- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.321
Maşallah canım 4cm açılmayı hissetmemen süper bence doğum 3 aşama sayılıyor ve sen 1.aşamayı farkında olmadan geçmişsin bile Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin vücudun gerekeni yapıyor canım korkma çok güzel bir süreç yaşıyorsunKızlar herkesi tek tek alintilayamadim kusura bakmayın. Doktorun yanından geliyorum şimdi. Doğum başlamış,4 cm açılmam var. Simdi eve geldim ama sancilarim artarsa beklemeden gitmemi söyledi. Bugun dogurmazsam sabah 7de yatisim yapilacak. Nstde 90 100lerde sancim çıktı ama ben bi şey hissetmiyorum. Gerçi 2 3 haftadır hep olan sancılarım var şuanda. Çok gerginim. Sevinemedim uzulemedim. Dua edin lütfen. Hakkınızı helal edin.
Can'ım niye üzülesin Zaten. Haftan iyi. 4 cm le seni nasıl bıraktılar yaaa. Üstelik açılmayı fark etmemişsin. Sonrasını da fark etmezsen ne olacak. Bence sen sancım çok diyip akşam git. Ne olur ne olmaz.Kızlar herkesi tek tek alintilayamadim kusura bakmayın. Doktorun yanından geliyorum şimdi. Doğum başlamış,4 cm açılmam var. Simdi eve geldim ama sancilarim artarsa beklemeden gitmemi söyledi. Bugun dogurmazsam sabah 7de yatisim yapilacak. Nstde 90 100lerde sancim çıktı ama ben bi şey hissetmiyorum. Gerçi 2 3 haftadır hep olan sancılarım var şuanda. Çok gerginim. Sevinemedim uzulemedim. Dua edin lütfen. Hakkınızı helal edin.
Can'ım aynı durumdayım. Dün gece ilk kez kıvrandım ben de. Belimden karnıma doğru. Bi de kasıklarda bıçak batar gibi acılar. Şimdi de hiçbir şeyim YokBen de ağrı sancı inledim durdum 8 defa falan kalktım heralde...hastane cantasıni kapının kenarına koydum...evdekilere de bişey demiyorum panikletmemek için...2-3 günde bir böyle bişeyler yaşıyorum hayırlısıyla geçseydi zaman...belimden karnıma ince ince resmen sancıydı saat tutarken uyumuşum sonra uyandim falan sabah kalkıyorum uykudan mı çıkmışım savaştan mı belli değil...
Rengi kahverengi mi sorması ayıp:):) O otu doğum başlayınca koyacaksın kiz. O akıntı rahim ağzı yumuşarken oluyor bende de oldu ara ara yine oluyo. Belim kasiklarim agrirken geliyorsa ilerliyor acilma galiba hadi ins ama nisan farklı gerçekten.
Sana ne dedim benim tıpkımın aynısısın dedim :) canını sıkma yürüyüş iyi geliyor bugün kandil dua edelimKizlar dünden bu yana açıklığım artmamis. Sancim da kacti. Birazdan nat ye girecem hic sanci cikmayacagina eminim. Dun en azindan belim agiriyordu bugun hicbir seyim yok. Nisanim geldi ama aktif dogum ne zaman baslar bilmiyorum.
Ne güzel rüya görmüşsün zaten beyaz çok güzeldir rüya da en kısa zamanda sağlıcakla alırsın inşallahKızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce veya kundakt beyaz yatağa erkek bebek koymuştum bugün yine aynı bebişi hastane odasında bembeyaz yatağa koydum bende beyaz giymiştim. Çok tatlıydı bebişim beyaz tenli siyah saçlı yuvarlak yüzlü tontis, özledim gelsin artık
Allah kolaylık versin canım çok şükür tam prematüre sınırını aştın ne dedi Dr kilosu falan iyidir inşallahKızlar herkesi tek tek alintilayamadim kusura bakmayın. Doktorun yanından geliyorum şimdi. Doğum başlamış,4 cm açılmam var. Simdi eve geldim ama sancilarim artarsa beklemeden gitmemi söyledi. Bugun dogurmazsam sabah 7de yatisim yapilacak. Nstde 90 100lerde sancim çıktı ama ben bi şey hissetmiyorum. Gerçi 2 3 haftadır hep olan sancılarım var şuanda. Çok gerginim. Sevinemedim uzulemedim. Dua edin lütfen. Hakkınızı helal edin.
Canım yatış yapacaktı ama ben baya panikleyince dusunu al sakinles öyle gel dedi. Sabaha kadar bekleyemem gibi geliyor zaten. Ufak ufak geliyor sancılar.Can'ım niye üzülesin Zaten. Haftan iyi. 4 cm le seni nasıl bıraktılar yaaa. Üstelik açılmayı fark etmemişsin. Sonrasını da fark etmezsen ne olacak. Bence sen sancım çok diyip akşam git. Ne olur ne olmaz.
Can'ım aynı durumdayım. Dün gece ilk kez kıvrandım ben de. Belimden karnıma doğru. Bi de kasıklarda bıçak batar gibi acılar. Şimdi de hiçbir şeyim Yok
Gününü beklese kilodan dolayi normal doguramazdin dedi canım. Kilosu filan iyi çok şükür. 2 hafta once 2700du. Heyecandan soramadım ki doktorda söylemediNe güzel rüya görmüşsün zaten beyaz çok güzeldir rüya da en kısa zamanda sağlıcakla alırsın inşallah
Allah kolaylık versin canım çok şükür tam prematüre sınırını aştın ne dedi Dr kilosu falan iyidir inşallah
Canım hiç sıkma canını bence haftan çok iyi duşunu al sakinleş kendini dinle azcık sonra tekrar git. 4 cm açıklık az değil sürecin hızlı ilerleyebilir. Bak biz 2 cmle kıvranıyoruz doğsun diye burda :) Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.Canım yatış yapacaktı ama ben baya panikleyince dusunu al sakinles öyle gel dedi. Sabaha kadar bekleyemem gibi geliyor zaten. Ufak ufak geliyor sancılar.
Darısı tüm bekleyenlerin başına. Ben 4 cmi nasıl farketmediysem inşallah sizde farketmeden dogurursunuz-huzur- seni çok iyi anlıyorum ama burda açılması olması için dua eden bizleri düşün ve mutlu ol rabbim kolaylaştırsın
Kendime yedek pijama almayi unutmustum. Onu almam lazim önce. Akşam üstüde hastaneye giderim o zamana kadar dogurmazsam tabiCanım hiç sıkma canını bence haftan çok iyi duşunu al sakinleş kendini dinle azcık sonra tekrar git. 4 cm açıklık az değil sürecin hızlı ilerleyebilir. Bak biz 2 cmle kıvranıyoruz doğsun diye burda :) Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Kendime yedek pijama almayi unutmustum. Onu almam lazim önce. Akşam üstüde hastaneye giderim o zamana kadar dogurmazsam tabi
Tekttek yazamadım kızlar sağolun ilginiz için acile gittim dikişim intihaplanmış antibiyotik verdi pazartesi dr ma gidicem geçmezse tekrar açıyorlarmış dua edin öyle bişey olmasın daha yeni yeni toparlanıyordum
İnsallah. Ama nst de yine sifir sanci biram ümitsizim .Tatlım merak etme 1 gün içinde oluyo genelde.
Aynen. Nst de sifir sanci cikti yine. Bu gidisle sancisiz doguracamSana ne dedim benim tıpkımın aynısısın dedim :) canını sıkma yürüyüş iyi geliyor bugün kandil dua edelim
Günlerimiz çok yakın ya bende heyecan yaptım Protestanı kesmiş miydin Duamdasın rabbim kolay kurtarsın hepimiziGününü beklese kilodan dolayi normal doguramazdin dedi canım. Kilosu filan iyi çok şükür. 2 hafta once 2700du. Heyecandan soramadım ki doktorda söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?