2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bir bebişimiz daha gelmiş dünyaya sağlıklı maşallah :) olsun vardır bir hayrı canım sen de iyisindir inşallah. Biz de son günler diye sabırsızlanıyoruz

Reactions: tmz
iyi geceler kızlarr doğum yapanları tebrik ediyorum sağlıkla büyütün insallah. Yapacak olanları da Rabbim sağ salim kavuştursun. Bizim doktorumuz 11 mayısa gün verdi. Evlilik yıl dönümümüz insallah o zamana kadar aceleci davranmaz. Ev temizlenecek ufak tefek işler hazırlıklar vs

Kızlar hepinize hayırlı geceler ben yatiyim uyumaya çalışayım yarın yorucu bir gün olacak :) Allah'a emanet olun yazmaya çalışırım inşallah
Allah rahatlık versin canım. Yarın sağlıklıca kucakla inşallah bebişini. Bol bol emzir sütün çok olsun inşallah

Canım maya da çok güzel süt yapıyor. Bir cay kaşık mayayı ilac gibi yutuyorsun su ile. Bir sure birsey yiyip icmiyorsun. Eğer maya yutamam dersen mayalı poğaça ye. Boza da olabilir.

weryew cim sen de dene canim

Son düzenleme:

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle büyültürsün inşallah. Şimdi nasıl ağrıların canım. Minnak olsun sen onu emzirir büyültürsün canım.

Gözün aydın canım sağ salim kavustunuz melegine. Darısı başımıza ins.

Bu mayayi mutlaka denicem canım

Canım bence de dene kaybedecek birşeyimiz yok hatta tam buğday ile poğaça yapmayı düşünüyorum bu sıralar eğer şekerimi çıkarmaz ise doğum sonrası ekmek yerine onu yemeği düşünüyorum.

Canım buğday varya hani onu akşamdan İslam'ın ertesi güne tavuk veya et suyuyla.corbasini yapın mis gibi süt yapar çorbasını sevmem dersen bol yeşillikli limonlu salatasinida yapabilirsiniz güzel süt yapar

Canım buğdayı da ben deneyeyim keşkek yapabiliriz aslında şeker olmasa aşure nasıl güzel olurdu.

Kizlar benim regl donemi hiç ağrım olmaz şimdi kasıklarımda ağrı oluyor ince sızı gibi bazen de belde. Benim sancim hafif geçiyor olabilir mi acaba, umut fakirin ekmeği işte. Akşama yemegindne beri kasik bel geziniyor ağrılar ama düzenli sancı gibi değil hep var. yarın kontrol var ama doktor il dışinda başkası bakacak çatı bakılmaz yine dimi yani açılma var mı diye.

Gözün aydın canım Allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin. Ağrıların şişliklerin umarım en yakın zamanda iner canım. Ilk günler zor oluyor zaten canım. Birbirinize alışınca bebeğinin dilinden anlamaya başlayınca herşey değişecek. Ağlaması seninle konuşması onu bir çözdün mu tamam.

Gözün aydın cnm Allah yardımcın olsun.

400 gr kaybetmişti ama 120 gr geri almış kilo lımı gayet iyi dedi. dün sarılık için tekrar gittik hastaneye. Sarılık normal düzeydeydi ama çıkmış. 17.5 di ve fototerapi tedavisi aldık dün iki saat yattıysa ışıkta bir saatini bağırarak geçirdi ve bu sabahtan beri uyandıramıyorum. Baygın gibi yatıyor yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…