çıktım ishal değilim her gittiğimde az az yapıyorum ama tuvaletim geldiğinde sanki günlerdir yapmamışım gibi bi ağrı oluyor karnımda sende de var mı böyle bişey
Ay benimki aylar önce kapadı o defteri o yüzden kendim çabalıyorum hareketlerle en azından onu bari yapsın bir işe yarasın. Yarına kadar doğurmam lazım haftasonu doktorum yok pazartesiye beklesin yoksayap yap okşa aman kocalardan hayır yok bize, iki gündür adamı bulamıyorum iş güç hasta bakıyor yazık mahvoldu gel şey yapalım diyemedim
Ben normalde de bi yerim ağrısın acısın çekilmez bi insan oluyorum.. kendi kendime katlanamıyorum düşün.. hamile kalmaktan da çok korkuyodum istiyodum ama inanılmaz korkuyodum nasıl büyür içerde, ben nasıl uyurum 9 ay, hareket ederse naparım falan böyle kafamda oturtamadığım birsürü şey vardı.. çook şükür hamilikelik benim için çok kolay geçti.. inşallah doğumda böyle anlamadan geçer hayırlısıyla atlatırız hepimiz..Can acısı hic birseye benzemiyor. Ama sadece çığlık atıp dr dinlemezsen daha çok canım acır. Bende bağırmışımdır can havliyle ama sanci aralarında konuştuk tuvaletimi yaptım sanırım dedim yok dedi bebek ne durumda dedim gelişi iyi dedi. Güç alamıyorum dedim bana yandaki demirleri nasıl tutmam gerektiğini nasıl güç alabileceğimi söyledi. Bi zaman sonra gücüm yetmeyince yukarıdan bastıralım gücün yetmiyor sen ıkınma ama dedi. Ben sanci gelince yine de o can havliyle ıkındım. Yanı demem o ki karşındaki insan seni yönlendirebilsin biraz kulak ver. Yoksa ben de bağırmışımdır elimize birşey batıyor da ayyyy diyoruz. Hem gebelik okulunda kendinizi sıkmayın başarmak istiyorsanız baharın size kimse birşey demez ama bizimde söylediklerimizi dinleyin diyordu.
Hurmayı alırken ne hurması demeliyiz? Bi kaç çeşit varmış sanırım..hadi bakalım inş sinyal vermeye başladı vücudun. nst ye bakma canım bir aydır ne sancılar çıktı nst de hurmayı bırakınca o da azaldı ama açılmam olmuş. bence hurma kasılmalara neden oluyor tekrar alacağım inş bugün sezeryan olcam diye bırakmıştım. benim çok sütümde geldi oksitosin süt de getirir mi akşam böyle akınca çok umutlandım yaklaşıyor inş.
Benim böyle pis bi akıntının içinde kırmızı kanlıydı ama nişan değildi o galiba jöle gibiydi ama bildiğin kırmızı kan vardı..
günaydın, suyum geldi sancım sıklaştı. hasteneye geldik. dua edin lütfen. teşekkürler
Kızlar hastaneye gidiyoruz bi tuhafim
Toparlaninca yazicam size inşallah. Hakkınızı helal edin
ay cnm ben bir yaş hurma alıyorum bir de lifli hurma alıyorum. ikisini karışık yiyorum.Hurmayı alırken ne hurması demeliyiz? Bi kaç çeşit varmış sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?