- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.381
Ücretsiz nst benim hastanede aynen en fazla 50 olsun hadi.Kızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?
Gaz yapacağını düşündüğün her yemeğe kimyon at canım,ya da yemekten sonra bir çay bardağı kimyon kaynatip iç,hem süt yapar hem gazını çok kolay çıkarırsınız sen de bebek de. Ben kimyonun çok faydasini gormustum ilk dogumdaGaz yapmayan ne var ki nolur bana söyleyin çorba çeşitleri ne olabilir
Canım ben devlet te doğum yapacağim için. Kendime ayrı ıslak mendil. Kagit havlu. Dis fırçası macun. Terlik. Koydum. İç çamaşırları . Yelek vs aklıma gelen bunlar . Çatal kaşık bardak bunlarida koydum ben . Ne olur ne olmaz.Artık cantamı kapattım sanırım bi hoşaf kaynatıcam en son
Bebeğe doğumdan sonraki giydircekleri takımı koydum icleriyle beraber yedek koydum ertesi gün foto cekinirken giydirceklerimi biberon emzik ağız bezi göğüs ucu bez pişik kremi ıslak mendil alt acma bi müslin battaniye iki penye bide hastaneden cıkarken sarmaya ince triko battaniye koydum
Kendime gecelik camasır bi takım pijama terlik corap örtü depend koydum
Süsler püsler var işte
Baska var mı aklınıza gelen bişey
Muayane ücreti mi artti acaba nst hadi olsun 60 ki o da cok ben medikale gidiyorum kocaelide 35 benim nst özel sigortada yok ssk sadece.Kızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?
Ne güzel dua etmişim kabul olmuş bugün inşallah hayırlısıyla kavusuruzBugün kontrole gideceğim keşke sancı çıksa da alsa artıkellerimi ayaklarımı kullanamıyorum ödemden
Yok canım başlamadım. Kasılmaları tetikler diyetoist canım rezeneye basladın mı sen
Hurma zemzem kahve koydum plastik bardak koydum. Tarak tülbent patik havlu koydum. Havluyu atarım dönüşte. Havlu kağıtta koydum boş yer vardıArtık cantamı kapattım sanırım bi hoşaf kaynatıcam en son
Bebeğe doğumdan sonraki giydircekleri takımı koydum icleriyle beraber yedek koydum ertesi gün foto cekinirken giydirceklerimi biberon emzik ağız bezi göğüs ucu bez pişik kremi ıslak mendil alt acma bi müslin battaniye iki penye bide hastaneden cıkarken sarmaya ince triko battaniye koydum
Kendime gecelik camasır bi takım pijama terlik corap örtü depend koydum
Süsler püsler var işte
Baska var mı aklınıza gelen bişey
Babası oğlumu havuza falan götürmeyi düşünüyor biseyler olcak o açıdan bende oğlum yardım et kardesini giydirelim bezini getir birlikte büyütcez falan diyorum onu emzirirken onu da yanima yatiririm diyorum ama zarar verir diyolar endişem o yoksa gayet bilincliyiz ama nasıl olur bilmiyorum kardeşi tabletgetircek dedik simdi kardeşimi de bekliyorum tableti de diyoCok dikkat etmen gerekecek.
Babayla daha cok aktivite yapmasi gerekecekmis .
Ben cok ilgilenemeyecegim icin.kardesini kiskanmasinin normal oldugunu zamanla gececegini konusuyoruz.ama bizimki buyuk acik acik soruyor kardesim dogdugunda onu mu cok seveceksiniz benimi diye..sizinki anlatamazda simdi
Muayene 80 NST 15 TL benim hastanede...yanlışlık olmustur tabi...ya da belki birikmiş fatura falan olabilir...yanu bikaç gidişin birlikteKızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?
Hadi hayirli haberlere gel inşallah canımKızlar 80 i aşan tek sancim vardı hastaneye yatış yapacaklar belki bugün alırlar sezeryane nöbetçi Dr gelip karar verecek ya alır ya biraz bekler
Canım ben devlet te doğum yapacağim için. Kendime ayrı ıslak mendil. Kagit havlu. Dis fırçası macun. Terlik. Koydum. İç çamaşırları . Yelek vs aklıma gelen bunlar . Çatal kaşık bardak bunlarida koydum ben . Ne olur ne olmaz.
Yok canım başlamadım. Kasılmaları tetikler diye
Hurma zemzem kahve koydum plastik bardak koydum. Tarak tülbent patik havlu koydum. Havluyu atarım dönüşte. Havlu kağıtta koydum boş yer vardı
Teşekkurler canim :)Hadi hayirli haberlere gel inşallah canım
İnşallah benmde doğum başlatır kolay doğum yaptırmaya vesile olur. Çok bişey fark edeceğini sanmıyorum. Kolay doğum olsun diye niyet ettik bakalım hakkımızda hayırlısı
Kuzum tek sancı için mi yatırıp doğuma alacaklar başka sebebi var mıydı...bu doktor benim sancımı falan ciddiye almıyor doğumun kendiliğinden başlamasını falan mı istiyor bekliyor acaba sonuçta sezaryen olucam aslında ben de öyle isterdim ama bilemedim simdiminikoglan sondurum ne sende hadi hayırlı haberler verelim ins
Canım sancı olana kadar bende ne gün alabildim ne bişey tek sancı için yatirdilar Alta baskı yapiyor da dedim Dr a şimdi nöbetçi Dr ne diyecek bilmiyorum onu bekliyorumKuzum tek sancı için mi yatırıp doğuma alacaklar başka sebebi var mıydı...bu doktor benim sancımı falam ciddiye almıyor doğumun kendiliğinden başlamasını falan mı istiyor bekliyor acana sonuçta sezaryen olucam aslında ben de öyle isterdim ama bilemedim simdi
nst ye ücret ödemiyorum muayenenin içinde son zamanlarda haftada 3 kere giriyorum en azKızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?
Benim doktorum bir kere 14 e çıktı ben risk sevmem deyip bu Çarşamba doğumu yapalım dedi, valla ben de anlamadım. Erken filan demiyor bir an evvel alalım derdinde.Benim tansiyonum bi inip bi cikiyor anlamadim birsry .ama cok fena bas agrisi var.seninde cokmu agri
Napicaz bu agrilari bilmiyorum.dun dinlenirsem gecer dedim oglum saolsun mideyi usutmus 6da kaldrdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?