- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.341
ÜStte bebek kalp atışları 100 ler demi tam görünmüyor. Öyleyse doğum çok yakındır haberin olsunBilmiyorum anlatmama gerek var mi?
canım benim de çarşamba görünüyor sezaryen, senin hazırlıklar tamam mı? ben hala ütü çamaşır uğraşıyorum, son bi epilasyon durumuna da bakacam daha, bugün nstye girdim sancı arada 70lere çıktı doktor bişey yok dedi, ciğer geliştirici iğneyi vuruldum, istersen yarın alalım diyor, hocam dedim bir sıkıntı yoksa almayalım, e iyi dedi. benim doktor da beni delirtiyor, adamın derdi bir an evvel doğurtmak. hayırlısı hepimiz içinKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar .. Rabbim beraat edenlerden eylesin inş... Yeni bebişlerimiz olmuş Rabbim uzun ömürler versin inşallah hepsine.... Bugun olacak bebişlerimiz içinde dua ediyorum ... Sağ sağlim annelerinin kucaklarına gelsinler inşallah ... Bizde hazırlıklarımızı hallettik tek tük şeyler kaldı şimdi anestezi ile görüşcez . Çarşamba yatıcaz inşallah
Canim annemde kardesimin dogumundan sonra dikisleri intihalp olmustu. Cevreden sicak tut dedikleri icin hep sicak tutmustu ama doktorlar tam tersi soguk tutman lazimdi diye bildigimiz ped leri islatip buzlukta dondurdular ve dikislerinin uzerine onu koydu faydasini gordu. Istersen bi sor insAllah en kisa zamanda iyilesir.
Ben de almadım valla ne işe yarıyor tam olarak onu bile burdan öğrendimBebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
@EvBoregiBeyazkediiiiii @ESMERSIRINE @LastMadOnEarth @UykucuSirine sofiarya @weryew @Assos @26sever kardelen384 @Dilaraginosss
@m3rf392
@Dodine @Haydarinna
Ay başka kim vardı sizi hatırladım bi tek
Usttekinin ne oldugunu bilmiyorum. Bebek kalp atislari o grafiğin bir tık üstünde. O ara doktor cikti odadan rahat cekemedimÜStte bebek kalp atışları 100 ler demi tam görünmüyor. Öyleyse doğum çok yakındır haberin olsun
canım benim de çarşamba görünüyor sezaryen, senin hazırlıklar tamam mı? ben hala ütü çamaşır uğraşıyorum, son bi epilasyon durumuna da bakacam daha, bugün nstye girdim sancı arada 70lere çıktı doktor bişey yok dedi, ciğer geliştirici iğneyi vuruldum, istersen yarın alalım diyor, hocam dedim bir sıkıntı yoksa almayalım, e iyi dedi. benim doktor da beni delirtiyor, adamın derdi bir an evvel doğurtmak. hayırlısı hepimiz için
Canım geçmiş olsun biZe de yaz inşallah iyileşme olmuştur bana da magnezyum yan etki yaptı diye düşünüyorum aynı durumlar bende de varSağol cnm dr a neye dikkat edeyim diye sordum sadece sık sık değiştir gazlı bezi ama hava alsın dedi , birazdan yine gidicem şu mübarek gün tek duam benim ve sevdiklerimin sağlıkla yaşaması, artık yavrumla rahatça ilgilenmek
Ben de 100 lerdeyse sıkıntı deyip korkutmak istemedim seni. :) iyiyimiş ozaman maşallah kalp atışlarıUsttekinin ne oldugunu bilmiyorum. Bebek kalp atislari o grafiğin bir tık üstünde. O ara doktor cikti odadan rahat cekemedimkalp atislari 130-160 arasi degisiyor.
Geçmiş olsun amin inşallah canım. Doğumdan sonra hep bişeyle sınanıyoruz işte. Kimisinde sıfır süt sağıyor akşama kadar. Kimisinin dikişlleri sıkıntı. Kimisi sarılıkla uğraşıyor ama hepsi geçiyor inanSağol cnm dr a neye dikkat edeyim diye sordum sadece sık sık değiştir gazlı bezi ama hava alsın dedi , birazdan yine gidicem şu mübarek gün tek duam benim ve sevdiklerimin sağlıkla yaşaması, artık yavrumla rahatça ilgilenmek
canım biraz gergin olman gayet doğal, benim çarşamba ben bile acaip gerginim. umarım sağlıkla, en az acıyla, hayırlısıyla kucaklarsın bebeğiniKızlar herkesi tek tek alintilayamadim kusura bakmayın. Doktorun yanından geliyorum şimdi. Doğum başlamış,4 cm açılmam var. Simdi eve geldim ama sancilarim artarsa beklemeden gitmemi söyledi. Bugun dogurmazsam sabah 7de yatisim yapilacak. Nstde 90 100lerde sancim çıktı ama ben bi şey hissetmiyorum. Gerçi 2 3 haftadır hep olan sancılarım var şuanda. Çok gerginim. Sevinemedim uzulemedim. Dua edin lütfen. Hakkınızı helal edin.
çok geçmiş olsun canım ya, şu dikiş olayı gerçekten sıkıntı. biraz stres de yapınca iyileşmek de zorlaşıyor. inşallah doktorun söylediklerini yapınca kısa zamanda düzelir dikişler. bi arkadaşım da ben et sulu kemik sulu çorbalar içmiştim daha kolay iyileşmek için dedi, yeme içmene de dikkat et daha hızlı iyileşirsinSağol cnm dr a neye dikkat edeyim diye sordum sadece sık sık değiştir gazlı bezi ama hava alsın dedi , birazdan yine gidicem şu mübarek gün tek duam benim ve sevdiklerimin sağlıkla yaşaması, artık yavrumla rahatça ilgilenmek
.Bu hafta da niye ciğer geliştirici
İğne vurdu ki çok şaşırdım
Heee iyi o zaman Can'ım. Sen de çok gecikme. Süreç hızlı gidiyor :))Canım yatış yapacaktı ama ben baya panikleyince dusunu al sakinles öyle gel dedi. Sabaha kadar bekleyemem gibi geliyor zaten. Ufak ufak geliyor sancılar.
Can'ım ya vajina ağzına perine MAsajını duydun mu? Onu yapıyor musun? Yada denedin mi Ben bugün ona mı başlasam acaba dedim tabi elim yetişirseCanım hiç sıkma canını bence haftan çok iyi duşunu al sakinleş kendini dinle azcık sonra tekrar git. 4 cm açıklık az değil sürecin hızlı ilerleyebilir. Bak biz 2 cmle kıvranıyoruz doğsun diye burda :) Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Yok yok. Anacım sen suni sancıdan kaçtıkça gelip seni bulacak. Günün geçince de böyle olursa suni sancı kaçınılmaz son.Bilmiyorum anlatmama gerek var mi?
Haklısın canım. Takmadım pek Zaten de çok kullanılan bişeyse alayım demiştim. Duruma göre şonra bakarım artıkBen de almadım valla ne işe yarıyor tam olarak onu bile burdan öğrendimbence bir doğur baktın ihtiyacın var alırsın nolcak ben doğurduğumda bebeğin ne biberonu ne bezi ne ıslak mendili vardı herşey yarımyamalak yakalandım. Herşey hallOluyor valla hiç kafana takma o eksik bu eksik diye
Hacdan gelmişti bana cnm. Üzerinde taşımak için. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye. Ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Burda okudum bir kaç gün önce doğumu da kolaylaatiriyormus diye. Okuduk suya koyduk baya açıldı. Ağaç dalı gibi bişey dusunebilirsin küçük bir parçası. Doğumdan sonra hemen çıkarmak gerekiyormuş. Rahimin toparlanması için
Benim tansiyonum bi inip bi cikiyor anlamadim birsry .ama cok fena bas agrisi var.seninde cokmu agridoğuma alır belki diye aç mı gitsem dedimburada bir arkadaş da bel ağrısından sonra doğum yaptım yazmıştı şimdi ağrı geçti ama yine başlar diye de korkuyorum. malum yarın da tatil. hayırlısı bakalım. canım senin tansiyonun nasıl oldu? hamileliğin son zamanları sıkıntılar da artıyor valla. ben de baş ağrısı ile uyanıyorum sabahları
canım biraz gergin olman gayet doğal, benim çarşamba ben bile acaip gerginim. umarım sağlıkla, en az acıyla, hayırlısıyla kucaklarsın bebeğini
çok geçmiş olsun canım ya, şu dikiş olayı gerçekten sıkıntı. biraz stres de yapınca iyileşmek de zorlaşıyor. inşallah doktorun söylediklerini yapınca kısa zamanda düzelir dikişler. bi arkadaşım da ben et sulu kemik sulu çorbalar içmiştim daha kolay iyileşmek için dedi, yeme içmene de dikkat et daha hızlı iyileşirsin
.
30. haftada bir vurulmuştum, doktor o ciğer gelişimini baskılayabilir bir doz daha vurul dedi. valla ben de söylene söylene vuruldum. hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun amin inşallah canım. Doğumdan sonra hep bişeyle sınanıyoruz işte. Kimisinde sıfır süt sağıyor akşama kadar. Kimisinin dikişlleri sıkıntı. Kimisi sarılıkla uğraşıyor ama hepsi geçiyor inan
Sağol cnm dr a neye dikkat edeyim diye sordum sadece sık sık değiştir gazlı bezi ama hava alsın dedi , birazdan yine gidicem şu mübarek gün tek duam benim ve sevdiklerimin sağlıkla yaşaması, artık yavrumla rahatça ilgilenmek
Yok kız bembeyaz benimki. Ama nisan sümük gibi kahve akintinin içinde pembe kırmızı kan oluyo.Rengi kahverengi mi sorması ayıp:)
Amin canimAllah allah çok zor yakesinlikle mevsimsel ama bence tam alerji havaları. Stres yapmamaya çalış canım Allah beterinden korusun ne yapalım
Ahh sizi boyle okudukca bi heyecan bi panik oluyorum ..Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar .. Rabbim beraat edenlerden eylesin inş... Yeni bebişlerimiz olmuş Rabbim uzun ömürler versin inşallah hepsine.... Bugun olacak bebişlerimiz içinde dua ediyorum ... Sağ sağlim annelerinin kucaklarına gelsinler inşallah ... Bizde hazırlıklarımızı hallettik tek tük şeyler kaldı şimdi anestezi ile görüşcez . Çarşamba yatıcaz inşallah
Hadi hayirlisi canim bakalim nekadar surecekDoguma son 1 gün var takvime göre ama benim nişanım bu sabah geldi doktorum kendi kendine gelmezse 5inde biz baslatırız dogumu demişti bakalım önce gelecekmi
Duamiz seninle canim saglikla gir cik insBen hala bekliyorum kızlar anestezi ekibini bekliyorum
Ertesi gune surebiliyor canim baslar insKizlar dünden bu yana açıklığım artmamis. Sancim da kacti. Birazdan nat ye girecem hic sanci cikmayacagina eminim. Dun en azindan belim agiriyordu bugun hicbir seyim yok. Nisanim geldi ama aktif dogum ne zaman baslar bilmiyorum.
Bu hafta da niye ciğer geliştirici
İğne vurdu ki çok şaşırdım
Canım geçmiş olsun biZe de yaz inşallah iyileşme olmuştur bana da magnezyum yan etki yaptı diye düşünüyorum aynı durumlar bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?