2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım benim de çarşamba görünüyor sezaryen, senin hazırlıklar tamam mı? ben hala ütü çamaşır uğraşıyorum, son bi epilasyon durumuna da bakacam daha, bugün nstye girdim sancı arada 70lere çıktı doktor bişey yok dedi, ciğer geliştirici iğneyi vuruldum, istersen yarın alalım diyor, hocam dedim bir sıkıntı yoksa almayalım, e iyi dedi. benim doktor da beni delirtiyor, adamın derdi bir an evvel doğurtmak. hayırlısı hepimiz için

Sağol cnm dr a neye dikkat edeyim diye sordum sadece sık sık değiştir gazlı bezi ama hava alsın dedi , birazdan yine gidicem şu mübarek gün tek duam benim ve sevdiklerimin sağlıkla yaşaması, artık yavrumla rahatça ilgilenmek

Ben de almadım valla ne işe yarıyor tam olarak onu bile burdan öğrendim bence bir doğur baktın ihtiyacın var alırsın nolcak ben doğurduğumda bebeğin ne biberonu ne bezi ne ıslak mendili vardı herşey yarımyamalak yakalandım. Herşey hallOluyor valla hiç kafana takma o eksik bu eksik diye

ÜStte bebek kalp atışları 100 ler demi tam görünmüyor. Öyleyse doğum çok yakındır haberin olsun
Usttekinin ne oldugunu bilmiyorum. Bebek kalp atislari o grafiğin bir tık üstünde. O ara doktor cikti odadan rahat cekemedim kalp atislari 130-160 arasi degisiyor.

Bu hafta da niye ciğer geliştirici
İğne vurdu ki çok şaşırdım

Canım geçmiş olsun biZe de yaz inşallah iyileşme olmuştur bana da magnezyum yan etki yaptı diye düşünüyorum aynı durumlar bende de var

Usttekinin ne oldugunu bilmiyorum. Bebek kalp atislari o grafiğin bir tık üstünde. O ara doktor cikti odadan rahat cekemedim kalp atislari 130-160 arasi degisiyor.
Ben de 100 lerdeyse sıkıntı deyip korkutmak istemedim seni. :) iyiyimiş ozaman maşallah kalp atışları

Geçmiş olsun amin inşallah canım. Doğumdan sonra hep bişeyle sınanıyoruz işte. Kimisinde sıfır süt sağıyor akşama kadar. Kimisinin dikişlleri sıkıntı. Kimisi sarılıkla uğraşıyor ama hepsi geçiyor inan

canım biraz gergin olman gayet doğal, benim çarşamba ben bile acaip gerginim. umarım sağlıkla, en az acıyla, hayırlısıyla kucaklarsın bebeğini
çok geçmiş olsun canım ya, şu dikiş olayı gerçekten sıkıntı. biraz stres de yapınca iyileşmek de zorlaşıyor. inşallah doktorun söylediklerini yapınca kısa zamanda düzelir dikişler. bi arkadaşım da ben et sulu kemik sulu çorbalar içmiştim daha kolay iyileşmek için dedi, yeme içmene de dikkat et daha hızlı iyileşirsin
Bu hafta da niye ciğer geliştirici
İğne vurdu ki çok şaşırdım
.
30. haftada bir vurulmuştum, doktor o ciğer gelişimini baskılayabilir bir doz daha vurul dedi. valla ben de söylene söylene vuruldum. hayırlısı bakalım.

Canım yatış yapacaktı ama ben baya panikleyince dusunu al sakinles öyle gel dedi. Sabaha kadar bekleyemem gibi geliyor zaten. Ufak ufak geliyor sancılar.
Heee iyi o zaman Can'ım. Sen de çok gecikme. Süreç hızlı gidiyor :))
Can'ım ya vajina ağzına perine MAsajını duydun mu? Onu yapıyor musun? Yada denedin mi Ben bugün ona mı başlasam acaba dedim tabi elim yetişirse

Bilmiyorum anlatmama gerek var mi?
Yok yok. Anacım sen suni sancıdan kaçtıkça gelip seni bulacak. Günün geçince de böyle olursa suni sancı kaçınılmaz son.

Haklısın canım. Takmadım pek Zaten de çok kullanılan bişeyse alayım demiştim. Duruma göre şonra bakarım artık

Dogum basladiginda suya konulup meryem suresi okundugunu biliyorum bende. Yengem bizim gelinde yapti cokta rahat dogumu olmustu.

Benim tansiyonum bi inip bi cikiyor anlamadim birsry .ama cok fena bas agrisi var.seninde cokmu agri
Napicaz bu agrilari bilmiyorum.dun dinlenirsem gecer dedim oglum saolsun mideyi usutmus 6da kaldrdi.

Gaz yapmayan ne var ki nolur bana söyleyin çorba çeşitleri ne olabilir

Evet canım çok doğru söylüyorsun , Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?

Allah allah çok zor ya kesinlikle mevsimsel ama bence tam alerji havaları. Stres yapmamaya çalış canım Allah beterinden korusun ne yapalım
Amin canim
Ahh sizi boyle okudukca bi heyecan bi panik oluyorum ..
Doguma son 1 gün var takvime göre ama benim nişanım bu sabah geldi doktorum kendi kendine gelmezse 5inde biz baslatırız dogumu demişti bakalım önce gelecekmi
Hadi hayirlisi canim bakalim nekadar surecek
Ben hala bekliyorum kızlar anestezi ekibini bekliyorum
Duamiz seninle canim saglikla gir cik ins
Kizlar dünden bu yana açıklığım artmamis. Sancim da kacti. Birazdan nat ye girecem hic sanci cikmayacagina eminim. Dun en azindan belim agiriyordu bugun hicbir seyim yok. Nisanim geldi ama aktif dogum ne zaman baslar bilmiyorum.
Ertesi gune surebiliyor canim baslar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…