2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah canım 4cm açılmayı hissetmemen süper bence doğum 3 aşama sayılıyor ve sen 1.aşamayı farkında olmadan geçmişsin bile Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin vücudun gerekeni yapıyor canım korkma çok güzel bir süreç yaşıyorsun

Merhaba arkadaşlar :) Hafta sonu giremedim sayfalar yine uçmuş Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Benim gibi gününü bekleyenlere de en kısa sürede bebişlerine kavuşmalarını diliyorum

Ben sonunda cuma günü 37. haftayı doldurmakla birlikte izine ayrıldım. Cumartesi de kontrolümüz vardı. Bebiş 2900 gr 48 cm. Ama henüz kanal girmemiz bize bakıyor dedi doktor Bol bol yürüyüş ve pilates topunda oturup zıplamayı önerdi yer çekime karşı koyamaz dedi Artık ben de sabırsızlanıyorum hem de özledim kızımı Bir an önce sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Can'ım niye üzülesin Zaten. Haftan iyi. 4 cm le seni nasıl bıraktılar yaaa. Üstelik açılmayı fark etmemişsin. Sonrasını da fark etmezsen ne olacak. Bence sen sancım çok diyip akşam git. Ne olur ne olmaz.
Can'ım aynı durumdayım. Dün gece ilk kez kıvrandım ben de. Belimden karnıma doğru. Bi de kasıklarda bıçak batar gibi acılar. Şimdi de hiçbir şeyim Yok

Kizlar dünden bu yana açıklığım artmamis. Sancim da kacti. Birazdan nat ye girecem hic sanci cikmayacagina eminim. Dun en azindan belim agiriyordu bugun hicbir seyim yok. Nisanim geldi ama aktif dogum ne zaman baslar bilmiyorum.
Sana ne dedim benim tıpkımın aynısısın dedim :) canını sıkma yürüyüş iyi geliyor bugün kandil dua edelim

-huzur- seni çok iyi anlıyorum ama burda açılması olması için dua eden bizleri düşün ve mutlu ol rabbim kolaylaştırsın

Ne güzel rüya görmüşsün zaten beyaz çok güzeldir rüya da en kısa zamanda sağlıcakla alırsın inşallah

Allah kolaylık versin canım çok şükür tam prematüre sınırını aştın ne dedi Dr kilosu falan iyidir inşallah

Canım yatış yapacaktı ama ben baya panikleyince dusunu al sakinles öyle gel dedi. Sabaha kadar bekleyemem gibi geliyor zaten. Ufak ufak geliyor sancılar.

Gününü beklese kilodan dolayi normal doguramazdin dedi canım. Kilosu filan iyi çok şükür. 2 hafta once 2700du. Heyecandan soramadım ki doktorda söylemedi

Canım yatış yapacaktı ama ben baya panikleyince dusunu al sakinles öyle gel dedi. Sabaha kadar bekleyemem gibi geliyor zaten. Ufak ufak geliyor sancılar.
Canım hiç sıkma canını bence haftan çok iyi duşunu al sakinleş kendini dinle azcık sonra tekrar git. 4 cm açıklık az değil sürecin hızlı ilerleyebilir. Bak biz 2 cmle kıvranıyoruz doğsun diye burda :) Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

-huzur- seni çok iyi anlıyorum ama burda açılması olması için dua eden bizleri düşün ve mutlu ol rabbim kolaylaştırsın
Darısı tüm bekleyenlerin başına. Ben 4 cmi nasıl farketmediysem inşallah sizde farketmeden dogurursunuz

Kızlar her gören karnın süzülmüş iyice bugün yarın deyip durdu yaa. Ama benim veletin gelesi yok hiç sancım falanda yok hiç. 2 gün hiç hareket yapmadım evde bugün sabahtan beri topta zıplayıp duruyorum ki doktorda sancım çıksın diye Şu mübarek kandilde doğurayım isterdim ama ben bugün yine kendimden umutlu değilim. Çıkmayacak gibi geliyor

Kendime yedek pijama almayi unutmustum. Onu almam lazim önce. Akşam üstüde hastaneye giderim o zamana kadar dogurmazsam tabi

Canim annemde kardesimin dogumundan sonra dikisleri intihalp olmustu. Cevreden sicak tut dedikleri icin hep sicak tutmustu ama doktorlar tam tersi soguk tutman lazimdi diye bildigimiz ped leri islatip buzlukta dondurdular ve dikislerinin uzerine onu koydu faydasini gordu. Istersen bi sor insAllah en kisa zamanda iyilesir.

Gününü beklese kilodan dolayi normal doguramazdin dedi canım. Kilosu filan iyi çok şükür. 2 hafta once 2700du. Heyecandan soramadım ki doktorda söylemedi
Günlerimiz çok yakın ya bende heyecan yaptım Protestanı kesmiş miydin Duamdasın rabbim kolay kurtarsın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…