- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.361
4cm aciklik ve okadar sanciyla nasil eve gonderdiler sastim.benim ilk dogumuma benzemis seninki ama hastanede gecirmis .Kızlar herkesi tek tek alintilayamadim kusura bakmayın. Doktorun yanından geliyorum şimdi. Doğum başlamış,4 cm açılmam var. Simdi eve geldim ama sancilarim artarsa beklemeden gitmemi söyledi. Bugun dogurmazsam sabah 7de yatisim yapilacak. Nstde 90 100lerde sancim çıktı ama ben bi şey hissetmiyorum. Gerçi 2 3 haftadır hep olan sancılarım var şuanda. Çok gerginim. Sevinemedim uzulemedim. Dua edin lütfen. Hakkınızı helal edin.
Hastaneye göre değişmekle beraber nst fiyatları muayeneden pahalı olamaz .benim muayene 185 nst 100 tl .seninkinde yanlışlık var canımKızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?
Ha yok canim. O ne bilmiyorum hareket grafigi sanirim oBen de 100 lerdeyse sıkıntı deyip korkutmak istemedim seni. :) iyiyimiş ozaman maşallah kalp atışları
Zaten bir iki gun daha sancilanmazsam acilmam olmazsa artik yatisi kabul ederim onlar da suni yi dayarHeee iyi o zaman Can'ım. Sen de çok gecikme. Süreç hızlı gidiyor :))
Can'ım ya vajina ağzına perine MAsajını duydun mu? Onu yapıyor musun? Yada denedin mi Ben bugün ona mı başlasam acaba dedim tabi elim yetişirse
Yok yok. Anacım sen suni sancıdan kaçtıkça gelip seni bulacak. Günün geçince de böyle olursa suni sancı kaçınılmaz son.
Haklısın canım. Takmadım pek Zaten de çok kullanılan bişeyse alayım demiştim. Duruma göre şonra bakarım artık
Nisan iste canim. Basta benimki pembemsi geldi. Sonra kahverengi geldi.Ya bu ara ara gelen kahve yumurta akı kıvamlı hatta daha koyu kıvamlı şey nedir sizce?
Hepimize hayırlı doğumlar inşallah canım.Gecmis olsun canim .cok dikjat et ins birsey olmaz
Yok canim daha 40 haftaliklar bekliyor.kendimi boyle teselli ediyorum:)
Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim tek tek geliyor bebislerimiz
Canim elbette kiskanclik yapacak.
Biz esimle oglumu dikkat eksikligi icin pedogaga goturmustuk 1 ay oldu sanirim .8yasinda .
Gitmisken bu konuyuda ogrendik.Kiskanclik yapiyormus simdiden oysa ben yasi buyuk diye yapmaz saniyordum.
Bu bir surec oyle dusunmek lazim.
Bu surece girmeseler anormalmis
3-4 gündür geliyoda ayyyy sinirim bozuldu başımıza bir iş gelecek diye çok korkuyorum milletin sormasından ayrı bıktım of yaHa yok canim. O ne bilmiyorum hareket grafigi sanirim ooyle tahmin ediyorum.
Zaten bir iki gun daha sancilanmazsam acilmam olmazsa artik yatisi kabul ederim onlar da suni yi dayaraman saglikla gelsin de bebegim suni den de fazla korkmuyorum. Beni korkutan suni sanci cekme sirasinda yalniz kaliyor olmak.
Nisan iste canim. Basta benimki pembemsi geldi. Sonra kahverengi geldi.
Olmuştur inşallah gittin mi dr aYok.kuzum gittim.ama geçen hafta sadece nstye girdim.muayene etmedi bakalım olmuştur inşallah o kadar
Ya topikte erken gelen bebisler gb gec gelen gelmek istemeyen bebislerde ne cok var.Kızlar her gören karnın süzülmüş iyice bugün yarın deyip durdu yaa. Ama benim veletin gelesi yok hiç sancım falanda yok hiç. 2 gün hiç hareket yapmadım evde bugün sabahtan beri topta zıplayıp duruyorum ki doktorda sancım çıksın diyeŞu mübarek kandilde doğurayım isterdim ama ben bugün yine kendimden umutlu değilim. Çıkmayacak gibi geliyor
Cokmus canim hastaneyi biarayip ogrenseydin .Kızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?
Kızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?
Can'ım sen oğluna çok üzülüyorsun sanırım tansiyonun ondan inip çıkıyor olabilirBenim tansiyonum bi inip bi cikiyor anlamadim birsry .ama cok fena bas agrisi var.seninde cokmu agri
Napicaz bu agrilari bilmiyorum.dun dinlenirsem gecer dedim oglum saolsun mideyi usutmus 6da kaldrdi.
O beyaz akıntı benden de çok uzun zamandır geliyor Can'ım. Hatta bazen bildiğin sperm rengi bi akıntı oluyor.Yok kız bembeyaz benimki. Ama nisan sümük gibi kahve akintinin içinde pembe kırmızı kan oluyo.
Yok artık. İmkansızdır öyle bir şey. Biz 15 tl veriyoruz Can'ım. Kaç kez girdin nst ye. AcAba bikaç tanenin toplamı mı? Ki ona rağmen pahalı yine de. Sorun mutlaka. Yanlışlık olmalıKızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?
Cok normal degil canim doktora danis istersen.Çok afedersiniz tuvaletimin rengi koyu yeşil ve ishalimkan hapındanmıdır yoksa yeni bir sıkıntı benimi bekliyo
Tarhana canım hem süt yapr hem gaz yapmaz. Mercimek çok fena gaz yapar. Dereotu süt yapar. Bulgurun üstüne kimyonlu döküp yersen hem sütün bol olur hem gazı önler. Bulgur çok gaz yapıyor çünkü. Taze soğan yeşillik salatalar bunlar süt yapar. Seni susatan herşey süt yapar aslında :))Evet canım çok doğru söylüyorsun , Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım o nasıl bi sistem.fatura neden çalıştığı yere gdyr.biz de memuruz da ondan merak ettim.muayene ücreti o kadar düşülen nst imkansız o kadar olması. Yanlış gondermislerHastaneye göre değişmekle beraber nst fiyatları muayeneden pahalı olamaz .benim muayene 185 nst 100 tl .seninkinde yanlışlık var canım
Muhakkak sorgulayin .
İnşallah benmde doğum başlatır kolay doğum yaptırmaya vesile olur. Çok bişey fark edeceğini sanmıyorum. Kolay doğum olsun diye niyet ettik bakalım hakkımızda hayırlısıDogum basladiginda suya konulup meryem suresi okundugunu biliyorum bende. Yengem bizim gelinde yapti cokta rahat dogumu olmustu.
Cok dikkat etmen gerekecek.Hepimize hayırlı doğumlar inşallah canım.
8 yaşında anlar zarar vermez benimki 3.5 yaşında korkuyorum.peki nasıl tepku vermek gerek n demek gerek pedegog bişey dedi mi
Oyle canim onunla ilgilenmekten ne cantami ayarlayabildim ne evi ayarlayabildim.ne kisisel temizlik.Can'ım sen oğluna çok üzülüyorsun sanırım tansiyonun ondan inip çıkıyor olabilir
O beyaz akıntı benden de çok uzun zamandır geliyor Can'ım. Hatta bazen bildiğin sperm rengi bi akıntı oluyor.
Yok artık. İmkansızdır öyle bir şey. Biz 15 tl veriyoruz Can'ım. Kaç kez girdin nst ye. AcAba bikaç tanenin toplamı mı? Ki ona rağmen pahalı yine de. Sorun mutlaka. Yanlışlık olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?