2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım dün banu çiftçi yi dinledim. Nişanın gelmesi herhangi bi enfeksiyona neden olmazmış. Bebek zarın içinde olduğu için. Zarı yırtılıp da suyu gelirse öyle bi durum olabilirmiş ancak.

Hadiiiii nasıl bişey? Ay sen bugün yarın doğurucan bacım. Nasıl hızlı gelişti her sey.

Ayy insallah heyecandan dogurabilirsem ayni bahsedilenler gibi hafif pembe sumuksu bir sey

Günaydın canım ne yaptın? Nişan olsa da sancin suyun gelmediyse biraz daha bekle.ama doğum yakın gözüküyor:)

Gunaydiiiinnn bölük bölük uyudum zıpkın gibi kalktım hazırlanıp kizima kavuşmaya gidicem hepinizi öpüyorum kandiliniz mübarek olsun
Oy canım hayırlı kandiller, hayırlı doğumlar inşallah kuzunu sağ salim al kucağına. Allah yardımcı olsun habersiz bırakma

Gözün aydın kuzum çok sevindim hadi bi avazda da dogur insallahhhh

Canım almadım ben alsam da kullanmazdim heralde. Çünkü dışardan belli oluyor galiba. Göğüs pedi+emzirme sutyeni+sağma makinesi ile yaşıyorum ben şu an resmen

Hem düşüyor hem yükseliyorsa stresle alakalıdır canım. Oğluna da Rabbim şifa kuvvet versin.
Olabilir .iki gun iyiydi simdi yine hasta stres olmamak elde degil
Yarın akşama doğru son kontrolüm var kızlar. Sancım yok ama belim çok ağrıyor. Yarın doğuracakmışım gibi hissediyorum nedense :)
Hadi hayirlisi canim.
Ay bnde hissetmesem keşke dört cm e kadar sonra da epidural aldım mı değme keyfime tabi hayallerrr hayatlar yaşayıp görücez
Ayni seyleri dusunuyoruz

Canim ya saglikla buyut ins .simdi nasilsin .

bebeğim cok zayıf kızlar hastane cıkısı kocaman geliyo zayıf olunca cok zor emmekte zorlanıyor gazını cıkarma
Hepsi duzelicek canim insallah .
Kızlar benim dr 37. Haftadayken sancı çıkınca magnezyum vermişti. Erken olmasın diye. Bu hafta sormayı unuttum. Sizce kullanmaya devam edeyim mi?
Sor canim benim bildigim biraktiriyorlar
Hayirlisi olsun canim haber bekliyoruz inns
Yanimda ailem var cnim zaten onlarin yanina geldim dogum icin ama esimde gelsin istiyrm bakalim belki otobuslede gelebilir
Haklisin canim esin yeri ayri oluyor .
Iyiki yalniz degilsjn

Saglikla buyusun canim insallah .iki cocukla dinlenmek epey zor .ilk gebeligi olanlarin sansi o :)

Kizlar sabahtan beri kabizlik cekiyorum ama artik saatlerdir aci vermeye basladi Her seyi denedim zeytinyagi kuri kayisi vs.. Saat kac oldu hala kivraniyorum Dayanamiyorum artik
Hastaneye mi gitsem acaba Gitsem ne yaparlar acaba

Cok kabizlik problemi ceken biri olarak baya tecrubeliyim. Oncelikle sabah ac karna 1 yemek kasigi zeytinyagi ic. Gun icinde mutlaka gelir. Ve gun icinde erik yogurt fln ye. Bazende ucu sert ve tıkalı oluyor onu rahatlatnak icinde fitil kullan ilac gibi degil giriyo cikiyo fitil. Doktorum gliserinli fittillerden kullanabilirsib diye soylemisti. Sub gliserin kansuk diye bi fitul var onu da koydun mu bu is tamamdir. Duphalac fln iciliyo ama onhem cok gaz yapiyo hemde zeytinyagi daha cabuk etki ediyo. Bide bunlari yaptıktan sonra kafaya takma eminim acilacaktir :)

Nişanı gelipte doğuramayan bir ben kalcam galiba yaa 5 gün oldu geleli ne sancı ne kasılma. Bugün kontrolüm var 1 de bakalım ne diyecek doktorum.
Can'ım ya nişan gelince genellikle aynı gün en geç 2-3 gün sonra Doğum başlar yazıyor birçok yerde. Acaba nişan değil miydi senin ki

elifahsen ANNONA kizlar Allah yar ve yardimciniz olsun. Insallah bu pazartesi yavrusuna kavusanlardansiniz. Uzun uzun yazacak guzel dogum hikâyeleriniz olsun insallah. minikoglan canim senin zaten acilmada baslamisti senin dogum baslamis ve sanki agrisiz sizisiz kolay ilerliyo gibi

Can'ım ya nişan gelince genellikle aynı gün en geç 2-3 gün sonra Doğum başlar yazıyor birçok yerde. Acaba nişan değil miydi senin ki

Yok canım nişandı ya hiç öyle bir akıntı olmadım hayatımda. Pembe ve jöle gibiydi netten çok okudum aynı o tıkaç görevi gören mukus şey gibi anlattıklarından bir avuç kadar geldi hemde. Doktoruma bugün birdaha soracağım bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…