2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ozeller veriyor benim ölen bebegimde belim ağrıyor demiştim ayakta doktor kendi dedi bir rapor yazalım muaf ol diye

O gordugunuz Yolk kesesi olabilir mi? Kesenin içind e embriyonun yanında olur ve sanırım bir süre sonra da kaybolan birşey, eğer oysa normaldir canım
Evet aynen oydu :) çok teşekkürler. İsmini de hatırlayamadım ki, araştıramadım da :) şimdi rahatladım.

Zencefil adet söktürücü oldugu icinbir ihtimalde olsa dusuk riskini tetikleyebilir. Bitkisel ürünleri iyi arastirmadan kullanmamak gerekiyor cogu bitki cayi gebelikte yasaktir zaten.
Zencefili sormuştum bişey olmaz kullanabilirsin demişti doktor. Naneye de rahmde kasılma yapar diyorlar ama zaten kaynayıp suzunce bişey kalmiyor ben maydonoz da yiyorm. Abartmadikca sorun olmaz salatada falan dedi doktor

kizlar aranizda bebegini hissedenler olmustu bende hissettim ama bilimsel olarak imkansiz bagirsak hareketi degil eminim mumkun mu aceba hissetmem
Ayy evet ben canım hissediyorum cidden ama tatlı yediğim zamanlar çocuk içerde depar atıyor benimki bi hafta önden gidiyordu ultrasonda yani şuan 11.haftada sayiliriz Şuan..netten baktım gerçekten hissedenler varmış bu haftalarda çünkü eli kolu oluşmuş kipirdatiyor Tatlici Tombak im

Ben daha kalp atışını duymadan 5 kez gittim bile. (

ben cok deil ama ara ara hareket ediyor bende sasirdim ama minnakim buyudu demekki

Bence bahcede nobet tutmamalisin. En azindan bunu konusabilirsin gebelikte bagisiklik sistemi zayiflar. Kata almalarini soyleyebilirsin
Aahh aahhh onu anlayacak bir idarecim varmıki canım geçen yıl böbrek taşımdan ameliyat oldum raporum falan bitti okula döndüğümde nöbet yerim bahçeydi ve aylardan henüz mart soğuğu düşün yani aynı şeyi rahminden büyük bir kitle aldıran arkadaşa yaptı

cok ayip etmis.. nobet gunlerinde rapor alda anlasin zor durumda kalmayi

Geçmiş olsun canım ben zencefil balla çözüm buldum biz de faranjit meslek hastalığı malum kronik benimde sesim kisilir hemen iyi geliyor nane limon da rahatlatır nanenin agrii kesici etkisi var
Teşekkür ederim hemen yapiyorum sizede cok geçmiş olsun

Kızlar benim bulantılar istifralar 6. Hafta başladı eşim de o sıralar birden hastalandı. Onun da midesi bulanıyor o zamandan beri. Halsiz. Hasta hissediyormuş. Doktora da gitti bogaz enfeksiyonu varmış. Kaç haftadır iyileşmedi. Ben mutfağa giremiyorum o da giremiyor. Ben çoğu zaman akşam 7 yada 8 de uyuyorum o da uyuyo benle. ( gece 2 yada 3ten önce uyumazdı hiç) Ben bazen su almaya kalkamıyorum o da kalkamıyor. Benim daha canım hiç bisi çekmedi. Ama dün gece tutturdu irmik helvası yap nolur canım çok çekti die sanki ben onu hamile bırakmışım gibi davranıyor çok bunalttı beni. Eşi hamile olan erkeklerde bi hormon salgılanır gibi bişi okumuştum çok eskiden - hadi canım yaaa- demiştim. Ya öyle bişi ya da benim naz yapmamı engelliyor anlamadım. Bu arada bebiş iyi şükür. Hareket ederken gördük ultrasonda arada hissediyorum ama inanmıyor kimse. Bağirsaktır diyorlar.

Günaydın annisler dr bana decavit ve maltofer kan hapı verdi. Çok erken geldi bana. Zaten folik asit kullanıyorum şuan. Oğlumda 3. Aydan sonra bunları kullanmıştım. Kafam karisti. Var mı şimdiden vitamin ve kan ilacı kullanan?

Canım ben druma sorduğumda sahs erken demişti sadece folik asit kullanıyorum tahlillerimde iyiydi bu ayın 11inde randevum başlatırmı bilmiyorum

Bebek hareketlerini hissedenler olmuş acaba erkekmi olcak merak ettim kız bebek geç hissediliyor diyorlar hep.birde benim kızımdan önce bir düşüğüm vardı kalbini falan çok erken duymuştuk ebe muhtemelen erkekmiş demişti ne kadar doğru bilemiyorum

ilk hamileligimde oglumu 17. hafta da hissetmistim zaten cok hareketli deildi sakindi bu sanirim fena olcak
Benim oğlum suan 14 aylık biz yetişemiyoruz ona sabah saat 7 de gözünü açıyor uyurken bile rahat durmuyor diyebilirim surekli döner kafasını değiştirir. Hatta bu sabah bir düsme ve kapıya sıkıştırma olayı yaşadık o kadar yaramaz bir bebek karnımda belliydi çok hareketliydi.

Bende drdiğiniz durum doğru çıktı oglumu 9 haftalıkken hissetmistim akrabamızda erkek olcak o zaman demişti ne kadar doğru bilinmez bende tuttu

Değerin düsük geldiyse başlatabiliyorlar. Ilk hamileliğimde 6 Haftalıkken başlamıstim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…