- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #46.841
Bende şok oldum hep 37 -38 de doğururum diyodum . Bu kız babasına cekmiş sabırlı bana çekse 36 da gelirdiSana zaten şok oldum 5 gün nedirnasıl sevmiş yerini öyle belki beraber doğururuz senle
Amin canım.
Ha bi de suni verip sezeryana dönme durumu var korktuğum sahi sen söyleyince hatırladım. Bunu yaşayan arkadaşlarım oldu benim de. Bu daha da beter korkutuyor beni. Bazı drlar da bilerek böyle bi yol izliyor ki sezeryana alabilsin die. Her bünye de suni sancı etki etmiyormuş. Açılma durunca bebek strese girmesin diyip hooo sezeryana... zaten doktorlara hiç güvenemiyorum. Benim niyetim 5 dk aralıklı sancım olunca hastaneye gidip doğurmaktı. Öyle olur inşallah
Niye şişiyorsun canım yüruyüş falan yasak mıydı? Önceleri biz de zorlandık şeker yuzünden ama hem fazla kilo almadık hem de sağlıklı beslenmiş olduk inşallah bebeklerimiz de sağliklı doğar her şeye değer bunun için
Maşallah sütümüzde kakamızda yerinde...Oyy ben onun minnak ellerini yerimgerçekten de ne güzel bi doğum serüveni yaşadın . İnşallah ağrıların sızılarında hemn gecer . Bol emişli bol kakalı günler darısı bizim başımıza
Aminnnn canımYa canım benim maşallah. Biz de seni çok seviyoruzO pamuk eller yenir yenir ne güzel kokuyordur şimdi. Allah ayırmasın ellerinizi
canım tansiyonunu mutlaka her gün düzenli ölçmeni tavsiye ederim. şişlikler tansiyon kaynaklı olabiliyor. şeker şişlik yapmıyor[/QUOTE
Tansiyonum genelde 9-5 yada 10-6 değişmiyor kızıma hamileykende şişmiştim ama bu kadar değil onda 41 haftaya kadar giydiğim kıyafetlere gşremiyorım bile
Ya ne güzel tesadüf olurdu. Benim küçük oğlan da cumartesi doğum günü 28 nisan o gün doğarsa çok gülerim diyorumBende şok oldum hep 37 -38 de doğururum diyodum . Bu kız babasına cekmiş sabırlı bana çekse 36 da gelirdiyaa bir mayısta babasının doğum günü ama doktorum o gün yok acaba o günü mü bekliyor ki minnak babasına süpriz yapcak
Kilodan mı şiştin yoksa ödem mi fazla. Ben de çok kilo aldım
Günü belli olsada bebişlere kalıyor gelceği gün baksana belli mi olur suyun veya sancın gelir doğuma gidersin . Ben öyle bişey bekliyorum açıkcası . Zaten şuanda bile oturken kasıklarıma ani sancı girip çıkıyor . Belim sürekli ağrıyor . Sancım gelince kim doğurtmuş çokta önemsemem galiba ki doktorumu da seviyorumYa ne güzel tesadüf olurdu. Benim küçük oğlan da cumartesi doğum günü 28 nisan o gün doğarsa çok gülerim diyorum1 Mayıs'ta bizim eşimle tanışma günumuz Dr da seçe seçe carsambayi secti
Kız kiraz kadar midesi var bir damla süt bile şifa vardır o emiyorsa. Tüm kahverengi kismini ver göğsünün.Kızlar şimdi emzirdim yarım saat kadar iki gogsumden de, ama elinin üstünden kan almislar canını çok yakmislar acidikca çok agladi. Yarım saate yakın emdi ama sutum mememi siktigimda en fazla 1 damla geliyor anlamadım bu işi aglicam ya inşallah doyuyordur mama da aldırdım ama vermedim daha ne yapayım bilmiyorum
Ben yürümekten geliyorum kaç saattir ama yavaş yavaş ise yarar mı yaa. Hurma da aldim :)Ay elele tutuşup gidelim doğurtun bizi diyelimDaha napalım doğurmak için acaba ya ters taklamı atalım :)
Süpersin canım çaban takdire şayan. Bu sıpalar totolarını kaldırıp gelemezlerse bukadar çabaya rağmen demekki hayırlısı değilmiş diyeceğiz. Siz full gaz devam
Ben yürümekten geliyorum kaç saattir ama yavaş yavaş ise yarar mı yaa. Hurma da aldim :)
Yok kuzum yapmadı daha ama çiş yaptı, şimdi de asıya götürdüler ya yazık yavruma elinden de kan aldılar az önce offfCanım gözün aydın seninde..doymadığını anlarsan mama verirsin azcık bişey olmaz...kaka yaptı mı annesi
Ağlıyor canım bağıra bağıra. Şimdi 5-6 çay kasigi mama verdik aşıya götürdüler şimdi de canı zaten yandi kan alininca ay ben nerelere gideyimSakin ol kuzum panik yapma öncelikle. Daha ilk gün zaten. Hemşireye sor sürekli onlar anlıyorlar. Hep uyuşuk mu bağır çağır ağlıyor mu canım. Memedeyken yutkunma sesi geliyor mu. Ben günde bir iki mama verdim kızımda ilk 3 gün. Çünkü ağlıyordu hastanede vermişlerdi zaten. Mama verdiğim anlarda hep sağdım sütüm gelsin diye ve duşagirdim. Mama ver diyemem ama verme de diyemem. Sen incele bebişini son karar senin en iyi sen anlar tanırsın onu. Çok uyuyorsa kan şekeri düşmesin uyandır kuzum hep uyşuk olur kan şekeri düşünce.
Sancın var mı hala ? Ven bugün nst ye girsem bnce kesin sancı çıkar . Çok değişik çnkü bugün belim de kasıklarımda . Belindeki ağrı nerdeyse sabit ama kasıklarımdaki gidip geliyor . İlk defa böyle olduğu için emin olamıyorum ama kasılmayla birlikte oluyor galiba . Ayaktayken de oluyor otururken de ama dakika tutmuyorum çnkü düzensiz galiba bazen üst üste oluyor bazen on bes dk snraBen yürümekten geliyorum kaç saattir ama yavaş yavaş ise yarar mı yaa. Hurma da aldim :)
Eki Görüntüle 2140698 Kızlar güzel dilekleriniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim... çoğunuzun bildiği gibi cuma gününe sezeryan planlanmıştı kızımın makat geliş oluşundan dolayı..miniğim ben tarih filan dinlemem dedi..sanırım oda hissetti anne ve babasının onu senelerce beklediğini ve bu hasrete son vermenin vakti geldi diyerek..salı yı çarşambaya bağlayan gece 2 civarında evde suyumun gelmesiyle başladı..ardından apar topar hastaneye geliş..hastane ekibi 8.30 mesai alıyordu ve bütün ameliyathaneler dolu..sağolsunlar hepsi sabah erkenden kalkıp bütün ameliyat ekibini toplayıp 7.30 gibi ameliyata aldılar..7.50 de kızımın seslerini duymak nasip oldu..En ćok sevindiğim şey kendi tarihini kendi belirledi ...Normal doğumun tüm sürecini yaşadım su_ sancı -panik..kendini çoktan hazırlamıştı ..Bakmaya doyamiýorum.Cennetten gelen bir melek gibi sanki ..Rabbime şükürler olsun ...Sizleride hayırlısıyla kavuşturmayı nasip etsin. Hepinizi görmesemde., tanımasamda. Çok seviyorum..
Kızlar şimdi emzirdim yarım saat kadar iki gogsumden de, ama elinin üstünden kan almislar canını çok yakmislar acidikca çok agladi. Yarım saate yakın emdi ama sutum mememi siktigimda en fazla 1 damla geliyor anlamadım bu işi aglicam ya inşallah doyuyordur mama da aldırdım ama vermedim daha ne yapayım bilmiyorum
Kuzum çok teşekkür ederim, çay kasigiyla verdik bi kaç kaşık mama ama inşallah yeterCanım bezine bak çiş yapmışsa tamamdır. Zaten ilk zaman çok fazla gelmiyor süt. Bebek emdikçe çoğalıyor. Bebisin de yeni deneyimi emmek o yüzden onun icin de zor yarim saat beklemesi o yüzden. Aç olsa ağlar canım. Mama doktorlar söylerse ver canım. Birde biberonla süt yada mama verme çay kaşığı ile ver.
Bebeğin damak yapısı senin göğüsün birlikte şekillenecek. Biberon verir isen bu şekillenme biberona göre olabilir. Bize anlatilan bu bende sana aktardım canım.
Sağlıkla kucaklayalim da insallah kime denk gelirsek ne zaman gelirse aynenGünü belli olsada bebişlere kalıyor gelceği gün baksana belli mi olur suyun veya sancın gelir doğuma gidersin . Ben öyle bişey bekliyorum açıkcası . Zaten şuanda bile oturken kasıklarıma ani sancı girip çıkıyor . Belim sürekli ağrıyor . Sancım gelince kim doğurtmuş çokta önemsemem galiba ki doktorumu da seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?