2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bnde de bi enerji var ilginç :) bi de gece iki üç gibi yattım altı buçukta kalktım

Ay benimki aylar önce kapadı o defteri o yüzden kendim çabalıyorum hareketlerle en azından onu bari yapsın bir işe yarasın. Yarına kadar doğurmam lazım haftasonu doktorum yok pazartesiye beklesin yoksa
kız bugün başlar senin nişanın geldi, senin yüzünden dün rüyamda benim de nişanım geliyordu. ah çok uykusuzum artık yaaa sürekli ayaklarıma kramp giriyor yatarken karnımda taş gibi oluyor ağrıyor

Bnde de bi enerji var ilginç :) bi de gece iki üç gibi yattım altı buçukta kalktım

O enerji bende dünden önce hergün vardı evde dolanıp duruyordum deli gibi belki de bebek gelmiyor diye taktım kafayı bilemedim yaa. Benimde uykum az kalkıp kalkıp duruyorum hep. Başlıyorum evi toplamaya hergün çantamı açıp acaba eksik varmı diye bakıyorum Ay kızlar inşallah doğururuz yaaa.

Yahu sandalyeye ters oturmak nasıl oluyo var mıdır bi görseli? Ben tükendim doğuramıcam herhalde sabah ayrı yürüyorum akşam ayrı ama yok gelmiyo cocuk..
Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama sırt kısmı önümde oluyor bacaklarım yanlarda açık vaziyette arada poppişide sallıyorum sağa sola işe yarar inşallah

Valla bende bugün doğuramıyormuşum çıkmıyordu çocuk bir türlü rüyamda İnşallah gelsin canım ya seninde benimde kumsalpoyrazında gelsin valla hakettik biz artık Kramplar normal bence olur o ben kramplara hiç takılmıyorum hep kasılma sancı bekliyorum. Bacaklarımızı ayırmaktan bir hal olduk artık ya

Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama sırt kısmı önümde oluyor bacaklarım yanlarda açık vaziyette arada poppişide sallıyorum sağa sola işe yarar inşallah
doğru yapıyon cnm ama benim karnım ağrıyor öyle çok yapamıyorum. normal oturmak yerine öyle oturmak lazım çatı açılıyor

Aa ne kadar ilginç ya inşallah doğuncada böyle şakır şakır gelir :)

Canım.normalde aynı doktora devamlı gidiyorum ve oda söylemeden veriyor ama dün dogumhanedeydi ve geç geldi başı bayağı kalabalıktı. Benim randevum da yarim saat falan kaymıştı yani. O yüzden sanırım vermedi.
Aslında doğru diyorsun çanta olayında ama çok çabuk yoruluyorum. Nefes almakta zorlaniyorum. Evime geçtim buranın bir yandan temizliği bir yandan düzenleme yorucu oldu. Ama geçen gece kızım öyle bir sanci yaptı ki gece 4 kadar ben de kızım eşyalarını yıkamadım ne olur dur biraz söz onumuzdeki hafta yıkayacağım o zaman gelirsin diye anlaşma yaptım. Bakalım şu anda durdu gözüküyor.
Benim de eşim o telefonu karnından uzaklaştır diye durmadan uyarıyor hatta nette hangi telefon ne kadar radyasyon hayır diye bakmış onu söylüyor. Bende o yüzden bazen 2 gün giremiyorum

Kızlar hastaneye gidiyoruz bi tuhafim

Toparlaninca yazicam size inşallah. Hakkınızı helal edin

Pamukprncess hayırlı doğumlar kuzum sana da insallahhh
ay bugünleri de gördük çok şükür ilk günlerden tanıdığımdan seni başka hissettim, sağ salim inş al kucağına bebişini. resmini atmayı unutma tosunun..

Canlar nst çekilecek Dr 1 yada 2 mayısa gün vermek istiyor illa 40 haftalik olsun ama ben alsın istiyorum çok sağlıklı değiliz ikimizde bebek 4 kilo olmuş cok korkuyorum normal doğum başlayacak yapamam zaten Sezeryanliyim. Benim deseniz uyku yok eller ayaklar balondan beter, ağrılar var. dua edin de hayirlisiyla bugün alsın artık o nst den sonra kesin konuşacak aç kal dedi yine de inşallah bugün alır inşallah sağlıkla kucaklarim

Hurmanın sonunu dün yemiştim bnde bi işe yaramıyor diye almicaktım alayım bari bugün

Egitim ve araştırma hastanesinde doğum yapan var mı bebeği yanına mı veriyorlar yoksa başka odada mı kalıyor bebekler

Tıbbi bir zorunluluk yok ise hemen annenin yanına veriyorlar bebekler canım merak etme

Amin inşallah. Allah ım isteyen herkese nasip etsin hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısıyla sinamasin
Amin

Yok canım başlamadı gece ara ara sancım oldu ama düzenli ve şiddetli değildi. Şuandada sancım yok hiç. Benimki bekleyecek galiba daha :/

Canım nişan geldiğine emin isen bir hastaneye git çünkü enfeksiyon kapabilir demişlerdi aradan uzun süre geçince öyle hatirliyorum.

Evet evet bak soğan koycaktım unuttum onu da koyayım . Tabi kim aklıma getrcek soğanı bakalım bizimkilerin aklı benden çok havada

Canım.gozun aydın Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat nasip etsin. Inşallah en yakın zamanda ağrılarından kurtulursun canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…