- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.241
Canım sinameki söktürür ama doktora da danış tabiKizlar sabahtan beri kabizlik cekiyorum ama artik saatlerdir aci vermeye basladi Her seyi denedim zeytinyagi kuri kayisi vs.. Saat kac oldu hala kivraniyorum Dayanamiyorum artik
Hastaneye mi gitsem acaba Gitsem ne yaparlar acaba
Can'ım dün banu çiftçi yi dinledim. Nişanın gelmesi herhangi bi enfeksiyona neden olmazmış. Bebek zarın içinde olduğu için. Zarı yırtılıp da suyu gelirse öyle bi durum olabilirmiş ancak.Ben olsam giderdim doktora tamam haftan baya ilerledi ama o nişan denen şey bebeği enfeksiyondan falan koruyormuş ne kaybedersin ki gitmekle
Normal canım ne güZel erkenden kurtuldun yıkama konusunda falan sıkıntı oluyor haliyle
HadiiiiiNişanım geldi
Ayy insallahCan'ım dün banu çiftçi yi dinledim. Nişanın gelmesi herhangi bi enfeksiyona neden olmazmış. Bebek zarın içinde olduğu için. Zarı yırtılıp da suyu gelirse öyle bi durum olabilirmiş ancak.
Hadiiiiinasıl bişey? Ay sen bugün yarın doğurucan bacım. Nasıl hızlı gelişti her sey.
Günaydın canım ne yaptın? Nişan olsa da sancin suyun gelmediyse biraz daha bekle.ama doğum yakın gözüküyor:)Evet canım çok şükür ki normal süresine girdik sayılır. Doktor 38inci haftayı dolduracağini dusunmuyordu zaten. Yinede inşallah nisan değildir ya. Bugün biraz fazla yürüdüm ondan kaynaklı başka bir şeydir inşallah.
Oy canım hayırlı kandiller, hayırlı doğumlar inşallah kuzunu sağ salim al kucağına. Allah yardımcı olsun habersiz bırakmaGunaydiiiinnn bölük bölük uyudum zıpkın gibi kalktım hazırlanıp kizima kavuşmaya gidicem hepinizi öpüyorum kandiliniz mübarek olsun
Gözün aydın kuzum çok sevindim hadi bi avazda da dogur insallahhhhNişanım geldi
Canım almadım ben alsam da kullanmazdim heralde. Çünkü dışardan belli oluyor galiba. Göğüs pedi+emzirme sutyeni+sağma makinesi ile yaşıyorum ben şu an resmenBebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
EvBoregi Beyazkediiiiii ESMERSIRINE LastMadOnEarth UykucuSirine sofiarya weryew Assos 26sever kardelen384 Dilaraginosss
m3rf392
Dodine Haydarinna
Ay başka kim vardı sizi hatırladım bi tek
Evet belli oluyormuş zaten ama evde kullanmak için daha çok. Gerçi şuan sizin evde buna pek müsait değil :))Canım almadım ben alsam da kullanmazdim heralde. Çünkü dışardan belli oluyor galiba. Göğüs pedi+emzirme sutyeni+sağma makinesi ile yaşıyorum ben şu an resmen
Olabilir .iki gun iyiydi simdi yine hasta stres olmamak elde degilHem düşüyor hem yükseliyorsa stresle alakalıdır canım. Oğluna da Rabbim şifa kuvvet versin.
Hadi hayirlisi canim.Yarın akşama doğru son kontrolüm var kızlar. Sancım yok ama belim çok ağrıyor. Yarın doğuracakmışım gibi hissediyorum nedense :)
Ayni seyleri dusunuyoruzAy bnde hissetmesem keşke dört cm e kadar sonra da epidural aldım mı değme keyfimetabi hayallerrr hayatlar yaşayıp görücez
Canim ya saglikla buyut ins .simdi nasilsin .kızlar ben geldim dr 30 nisan gün verdi demiştim ya siz bel agrım cok fazla o gece bebeğim dunyaya geldihemen anlatıyorum kısaca annemler memleketten bi gun once geldi pazartesine hazırlık yapıyoduk 27 nisan cuma günü belden sancım cogalmaya başladı saat gece 11 gbi kardesim normal dogum yaptıgı için tlf ona benim belim cok agrıdı dediğimde bebek cok hareketli dedim oda hemen hastaneye gitmei soyledi buaradaafferdersinizbagırsaklarımı dabozmusum ne ne sancını bilemiyorum ama değişik biragrı saplanıyor sonra rahatlıyorum tekrar oluo neyse gitik hastaneye once nstye girdim sancım cıktı gece dr aradılar o gelene kadar beni hazırladılar sezeryana buarada dipnot ben sezeryan olacaktım cunku bebeğim ters fakat zayıf oldugundan bekletiyodu dr neyse hem acı cekiyom hem sezeryana gidiyom ameliyat odası cok soguk belden uyusturdular fakat cok şişim oldugundan anestezi tutmadı dedim ben hissediyorumm aaa onlarda hemen narkozu verip bayıltılar hem belden uyustum hem tam uyustum gözümü actıgımda bebeğimi giydirlen yere baktım oglum nası demişim sonrabebeşimi gördü minnakkk 2600 gram 39 haftamda bunada sukurr c
Hepsi duzelicek canim insallah .bebeğim cok zayıf kızlar hastane cıkısı kocaman geliyo zayıf olunca cok zor emmekte zorlanıyor gazını cıkarma
Sor canim benim bildigim biraktiriyorlarKızlar benim dr 37. Haftadayken sancı çıkınca magnezyum vermişti. Erken olmasın diye. Bu hafta sormayı unuttum. Sizce kullanmaya devam edeyim mi?
Hayirlisi olsun canim haber bekliyoruz innsCanlar az önce aynı bedendeki son duşumuzu aldık kızımlaiçimden hiç bişey yapmak gelmiyor biraz heyecan biraz korku karmakarışık oldum . Sezeryan günü belli olup doğuma gidenlerin korkularını anlıyorum resmen . Sonuçta günü belli olan bi doğum olcak benimde sezeryan ve ya normal artık hangisi olursa gerçi yarın başıma neler gelicek bunu bilmemek hem çok güzel hem çok heyecanlı belli mi olur belki de yarın bi anda doğumu başlatırlar .ayy keşke suyumla sancımla gidebilseydim o daha telaşsız sanki
Haklisin canim esin yeri ayri oluyor .Yanimda ailem var cnim zaten onlarin yanina geldim dogum icin ama esimde gelsin istiyrm bakalim belki otobuslede gelebilir
Saglikla buyusun canim insallah .iki cocukla dinlenmek epey zor .ilk gebeligi olanlarin sansi o :)Kızlar benim oğlusun 26 nisanda doğdu
Annelik gerçekten harika bir duygu ama bir o kadar da zor
Evdeyiz şükürler olsun usg lere takılmayın kafası buyuk dediler iri dediler normal doğdu kafası da küçük 3570 gr 51 cm
Her sey gayet normal yani boşuna sezeryan oldum gibi birsey
Ilk 2 gün sütte zorlandım şükür bugün daha iyi
Bol bol dinlenin çünkü inanın 1 dakika bike çok kıymetli oluyor
65 kilo ile doğuma girdim eve geldiğinde 61 kiloydum vücudum hala sis ve ağrılarım var
Göğüsler derseniz perişan zaten yani son günlerinde olanlar kıymetini bilip iyi degerlendirsinler
Kizlar sabahtan beri kabizlik cekiyorum ama artik saatlerdir aci vermeye basladi Her seyi denedim zeytinyagi kuri kayisi vs.. Saat kac oldu hala kivraniyorum Dayanamiyorum artik
Hastaneye mi gitsem acaba Gitsem ne yaparlar acaba
Can'ım ya nişan gelince genellikle aynı gün en geç 2-3 gün sonra Doğum başlar yazıyor birçok yerde. Acaba nişan değil miydi senin kiNişanı gelipte doğuramayan bir ben kalcam galiba yaa5 gün oldu geleli ne sancı ne kasılma. Bugün kontrolüm var 1 de bakalım ne diyecek doktorum.
Can'ım ya nişan gelince genellikle aynı gün en geç 2-3 gün sonra Doğum başlar yazıyor birçok yerde. Acaba nişan değil miydi senin ki
elifahsen ANNONA kizlar Allah yar ve yardimciniz olsun. Insallah bu pazartesi yavrusuna kavusanlardansiniz. Uzun uzun yazacak guzel dogum hikâyeleriniz olsun insallah. minikoglan canim senin zaten acilmada baslamisti senin dogum baslamis ve sanki agrisiz sizisiz kolay ilerliyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?