2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canlar az önce aynı bedendeki son duşumuzu aldık kızımla içimden hiç bişey yapmak gelmiyor biraz heyecan biraz korku karmakarışık oldum . Sezeryan günü belli olup doğuma gidenlerin korkularını anlıyorum resmen . Sonuçta günü belli olan bi doğum olcak benimde sezeryan ve ya normal artık hangisi olursa gerçi yarın başıma neler gelicek bunu bilmemek hem çok güzel hem çok heyecanlı belli mi olur belki de yarın bi anda doğumu başlatırlar .ayy keşke suyumla sancımla gidebilseydim o daha telaşsız sanki

Allah başka dert vermesin kuzum insan ilk önce eşini istiyo yanında ama napalim nasip diyelim benimkide evde değil şuan boğasim var adamı dedesinden oturmuş çay içiyor
Aceba senin adamida mi dogum sitresi sardiki evde duramiyor

Bende senin gibi banyomu yaptım.kizimla son kez temisligimizide hallettik gününü bilmek gerçekten değişik bişey ama alıştım galiba şuan iyiyim :)

Canim Allah yardimcin olsun baska kimse varmi yaninda .arac kalsaydi esin cikip gelseydi olmazmiydi

Aynen yerde uzak bakalim nasil olacak

Adet sancisi gibimi canim peki .once bel agrisi olmustu bende de ama 1 gun sonra dogum yapmistim.
Yanimda ailem var cnim zaten onlarin yanina geldim dogum icin ama esimde gelsin istiyrm bakalim belki otobuslede gelebilir

Bende senin gibi banyomu yaptım.kizimla son kez temisligimizide hallettik gününü bilmek gerçekten değişik bişey ama alıştım galiba şuan iyiyim :)
Yani başına gelicekleri bilmekte zor benim gibi yarın ne olcağını bilememekte ilk bebek olunca bakabilcek miyim korkusu da var tabi

Kızlar benim oğlusun 26 nisanda doğdu
Annelik gerçekten harika bir duygu ama bir o kadar da zor
Evdeyiz şükürler olsun usg lere takılmayın kafası buyuk dediler iri dediler normal doğdu kafası da küçük 3570 gr 51 cm
Her sey gayet normal yani boşuna sezeryan oldum gibi birsey

Ilk 2 gün sütte zorlandım şükür bugün daha iyi
Bol bol dinlenin çünkü inanın 1 dakika bike çok kıymetli oluyor
65 kilo ile doğuma girdim eve geldiğinde 61 kiloydum vücudum hala sis ve ağrılarım var
Göğüsler derseniz perişan zaten yani son günlerinde olanlar kıymetini bilip iyi degerlendirsinler

Benimde 2cm canım sancı konusunda bende tecrübeli değilim bildiğim ağrı sıklaşacak ve dayanamayacaz sadece bunu biliyorum:)))

Yani başına gelicekleri bilmekte zor benim gibi yarın ne olcağını bilememekte ilk bebek olunca bakabilcek miyim korkusu da var tabi
Bakarsın canım birbirinize alisicaksiniz benimkide ilk gibi olucak oğlum babanneyle büyüdü aynı evdeydik halada onunla akşam 9 da anca eve geliyor o yüzden benimde ilk gibi :)

Canim seninde gözün aydın Allah analı babalı bol sütlü büyütsün inşallah :)

ya biliyomusunuz diyolar ya sütün mü az doymuyo cocuk cok zoruma gdiyo anlatamam aglıyacam bide oglum mamaıyı icmezmisonra uyumazmı
canım gebelik okulundaki ebe iki saate bir emzirin ki boşalan göğüs yeniden süt üretimine başlasın dedi. bir de bulgur, dereotu, su sütü arttırıyormuş. milleti de boşver az az emzirdikçe çoğalacak nasılsa.

Bakarsın canım birbirinize alisicaksiniz benimkide ilk gibi olucak oğlum babanneyle büyüdü aynı evdeydik halada onunla akşam 9 da anca eve geliyor o yüzden benimde ilk gibi :)
Ay hadi bakalım yarın yazmayı unutma sakın bize bajalım bu gece uyuyabilcek miyiz :)

Allah'ım cabalatmadan kolay geçitten gecirsin inşallah canm. Merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…