- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.201
Hayır canım çatı muayenesi olmadım daha. Çarşamba günü kontrolümüz var ama yarın mi gitsem ? Dedigim gibi erken bekledigimizden her hangi bir şey olursa gel demişti doktor.İnşallah değildir çatı muayenesi falan olmuş muydun bu ara. ama kan olduğu için doktora bir sor istersen canım. Senin haftalarındaki doğan bebişler zaten çok sağlıklı. Bir de nişan gelince doğum hemen başlamayabiliyor.
Evet canım çok şükür ki normal süresine girdik sayılır. Doktor 38inci haftayı dolduracağini dusunmuyordu zaten. Yinede inşallah nisan değildir ya. Bugün biraz fazla yürüdüm ondan kaynaklı başka bir şeydir inşallah.Nişandır Can'ım büyük ihtimal. Ama hemen arkası gelecek diye bişey Yok.
Erken de gelse riski çok az. Stres yapma bu yüzden. Bekle bakalım sancı su vs olacak mı?
Nişan olunca hemen Doğum olacak diye düşünme. Bazıların da erken geliyormuş. İnş biraz daha kalır yavrunEvet canım çok şükür ki normal süresine girdik sayılır. Doktor 38inci haftayı dolduracağini dusunmuyordu zaten. Yinede inşallah nisan değildir ya. Bugün biraz fazla yürüdüm ondan kaynaklı başka bir şeydir inşallah.
Ben şimdiden yanıyorum evdeKızlarr ya şimdi aklıma geldi özellikle istanbulda olanlara sorum doğalgazı açmamız lazım mı ? Yani bnm ev sabah altıdan öğleden sonraya full güneş alıyor . Bi de bu patikli altların altına bişey giydircez mi çorap hariç ne bileyim tayt veya kilotlu çorap ? Ben hiç almadım onlardan . Ay daha doğurmadan başladım
11-12. haftalarda oldum, bayılttılar da ama öncesinde ilaç da verdiler. üçüncü de zehirliyor diye vermediklerinde de benim işim biraz zorlaşır sadece demişti dr.Can'ım benim kasıklarımda da çok sık sızı şeklinde ağrı oluyor. Bıçak batar gibi. Nst de iken de oldu bikaç kez. Ama sancı grafiğini hiç etkilemedi o kasıktaki sızı. Ama bele dikkat et.
Can'ım erken dönemde mi oldun kürtaj? Bayıltmadılar mı seni? Niye verdiler öyle bi ilaç? Ben de kürtaj oldum ama hiç öyle ilaç vermediler.
Aynı durumdayız seninleçok umutluydum hiç olmayacak diye. Poposunu sırtını döndükten şonra oldu. Resmen popo ile itiyor karnımı. Taş gibi karnım öne fırlamış gibi. Hiç böyle değildi. Çok gerildiği için altta ve göbek çevresinde kırmızı çizikler oluştu. Çok olmasa da.
Sarilikli oldugu icin daha cok uyuyor olabilir. Arada uyanip yada uyandirilip emiyordur diye dusunuyorum. Kolay gelsin umarim en kisa zamanda iyilesir.400 gr kaybetmişti ama 120 gr geri almış kilo lımı gayet iyi dedi. dün sarılık için tekrar gittik hastaneye. Sarılık normal düzeydeydi ama çıkmış. 17.5 di ve fototerapi tedavisi aldık düniki saat yattıysa ışıkta bir saatini bağırarak geçirdi ve bu sabahtan beri uyandıramıyorum. Baygın gibi yatıyor yavrum
Canım evin soğuk nemliyse açarsın biraz...oğlum nisan ayında doğdu eve getirince babası odaları gezdirdi (merkezi sistemdi sadece yattığımız odada ufo yanıyordu) bak bu senin odan burası salon vs diye bebek üşüttü gazdan sefil olduk...ayağına mutlaka çorap ve battaniyeye sarılı olur zaten bir süre...bizim ev çok sıcak şimdilik ama o zaman nasıl olur bilmiyorum İstanbul la Bursa nın havası benziyor diye kendimce yorumladımKızlarr ya şimdi aklıma geldi özellikle istanbulda olanlara sorum doğalgazı açmamız lazım mı ? Yani bnm ev sabah altıdan öğleden sonraya full güneş alıyor . Bi de bu patikli altların altına bişey giydircez mi çorap hariç ne bileyim tayt veya kilotlu çorap ? Ben hiç almadım onlardan . Ay daha doğurmadan başladım
Kızlarr ya şimdi aklıma geldi özellikle istanbulda olanlara sorum doğalgazı açmamız lazım mı ? Yani bnm ev sabah altıdan öğleden sonraya full güneş alıyor . Bi de bu patikli altların altına bişey giydircez mi çorap hariç ne bileyim tayt veya kilotlu çorap ? Ben hiç almadım onlardan . Ay daha doğurmadan başladım
Bnde camlar açıkken bile yanıyorum yorgan falan da örtmüyorum uzun süredir . Artık rahatsız olurda aöarım olmadı . Ay bi de belim ağrıyor şimdi karnım da semsertBen şimdiden yanıyorum evdebizim merkezi sistem üstelik. Öyle isteyince açamam. Bugün yarın da kapatırlar zaten. Küçük ısıtıcı fanlar var. Ben ondan düşünüyorum Can'ım. En azından banyo yaparken falan. Çorap dışında da bişeye gerek olmaz sanırım. İllaki bi battaniyeye sarılı olur hep Zaten.
Ben soguk olursa corabi patiklinin uzerinden giydidirim diye dusunuyorum. Kilotlu corabin ya da corabin lastikleri bebegi rahatsiz edebilir. O yuzden bence en guzeli yumusacik kundaklamak. Ablamin bebegine oyle yapmis annem.Kızlarr ya şimdi aklıma geldi özellikle istanbulda olanlara sorum doğalgazı açmamız lazım mı ? Yani bnm ev sabah altıdan öğleden sonraya full güneş alıyor . Bi de bu patikli altların altına bişey giydircez mi çorap hariç ne bileyim tayt veya kilotlu çorap ? Ben hiç almadım onlardan . Ay daha doğurmadan başladım
Sağol canım bzm evde baya sıcak gerek olmaz herhalde o zmn sabahın köründe güneş vurmaya başlıyorCanım evin soğuk nemliyse açarsın biraz...oğlum nisan ayında doğdu eve getirince babası odaları gezdirdi (merkezi sistemdi sadece yattığımız odada ufo yanıyordu) bak bu senin odan burası salon vs diye bebek üşüttü gazdan sefil olduk...ayağına mutlaka çorap ve battaniyeye sarılı olur zaten bir süre...bizim ev çok sıcak şimdilik ama o zaman nasıl olur bilmiyorum İstanbul la Bursa nın havası benziyor diye kendimce yorumladım
Çorap içten giyince daha sıcak tutuyor canım...zaten ilk zamanlar giydiririz sonra gerek kalmaz ama bebek vücut ısısını ayarlayabilecek duruma gelene kadar biraz korumak lazım...penye battaniye yeterli bunun için de...Ben soguk olursa corabi patiklinin uzerinden giydidirim diye dusunuyorum. Kilotlu corabin ya da corabin lastikleri bebegi rahatsiz edebilir. O yuzden bence en guzeli yumusacik kundaklamak. Ablamin bebegine oyle yapmis annem.
Ben kiyamam sararim sarmalarim bebegimi bir kac kat ama burda cocuk doktorlari bastira bastira cok cok sicak, cok kat kat giydirmeyin diyor.
Burada baska bir Turk arkadas bebegi buyuk insanlar ne giyiyorsa oyle giydirmeli sadece gocmenler bebeklerini kalin giydiriyor diyor. Gercekten de sadece Turklerin Araplarin bebekleri kat kat giydirilmis. Amerikalilarinki ince kiyafetli ciplak ayakli geziyor.
Bunu diyen arkadasim kendi hep tshirtle gezdigi icin ben katkat giyindigimde bile o bebek kisa kollu badi ile atletsiz hirkasiz geziyor. Oyle aman aman da hasta olmuyor.
Bende çok sıcağa alıştırmak istemiyorum . Annem de gerek yok ev sıcak dedi ana yine de sorayım dedim ellerde patik ayakta da çorap olur o zamn ve tek takım giydiririmBen soguk olursa corabi patiklinin uzerinden giydidirim diye dusunuyorum. Kilotlu corabin ya da corabin lastikleri bebegi rahatsiz edebilir. O yuzden bence en guzeli yumusacik kundaklamak. Ablamin bebegine oyle yapmis annem.
Ben kiyamam sararim sarmalarim bebegimi bir kac kat ama burda cocuk doktorlari bastira bastira cok cok sicak, cok kat kat giydirmeyin diyor.
Burada baska bir Turk arkadas bebegi buyuk insanlar ne giyiyorsa oyle giydirmeli sadece gocmenler bebeklerini kalin giydiriyor diyor. Gercekten de sadece Turklerin Araplarin bebekleri kat kat giydirilmis. Amerikalilarinki ince kiyafetli ciplak ayakli geziyor.
Bunu diyen arkadasim kendi hep tshirtle gezdigi icin ben katkat giyindigimde bile o bebek kisa kollu badi ile atletsiz hirkasiz geziyor. Oyle aman aman da hasta olmuyor.
Fotolara bakinca, bizimkiler ellere de corap gecirmisler gibi gorunuyor. Ya eldivenlerin hepsi kirli ya da cikiyordur diye dusunuyorum. Corapli eller cok komik gorunuyorBende çok sıcağa alıştırmak istemiyorum . Annem de gerek yok ev sıcak dedi ana yine de sorayım dedim ellerde patik ayakta da çorap olur o zamn ve tek takım giydiririm
Kızlarr ya şimdi aklıma geldi özellikle istanbulda olanlara sorum doğalgazı açmamız lazım mı ? Yani bnm ev sabah altıdan öğleden sonraya full güneş alıyor . Bi de bu patikli altların altına bişey giydircez mi çorap hariç ne bileyim tayt veya kilotlu çorap ? Ben hiç almadım onlardan . Ay daha doğurmadan başladım
Fotolara bakinca, bizimkiler ellere de corap gecirmisler gibi gorunuyor. Ya eldivenlerin hepsi kirli ya da cikiyordur diye dusunuyorum. Corapli eller cok komik gorunuyor
Kızlar bebiskomun göbeği düştü az önce. Yani bezini değiştirmek için açtığımda düşmüştü, normal mı bu daha 4 günlük. Kanama kızarıklık hiçbirşey yok bildiğiniz göbek deliği olmuş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?