- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.641
Bnde de bi enerji var ilginç :) bi de gece iki üç gibi yattım altı buçukta kalktımYok canım bende öyle ben ishalim 1 haftadır falan hep. Birde bugün enerjim çok düşük kendimi böyle acaip bir mutsuz hissediyorum hani adet olursunda ilk gün çekilmez ya öyle. Bende çamaşır falan attım makineye 3 parça birşey vardı nolur nolmaz diye atayım dedim. Hareketlere de devam ederim. Sanırım seninkiler sancı canım herkesin farklı olabiliyor benimki adet ağrısı gibi giriyor ama kimisinin belden kimisinin kasıktan vururmuş.
kız bugün başlar senin nişanın geldi, senin yüzünden dün rüyamda benim de nişanım geliyordu. ah çok uykusuzum artık yaaa sürekli ayaklarıma kramp giriyor yatarken karnımda taş gibi oluyor ağrıyorAy benimki aylar önce kapadı o defteri o yüzden kendim çabalıyorum hareketlerle en azından onu bari yapsın bir işe yarasın. Yarına kadar doğurmam lazım haftasonu doktorum yok pazartesiye beklesin yoksa
Bnde de bi enerji var ilginç :) bi de gece iki üç gibi yattım altı buçukta kalktım
Yahu sandalyeye ters oturmak nasıl oluyo var mıdır bi görseli? Ben tükendim doğuramıcam herhalde sabah ayrı yürüyorum akşam ayrı ama yok gelmiyo cocuk..
oy ne güzel inş sağlıkla kavuşun bebişle bir an evvel, Allah uzatmasın hemen doğur tek avazda.günaydın, suyum geldi sancım sıklaştı. hasteneye geldik. dua edin lütfen. teşekkürler
kız bugün başlar senin nişanın geldi, senin yüzünden dün rüyamda benim de nişanım geliyordu. ah çok uykusuzum artık yaaa sürekli ayaklarıma kramp giriyor yatarken karnımda taş gibi oluyor ağrıyor
doğru yapıyon cnm ama benim karnım ağrıyor öyle çok yapamıyorum. normal oturmak yerine öyle oturmak lazım çatı açılıyorDoğrumu yapıyorum bilmiyorum ama sırt kısmı önümde oluyor bacaklarım yanlarda açık vaziyette arada poppişide sallıyorum sağa sola işe yarar inşallah
Aa ne kadar ilginç ya inşallah doğuncada böyle şakır şakır gelir :)kasılma eşittir sancı cnmhadi inş. gece benimde bel ağrım oldu ama benim en çok göğüslerimden bol bol süt gelmesine şaşırdım. önceden leke oluyordu atletimde ama akşam iki göğsümden aynı anda bolca süt geldi böyle beyaz renkli ay çocuğumun ağız sütü mü kalmadı dedim, göğüs pedi koydum rahatladı.
Bende devket hastanesine gidiyorum canım. Doktorum ben demeden ultrason kağıdini sağolsun her seferinde veriyor. Ölçümler yaziyor. Bebeğinin iyi sonuclarla gelmesine sevindim. Saglicakla gelsin evlatlarimiz. Rabbim tüm gebe arkadaslarimizinda yardımcısı olsun.
Minik farem canım bebeğim bir tanecik oğlum a kavusuyorum kizlar darisi basiniza olsun insallahh
ay bugünleri de gördük çok şükür ilk günlerden tanıdığımdan seni başka hissettim, sağ salim inş al kucağına bebişini. resmini atmayı unutma tosunun..Kızlar hastaneye gidiyoruz bi tuhafim
Toparlaninca yazicam size inşallah. Hakkınızı helal edin
Pamukprncess hayırlı doğumlar kuzum sana da insallahhh
Ben iki gündür kullanıyorum vallayap yap okşa aman kocalardan hayır yok bize, iki gündür adamı bulamıyorum iş güç hasta bakıyor yazık mahvoldu gel şey yapalım diyemedim
ay işe yaramış bak kasılmaların gelmiş,Ben iki gündür kullanıyorum vallacuma annemi çağırcam bugünde mi kullansam ki o gelmeden
Hurmanın sonunu dün yemiştim bnde bi işe yaramıyor diye almicaktım alayım bari bugünhadi bakalım inş sinyal vermeye başladı vücudun. nst ye bakma canım bir aydır ne sancılar çıktı nst de hurmayı bırakınca o da azaldı ama açılmam olmuş. bence hurma kasılmalara neden oluyor tekrar alacağım inş bugün sezeryan olcam diye bırakmıştım. benim çok sütümde geldi oksitosin süt de getirir mi akşam böyle akınca çok umutlandım yaklaşıyor inş.
Egitim ve araştırma hastanesinde doğum yapan var mı bebeği yanına mı veriyorlar yoksa başka odada mı kalıyor bebekler
Anne olmayı isteyen burdan (k.k'dan) tanıdığım iki kişi var taa 2015 ten beri ve ikiside öyle guzel insanlar ki ! Bazen foto paylaşmaya cekiniyorum acaba üzülürler mı diye .. ikisine de dua istiyorum içinden gelen olursa bende doğuma giderken edeceğim duaAllah'ım onları da tez zamanda kavuştursun yavrularına
Yok canım başlamadı gece ara ara sancım oldu ama düzenli ve şiddetli değildi. Şuandada sancım yok hiç. Benimki bekleyecek galiba daha :/
Evet evet bak soğan koycaktım unuttum onu da koyayım . Tabi kim aklıma getrcek soğanı bakalım bizimkilerin aklı benden çok havadaO enerji bende dünden önce hergün vardı evde dolanıp duruyordum deli gibi belki de bebek gelmiyor diye taktım kafayı bilemedim yaa. Benimde uykum az kalkıp kalkıp duruyorum hep. Başlıyorum evi toplamaya hergün çantamı açıp acaba eksik varmı diye bakıyorumAy kızlar inşallah doğururuz yaaa.
Günaydın kızlar dün doğum yaptım doğumum iyiydi yine ilk doğumdaki gibi kanamam çok olmuş ekstrra 5 dikiş fazla atmış rahme oğlum 3650gr 50 cm doğdu sütüm geldi hemen ama dün omuz tutulmam ve iç dikiş ağrılarım çok fazlaydı gece 2ye kadar bir ara allahım yardım et diye inliyormuşum hala gaz çıkartamadım elimden geldiğince yürüyorum bugün daha iyiyim hepinizden allah razı olsun anca yazabildim kusura bakmayın
Inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?