2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Naptın canım hastanede misin. Süreçten haberdar et olur mu? Özellikle suni sancı tecrübeni paylaşmanı bekliycem çünkü ben de ona göre bi karar vericem. Bakarsın ben de 2 mayısta suni ile doğururum.
Allah yardımcın olsun.

Ay cnm telaş yapinca genelde suyu geliyor böyle doğuma gidenlerden, hayirlisi ile kucağına al ins bebisini.

Hayırlı kandiller canım benim, mutlaka almalısın, hastanede göğüslerim yara oldu çok, eve gelince kremleyip Kalkan’ı taktım, çok şükür geçti yoksa duş alırken bile eziyetti resmen.. hem de içinde süt birikiyor, onu akşama kadar biriktiriyorum, uyuduğunda şırıngayla veriyorum iyi oluyor

Ben kullanamadim. Yeterince hava almiyor, terletiyor. Merhem sürdükten sonra aciyorsun havalandiriyorsun mis gibi

Kesinlikle kullandım ilk kolostrumum geldiğinde oğlum emmiyordu sağdıktan sonra memeye koyuyordum her saat başı doluyordu onları da biberona döküp içirdim hiç ziyan olmadı .

Doguma son 1 gün var takvime göre ama benim nişanım bu sabah geldi doktorum kendi kendine gelmezse 5inde biz baslatırız dogumu demişti bakalım önce gelecekmi
Hadi gözün aydın cnm benim de 1 Mayıs devletteki doktoruma göre ama özeldeki 5 Mayıs diyordu neticede son tarih 5 Mayıs'ta suni sancı olacak gelmezse yine de açılmada var inş kendi sancim ile olur.

Kizlar dünden bu yana açıklığım artmamis. Sancim da kacti. Birazdan nat ye girecem hic sanci cikmayacagina eminim. Dun en azindan belim agiriyordu bugun hicbir seyim yok. Nisanim geldi ama aktif dogum ne zaman baslar bilmiyorum.
Tatlım merak etme 1 gün içinde oluyo genelde.

Ben kullanamadim. Yeterince hava almiyor, terletiyor. Merhem sürdükten sonra aciyorsun havalandiriyorsun mis gibi

Kesinlikle kullandım ilk kolostrumum geldiğinde oğlum emmiyordu sağdıktan sonra memeye koyuyordum her saat başı doluyordu onları da biberona döküp içirdim hiç ziyan olmadı .
Sağolun kızlar herkesin memnuniyet durumu farklı tabi

Kızlar herkesi tek tek alintilayamadim kusura bakmayın. Doktorun yanından geliyorum şimdi. Doğum başlamış,4 cm açılmam var. Simdi eve geldim ama sancilarim artarsa beklemeden gitmemi söyledi. Bugun dogurmazsam sabah 7de yatisim yapilacak. Nstde 90 100lerde sancim çıktı ama ben bi şey hissetmiyorum. Gerçi 2 3 haftadır hep olan sancılarım var şuanda. Çok gerginim. Sevinemedim uzulemedim. Dua edin lütfen. Hakkınızı helal edin.

Ah ah doğumdan sonra keşke fırsat olsa da uyusak diye söylenip durucaz. Şimdi de uyku tutmuyor
Ben de ağrı sancı inledim durdum 8 defa falan kalktım heralde...hastane cantasıni kapının kenarına koydum...evdekilere de bişey demiyorum panikletmemek için...2-3 günde bir böyle bişeyler yaşıyorum hayırlısıyla geçseydi zaman...belimden karnıma ince ince resmen sancıydı saat tutarken uyumuşum sonra uyandim falan sabah kalkıyorum uykudan mı çıkmışım savaştan mı belli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…