2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde 20 mayis yakinmis tarihlerimiz .
Ayni korkulardayim bende
Mayisin sonuna kalan kimse yokmu :))) herkes doguruyo buraya baktikca gec kaliyoruz hissi yasiyorum :)
Var canim ben 20 si gozukuyor .
Ama buraya baktikca korkuyor insan .
Bakabilir canim .hic belli etmiyor napcaklari
Kızlar yaa durdum durdum bu 1 haftada çatladım yaa sinirim bozuldu resmenn. Çok aşırı değil ama yinede belli yanii.
Bende oyleyim canim artik yapcak birsey yok.
Olan oluyor

Sabret canim lohusalikla birlikte iyice bunalmissindir.
Guzel gunleri dusun

GöZün Aydın bugünün süprizi sen olursun belki de

Bazı yerlerde de öyle yazıyor zaten bu tıpta niye bir doğru yok anlamış değilim :))

Kızlar biraz önce peçetede çok afedersiniz ama akıntıyla birlikte pembe bişeylerde geldi. Nisan mi acaba ? Dogumu biraz erken bekliyoruz ama bu kadar erken olur mu ki
Nisan olabilir canim doktora danis mutlaka
Istanbulun havasi hic belli etmiyorki canim .
Ama patikli tulum ve corap yeter diye dusunuylrum.elektrikli isitici var onuda dus alirken acarim sanirim.
Olur canim normal
Ac neden gidiyorsun canim hep tok olmamixi istiyolar
Kolay bi dogum olur ins canim kandilin mubarek olsun.saglikli haberlerle bekliyoruz

Kasık ağrısıyla uyandım ayağa kalktığımda bişey aktığını hissettim. İç çamaşırımda jöle kıvamında. Normal akintimdan çok farkli. Ama pembe değil rengi. Nisan olabilir mi hanımlar. Eğer Nisansa Meryem Ana otu ise yariyor demektir kızlar. Dün Meryem suresi okuyup suya koymuştuk annemle.

Son düzenleme:
doğuma alır belki diye aç mı gitsem dedim burada bir arkadaş da bel ağrısından sonra doğum yaptım yazmıştı şimdi ağrı geçti ama yine başlar diye de korkuyorum. malum yarın da tatil. hayırlısı bakalım. canım senin tansiyonun nasıl oldu? hamileliğin son zamanları sıkıntılar da artıyor valla. ben de baş ağrısı ile uyanıyorum sabahları

Can'ım herkeste nişan pembe renk olması gerekmiyormuş

Cok tatlısın yani sanmıyorum gerek olsun anca yıkarken bi banyonun sıcaklıgınaz gelebilir ben ihtiyac duyarsam öyle yapıcam insallah bide nasıl alıstırırsan öyle gidiyo eller ayaklar kafa önemli arkadasların dediği gibi penye battaniyeleride oluyo zaten bende yarım kundak yapmayı düsünenlerdenim

Canın dualarımız sizinle Rabbim yardımcınız olsun

Evet belli oluyormuş zaten ama evde kullanmak için daha çok. Gerçi şuan sizin evde buna pek müsait değil :))
Ben aldım kullanıcam insallh evde ilk oglumda cok yara oldugu icin korkuyorum kullananlar hep memnun hava aldırdıgı icin iyileştiridiğini düşünüyorum

kardelen384 Canım nasılsın bebişlerin nasıl bayadır yazamıyorsun buraya, inşallah iyisinizdir.

15 gunde 5bin mesaj olmus. Geriden gelerek okumaya çalışıyorum vakit buldukca.
Kuzucuklarim 25 günlük oldular bile. Yedir gaz cikar alt degistir modunda geçiyor günler. Sen nasilsin

Canım o ot ne işe yarıyor ki ? İlk defa duydum öyle bir ot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…