- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.301
Meryem suresi okudukCnm o otu suya koyarken ne okunuyo
bilmiyorum ki okuduk koyduk vallahiye canım onu acılman basladıgı zaman koymak gerekiyo diye biliyorum ben baslamıs mıydı senin
Naptın canım hastanede misin. Süreçten haberdar et olur mu? Özellikle suni sancı tecrübeni paylaşmanı bekliycem çünkü ben de ona göre bi karar vericem. Bakarsın ben de 2 mayısta suni ile doğururum.Canlar az önce aynı bedendeki son duşumuzu aldık kızımlaiçimden hiç bişey yapmak gelmiyor biraz heyecan biraz korku karmakarışık oldum . Sezeryan günü belli olup doğuma gidenlerin korkularını anlıyorum resmen . Sonuçta günü belli olan bi doğum olcak benimde sezeryan ve ya normal artık hangisi olursa gerçi yarın başıma neler gelicek bunu bilmemek hem çok güzel hem çok heyecanlı belli mi olur belki de yarın bi anda doğumu başlatırlar .ayy keşke suyumla sancımla gidebilseydim o daha telaşsız sanki
Anan Allahım neler duyuyorumNişanım geldi
Ay cnm telaş yapinca genelde suyu geliyor böyle doğuma gidenlerden, hayirlisi ile kucağına al ins bebisini.Canlar az önce aynı bedendeki son duşumuzu aldık kızımlaiçimden hiç bişey yapmak gelmiyor biraz heyecan biraz korku karmakarışık oldum . Sezeryan günü belli olup doğuma gidenlerin korkularını anlıyorum resmen . Sonuçta günü belli olan bi doğum olcak benimde sezeryan ve ya normal artık hangisi olursa gerçi yarın başıma neler gelicek bunu bilmemek hem çok güzel hem çok heyecanlı belli mi olur belki de yarın bi anda doğumu başlatırlar .ayy keşke suyumla sancımla gidebilseydim o daha telaşsız sanki
Hayırlı kandiller canım benim, mutlaka almalısın, hastanede göğüslerim yara oldu çok, eve gelince kremleyip Kalkan’ı taktım, çok şükür geçti yoksa duş alırken bile eziyetti resmen.. hem de içinde süt birikiyor, onu akşama kadar biriktiriyorum, uyuduğunda şırıngayla veriyorum iyi oluyorBebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
EvBoregi @Beyazkediiiiii @ESMERSIRINE @LastMadOnEarth @UykucuSirine @sofiarya @weryew @Assos @26sever kardelen384 Dilaraginosss
@m3rf392
@Dodine @Haydarinna
Ay başka kim vardı sizi hatırladım bi tek
İnşallah canım yaa hayırlısıyla bir doğuralımda herşey güzel olur inşallah.Vaktinde saglikla dogmasi ne kadar guzel. Kuvez yüzü görmeyeceksiniz hemen eve cikacaksijiz ins
Bebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
EvBoregi @Beyazkediiiiii @ESMERSIRINE @LastMadOnEarth @UykucuSirine @sofiarya @weryew @Assos @26sever kardelen384 Dilaraginosss
@m3rf392
@Dodine @Haydarinna
Kesinlikle kullandım ilk kolostrumum geldiğinde oğlum emmiyordu sağdıktan sonra memeye koyuyordum her saat başı doluyordu onları da biberona döküp içirdim hiç ziyan olmadı .Bebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
@m3rf392
@Dodine @Haydarinna
Allah yardımcın olsun canım Doğumun bugün mü ne zamandır gelemedimBen hala bekliyorum kızlar anestezi ekibini bekliyorum
Ay bende istiyorumNişanım geldi
Gonder valla ben alirimAh 1 mayıs anneleri benim sizden çok sancım var sanırım biraz göndereyim size
Yaa az kaldi insallahAnan Allahım neler duyuyorum
Aminn hayirlisiyla doguralim da :))Ay bende istiyorumne manyak bir süreç kan ve su bekliyoruz arkadaş. Hadi gözün aydın kiz beraber doguralim bari.
Hadi gözün aydın cnm benim de 1 Mayıs devletteki doktoruma göre ama özeldeki 5 Mayıs diyordu neticede son tarih 5 Mayıs'ta suni sancı olacak gelmezse yine de açılmada var inş kendi sancim ile olur.Doguma son 1 gün var takvime göre ama benim nişanım bu sabah geldi doktorum kendi kendine gelmezse 5inde biz baslatırız dogumu demişti bakalım önce gelecekmi
Tatlım merak etme 1 gün içinde oluyo genelde.Kizlar dünden bu yana açıklığım artmamis. Sancim da kacti. Birazdan nat ye girecem hic sanci cikmayacagina eminim. Dun en azindan belim agiriyordu bugun hicbir seyim yok. Nisanim geldi ama aktif dogum ne zaman baslar bilmiyorum.
Hayırlı kandiller canım benim, mutlaka almalısın, hastanede göğüslerim yara oldu çok, eve gelince kremleyip Kalkan’ı taktım, çok şükür geçti yoksa duş alırken bile eziyetti resmen.. hem de içinde süt birikiyor, onu akşama kadar biriktiriyorum, uyuduğunda şırıngayla veriyorum iyi oluyor
Ben kullanamadim. Yeterince hava almiyor, terletiyor. Merhem sürdükten sonra aciyorsun havalandiriyorsun mis gibi
Sağolun kızlarKesinlikle kullandım ilk kolostrumum geldiğinde oğlum emmiyordu sağdıktan sonra memeye koyuyordum her saat başı doluyordu onları da biberona döküp içirdim hiç ziyan olmadı .
Ah ah doğumdan sonra keşke fırsat olsa da uyusak diye söylenip durucaz. Şimdi de uyku tutmuyorYamacima gel. Bende uyuyamiyorum. Çok zamandır
Ben de ağrı sancı inledim durdum 8 defa falan kalktım heralde...hastane cantasıni kapının kenarına koydum...evdekilere de bişey demiyorum panikletmemek için...2-3 günde bir böyle bişeyler yaşıyorum hayırlısıyla geçseydi zaman...belimden karnıma ince ince resmen sancıydı saat tutarken uyumuşum sonra uyandim falan sabah kalkıyorum uykudan mı çıkmışım savaştan mı belli değil...Ah ah doğumdan sonra keşke fırsat olsa da uyusak diye söylenip durucaz. Şimdi de uyku tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?