2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya bu ara ara gelen kahve yumurta akı kıvamlı hatta daha koyu kıvamlı şey nedir sizce?

Ya bu ara ara gelen kahve yumurta akı kıvamlı hatta daha koyu kıvamlı şey nedir sizce?

4cm aciklik ve okadar sanciyla nasil eve gonderdiler sastim.benim ilk dogumuma benzemis seninki ama hastanede gecirmis .
Kolay bi dogum olur ins canim benimki gb

Hastaneye göre değişmekle beraber nst fiyatları muayeneden pahalı olamaz .benim muayene 185 nst 100 tl .seninkinde yanlışlık var canım
Muhakkak sorgulayin .

Ben de 100 lerdeyse sıkıntı deyip korkutmak istemedim seni. :) iyiyimiş ozaman maşallah kalp atışları
Ha yok canim. O ne bilmiyorum hareket grafigi sanirim o oyle tahmin ediyorum.
Zaten bir iki gun daha sancilanmazsam acilmam olmazsa artik yatisi kabul ederim onlar da suni yi dayar aman saglikla gelsin de bebegim suni den de fazla korkmuyorum. Beni korkutan suni sanci cekme sirasinda yalniz kaliyor olmak.
Nisan iste canim. Basta benimki pembemsi geldi. Sonra kahverengi geldi.

Hepimize hayırlı doğumlar inşallah canım.
8 yaşında anlar zarar vermez benimki 3.5 yaşında korkuyorum.peki nasıl tepku vermek gerek n demek gerek pedegog bişey dedi mi

3-4 gündür geliyoda ayyyy sinirim bozuldu başımıza bir iş gelecek diye çok korkuyorum milletin sormasından ayrı bıktım of ya

Ya topikte erken gelen bebisler gb gec gelen gelmek istemeyen bebislerde ne cok var.yerlerini sevdiler heralde
Cokmus canim hastaneyi biarayip ogrenseydin .

Canim benim ilk hastanemde nst ucreti 150tl idi + muayene icin 259 tl ödüyordum.
Bu konuyu buraya daha önce yazmıştım; bazilari 100tl,bazilari 30 tl nst ücreti
ödüyordu.. Hastanemi değiştirdim, ve şuanki hastanem muayeneye ilave nst ucreti almıyor.

cok değişiyor ücretler,hastaneyi arayıp muhasebeden teyit edebilirsin fiyatları cnm

Benim tansiyonum bi inip bi cikiyor anlamadim birsry .ama cok fena bas agrisi var.seninde cokmu agri
Napicaz bu agrilari bilmiyorum.dun dinlenirsem gecer dedim oglum saolsun mideyi usutmus 6da kaldrdi.
Can'ım sen oğluna çok üzülüyorsun sanırım tansiyonun ondan inip çıkıyor olabilir

Yok kız bembeyaz benimki. Ama nisan sümük gibi kahve akintinin içinde pembe kırmızı kan oluyo.
O beyaz akıntı benden de çok uzun zamandır geliyor Can'ım. Hatta bazen bildiğin sperm rengi bi akıntı oluyor.
Yok artık. İmkansızdır öyle bir şey. Biz 15 tl veriyoruz Can'ım. Kaç kez girdin nst ye. AcAba bikaç tanenin toplamı mı? Ki ona rağmen pahalı yine de. Sorun mutlaka. Yanlışlık olmalı

Evet canım çok doğru söylüyorsun , Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tarhana canım hem süt yapr hem gaz yapmaz. Mercimek çok fena gaz yapar. Dereotu süt yapar. Bulgurun üstüne kimyonlu döküp yersen hem sütün bol olur hem gazı önler. Bulgur çok gaz yapıyor çünkü. Taze soğan yeşillik salatalar bunlar süt yapar. Seni susatan herşey süt yapar aslında :))

Hastaneye göre değişmekle beraber nst fiyatları muayeneden pahalı olamaz .benim muayene 185 nst 100 tl .seninkinde yanlışlık var canım
Muhakkak sorgulayin .
Canım o nasıl bi sistem.fatura neden çalıştığı yere gdyr.biz de memuruz da ondan merak ettim.muayene ücreti o kadar düşülen nst imkansız o kadar olması. Yanlış gondermisler

Dogum basladiginda suya konulup meryem suresi okundugunu biliyorum bende. Yengem bizim gelinde yapti cokta rahat dogumu olmustu.
İnşallah benmde doğum başlatır kolay doğum yaptırmaya vesile olur. Çok bişey fark edeceğini sanmıyorum. Kolay doğum olsun diye niyet ettik bakalım hakkımızda hayırlısı

Hepimize hayırlı doğumlar inşallah canım.
8 yaşında anlar zarar vermez benimki 3.5 yaşında korkuyorum.peki nasıl tepku vermek gerek n demek gerek pedegog bişey dedi mi
Cok dikkat etmen gerekecek.
Babayla daha cok aktivite yapmasi gerekecekmis .
Ben cok ilgilenemeyecegim icin.kardesini kiskanmasinin normal oldugunu zamanla gececegini konusuyoruz.ama bizimki buyuk acik acik soruyor kardesim dogdugunda onu mu cok seveceksiniz benimi diye..sizinki anlatamazda simdi

Oyle canim onunla ilgilenmekten ne cantami ayarlayabildim ne evi ayarlayabildim.ne kisisel temizlik.
Korkuyorum o hastayken dogurursam onunla kimse benim gb ilgilenemez diye

Kizlar merhabalar,

O kadar cok yazi var ki yetisemiyorum size :) Dogum yapanlari tebrik ederim, benim gibi bekleyenlere de sabir ve kolay bir dogum diliyorum.

Benim yarin 39. Haftam bitiyor ve 40a giriyorum. Hala bir aksiyon yok. Nst'de birsey cikmiyor. Sanci nasil birsey hic bilmiyorum ama cok az regl agrisi gibi bir agri haricinde birsey yasamiyorum.

Gercek sancinin olmasi icin mesela dogumdan 1-2 hafta oncesinde yalanci sancilarin baslamasi gerekiyor mu?yoksa hic agrim sizim olmadi ama biranda sancilarim gelmeye basladi duzenli olarak diyeniniz var mi?

Dunden beri cesitli hareketler yapmaya basladim, sadece yuruyus ve yoga yapiyordum simdi bunlari da yapiyorum. Belki isine yarayan olur. Dogumu dogal sekilde baslatan hareketlermis: http://www.momjunction.com/articles/effective-exercises-naturally-induce-labour_0022568/#gref

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…