- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.141
Allah yardımcın olsun canımYarin doguma gircem ama esim yanimda olamicak 2 gun sonra gelcek malum gecen hafta arabamiz kaza yapmisti tamirde simdi yarin yapilirsa gelecek
Bir bebişimiz daha gelmiş dünyaya sağlıklı maşallah :) olsun vardır bir hayrı canım sen de iyisindir inşallah. Biz de son günler diye sabırsızlanıyoruzKızlar benim oğlusun 26 nisanda doğdu
Annelik gerçekten harika bir duygu ama bir o kadar da zor
Evdeyiz şükürler olsun usg lere takılmayın kafası buyuk dediler iri dediler normal doğdu kafası da küçük 3570 gr 51 cm
Her sey gayet normal yani boşuna sezeryan oldum gibi birsey
Ilk 2 gün sütte zorlandım şükür bugün daha iyi
Bol bol dinlenin çünkü inanın 1 dakika bike çok kıymetli oluyor
65 kilo ile doğuma girdim eve geldiğinde 61 kiloydum vücudum hala sis ve ağrılarım var
Göğüsler derseniz perişan zaten yani son günlerinde olanlar kıymetini bilip iyi degerlendirsinler
Allah rahatlık versin canım. Yarın sağlıklıca kucakla inşallah bebişini. Bol bol emzir sütün çok olsun inşallahKızlar hepinize hayırlı geceler ben yatiyim uyumaya çalışayım yarın yorucu bir gün olacak :) Allah'a emanet olun yazmaya çalışırım inşallah
Humana süt yapıcı çay al canım, baya iyi geldi bana.. emzirmeden önce memelerini sıcak suyla yıka damarları açıyor.. kuru börülce aldık marketten bakliyat reyonundan, haşladık kaşık kaşık yiyorum, hangisi bilmem ama bi şey iyi geldi, yavaş yavaş artıyor süt
Bu mayayi mutlaka denicem canımCanım maya da çok güzel süt yapıyor. Bir cay kaşık mayayı ilac gibi yutuyorsun su ile. Bir sure birsey yiyip icmiyorsun. Eğer maya yutamam dersen mayalı poğaça ye. Boza da olabilir.
Aminn canim guzel dileklerin icin cok tesekkurler.Allah'ım cabalatmadan kolay geçitten gecirsin inşallah canm. Merakla bekliyorum.
kızlar ben geldim dr 30 nisan gün verdi demiştim ya siz bel agrım cok fazla o gece bebeğim dunyaya geldihemen anlatıyorum kısaca annemler memleketten bi gun once geldi pazartesine hazırlık yapıyoduk 27 nisan cuma günü belden sancım cogalmaya başladı saat gece 11 gbi kardesim normal dogum yaptıgı için tlf ona benim belim cok agrıdı dediğimde bebek cok hareketli dedim oda hemen hastaneye gitmei soyledi buaradaafferdersinizbagırsaklarımı dabozmusum ne ne sancını bilemiyorum ama değişik biragrı saplanıyor sonra rahatlıyorum tekrar oluo neyse gitik hastaneye once nstye girdim sancım cıktı gece dr aradılar o gelene kadar beni hazırladılar sezeryana buarada dipnot ben sezeryan olacaktım cunku bebeğim ters fakat zayıf oldugundan bekletiyodu dr neyse hem acı cekiyom hem sezeryana gidiyom ameliyat odası cok soguk belden uyusturdular fakat cok şişim oldugundan anestezi tutmadı dedim ben hissediyorumm aaa onlarda hemen narkozu verip bayıltılar hem belden uyustum hem tam uyustum gözümü actıgımda bebeğimi giydirlen yere baktım oglum nası demişim sonrabebeşimi gördü minnakkk 2600 gram 39 haftamda bunada sukurr c
Gözün aydın canım sağ salim kavustunuz melegine. Darısı başımıza ins.kızlar ben geldim dr 30 nisan gün verdi demiştim ya siz bel agrım cok fazla o gece bebeğim dunyaya geldihemen anlatıyorum kısaca annemler memleketten bi gun once geldi pazartesine hazırlık yapıyoduk 27 nisan cuma günü belden sancım cogalmaya başladı saat gece 11 gbi kardesim normal dogum yaptıgı için tlf ona benim belim cok agrıdı dediğimde bebek cok hareketli dedim oda hemen hastaneye gitmei soyledi buaradaafferdersinizbagırsaklarımı dabozmusum ne ne sancını bilemiyorum ama değişik biragrı saplanıyor sonra rahatlıyorum tekrar oluo neyse gitik hastaneye once nstye girdim sancım cıktı gece dr aradılar o gelene kadar beni hazırladılar sezeryana buarada dipnot ben sezeryan olacaktım cunku bebeğim ters fakat zayıf oldugundan bekletiyodu dr neyse hem acı cekiyom hem sezeryana gidiyom ameliyat odası cok soguk belden uyusturdular fakat cok şişim oldugundan anestezi tutmadı dedim ben hissediyorumm aaa onlarda hemen narkozu verip bayıltılar hem belden uyustum hem tam uyustum gözümü actıgımda bebeğimi giydirlen yere baktım oglum nası demişim sonrabebeşimi gördü minnakkk 2600 gram 39 haftamda bunada sukurr c
Bu mayayi mutlaka denicem canım
Canım buğday varya hani onu akşamdan İslam'ın ertesi güne tavuk veya et suyuyla.corbasini yapın mis gibi süt yapar çorbasını sevmem dersen bol yeşillikli limonlu salatasinida yapabilirsiniz güzel süt yapar
Ben bol dereotlu ve maydomozlu salatasının yapicam inşallah çorbasıda ablama.cok süt yapmıştı bizede yapar inşallah bakalımCanım buğdayı da ben deneyeyim keşkek yapabiliriz aslında şeker olmasa aşure nasıl güzel olurdu.
Kızlar benim oğlusun 26 nisanda doğdu
Evdeyiz şükürler olsun usg lere takılmayın kafası buyuk dediler iri dediler normal doğdu kafası da küçük 3570 gr 51 cm
65 kilo ile doğuma girdim eve geldiğinde 61 kiloydum vücudum hala sis ve ağrılarım var
Göğüsler derseniz perişan zaten yani son günlerinde olanlar kıymetini bilip iyi degerlendirsinler
Gözün aydın cnm Allah yardımcın olsun.Kızlar benim oğlusun 26 nisanda doğdu
Duzeldi mi canim bende hala ayni googledanda zor oluyoBian önce düzelir inşallah
400 gr kaybetmişti ama 120 gr geri almış kilo lımı gayet iyi dedi. dün sarılık için tekrar gittik hastaneye. Sarılık normal düzeydeydi ama çıkmış. 17.5 di ve fototerapi tedavisi aldık dünCanım inşallah bir rutin tutturacaksiniz yakın zamanda. Kilo kaybı normal. Anne karnında ekmek elden su gölden rahattı. Doğdu emmek gibi zir bir işlemi gerçekleştirmeye çalışıyor. Yakında doğum kilosunu da geçer. Kaç gr kaybetti canim
Tekrardan maşallah canimsen yavrunu görünce herşeyi unutuyorsundur. Bende elif ebrar imi görünce umarım ağrım sızım kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?