2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
55 kiloyla başladım sabah 80’i gördüm :) Kızımda da böyle tosun gibi kilo almıştım :) Figen hanım ödemde var dedi ama ödemdir ya o ödem :))
BANA da öyle diyor cağnım doktorumuz :) ben hem yürüdüm hem dikkat ettim inan ama her hafta bir kilo alıyorum doktor da gülüyor artık kızımda çok çabuk gitmişti kilolalarım figen hanım bunda da öyle olacak dedi. Ben de 62 ile başladım 82 deyim wuhuuuu :))

Aaa valla sancı işte :) sakın magnezyum falan tüketme valla çok işe yarıyor kesiyor şap diye

Bence sen kasılmaları bebiş hareketi diye yorumluyor olabilirsin canım. Bak karnın taş gibi oluyor ya. O sırada bebek de ittiriyor kendini aşağıya. Hareket ediyor aşağıdan çıkacak gibi hissediyor insan. Ve aşağıya baskı oluyor her hareketinde ittirmesinde

Canım Emre Beye sordum normal dedi. Sancın olursa gel dedi. Sancı bekliyorum bakalım daha gelen giden yok :) Haftasonuda yokmuş Emre bey yarın doğdu doğdu Yoksa pazartesi gelsin
Ay emre beyde çok yoğun yaa gerçekten bulmak zor dert etme gelince durduracak değilsin doktor mu yok orda sanki hiç düşünme İnş herşeyin hayırlısı İnşallah doğum ve ölüm vaktini bir Allah biliyor... Rabbim hepimize hayırlı vakit nasip etsin

Yerim yaa o yumuk yumuk ellerini maşallah Rabbim bağışlasın

Yok kuzum yapmadı daha ama çiş yaptı, şimdi de asıya götürdüler ya yazık yavruma elinden de kan aldılar az önce offf
doyuyordur annesi merak etme..doymazsa ağlar durmaz zaten ..

Canım benim maşallah ikinize de. Inşallah çok agrin olmaz. Kızın kendi karar verdi ne zaman geleceğine en çok ona seviniyorum. Normal doğum gibi oldu bence ne güzel.
çok şükür cnm ağrım var ama öyle dayanılmiyacak gibi değil..2 saat sonra taburcuyuz zaten...Ya sorma teyzesi kendi karar verdi çokta güzel oldu..o gün beni etraf çok bunalttı. Günü belli olacaktı ya.yok aramalar hiç durmadan ..esime dedim ki inşallah gününe kalmadan gelmeye kalkar sessiz sedasız gideriz...Kalbim temizmiş o gece başladı kendiliğinden...

Ay kızlar ben bebekleri gördükçe bi tuhaf oluyorum canım çekiyor aşeriyorum resmen yaaa çok tatlılar okadar özledim ki bebek kokusunu içime çekmeyi Rabbim nasip etsin inşallah..... Hele o duyguyu yaşayıp bildiğim için sabrım kalmıyor sanki

Dogum yapan arkadaslar gözünüz aydın allah uzun ömürler versin sizede bebişlere de.saglikla büyütmeyi nasip etsiwn ay heyecan yaptm ya

Uff kaç saattir bbde bu sancıları nasıl takip edicem basıl anlicam diye düşünüyorum bana şöyle oluyor kasılma başlar başlamaz girmiyor sancı tam bitmeye yakın alttan sıkıyolarmış gibi oluyor . Bazen de kasılma olmadan peşpeşe kasığıma ağrı giriyor

Canim acaba bebek kanala girmeye cakisiyor olabilir mi? Ben iki gundur kanala girdigini hissediyorum. Dun doktora sordum. Girmis demedi ama girmemiste demedi. Her sey yolunda. Bebek dogum pozisyonunda dedi. Bu inmis demek heralde. Bebegim iki fun oncesi asiri hareketliydi. Kanala girmeye calisirken cok hareketlenirmis. Girdikten sonra da azalirmis hareketleri.
Ben de ayni seyi düşünüyorum. Mesela bebek 41 in sonuna kadar dogmak istemezse direk sezeryani kabul etmem heralde. Once bir suni sanciyi denemek isterim ilerde pisman olmamak icin. Zaten egitim arastirmada dogum yapacam. Doktor da once suni sanciyla deniyoruz dogumu, bebekde bir sıkıntı cikarsa sezeryana geciyoruz dedi.

Ay kızlarr az önce tuvaletimi yaptıktan sonra bi akıntı geldi ama kanlı veya sarı değil bildiğiniz şeffaf ara ara beyazlar var içinde ve bi avuç içi kadar falan Belirtisiznesne seninde nişandan önce böyle akıntın çoğalmıştı sanki dimi öyle hatırlıyorum nedense

Oldu mu sancin? Cikti mi nst de? Bir ben mi kaldim sanvisi geleneyen

Yok canım karnıma bakıyorum sertleşme olmuyor hatta bebek öyle hareket ediyorki karnım hiç bu kadar yamulmamıştı ayağı midemden çıkacak gibi. Aşağı baskı hissediyorum ama kasıklarımada ağrı giriyor ara ara böyle ama düzenli değil. Valla anlayamadan ben doğuracağım galiba

Evet canım çok yoğun. Valla doğsunda hayırlısıyla doktor farketmez ya illa bir şekilde doğar dediğin gibi bir Allah bilir o kadar bekledik sabrettik şu günler zor geliyor işte. Artık kucağımda olsun istiyorum. Hani 5 yaşındaki bebek şeker ister de durduramazsın ya aynı öyle istiyorum bebeğimi kucağımda. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Ben kasılma olayını hiç anlamadım canım ya karnım hiç sertleşmiyor yada acaba çocuğun poposu diyorum bazen o zaman kasılmamı oluyorda ben anlamıyorum. Anlayamadan ablak ablak doğuracağım gibime geliyor Hani kasılma hani sancı derken oldum bittime gelip doğuracağız bence biz

Kaymağı bende duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…