- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.281
Anladım canım. Salı günü tatil diye sanırım ben olsa bugün giderdim. İstersen arayıp bir sor doktoruna. Bir de bebiş hareketlerini de takip edersin. Birkaç arkadaşın da geldi nişanı bir hafta 10 gün olan var hala.Hayır canım çatı muayenesi olmadım daha. Çarşamba günü kontrolümüz var ama yarın mi gitsem ? Dedigim gibi erken bekledigimizden her hangi bir şey olursa gel demişti doktor.
15 gunde 5bin mesaj olmus. Geriden gelerek okumaya çalışıyorum vakit buldukca.
Kuzucuklarim 25 günlük oldular bile. Yedir gaz cikar alt degistir modunda geçiyor günler. Sen nasilsin
Allah allah çok zor yaOlabilir .iki gun iyiydi simdi yine hasta stres olmamak elde degil
Hadi hayirlisi canim.
Ayni seyleri dusunuyoruz
Hacdan gelmişti bana cnm. Üzerinde taşımak için. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Burda okudum bir kaç gün önce doğumu da kolaylaatiriyormus diye. Okuduk suya koyduk baya açıldı. Ağaç dalı gibi bişey dusunebilirsin küçük bir parçası. Doğumdan sonra hemen çıkarmak gerekiyormuş. Rahimin toparlanması içinCanım o ot ne işe yarıyor ki ? İlk defa duydum öyle bir ot
İNSallah. Ama hic sancim yokGöZün Aydın bugünün süprizi sen olursun belki de
Bazı yerlerde de öyle yazıyor zaten bu tıpta niye bir doğru yok anlamış değilim :))
Maşallah Allah bağışlasın :)15 gunde 5bin mesaj olmus. Geriden gelerek okumaya çalışıyorum vakit buldukca.
Kuzucuklarim 25 günlük oldular bile. Yedir gaz cikar alt degistir modunda geçiyor günler. Sen nasilsin
Canım o doğum başlayıp hastaneye giderken yapılmıyor mu? Dediğin gibi sonrada hemen Çıkarmak gerekiyormuşHacdan gelmişti bana cnm. Üzerinde taşımak için. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Burda okudum bir kaç gün önce doğumu da kolaylaatiriyormus diye. Okuduk suya koyduk baya açıldı. Ağaç dalı gibi bişey dusunebilirsin küçük bir parçası. Doğumdan sonra hemen çıkarmak gerekiyormuş. Rahimin toparlanması için
Aaa bir araştırıp deneyim ben de bulabilirsem . Çünkü artık çok ağırlaştım doğurmak istiyorumHacdan gelmişti bana cnm. Üzerinde taşımak için. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Burda okudum bir kaç gün önce doğumu da kolaylaatiriyormus diye. Okuduk suya koyduk baya açıldı. Ağaç dalı gibi bişey dusunebilirsin küçük bir parçası. Doğumdan sonra hemen çıkarmak gerekiyormuş. Rahimin toparlanması için
Gerçekten işe yarıyormuş o ben de duymuştum. Gözünaydın mı diyelim az kaldı senin de :)Hacdan gelmişti bana cnm. Üzerinde taşımak için. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Burda okudum bir kaç gün önce doğumu da kolaylaatiriyormus diye. Okuduk suya koyduk baya açıldı. Ağaç dalı gibi bişey dusunebilirsin küçük bir parçası. Doğumdan sonra hemen çıkarmak gerekiyormuş. Rahimin toparlanması için
İNSallah. Ama hic sancim yok
Doğumu baslatiyo diye okudum cnm. Evet yanımıza almayı unutmamak gerek. Bakalım bende nasıl olacak. Yazarım buraya mutlakaMaşallah Allah bağışlasın :)
Canım o doğum başlayıp hastaneye giderken yapılmıyor mu? Dediğin gibi sonrada hemen Çıkarmak gerekiyormuş
Hac ve umre malzemeleri satan yerlerde varmış galibaAaa bir araştırıp deneyim ben de bulabilirsem . Çünkü artık çok ağırlaştım doğurmak istiyorum
sağolasın canım inşallah. Allah hepimizi bir avazda kurtarsınGerçekten işe yarıyormuş o ben de duymuştum. Gözünaydın mı diyelim az kaldı senin de :)
Sabit değil kız onu biliyorum 30-40-70-20 sonra tekrar cikiuçı iniyor ama 75-80 üç tane falan oluyor grafikte 15 dk tutuyor benim doktorum. Nst de onlar için önemli olan bebeğin tepkileri aslında.:)))Üstteki kalp grafiği altta ki sancı grafiği eğer sancı grafiği mesela 30 dan 60 a fırlayıp tekrar düşüyorsa yani çıkıp inecek çıkıp inecek ozaman sancı oluyor.60-70 lerde sabit gidiyorsa sancı değil
Ay Canım biz doğuramayanlar burda aldık başımızı gittik. Normal doğumu bekliyoruz. Bak zaman ne çabuk geçiyor yaa doğunca. Bir bize geçmiyor zaman :) öp anneleri bizim için minnaklarınıı
Heyecan yapmamak mümkün mü hele ki bizim gibi uzun süre isteyip de kavuşamamış anneler için. Çok şükür bugünleri görebildik.Herkeste heyecanlaniyordum kendimde daha çok heyecan yaptim
Bence de mutlaka işe yarıyordur. Ama belki çok da yara olmayacak o yüzden kararsız kaldım Can'ım ben. Boşuna almak istemedim. Çok ucuz bişey de değil sonuçta.Cok tatlısın yani sanmıyorum gerek olsun anca yıkarken bi banyonun sıcaklıgınaz gelebilir ben ihtiyac duyarsam öyle yapıcam insallah bide nasıl alıstırırsan öyle gidiyo eller ayaklar kafa önemli arkadasların dediği gibi penye battaniyeleride oluyo zaten bende yarım kundak yapmayı düsünenlerdenim
Canın dualarımız sizinle Rabbim yardımcınız olsun
Ben aldım kullanıcam insallh evde ilk oglumda cok yara oldugu icin korkuyorum kullananlar hep memnun hava aldırdıgı icin iyileştiridiğini düşünüyorum
:) O otu doğum başlayınca koyacaksın kiz. O akıntı rahim ağzı yumuşarken oluyor bende de oldu ara ara yine oluyo. Belim kasiklarim agrirken geliyorsa ilerliyor acilma galiba hadi ins ama nisan farklı gerçekten.Kasık ağrısıyla uyandım ayağa kalktığımda bişey aktığını hissettim. İç çamaşırımda jöle kıvamında. Normal akintimdan çok farkli. Ama pembe değil rengi. Nisan olabilir mi hanımlar. Eğer Nisansa Meryem Ana otu ise yariyor demektir kızlar. Dün Meryem suresi okuyup suya koymuştuk annemle.
Öyle mi kasiklarim ağrıyarak uyandım. Ayağa kalktığımda oldu bir anda:) O otu doğum başlayınca koyacaksın kiz. O akıntı rahim ağzı yumuşarken oluyor bende de oldu ara ara yine oluyo. Belim kasiklarim agrirken geliyorsa ilerliyor acilma galiba hadi ins ama nisan farklı gerçekten.
Cnm o otu suya koyarken ne okunuyoHacdan gelmişti bana cnm. Üzerinde taşımak için. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Burda okudum bir kaç gün önce doğumu da kolaylaatiriyormus diye. Okuduk suya koyduk baya açıldı. Ağaç dalı gibi bişey dusunebilirsin küçük bir parçası. Doğumdan sonra hemen çıkarmak gerekiyormuş. Rahimin toparlanması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?