2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar devlet hastanelerinin acil servislerinde nöbet değişimi saat kac civari oluyor bilgisi olan var mi? Gece tekrar gidecek olursam gunduz ki o suratsiz ekip ile tekrar karsilasmak istemiyorum. 9 aydir ay i hastaneyegidiyorum. Bugunkiler kadar suratsizi ile karsilasmadim.

3 mayis 40. Hafta doluyor bekliyorum iste her an insallah cok bekletmez ,sagolasin canim biz de dogumu beklerken dogum yapan arkadaslarin sevincini paylasiyoruz dogum yaptm mesajini okudukca cok seviniyorum heyecanlaniyorum
Heyecanlanmamak elde değil. Rabbim kolaylık versin sana da. Az kaldı sabret.:) tabii ben sana cevap verene kadar doğum gerçekleşmediyse :)

arkadaşlar, ben üç kez zorunlu kürtaj oldum. ilk ikisinde cytotect diye bir ilacı hem ağızdan hem vajinadan verdiler önce ishal sonra sancı ve kanama yaptı. üstüne de benek benek oldum ve dilim şişmeye başladı. alerji yapmış, zehirlemiş vs. üçüncü de yapılmadı bu sebeple. sorum şu ki bu ilacı alınca sancı çekiyordum bolca, suni sancı dedikleri bu mu ki, bilen var mı?

Suni sancı serum içine katılan oksitosin hormonu oluyor. İnternetten araştırabilirsin.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/dogumda-suni-sanci-nasil-verilir.html?m=1

Hayirli kolay dogumlar dilerim canim hangisi hayirli olacaksa oyle gelsin minigin

İste baksınlar bence ama onlarda nst de sancı çıkmayınca bakmıyolar

Canım maya da çok güzel süt yapıyor. Bir cay kaşık mayayı ilac gibi yutuyorsun su ile. Bir sure birsey yiyip icmiyorsun. Eğer maya yutamam dersen mayalı poğaça ye. Boza da olabilir.

@weryew cim sen de dene canim
İnstant kuru maya olur mu canım. Hani toz olan. Yoksa yaş maya mı alıyoruz. Ebebekte promalt satılıyor onlar da maya ama çok pahalı. Senin söylediğin çok ekonomik ve her evde olan bişey

Canım sabah 8 ertesi sabah 8 yani 24 saat duruyor dr. Gecede aynı dr olur

Ben de öyle düşündüm. Sonuçta bu saatten şonra sancımı beklemem lazım onu engellemem değil dimi aman:))
Evet evet gerçekten çok da faydası var hiç kasılma yaşamıyorum onu alınca geçiyor. Muz maden suyu falan da tüketme istersen bebiş ksılsın rahat rahat :)

Heyecanlanmamak elde değil. Rabbim kolaylık versin sana da. Az kaldı sabret.:) tabii ben sana cevap verene kadar doğum gerçekleşmediyse :)
Yok gerceklesmedi canim, Allah razi olsun. Size de kolaylik bebeklere saglik versin insallah bol emer de sariligi carcabuk gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…