2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sana zaten şok oldum 5 gün nedir nasıl sevmiş yerini öyle belki beraber doğururuz senle
Bende şok oldum hep 37 -38 de doğururum diyodum . Bu kız babasına cekmiş sabırlı bana çekse 36 da gelirdi yaa bir mayısta babasının doğum günü ama doktorum o gün yok acaba o günü mü bekliyor ki minnak babasına süpriz yapcak

Canım kime sorduysam suni sanci alıp hissetmeme sanci çekmeme olabilir mi diye hepsi öyle sey olmaz dedi. Suni sanci aldıysa sancıyı hisseder dedi. Yakınım özel hastanede gunu geldiginde aldı sozde serum hiç hissetmedi.
Kuzenim 20 haftalık mecburu doğum yaptırıldı suni sanci verdiler hemde kapsül hem rahimden hemde ağızdan olmayan doğumu baslattilar

2 yaşında kızım var çok imkanım olmadı yürümeye maalesef ve yalan söylemicem çokta dikkat etmedim diyete Çok fazla ödem oldu vücudumda ayakkabılarım bile sıkılıyor artık offff

Oyy ben onun minnak ellerini yerim gerçekten de ne güzel bi doğum serüveni yaşadın . İnşallah ağrıların sızılarında hemn gecer . Bol emişli bol kakalı günler darısı bizim başımıza
Maşallah sütümüzde kakamızda yerinde...Aminn canım amin vakti gelince hepsi gelecek minnoşların
Ya canım benim maşallah. Biz de seni çok seviyoruz O pamuk eller yenir yenir ne güzel kokuyordur şimdi. Allah ayırmasın ellerinizi
Aminnnn canım

Ya ne güzel tesadüf olurdu. Benim küçük oğlan da cumartesi doğum günü 28 nisan o gün doğarsa çok gülerim diyorum 1 Mayıs'ta bizim eşimle tanışma günumuz Dr da seçe seçe carsambayi secti

Ya ne güzel tesadüf olurdu. Benim küçük oğlan da cumartesi doğum günü 28 nisan o gün doğarsa çok gülerim diyorum 1 Mayıs'ta bizim eşimle tanışma günumuz Dr da seçe seçe carsambayi secti
Günü belli olsada bebişlere kalıyor gelceği gün baksana belli mi olur suyun veya sancın gelir doğuma gidersin . Ben öyle bişey bekliyorum açıkcası . Zaten şuanda bile oturken kasıklarıma ani sancı girip çıkıyor . Belim sürekli ağrıyor . Sancım gelince kim doğurtmuş çokta önemsemem galiba ki doktorumu da seviyorum

Kız kiraz kadar midesi var bir damla süt bile şifa vardır o emiyorsa. Tüm kahverengi kismini ver göğsünün.

Süpersin canım çaban takdire şayan. Bu sıpalar totolarını kaldırıp gelemezlerse bukadar çabaya rağmen demekki hayırlısı değilmiş diyeceğiz. Siz full gaz devam

Valla en sonunda ben sıkıcam kendimi doğurmayacağım o olacak azda o benim keyfimi beklesin diyeceğim. Az az sancım başlasa bir umut diyeceğim ama ı ıh tık yok

Ben yürümekten geliyorum kaç saattir ama yavaş yavaş ise yarar mı yaa. Hurma da aldim :)

Yarar canım yürümek en güzeli aslında üstünede hurma yedinmi faydası olur. Ben sıcak diye evde hareket yapıyorum birde benim yürüyebileceğim bir çevrem yok :/ Valla ben açıldığımı hissediyorum hep git gide ama sancım yok varda böyle sızı şeklinde. Oğluşumda çok hareketli maşallah hiç durulma yok sancı olunca bebek hareketleri azalırmış sanırım. Benimki halay çeke çeke gelecek sanırım

Ağlıyor canım bağıra bağıra. Şimdi 5-6 çay kasigi mama verdik aşıya götürdüler şimdi de canı zaten yandi kan alininca ay ben nerelere gideyim

Ben yürümekten geliyorum kaç saattir ama yavaş yavaş ise yarar mı yaa. Hurma da aldim :)
Sancın var mı hala ? Ven bugün nst ye girsem bnce kesin sancı çıkar . Çok değişik çnkü bugün belim de kasıklarımda . Belindeki ağrı nerdeyse sabit ama kasıklarımdaki gidip geliyor . İlk defa böyle olduğu için emin olamıyorum ama kasılmayla birlikte oluyor galiba . Ayaktayken de oluyor otururken de ama dakika tutmuyorum çnkü düzensiz galiba bazen üst üste oluyor bazen on bes dk snra

Canım benim maşallah ikinize de. Inşallah çok agrin olmaz. Kızın kendi karar verdi ne zaman geleceğine en çok ona seviniyorum. Normal doğum gibi oldu bence ne güzel.

Canım bezine bak çiş yapmışsa tamamdır. Zaten ilk zaman çok fazla gelmiyor süt. Bebek emdikçe çoğalıyor. Bebisin de yeni deneyimi emmek o yüzden onun icin de zor yarim saat beklemesi o yüzden. Aç olsa ağlar canım. Mama doktorlar söylerse ver canım. Birde biberonla süt yada mama verme çay kaşığı ile ver.
Bebeğin damak yapısı senin göğüsün birlikte şekillenecek. Biberon verir isen bu şekillenme biberona göre olabilir. Bize anlatilan bu bende sana aktardım canım.

Kuzum çok teşekkür ederim, çay kasigiyla verdik bi kaç kaşık mama ama inşallah yeter

Sağlıkla kucaklayalim da insallah kime denk gelirsek ne zaman gelirse aynen

Kızlar birşey sorcam sancı sırasında bebek hareket edermi. Kasılma değil normal sancıda. Benim velet çok hareketli bugün hiç durmadı diyebilirim. Şimdi oynadıkça sancı girmeye başladı 5 dakikadır. Gerçek sancımı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…