2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
inceleyeyim cnm, tşk.
Canim 22 haftalik kaybimda olu dogum icin bana da vajina 've agizdan ilac verdiler doktor kapsul seklinde sanci bu, sancin olacak 've vucut kendiliginden dogum gibi bebegi atacak dedi bir ikinma geldi doktorun dedigi gibi dogum oldu bir cesit suni sanci sanirim o ilaclar da.

Mühim olan dalgalı olması seviye önemli değil zikzak oluyosa 60-70 le evde duramaman lazım sanki
O ne kız dalgalı aman evde duramiydura zaten ha bire ay uy ay uy diye geziyorum oğlum aşırı hareketli bugün maşallah kafası ile ittiriyor canım yaniyor.

O ne kız dalgalı aman evde duramiydura zaten ha bire ay uy ay uy diye geziyorum oğlum aşırı hareketli bugün maşallah kafası ile ittiriyor canım yaniyor.
:)))Üstteki kalp grafiği altta ki sancı grafiği eğer sancı grafiği mesela 30 dan 60 a fırlayıp tekrar düşüyorsa yani çıkıp inecek çıkıp inecek ozaman sancı oluyor.60-70 lerde sabit gidiyorsa sancı değil

evet, bir çeşit suni sancıymış, etken maddeyi yazınca ilacın adı da çıktı zaten. öyleyse dayanılmayacak birşey değil, rahatladım.

Canım benim bu zor evreleri atlatacaksınız inşallah. Bak sütünde yaramaya başlamış kilo aldıkça sarılığı da kaybolucaktir.

LastMadOnEarth canım.nasilsin kızında sende iyisinizdir inşallah
Canım hiç giremiyorum buralara yaa, herkesi tek tek alintilayamadim ama evimiz misafir dolu mutfakta bile uyuyan var artik delilige vuruyorum çünkü sabrım pek kalmadı.

Bebis çok iyi çok şükür maşallah. Sizleri özlüyorum valla ama hiç fırsatım olmuyor. Ameliyat yerim acıyor doğal olarak ama yine de buna şükür aşırı bi ağrım yok. Yalnızca ayakta çok duramiyorum.

Sizler napiyosunuz bana ozetleyin valla çok özledim ya. Doğuran var mı?

Evet kuzum vermiyorum artik yalnızca gece artik uykusuzluga dayanamayinca emzikle kandiriyorum 10 dk sonra geri alıyorum. Sütüm de maşallah yetiyor galiba

Oh oh maşallah. Çabucak kilo alır merak etme. Minicik kuzular bile toparladı hemen.
Gözünaydın Can'ım çok sevindim.

Allah yardımcınız olsun inş. İnşallah çok güzel bi Doğum hikayesi ile dönüp bizi ağlatacaksın.

Bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle. İki bebişimiz daha gelmiş. Senin de gözünaydın Can'ım.
Kuzucukları öpün yerimize.

İnstant kuru maya olur mu canım. Hani toz olan. Yoksa yaş maya mı alıyoruz. Ebebekte promalt satılıyor onlar da maya ama çok pahalı. Senin söylediğin çok ekonomik ve her evde olan bişey

Canım ben yaş maya diye duydum ama koz maya da olur sonuçta etken maddeleri aynı. Ama yaş mayayı kapsül hap gibi yutabilirim de toz mayayı yutamam
Kuzenim emzirirken söylemiştim ihtiyaci olursa diye maya yutmadi fakat bir gun misafirliğe gitmis orada mayali poğaça yemiş ve o gece abla hep sutum geldi dedi. Bir gogusumu emzirirken diğeri akiyordu dedi.
Hem ucuz hem zahmetsiz denemekten zarar gelmez sonuçta süt olsun diye o kadar çaylar içiyoruz bi mayanın lafı mı olur

Kuzum çok şükür sutum geldi, hem de nasıl maşallah. Mama da vermedim ondan sonra hiç

Yaş mayı da alırız canım hiç sorun değil ya. Çok mantıklı geldi valla çok sağol. Poğaça yemektense maya yutmayı tercih ederim malum ben baya kilo aldım
Ayy sorma humanalar rezeneler hoşaflar bunların yanında maya ilaç gibi geldi

Kızlar biraz önce peçetede çok afedersiniz ama akıntıyla birlikte pembe bişeylerde geldi. Nisan mi acaba ? Dogumu biraz erken bekliyoruz ama bu kadar erken olur mu ki

Can'ım benim kasıklarımda da çok sık sızı şeklinde ağrı oluyor. Bıçak batar gibi. Nst de iken de oldu bikaç kez. Ama sancı grafiğini hiç etkilemedi o kasıktaki sızı. Ama bele dikkat et.
Can'ım erken dönemde mi oldun kürtaj? Bayıltmadılar mı seni? Niye verdiler öyle bi ilaç? Ben de kürtaj oldum ama hiç öyle ilaç vermediler.
Kızlar yaa durdum durdum bu 1 haftada çatladım yaa sinirim bozuldu resmenn. Çok aşırı değil ama yinede belli yanii.
Aynı durumdayız seninle çok umutluydum hiç olmayacak diye. Poposunu sırtını döndükten şonra oldu. Resmen popo ile itiyor karnımı. Taş gibi karnım öne fırlamış gibi. Hiç böyle değildi. Çok gerildiği için altta ve göbek çevresinde kırmızı çizikler oluştu. Çok olmasa da.

Kızlar biraz önce peçetede çok afedersiniz ama akıntıyla birlikte pembe bişeylerde geldi. Nisan mi acaba ? Dogumu biraz erken bekliyoruz ama bu kadar erken olur mu ki
İnşallah değildir çatı muayenesi falan olmuş muydun bu ara. ama kan olduğu için doktora bir sor istersen canım. Senin haftalarındaki doğan bebişler zaten çok sağlıklı. Bir de nişan gelince doğum hemen başlamayabiliyor.

Nişandır Can'ım büyük ihtimal. Ama hemen arkası gelecek diye bişey Yok.
Erken de gelse riski çok az. Stres yapma bu yüzden. Bekle bakalım sancı su vs olacak mı?

Bu gece ben de bi garibim belim de değişik bir ağrım var. Kuyruk sokumundan karnıma yayılıyor.
Ne yapıcaz bu ağrılarla? Adını da koyamıyoruz

ya biliyomusunuz diyolar ya sütün mü az doymuyo cocuk cok zoruma gdiyo anlatamam aglıyacam bide oglum mamaıyı icmezmisonra uyumazmı
Canim bebek emdikce artacak , onunda emme gucu artacak. Goreceksin bir kac gune mama sununca reddedecek. Seni isteyecek. Ablamin bebegi oyle yapmis

az kaldı cnm o beşiklerin dolmasına..yarın birgün burda hepimiz bebişlerin muhabbetini yapıyor olacağiz

olsun cnm oda bişey yani..

inşallah canım..aldılar cnm hastanede ilk topuk kanını bu ikinci 5 gün sonra alınan topuk kanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…