- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.261
Benimde 20 mayis yakinmis tarihlerimiz .iyi geceler kızlarr doğum yapanları tebrik ediyorum sağlıkla büyütün insallah. Yapacak olanları da Rabbim sağ salim kavuştursun. Bizim doktorumuz 11 mayısa gün verdi. Evlilik yıl dönümümüzinsallah o zamana kadar aceleci davranmaz. Ev temizlenecek ufak tefek işler hazırlıklar vs
Var canim ben 20 si gozukuyor .Mayisin sonuna kalan kimse yokmu :))) herkes doguruyo buraya baktikca gec kaliyoruz hissi yasiyorum :)
Bakabilir canim .hic belli etmiyor napcaklariKizlar benim regl donemi hiç ağrım olmaz şimdi kasıklarımda ağrı oluyor ince sızı gibi bazen de belde. Benim sancim hafif geçiyor olabilir mi acaba, umut fakirin ekmeği işte. Akşama yemegindne beri kasik bel geziniyor ağrılar ama düzenli sancı gibi değil hep var. yarın kontrol var ama doktor il dışinda başkası bakacak çatı bakılmaz yine dimi yani açılma var mı diye.
Bende oyleyim canim artik yapcak birsey yok.Kızlar yaa durdum durdum bu 1 haftada çatladım yaasinirim bozuldu resmenn. Çok aşırı değil ama yinede belli yanii.
Sabret canim lohusalikla birlikte iyice bunalmissindir.Canım hiç giremiyorum buralara yaa, herkesi tek tek alintilayamadim ama evimiz misafir dolu mutfakta bile uyuyan varartik delilige vuruyorum çünkü sabrım pek kalmadı.
Bebis çok iyi çok şükür maşallah. Sizleri özlüyorum valla ama hiç fırsatım olmuyor. Ameliyat yerim acıyor doğal olarak ama yine de buna şükür aşırı bi ağrım yok. Yalnızca ayakta çok duramiyorum.
Sizler napiyosunuz bana ozetleyin valla çok özledim ya. Doğuran var mı?
Nişanım geldi
Bende oyleyim canim artik yapcak birsey yok.
Olan oluyor
GöZün Aydın bugünün süprizi sen olursun belki deNişanım geldi
Bazı yerlerde de öyle yazıyor zaten bu tıpta niye bir doğru yok anlamış değilim :))Can'ım dün banu çiftçi yi dinledim. Nişanın gelmesi herhangi bi enfeksiyona neden olmazmış. Bebek zarın içinde olduğu için. Zarı yırtılıp da suyu gelirse öyle bi durum olabilirmiş ancak.
Hadiiiiinasıl bişey? Ay sen bugün yarın doğurucan bacım. Nasıl hızlı gelişti her sey.
Öyle Can'ım malesef. Belki erken dönem için tehlikelidir.GöZün Aydın bugünün süprizi sen olursun belki de
Bazı yerlerde de öyle yazıyor zaten bu tıpta niye bir doğru yok anlamış değilim :))
Nisan olabilir canim doktora danis mutlakaKızlar biraz önce peçetede çok afedersiniz ama akıntıyla birlikte pembe bişeylerde geldi. Nisan mi acaba ? Dogumu biraz erken bekliyoruz ama bu kadar erken olur mu ki
Istanbulun havasi hic belli etmiyorki canim .Kızlarr ya şimdi aklıma geldi özellikle istanbulda olanlara sorum doğalgazı açmamız lazım mı ? Yani bnm ev sabah altıdan öğleden sonraya full güneş alıyor . Bi de bu patikli altların altına bişey giydircez mi çorap hariç ne bileyim tayt veya kilotlu çorap ? Ben hiç almadım onlardan . Ay daha doğurmadan başladım
Olur canim normalKızlar bebiskomun göbeği düştü az önce. Yani bezini değiştirmek için açtığımda düşmüştü, normal mı bu daha 4 günlük. Kanama kızarıklık hiçbirşey yok bildiğiniz göbek deliği olmuş yani
Ac neden gidiyorsun canim hep tok olmamixi istiyolarKızlar benim de geceden beri bir bel ağrısı var, çarşambayı beklemeyecek mi yoksa bebeğim, stres oldum uyuyamıyorum zaten. Kasıklarım ve belim sızlıyor. Yarın sabah nstye girecektim acaba aç mı gitsem diye düşünmeye başladım
Kolay bi dogum olur ins canim kandilin mubarek olsun.saglikli haberlerle bekliyoruzGunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun bu gece heyecandan dogru duzgun uyuyamadim nasip olursa kizima kavusacam insallah hakkinizi helal edin dua edin insallah kolay gecer dogumum..kendimi iyi hissettimde dogum hikayemi paylasirim insallah doguramayanlarda biran once saglikla kavussun insallah yavrularina
Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerni bekliyoruzKızlar hepinize hayırlı geceler ben yatiyim uyumaya çalışayım yarın yorucu bir gün olacak :) Allah'a emanet olun yazmaya çalışırım inşallah
doğuma alır belki diye aç mı gitsem dedimNisan olabilir canim doktora danis mutlaka
Istanbulun havasi hic belli etmiyorki canim .
Ama patikli tulum ve corap yeter diye dusunuylrum.elektrikli isitici var onuda dus alirken acarim sanirim.
Olur canim normal
Ac neden gidiyorsun canim hep tok olmamixi istiyolar
Kolay bi dogum olur ins canim kandilin mubarek olsun.saglikli haberlerle bekliyoruz
Can'ım herkeste nişan pembe renk olması gerekmiyormuşKasık ağrısıyla uyandım ayağa kalktığımda bişey aktığını hissettim. İç çamaşırımda jöle kıvamında. Normal akintimdan çok farkli. Ama pembe değil rengi. Nisan olabilir mi hanımlar. Eğer Nisansa Meryem Ana otu ise yariyor demektir kızlar. Dün Meryem suresi okuyup suya koymuştuk annemle.
O zaman benim de nisanim geldi galiba.Can'ım herkeste nişan pembe renk olması gerekmiyormuş
Herkeste heyecanlaniyordum kendimde daha çok heyecan yaptimCan'ım herkeste nişan pembe renk olması gerekmiyormuş
Allah kurtarsın inşallah sağlıkla kucağına almış olarak çıkın cnmHazır ve nazır beklemekteyiz 10 da gircem inşallah doğuma
Kızlarr ya şimdi aklıma geldi özellikle istanbulda olanlara sorum doğalgazı açmamız lazım mı ? Yani bnm ev sabah altıdan öğleden sonraya full güneş alıyor . Bi de bu patikli altların altına bişey giydircez mi çorap hariç ne bileyim tayt veya kilotlu çorap ? Ben hiç almadım onlardan . Ay daha doğurmadan başladım
Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun bu gece heyecandan dogru duzgun uyuyamadim nasip olursa kizima kavusacam insallah hakkinizi helal edin dua edin insallah kolay gecer dogumum..kendimi iyi hissettimde dogum hikayemi paylasirim insallah doguramayanlarda biran once saglikla kavussun insallah yavrularina
Ben aldım kullanıcam insallh evde ilk oglumda cok yara oldugu icin korkuyorum kullananlar hep memnun hava aldırdıgı icin iyileştiridiğini düşünüyorumEvet belli oluyormuş zaten ama evde kullanmak için daha çok. Gerçi şuan sizin evde buna pek müsait değil :))
kardelen384 Canım nasılsın bebişlerin nasıl bayadır yazamıyorsun buraya, inşallah iyisinizdir.
Canım o ot ne işe yarıyor ki ? İlk defa duydum öyle bir otKasık ağrısıyla uyandım ayağa kalktığımda bişey aktığını hissettim. İç çamaşırımda jöle kıvamında. Normal akintimdan çok farkli. Ama pembe değil rengi. Nisan olabilir mi hanımlar. Eğer Nisansa Meryem Ana otu ise yariyor demektir kızlar. Dün Meryem suresi okuyup suya koymuştuk annemle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?