2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kilosu 3.480 çıktı bugün. Ya inan ki ben de bian önce kucağıma almak istiyorum. Şu son 2 hafta geçmek bilmedi. Korkumu yenebilsem suniyi kabul etcem ama yapamıyorum. Kendi sancımı başlatmanın bi yolunu bulsam...

Başladı anneligin tatlı telaslari :) kuzum ayak topuklariyla oyna birazcık sikabilirsin uyanır öyle bide çenesini dürt :)
Haha ay çok komiklerdi ya uyandıramıyorduk :) biz de altını açardık. Anam ne çığlık atardı. İlkinde korkmuştum da hemşireyi çağırmıştım hatta.

Gecen hafta yumuşama var yakında açılır demişti dr. Bugün de 3 cm açılmışım haberim olmadan. Ama nie hiç sancım yok, sancısız nasıl açılma olabiliyor anlayamadım ben bu işi. İlk doğumumda 6 saatlik sancıdan sonra kıvranarak 3cm açılmıştım.

Ay Allah korusun ya inşallah canım. O süt gelecek bebek de emecek :) biz kızımla 3 gün uğraştık ama sonra çok güzel geldi sütlerim.
O slikon uçları da doğru bulmuyorum ben ama mecbur kalınca kullanılıyor. Tomris hoca onu kullanınca meme reddi olabiliyor diyor. Gerçekten de bebek ona alışınca bazen normal memeyi istemeyebiliyor

Kizlar 9 kilo almışım 72 olmuşum çok şaşkınım. Çünkü şu anda üzerinde s beden taytim var de patlayacak gibi durmuyor. En son baktığımda 5 kilo idi.

Canım benim ilki sezeryan olduğu halde hemen yumuşama olmuş dıştan açılma başlamış. Senin bir de normal doğum. Çok daha rahattır doğum yolu. İkinci gebelik neticede. Yani bekle derim tabi kendi sancın daha iyi ama 3 cm olunca doğum başlamış oluyor. En azından hastanede nst ile takipte olurlar diye düşünüyorum. Doktoruna da güveniyorsan bencr dr u dinle derim.

Haha ay çok komiklerdi ya uyandıramıyorduk :) biz de altını açardık. Anam ne çığlık atardı. İlkinde korkmuştum da hemşireyi çağırmıştım hatta.
Bende çenesini durterdim.ha bire çok şükür sarılık olmamıştı oğluş kıZımda olmaz.insallah şafak 4 benimde telaş baslacayak yakında :)

Bana doktor 1 saate dogurursun deseydi ben hemen kabul ederdim ama tabiki senin kararin. Pazartesiye kadar beklemek daha mantikli ve bence pazartesiye kadar dogumun gercekleair zaten.

Canım 2. Dogumlar daha rahat olurmuş. Ben suyum geldikten 3 saat sonra doğum yaptım oğlumda. Hangi dr veya ebe ile konuşsam o zaman bu doğumun daha hızlı olur diyorlar. Bende hastaneye yetişememeden ürküyorum biraz :)

Bende çenesini durterdim.ha bire çok şükür sarılık olmamıştı oğluş kıZımda olmaz.insallah şafak 4 benimde telaş baslacayak yakında :)
Sen öyle şafak deyince hemen hesapladım kafada. Bugünü saymazsam şafak 7 haftaya cuma bunsaatte kucağımda olacak inan hala inanamıyorum. Bir bebeğim daha geliyor. Senin de 30 nisan kandil günü ve eşimin doğum günü. İçimden bir his ben de pzt doğuracağım diyor biliyor musun:)

Bende uğraşıyorum sancım gelsin diye daha yeni sıcak duştan çıktım . Dünkü çatı muayenesinden snra biraz sancım gelmeye basladı sanki . Eğer sancım gelmezse bnde mecbur suniyi yicem . Bu arada bnm annem de günlerce suni sancı çekmiş bizde ama en fazla üç cm açılması olmuş bi de kendi sancısıyla gitmesine rağmen . Sonuç hepimiz sezeryanız . Buna rağmen ben denicem suniyi dediğim gibi üç cm açılmış zaten eh ikinci doğum bi de epidural de alcakmışsın mis gibi . Ben olsam en fazla pztsiyi beklerim . Çocuk orda durdukça daha kilo alıyor ki ultrasonda gözükenden daha fazla da doğabilir . Tabi inşallah ikimizde de bunlara gerek kalmaz pat diye sancımız suyumuz gelir mis gibi doğururuz :)

Benim dr da öyle dedi. Bu kez ilkindeki gibi acılı sancı beklememeliymişim. Hafif sancı hissedince hemen gel hastaneye yoksa evde doğurursun dedi. Açılmam var die gözetim altında olmam en iyisiymiş aslında. Evde oğlumla başbaşayım. Yanımda kimse yok. Ani bişey olsa eşim işten 10 dkda gelebilir. Ama ben sancıyı farketmeden bebek iyice inerse ve riskli bi durum oluşursa... Kafam karıştı iyice. Ne yapsam en hayırlısıdır bilemiyorum.

Hem kandil hem kendi doğum günüm hemde kızımı koklayacagim gün inşallah oğlumda hergun sayıyoruz asıl heyecan onda zaten sabırsızlıkla bekliyo kardeşini bellimi olur belki seninki de gelir pazartesi :)

Kızlar bu nişan dediğim şey benden yine gelmeye devam ediyor. Bu kadar çok olurmu acaba ya daha önce doğum yapanlar bilenler normal mi bu
Valla canım ben 2 normal yaptım hiç nişan yaşamadım ... Ama duyduğum kadarıyla sürekli gelen bişey değil gibi bi doktora sor istersen canım

Amin canım.
Ha bi de suni verip sezeryana dönme durumu var korktuğum sahi sen söyleyince hatırladım. Bunu yaşayan arkadaşlarım oldu benim de. Bu daha da beter korkutuyor beni. Bazı drlar da bilerek böyle bi yol izliyor ki sezeryana alabilsin die. Her bünye de suni sancı etki etmiyormuş. Açılma durunca bebek strese girmesin diyip hooo sezeryana... zaten doktorlara hiç güvenemiyorum. Benim niyetim 5 dk aralıklı sancım olunca hastaneye gidip doğurmaktı. Öyle olur inşallah

Bana da sancin daha az olur dediler ama benim kızım pek yaramaz ortalığı yıkıyor canımı acıtıyor. Oglum da sanci nedir anlamadım pek oynamazdi ama bu cimcime maşallahı var. Bende o kadar olacak diye düşündüğüm için gitmem evde yolda doğururum diye korkuyorum. Cu ku dün nst de 100 e vurmuştu 3 kere sanci düzenli değildi ama ben farketmedim

Yarın benimde randevum var öğleden sonra bakalım doktor bey ne diyecek hadi hayırlısı ... Bebeğin hareketlerini çok az alıyorum artık çok nadir oynuyor ve bugun kasılma var bende bakalım yarın nts de ne çıkacak ....önümüzdeki hafta gün verir gibi geliyor bana çünkü 37 gördükmü alırız demişti hatta nerde istersen orda aldır demişti ... Ama doktorlarda sürekli karar değiştiriyor sanki yaa

Hep ölcerim canim en fazla 11/7 gormusumdur Tesekkur ederim

Evet cok az kaldi insallah hepimiz sag salim kucağımıza alir sağlıcakla buyuturuz

Canım doktoruma sordum bebek hareketlerinde azalma olursa o zaman gel dedi. Birde hissetmemen imkansız dedi bana sordum da. Bekliyorum bakalım hissedeyim diye. Arada kasıklarıma sızı giriyor ama sızı böyle ağrı değil. Birde sancıda bebek hareketleri azalırmış benim sıpa hiç durmuyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…