2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayır canım çatı muayenesi olmadım daha. Çarşamba günü kontrolümüz var ama yarın mi gitsem ? Dedigim gibi erken bekledigimizden her hangi bir şey olursa gel demişti doktor.
Anladım canım. Salı günü tatil diye sanırım ben olsa bugün giderdim. İstersen arayıp bir sor doktoruna. Bir de bebiş hareketlerini de takip edersin. Birkaç arkadaşın da geldi nişanı bir hafta 10 gün olan var hala.

15 gunde 5bin mesaj olmus. Geriden gelerek okumaya çalışıyorum vakit buldukca.
Kuzucuklarim 25 günlük oldular bile. Yedir gaz cikar alt degistir modunda geçiyor günler. Sen nasilsin

Ay Canım biz doğuramayanlar burda aldık başımızı gittik. Normal doğumu bekliyoruz. Bak zaman ne çabuk geçiyor yaa doğunca. Bir bize geçmiyor zaman :) öp anneleri bizim için minnaklarınıı

Canım o ot ne işe yarıyor ki ? İlk defa duydum öyle bir ot
Hacdan gelmişti bana cnm. Üzerinde taşımak için. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Burda okudum bir kaç gün önce doğumu da kolaylaatiriyormus diye. Okuduk suya koyduk baya açıldı. Ağaç dalı gibi bişey dusunebilirsin küçük bir parçası. Doğumdan sonra hemen çıkarmak gerekiyormuş. Rahimin toparlanması için

15 gunde 5bin mesaj olmus. Geriden gelerek okumaya çalışıyorum vakit buldukca.
Kuzucuklarim 25 günlük oldular bile. Yedir gaz cikar alt degistir modunda geçiyor günler. Sen nasilsin
Maşallah Allah bağışlasın :)
Canım o doğum başlayıp hastaneye giderken yapılmıyor mu? Dediğin gibi sonrada hemen Çıkarmak gerekiyormuş

Aaa bir araştırıp deneyim ben de bulabilirsem . Çünkü artık çok ağırlaştım doğurmak istiyorum

Gerçekten işe yarıyormuş o ben de duymuştum. Gözünaydın mı diyelim az kaldı senin de :)

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar .. Rabbim beraat edenlerden eylesin inş... Yeni bebişlerimiz olmuş Rabbim uzun ömürler versin inşallah hepsine.... Bugun olacak bebişlerimiz içinde dua ediyorum ... Sağ sağlim annelerinin kucaklarına gelsinler inşallah ... Bizde hazırlıklarımızı hallettik tek tük şeyler kaldı şimdi anestezi ile görüşcez . Çarşamba yatıcaz inşallah

Maşallah Allah bağışlasın :)

Canım o doğum başlayıp hastaneye giderken yapılmıyor mu? Dediğin gibi sonrada hemen Çıkarmak gerekiyormuş
Doğumu baslatiyo diye okudum cnm. Evet yanımıza almayı unutmamak gerek. Bakalım bende nasıl olacak. Yazarım buraya mutlaka
Aaa bir araştırıp deneyim ben de bulabilirsem . Çünkü artık çok ağırlaştım doğurmak istiyorum
Hac ve umre malzemeleri satan yerlerde varmış galiba
Gerçekten işe yarıyormuş o ben de duymuştum. Gözünaydın mı diyelim az kaldı senin de :)
sağolasın canım inşallah. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın

Sabit değil kız onu biliyorum 30-40-70-20 sonra tekrar cikiuçı iniyor ama 75-80 üç tane falan oluyor grafikte 15 dk tutuyor benim doktorum. Nst de onlar için önemli olan bebeğin tepkileri aslında.

Ay Canım biz doğuramayanlar burda aldık başımızı gittik. Normal doğumu bekliyoruz. Bak zaman ne çabuk geçiyor yaa doğunca. Bir bize geçmiyor zaman :) öp anneleri bizim için minnaklarınıı

Vaktinde saglikla dogmasi ne kadar guzel. Kuvez yüzü görmeyeceksiniz hemen eve cikacaksijiz ins

Herkeste heyecanlaniyordum kendimde daha çok heyecan yaptim
Heyecan yapmamak mümkün mü hele ki bizim gibi uzun süre isteyip de kavuşamamış anneler için. Çok şükür bugünleri görebildik.
Bence de mutlaka işe yarıyordur. Ama belki çok da yara olmayacak o yüzden kararsız kaldım Can'ım ben. Boşuna almak istemedim. Çok ucuz bişey de değil sonuçta.

Kızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce veya kundakt beyaz yatağa erkek bebek koymuştum bugün yine aynı bebişi hastane odasında bembeyaz yatağa koydum bende beyaz giymiştim. Çok tatlıydı bebişim beyaz tenli siyah saçlı yuvarlak yüzlü tontis, özledim gelsin artık

:) O otu doğum başlayınca koyacaksın kiz. O akıntı rahim ağzı yumuşarken oluyor bende de oldu ara ara yine oluyo. Belim kasiklarim agrirken geliyorsa ilerliyor acilma galiba hadi ins ama nisan farklı gerçekten.

:) O otu doğum başlayınca koyacaksın kiz. O akıntı rahim ağzı yumuşarken oluyor bende de oldu ara ara yine oluyo. Belim kasiklarim agrirken geliyorsa ilerliyor acilma galiba hadi ins ama nisan farklı gerçekten.
Öyle mi kasiklarim ağrıyarak uyandım. Ayağa kalktığımda oldu bir anda

Cnm o otu suya koyarken ne okunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…