2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar sabahtan beri kabizlik cekiyorum ama artik saatlerdir aci vermeye basladi Her seyi denedim zeytinyagi kuri kayisi vs.. Saat kac oldu hala kivraniyorum Dayanamiyorum artik
Hastaneye mi gitsem acaba Gitsem ne yaparlar acaba

Kizlar sabahtan beri kabizlik cekiyorum ama artik saatlerdir aci vermeye basladi Her seyi denedim zeytinyagi kuri kayisi vs.. Saat kac oldu hala kivraniyorum Dayanamiyorum artik
Hastaneye mi gitsem acaba Gitsem ne yaparlar acaba
Canım ben yine bu forumda okumuştum
1.5 lt suyu bir anda içeceksin diye yazıyordu kabizlik icin. Dene istersen

Doğum yapan kizceler gözünüz aydın olsun. darısı bizim gibi bekleyenlere.
insallah doktorum en geç 38. Haftada
Doğuma alır beni. Çok kasılıyorum. Ve bebis masallah iceride karate yapiyor. Cikarin beni burdan der gibi. Çarşamba yada perşembe doktora gidicem. Evde bile yürümek te zorlanıyorum artık. Yaşımda artık 41 oldu. Belkide oda zorluyor beni. Kan sulandırıcı ignelerim bitti dün akşam. 37.haftada coraspini kesicez dedi. İnşallah bebeğime bir şey olmadan tez zamanda kucağima alırım,

Banada dua edin kızlar

Benim de öyle Can'ım. Sağ kısımda toplanmış gibi. Ama poposunu dayamış ittiriyor sanki ordan. Ultrasonda öyle çıkmıştı. Sırtı poposu orası

ya biliyomusunuz diyolar ya sütün mü az doymuyo cocuk cok zoruma gdiyo anlatamam aglıyacam bide oglum mamaıyı icmezmisonra uyumazmı
Aynen bu süt bu çocuğa yetmiyor, aç bu çocuk aç diye söyleniyor eşim, hele annem dikiliyor başıma tuttu mu memeyi emiyor mu, sit geliyor mu. Az mı geliyor.. soruyor da soruyor.. kaynanam olsa küserim kesin

Canım buğday varya hani onu akşamdan İslam'ın ertesi güne tavuk veya et suyuyla.corbasini yapın mis gibi süt yapar çorbasını sevmem dersen bol yeşillikli limonlu salatasinida yapabilirsiniz güzel süt yapar
tamam canım onu da yapalım, vardı evde.. allah razı olsun onu bilmiyordum, teşekkür ederim

Kızlar benim de geceden beri bir bel ağrısı var, çarşambayı beklemeyecek mi yoksa bebeğim, stres oldum uyuyamıyorum zaten. Kasıklarım ve belim sızlıyor. Yarın sabah nstye girecektim acaba aç mı gitsem diye düşünmeye başladım

Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun bu gece heyecandan dogru duzgun uyuyamadim nasip olursa kizima kavusacam insallah hakkinizi helal edin dua edin insallah kolay gecer dogumum..kendimi iyi hissettimde dogum hikayemi paylasirim insallah doguramayanlarda biran once saglikla kavussun insallah yavrularina

Kızlar biraz önce peçetede çok afedersiniz ama akıntıyla birlikte pembe bişeylerde geldi. Nisan mi acaba ? Dogumu biraz erken bekliyoruz ama bu kadar erken olur mu ki

Hayır canım çatı muayenesi olmadım daha. Çarşamba günü kontrolümüz var ama yarın mi gitsem ? Dedigim gibi erken bekledigimizden her hangi bir şey olursa gel demişti doktor.
Ben olsam giderdim doktora tamam haftan baya ilerledi ama o nişan denen şey bebeği enfeksiyondan falan koruyormuş ne kaybedersin ki gitmekle
Normal canım ne güZel erkenden kurtuldun yıkama konusunda falan sıkıntı oluyor haliyle

Senin de kandilin mübarek olsun Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…