2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hepimize hayırlı doğumlar inşallah canım.
8 yaşında anlar zarar vermez benimki 3.5 yaşında korkuyorum.peki nasıl tepku vermek gerek n demek gerek pedegog bişey dedi mi
Benim oğlumda 3.5 yaşında. Nasıl olacak kardeşine nasıl tepki verecek çok endişeliyim. Hergün anne bu memeyi kim emecek diye soruyor bazen gelip karnımı açıp öpüyor. Bazen de kardeşim benim yatağımda yatsın ben de sizin yanınızda yatıcam diyor.. Böyle çelişkiliyiz. Kardeş kıskançlığıyla ilgili kitaplar okuyorum. Ortak nokta hep aynı. Kardeş bakımında büyük çocuğa görevler vermek ve kardeşinden çok sakınmamak, onun bakıma muhtaç olduğunu anlatmak.. Hep bunlar yazıyor canım..Allah yardımcımız olsun. Büyük dediklerimizde 3.5 yaşında, onlarda daha küçük.. Kıyamıyorum hiç

Canım inşallah sorunsuzca kucağın almışsındır yavrunu.

Günün daha var ama kararı genişlerimiz veriyor canım. Sokma canım hakında hayırlısı olsun. Bir nefes de doğurursun inşallah.

Doğum yaptım iyiyiz 3550 50 cm ağrım var sonra yazarım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Canim benim ilk dogumumda yalanci sanci hic olmamisti.sancilarimida hissetmiyordum.4cm acilma olmustu .
Canim makyaj malzemeleri tarak vs var pecete vs .
Sezeryansa kahve dediler spinal epiduralse diye
Kızlar 80 i aşan tek sancim vardı hastaneye yatış yapacaklar belki bugün alırlar sezeryane nöbetçi Dr gelip karar verecek ya alır ya biraz bekler
Hadi hayirlisi canim haber bekliyoruz
Ins uygularsiniz ne guzel onuda dusunmeniz. .benim eltimin o yaslarda kizi vardi.ikinci bebis gelince coksukur zarar vermedi.
Ama babaya yapisik durumda bu durum onlar icin iyi oluyor zaten anne yogun cunku.
Sadece kendi besiginde yatirmiyor.ona kiziyor.
Biz bilmeden yatrdiysak icine oyuncak vs atiyor.

Benim doktorum bir kere 14 e çıktı ben risk sevmem deyip bu Çarşamba doğumu yapalım dedi, valla ben de anlamadım. Erken filan demiyor bir an evvel alalım derdinde.
One ya
Cok sasrdim .
Beni iki haftadir herkes uyariyor.
16 ile normal dogum yaptim diyen bile var.
Tansiyon ilaci kullaniyormusun .
Benim ilacla bi kere15e cikti yine ama doktorum gayet iyi sorun yok dedi.

Bence doğrusu senin doktorunun tavrı canım. Su nişan açılma vs olmadan hiçbir anlamı yok ki sancıların. Ve bebeğin de kalp atışı iyiiyse ordan anlıyorlarmış ne zamana kadar daha durur diye. Durabildiğince dursun mantığında senin doktor da demekki

Kızlar birşey soracağım nette araştırma yapınca korktum çıkan sonuçtan. Bu sabah kahvaltı edeceğim sırada birden gözlerimin önünde ışık belirdi. Hani böyle spotlara yada güneşe bakarsın da gözünü başka bir yere çevirince hala gözünde baktığın güneşin ışığı durur. Bir süre devam eder ya onun gibi. Ama ben ışığa falan bakmamıştım ve yarim saatten fazla sürdü. Internette baktim hipertansiyon ve gebelik zehirlenmesi falan diyor. Şu anda iyiyim. Ama korktum. Bu ikinci oluşu. Bu konuda bilginiz var mı yüksek tansiyonu olanlar da gözlerinin onunda ışık oluyor mu

Hurma zemzem önemli bacım :) bizim kantinde 5 tl bardağı inanır mısın şaka gibi ya milka çikolata 10 tl. Geçen nst de alın dediler de acıdım ya 10 tl nedir

Bugün doktor kontrolüm vardı.. tansiyonum 13/8 çıktı yüksek dedi.. karnım aç gitmiştim bebek nst de pek hareketli çıkmadı.. normalde hareket ediyo çok şükür... ve gelelim zurnanın zırt dediği yere.. çatı muaynesi!!! İki kere denedi ebe yapamadı.. çünkü çok kastım kendimi bi de şansıma halden anlamayan bi ebeydi seni mi beklicem seninle mi uğraşcam dedi gitti sonuç olarak yaptıramadım çok şükür doktor bişey demedi.. ben kilo almamışım ama bebekte pek kilo almamış sanırım 3 kilo var yok dedi biraz üzüldüm 38+0 normal mi acaba? Annemde sinirlendi bana onu yemem bunu yemek cocuk büyümüyo önüne ne koyarsam yiceksin diye atar yaptı hayırlısıyla bi doğursaydım yaa...

Aslında ben de öyle istiyordum hep ama bi tanıdık Fethiye de gece acil doğuma gidince kendi doktoru ve aylardır takip etmesine rağmen çok ters davranmış üzülmüşler bu ne gecenin bi vakti uyandıriyorsunuz insanı demiş anestezi uzmanı falan hepsi uykuli sefil haldeymiş korktum biraz galiba öyle şeyler olmasından...yoksa en güzeli sancıyla doğum başlamış olarak gitmek sonuçta bebek kendisi gelmek istiyor sezaryen olsa bile sorun değil içerde her şeyini tamamlamış gelmeye çalışıyor oluyor...hakkımızda hayırlısı olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın zaten korkuyoruz endişeliyiz bir de o sancıyla doktorun azarlamasına falan dayanamam ben

Bu durum bana da oldu bir kaç kere bahsettiğin gibi ancak araştırmadım. Şimdi senden duyunca endişelendim ama cumartesi kendi doktorumda kontrolüm vardı, bugün de sağlık ocağından çağırdılar orada da tansiyon falan baktılar normal dediler. Hamilelik döneminde tansiyonum genelde 10*6. Başka belirtileri var mı acaba bu gebelik zehirlenmesinin ?

Ben geçen hafta aç girdim bebeğin kalp atışları zayıftı birsürü stres , dobbler falan çekildim sonra sıkıntı çıkmadı . Hemşire aç karınla girmeyeceksin nstye dedi.

Benimkide aynı Çarşamba bakacak perşembe alalım diyor38+2 oluyor bende bari pazartesi olsun diyorum 39a yaklaşsın istiyorum bakalım ne olacak . Bende valizi hazırladım ama kendiminkileri ayırmaya karar verdim bişey almaya çalışınca çok karıştırırlar

Gaz yapmayan ne var ki nolur bana söyleyin çorba çeşitleri ne olabilir
Yediklerine Kimyon katmayı İhmal etme gazı alıyor

Nst muayene ücretinden fazla değildir. Ya yanlışlık vardır yada kontrol süresi 10 gün birkaç kere gidip muayene tahlil yaptırdıysan toplam gelmiştir
Bende hazırlıkların çoğu bitti. Gecelik pijama inçe hemen kırışıyor o ütülenecek. Çikolatalarımı kendim etiket tasarlayıp yapıştırdım ,kapı süsümüde bitirdim .
Babynestimiz yarımdı hepsini bir haftada tamamladık zaten vakitte kalmadı

Eklentiler

• 7730FA40-A0BB-43B9-BD64-BD0FA292FD37.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 62
  • DCF6D97C-3A43-4A38-8083-4E6B2AADE3C2.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 00BE16BF-67D5-4446-B032-224333CFD463.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 322A065C-7E67-4368-8F85-6C8C2802D999.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 56
  • FD9F74E8-1B96-4142-8964-49CE3C7D5B70.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 59
Niye ebe bakıyor canım çatı muayenesini doktorun yapması gerekmez mi...niye sıktın ki kendini...ne yapsak suç valla yesek şekerden korkuyoruz yemesek çocuk besleniyor mu bilmiyoruz...bana da geçen hafta 3400 gr dedi bebek için valla ben hiç inanmadım doğum kilosu bu olur benim bebeğimin bence 3500 civarı yani...bu haftalarda ölçümler sapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…